Vitutusketju

  • 10 543 732
  • 56 130

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Voi vittujen perkeleen kyrpä!
Millä teholla suomi pelaa?!
Millä tasolla suomen moke Bäckstöm pelaa?
VITTU RÄMÖ MAALIIN USAA VASTAAN!
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Ei jumalauta, että osaa kyrsiä Suomen "kokeneiden" jätkien peli. Selänne, Koivu, Peltonen! Haistakaa jo vittu, erityisesti Teemu. Mee vittuun sieltä surffaamasta, kun ei selvästikään kiinnosta. Miten vitussa voi joukkueen ennakkoon kovin tähti olla joukkueen paskin pelaaja?
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Vituttaa, tai oikeastaan masentaa ihan pirusti se että laskuja ois ihan vitusti maksettavana ja raha ei riitä tällä hetkellä edes vuokraan. Kesätöitä oon kysyny monesta paikasta mutta mistään ei oo tärpänny. Eikä se kyllä auttaisikaan nyt kun pitäs saada rahaa ja aika helvetin nopeasti... Sitten on vielä tietyt "kaverit" jotka eivät velkojaan maksa takaisin. Tässä jo toinen yö menee sopivasti valvoessa.

Vittu että ei oo ikinä tehny näin kovasti mieli hypätä järveen...

Eiköhän tähänkin kohta joku kommentoi että mene töihin.
 

Erik Loka

Jäsen
Vituttaa olla Suomessa. Justiinsa tulin Riikasta mutta voisin lähteä vaikka heti takasin. Lämpöäkin oli noin 20 astetta enemmän kuin täällä..

Pakko saada jostain töitä ja sitten takasin mualimalle.
 

passenger

Jäsen
Vituttaa maata saikulla kotona. Polvi vääntyi lauantain pelissä ja kerännyt nestettä. lauantaina uusiks lääkäriin, Ilmeisesti ei mitään isompaa rikki kuitenkaan enintään nivelkierukka, todennäköisesti joku venähdys vaan. Rullaluistelukausi/jalkapallokausi on vasta päässyt alkuun ja nyt vituttaa maata sohvalla.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Niin, maailmassa on isoja pahasti vialla olevia asioita mutta päivittäin huomