Vitutusketju

  • 10 536 557
  • 56 130

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kovasti täällä ollaan tuomitsemassa kuolemaan ja pyöveleitäkin löytyy jonoksi asti. Sairasta sakkia.

Toki. Tiedän henkilökohtaisesti miltä kissan ennenaikainen mullan alle lähtö tuntuu. Voi sitä surun määrää. Ei kerää ampuja sympatiaa tippaakaan meikäläiseltä.

Nim. Meilläkin on 4 kissaa.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa se, että jotkut bussikuskit luukuttavat kaiken maailman Mamboja radiosta. Vituttaa myös se että näissä mukakauniissa, napakymppibumtsibumsalkkarikansamme syvien rivien rakastamissa iskelmissä (pari esimerkkiä jotka aamulla tuli bussissa tuskan keskellä kärvistellen kuultua: Mamban Valokuvia, Jari Sillanpään Satulinna) sanoitukset on tehty päin vittua jo siinäkin mielessä että esim. sikin sokin käytetään esim. muotoja "sinä / sinua" ja "sä / sua" sen mukaan mikä parhaiten istuu sävelkulkuun. Keskittyisivät niihin tekstityksiin ja ottaisivat mallia niiltä jotka asian osaavat.

Lisäksi vituttaa että ilmastoimattomassa bussissa meinaa taas kesäkeleillä tukehtua työmatkalla kun arska helottaa ikkunoiden läpi.
 
Viimeksi muokattu:

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Toivottavasti et itse ole joku niistä apinoista joka fillaroi stadin keskustassa jalkakäytävällä. Tänään tuollainen paviaanipari soitti jalkakäytävällä raitiopysäkin kohdalla jollekin kelloa. Onneksi ei itselleni, koska tuolloin Aleksilla olisi saattanut muutama fillaristi olla kiskoilla alta aikayksikön.

Stadin keskustassa jalkakäytävillä pyöräilevät apinat vituttavat siis.

Erityisesti nämä apinat vituttavat suhatessaan Etelä-Espaa pitkin puistonreunaa. Miksi on niin vaikea tajuta, että vihreä valo jalankulkijoille koskee teitäkin ja tarkoittaa sitä, että jalankulkijoille on annettava tietä. Etenkin kun pyörätiellekin on maalattu suojatien viivat. Seuraavaa, joka kehtaa soittaa kelloa kun ylitän katua, mäjäytän käsilaukulla.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Itse olen jopa harkinnut pitäväni säällä kuin säällä mukana reilun kokoista sontsaa, joka "vahingossa" joutuu seuraavan päälle höökivän fillari-niilon pinnojen väliin. Toisaalta myös päättömästi palloilevat jalankulkijat ärsyttävät. Lisäksi suomalaiset eivät osaa käyttää hissiä. Tätä ilmiötä näkee joskus Helsingissäkin, mutta Tampereella kaikki toimivat esim. Stockmannilla seuraavasti: kun hissi tulee kohdalle, kaikki ryntäävät sisään. Siis riippumatta siitä, ovatko menossa ylös vai alas. Samat ihmiset myös ällistelevät ääneen, miksi hissit ovat niin täysiä. Kerran kerroin asiaa ällistelleelle "Fakta homma-perheelle", että pääsyy hissien tukkeutumiseen ovat ihmiset, jotka ovat menossa ylös mutta kulkevat kellarin kautta tai päin vastoin. Katsoivat minua kuin lehmä uutta porttia.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Niin, itse kun olen Helsingin kaduilla astellut, niin on myös itseäni vituttanut pyörällä huristelu. Sitten kävin Amsterdamissa ja näin mitä se on siellä, niin eipä Helsingin pyörä skene vituta enään.

Nyt vituttaa naisasia. Odottelu on päällä, että mitä tapahtuu ja tuo odottelu on vittumaista. Katotaan nyt mikä on tuomio.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt vituttaa naisasia.
Tuohan se on se yleisin vitutuksen aihe. Ja sekös vituttaa.

Juuri nyt naisissa vituttaa pikkumaisuus, herkkänahkaisuus ja pitkävihaisuus. Sekä huono itsetunto. Voi voi kun itse kunkin elämä olisi NIIIIN paljon helpompaa, jos kaikista pikkujutuista ei vedettäisi hernettä nokkaan ja loukkaannuttaisi turhista. Voi sitä väärinkäsitysten suota, mihin naisten kanssa joutuu, joskus toki myös miesten kanssa. Itse pyrin ajattelemaan positiivisesti kanssaihmisistä (ystävistä ja tuttavista, yleensä myös tuntemattomista, poikkeuksena narrifanit) ja jos joskus tulee pieniä kiistoja yms. tilanteita, oletan, että kyseessä on väärinkäsitys. En nimittäin käsitä sitä, että joillain ihmisillä on lähtökohtaisesti sellainen ajatusmaailma, missä muut ihmiset koetaan ilkeinä vittuilijoina, jotka haluavat tieten tahtoen loukata.

Kun on kyse miesten ja naisten välisistä eroista, miehet osaavat yleensä kuitata pikkujutut - ja isommatkin - olankohautuksella, tai sitten asiat puidaan selviksi, eikä jäädä märehtimään erinäisten spekulaatioiden ja oletusten kera. Naiset taasen tekevät helposti kärpäsestä härkäsen ja menevät johtopäätöksissään älyttömyyksiin, jos mies käyttäytyy jotenkin hölmösti. Esimerkkinä vaikka vapaa-ajan menemiset; jos nainen ei muista ulkoa kaikkia miehen sovittuja menoja, ei mies siitä yleensä loukkaannu, koska eihän kaikkea voi muistaa. Jos taas mies ei muista naisen menoja, nainen loukkaantuu ja on sitä mieltä, että miestä ei kiinnosta hänen tekemisensä tai menonsa, eikä mies näin ollen taida edes välittää naisesta. Jotkut naiset suorastaan kyttäävät kärppänä kaikkia miehen pienimpiäkin "mokia", joista pääsisi huomauttamaan ja solvaamaan miestä tunteettomaksi paskiaiseksi.

Jos tuli hiukan yleistettyä, tein sen tarkoituksella, koska kerroin vain omia kokemuksiani.
 
Niin, itse kun olen Helsingin kaduilla astellut, niin on myös itseäni vituttanut pyörällä huristelu. Sitten kävin Amsterdamissa ja näin mitä se on siellä, niin eipä Helsingin pyörä skene vituta enään.

Ketjun aiheesta poiketen.

Kuinka niin? Hollannin-maallahan on varsin erinomaisesti järjestetty pyöräilijöiden etuudet - väylät, valot, oikeudet. Esimerkiksi juuri Amsterdamissa tätä nykyään auton osuessa pyöräilijään on vika aina ensisijaisesti autoilijassa.

No ehkä ihan Amsterdamin ydinkeskusta saattaa olla problemaattinen pienten katujen vuoksi. Mutta senpä takia siellä eivät autoilijat juuri viihdykään.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Juuri nyt naisissa vituttaa pikkumaisuus, herkkänahkaisuus ja pitkävihaisuus. Voi voi kun itse kunkin elämä olisi NIIIIN paljon helpompaa, jos kaikista pikkujutuista ei vedettäisi hernettä nokkaan ja loukkaannuttaisi turhista.

Silloinhan mekin olisimme miehiä... Olisiko se sitten kivaa, kun kenelläkään ei olisi pihlströmiä?

(Hymiö)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Silloinhan mekin olisimme miehiä... Olisiko se sitten kivaa, kun kenelläkään ei olisi pihlströmiä?
Phyh, hommahan hoituisi siten, että annettaisiin pilden olla paikoillaan ja kaiken muunkin fyysiseen puoleen liittyvän, kunhan vain omaksuisitte muutaman henkisen ominaisuuden miehiltä. Ei tää voi olla näin vaikeeta. Missä luuraa HELPPO nainen? Sanan kaikissa merkityksissä.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Phyh, hommahan hoituisi siten, että annettaisiin pilden olla paikoillaan ja kaiken muunkin fyysiseen puoleen liittyvän, kunhan vain omaksuisitte muutaman henkisen ominaisuuden miehiltä. Ei tää voi olla näin vaikeeta. Missä luuraa HELPPO nainen? Sanan kaikissa merkityksissä.

Tai entäpä jos te miehet vaan opettelisitte muistamaan ne turhimmatkin pikkuasiat ja ajattelemaan aina ensin, miltä naisestanne tuntuu ja mitä hän saattaisi ehkä mahdollisesti haluta. Liian tossukka ei tietenkään saa olla, eli pitää myös tietää, milloin, miksi, mistä ja kuinka pitkään nainen haluaa riidellä. Ei se voi olla niin vaikeaa.

Ehkä meistäkin silloin tulisi helppoja, sanan kaikissa merkityksissä.

Hymiö taas, muuten joku kuitenkin ymmärtää vain ne rivit.
 
Kyllä se minun suhteessa on juurikin toisinpäin. Eli mies suuttuu aina jostain pikkuasioista. Sitten saa olla ihmeissään, että mitä minä nyt olen muka tehnyt tai sanonut.
Vituttaa lisäksi bussimatkustajat jotka jaksaa valittaa pikkuasioista. Tuo jonotus tai kuumassa bussissa istuminen kun ei kovin kauaa päivittäin niiden elämästä vie. Itse kun "joutuu" niissä istumaan keskimäärin sen 8 tuntia päivässä. Ja vitut niissä missään ole ilmastointia, puhaltimellakin on kaksi asentoa: tulikuuma tai jääkylmä. Radiot on revitty irti jos niissä on ostettaessa sellaiset ollut. Onneksi oman radion tuominen ei ole kielletty (tietääkseni) Muutenkin ne bussit on aivan loistavassa kunnossa. Asiakkaat on naama norsunvitulla ja turha niitä on tervehtiä. (tottakai tervehdin ja kiitän, jos asiakaskin niin tekee) Valitetaan kun kesällä on niin kuuma. Minkäs teet jos ei autossa ole ilmastointia, eikä kattoluukutkaan aukea. Pitäis varmaan ajaa ovet auki. Talvella taas on liian kylmä. Tai jos auto on pari minuuttia myöhässä. Onko se kuskin vika jos aikataulut on suunniteltu päin persettä ja niissä pysyy vaan kesäkelissä ja kun matkustajia ei ole kyydissä kuin pari. Soittaisivat sinne bussiyhtiöön ja valittaisi sinne. Tarpeeksi moni jos valittaa niin ehkä asioille tehdäänkin jotain. Ei ne pomot kuskeja kuuntele. Kohta varmaan tulee kommentteja vittumaisista kuskeista jne. Mutta koittakaa ajatella asioita välillä muustakin näkökulmasta. Kyllä minäkin parhaani mukaan ajattelen niitä matkustajia, mutta vituttaa silti ne tyhjästä valittajat. Ja turha tulla sanomaan että vaihda alaa, jos vituttaa. Tykkään kyllä muuten työstä. Mieluummin vaan ajaisin pidempää linjaa tai tilausajoa, mutta jostain on nyt kuitenkin aloitettava.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olipa kerran eräs Tuomas, joka päätti aikaa säästääkseen ajaa autolla matkan, mikä olisi myös hoitunut ilmaiseksi junaa ja bussia käyttäen. Eipä Tuomas tiennyt, että vanha ja luotettava Toyota Corolla tekisi tenät Lahden kohdalla hajoittaen jäähdytyssysteemistä tiivisteitä ja kannen...(mitä lie vittu sitten oikeasti ovat)

Lopulta erään kivan natiivin avulla sankarimme sai monta litraa vettä käyttäen autonsa ajettua lähimmän Teboilin pihaan toivoen, että sieltä voisi saada, vaikka inhimillistä palvelua. Mutta ilkeät Teboilin omistajat näkivät viattoman uhrimme hätätilan, päättivät he rahastaa oikein kunnolla. Homma johon ei todellakaan menee tuhottomasti aikaa ja jonka osat eivät todellakaan maksa montaa kymmentä euroa... vain vaivaiset 500 euroa ja siitä ylöspäin. Ilmeisesti Reilunkerhon jäsenkortilla olisi tästä puljusta saanut ainakin 5 euron alennuksen!

Nyt sankarimme kiroilee edelleen lähes 24 tunnin jälkeenkin kohtaloaan ja kuinka helvetin kiva moinen kokemus onkaan. Oi jospa jokainen ihminen maan päällä saisi kokea vastaavan! Kuka nyt ei haluaisi jäädä tien päälle, vielä niin, että lähimmässä kaupungissa ei ole yhtään tuttuja jolta apua voisi pyytää.

Siis oikeesti, joku vitun tiivisteiden vaihto ja kannen oikominen 500 euroa ja ylöspäin? Siis mitä vittua?! Osuinko todellakin Lahden mulkuimman huoltamon omistajan pihaan vai onko Lahdessa todellakin noin helvetin kallista korjauttaa muutama vika autosta? Jos jossain vitun Jyväskylän landeseudulla moinen hoituu alle 100 euron.. Ei voi jumalauta noin kovasti nousta hinnat, vaikka vähän matkaa tulinkin etelään.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Vituttaa tää ainainen kevät-kesä flunssa, joka ei ota loppuakseen millään, liman määrä kurkussa lähentelee varman jotain kolmea litraa ja kokoajan saa olla myös nenää niistämässä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Missä luuraa HELPPO nainen? Sanan kaikissa merkityksissä.

Jotta Teitä muita vituttaisi enemmän, niin täytyy kehaista avovaimoa sen verran, että hän kyllä on tuommoinen helppo nainen ainakin meikäläiselle. Ei ole ikinä marissut pikkujutuista, eikä oikeastaan vähän isommistakaan, hoitaa kodin mukisematta, ja saamis puoli on aina taattu. En vaihtaisi.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Vituttaa tää ainainen kevät-kesä flunssa, joka ei ota loppuakseen millään, liman määrä kurkussa lähentelee varman jotain kolmea litraa ja kokoajan saa olla myös nenää niistämässä.

Tähän kun lisätään vielä se, että joko toinen tai molemmat silmät vuotavat tämän niistämisen yhteydessä ja välillä vähän muulloinkin, niin kyllähän se vituttaa. Ei sillä, että itselläni olisi mitään kevät-kesä lenssua, mutta satuin tossa saamaan viikko sitten auton ilmastoinnin ansiosta mukavan flunssan. Loppumassahan tämä kyllä on, mutta kyllä se silti pistää välillä vituttamaan, kun saa niistää vieläkin silmät ja nenä vuotaen. Vaikka tämä vähäistä onkin, niin silti.

Luojan kiitos itselläni ei ole mitään heinäallergioita. Hajoisin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kuinka niin? Hollannin-maallahan on varsin erinomaisesti järjestetty pyöräilijöiden etuudet - väylät, valot, oikeudet. Esimerkiksi juuri Amsterdamissa tätä nykyään auton osuessa pyöräilijään on vika aina ensisijaisesti autoilijassa.

No ehkä ihan Amsterdamin ydinkeskusta saattaa olla problemaattinen pienten katujen vuoksi. Mutta senpä takia siellä eivät autoilijat juuri viihdykään.

No otin asian esille jalankulkijan kannalta. Hollannissa toki keskustan ympärillä on pyöräilijöiden väylät sun muut hoidettu hemmetin hyvin ja paljon niitä oikeuksia siellä myös käytetään. Mutta sitten kun mennään ydinkeskustaan paikkoihin missä ko. väyliä ei ole ja kadut on kapeita ja täynnä ihmisiä, niin jokainen pyöräilijä painavaa sielläkin ihan helvetin lujaa, ihan kuin väylällä.

Satuin vain todistamaan aika saatanan pahaa onnettomuutta kun korvalappuihin sonnustautunut aasialainen sai aika lujaa pohkeeseen ja pyöräilijä kanssa sai osansa. Ihmettelin vain pyöräilijöiden varomattomuutta ja välinpitämättömyyttä siellä sellaisissa paikoissa joissa ei ole väyliä.

En tiedä faktana, mutta uskoisin että siellä vakavat polkupyörän ja ihmisen väliset törmäykset ovat keskiarvoltaan huippuluokkaa verrattuna muihin esim. euroopan maihin.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa lisäksi bussimatkustajat jotka jaksaa valittaa pikkuasioista. Tuo jonotus tai kuumassa bussissa istuminen kun ei kovin kauaa päivittäin niiden elämästä vie. Itse kun "joutuu" niissä istumaan keskimäärin sen 8 tuntia päivässä. Ja vitut niissä missään ole ilmastointia, puhaltimellakin on kaksi asentoa: tulikuuma tai jääkylmä. Radiot on revitty irti jos niissä on ostettaessa sellaiset ollut. Onneksi oman radion tuominen ei ole kielletty (tietääkseni) Muutenkin ne bussit on aivan loistavassa kunnossa. Asiakkaat on naama norsunvitulla ja turha niitä on tervehtiä. (tottakai tervehdin ja kiitän, jos asiakaskin niin tekee) Valitetaan kun kesällä on niin kuuma. Minkäs teet jos ei autossa ole ilmastointia, eikä kattoluukutkaan aukea. Pitäis varmaan ajaa ovet auki. Talvella taas on liian kylmä. Tai jos auto on pari minuuttia myöhässä. Onko se kuskin vika jos aikataulut on suunniteltu päin persettä ja niissä pysyy vaan kesäkelissä ja kun matkustajia ei ole kyydissä kuin pari. Soittaisivat sinne bussiyhtiöön ja valittaisi sinne. Tarpeeksi moni jos valittaa niin ehkä asioille tehdäänkin jotain. Ei ne pomot kuskeja kuuntele. Kohta varmaan tulee kommentteja vittumaisista kuskeista jne. Mutta koittakaa ajatella asioita välillä muustakin näkökulmasta. Kyllä minäkin parhaani mukaan ajattelen niitä matkustajia, mutta vituttaa silti ne tyhjästä valittajat. Ja turha tulla sanomaan että vaihda alaa, jos vituttaa. Tykkään kyllä muuten työstä. Mieluummin vaan ajaisin pidempää linjaa tai tilausajoa, mutta jostain on nyt kuitenkin aloitettava.


Vituttaa ihmiset jotka mussuttaa siitä että toiset kertovat omia "vääriä" vitutuksen aiheitaan vitutusketjussa. Eikö nyt jumalauta ihmistä saa vituttaa se että kuumassa bussissa lärvi tuntuu olevan tulessa ja Helsingin keskustasta poistuessa neljän-viiden ruuhkassa auto ei liiku minnekään. Tuosta asiasta en ainakaan itse ole kuskia syyttämässä mutta silti se vaan vituttaa. Joka kerta kiitän kuskia kun etukautta poistun.

Myös paljon isommat asiat elämässä vituttavat päivittäin mutta niitä en viitsi täällä tilitellä omista syistäni.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Eikö nyt jumalauta ihmistä saa vituttaa se että kuumassa bussissa lärvi tuntuu olevan tulessa ja Helsingin keskustasta poistuessa neljän-viiden ruuhkassa auto ei liiku minnekään.

Ostaa oman auton jossa on ilmastointi, tai liikkuu jollain muulla kuin bussilla, jos vituttaa niin paljon että pitää kuskille avautua.

P.S. Ei millään tavalla suunnattu sinulle, vaan niille joilla käytöstavat jäävät työpaikan paskahuussiin.
 
Vituttaa ihmiset jotka mussuttaa siitä että toiset kertovat omia "vääriä" vitutuksen aiheitaan vitutusketjussa. Eikö nyt jumalauta ihmistä saa vituttaa se että kuumassa bussissa lärvi tuntuu olevan tulessa ja Helsingin keskustasta poistuessa neljän-viiden ruuhkassa auto ei liiku minnekään. Tuosta asiasta en ainakaan itse ole kuskia syyttämässä mutta silti se vaan vituttaa. Joka kerta kiitän kuskia kun etukautta poistun.

Myös paljon isommat asiat elämässä vituttavat päivittäin mutta niitä en viitsi täällä tilitellä omista syistäni.

Jep, ei teitä saa vituttaa tuollainen mitätön asia kuin bussissa matkustaminen pienen hetken. Koska minä joudun kärsimään siellä monta tuntia päivässä ja alkeellisemmissa autoissa mitä siellä pääkaupunkiseudulla on.
No joo, kunhan kerroin oman vitutukseni aiheen, mikä tuli mieleen noista viesteistä. Eli ne vittumaiset matkustajat, jotka valittaa kuskille asioista mille ei voi mitään. Käsittääkseni täällä kukaan ei syytellyt kuskeja tms. Vituttaa kun ymmärretään väärin, mutta joo olen tottunut siihen. Ja vituttaa kun "normaalit" ihmiset ei tajua meikäläisen ajatuksen juoksua, tai ettei kaikkea vaan kannata ottaa tosissaan. Siis ihan noin yleisesti, ettei tätäkin ymmärretä väärin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo, tää on vitun hyvä. Varsinkin tuo jatkuva pätkiminen miellyttää ihan saatanasti.

Onhan noita sivuja mistä SP:t näkee, mutta kun kaikissa on joku vika. Tuo pätkii ihan saatanasti, eikä auta mitään vaikka pausettaisi ja antaisi bufferoida rauhassa. Ja jonkun toisenkin mestan katsastin, mutta se ei suostunut full screeniin, joten antaa olla. Saatana. Ja koska koneelle en ala jaksoja lataamaan, niin venailen edelleen että Zone alkaisi taas toimimaan.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, tää on vitun hyvä. Varsinkin tuo jatkuva pätkiminen miellyttää ihan saatanasti
No älä ala mulle vittuilemaan jos Turussa vielä laajakaista ymmärretään tavallista isommaksi kirjekuoreksi. Mun megasella tuo toimii täydellisesti. Firefox bugaa sen kanssa, mutta Safari ja Explorer toimii.

Ja toi nyt kuitenkin on se aito mesta, tekijöiden oma. Löytyy kaikki jaksot ja laatu samaa tasoa kuin TV:ssä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tai entäpä jos te miehet vaan opettelisitte muistamaan ne turhimmatkin pikkuasiat ja ajattelemaan aina ensin, miltä naisestanne tuntuu ja mitä hän saattaisi ehkä mahdollisesti haluta. Liian tossukka ei tietenkään saa olla, eli pitää myös tietää, milloin, miksi, mistä ja kuinka pitkään nainen haluaa riidellä. Ei se voi olla niin vaikeaa.
Helpompaa olisi opetella lentämään Teräsmiehen tavoin.

Ja todetaanpa nyt vielä jatkokertomuksena eiliseen vitutukseen, että pikkuasiasta alkanut riita räjähti käsiin eilisillan aikana, kuten usein ennenkin, mutta tällä kertaa mentiin jo yli äyräiden. Kiivaan sanaharkan seurauksena meikäläinen lähti ulkoilmaan viilentymään vajaan parin tunnin ajaksi ja kun palasin kotiin, oli nainen päättänyt sillä aikaa riipaista kännin päälle. Kun ei töitäkään ollut tiedossa seuraavana päivänä, niin päätti sitten helpottaa oloaan perisuomalaiseen tapaan.

Siitä seurasi aivan järjettömän törkeää alatyylistä tekstiä, jollaista en ole koskaan aiemmin kuullut kenenkään suusta. Aina välillä sellaista itkunsekaista parkumista, jonka jälkeen lisää samaa, aggressiivista sanan säilää. Joku herkkänahkaisempi olisi saattanut lähteä ovesta ulos sen siliän tien, mutta katsoin paremmaksi jäädä ja yrittää saada känniääliön nukkumaan. Puoli kahden paikkeilla tuli hiljaista, metelistä saivat taatusti myös naapurit osansa, mutta vitut naapureista.

Saas nähdä, mitä kaikkea riitapukari tänään muistaa, kun jossain vaiheessa heräilee. Onneksi pääsin duuniin ottamaan etäisyyttä, mutta eipä ole ihan parhaat fiilikset eilisen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös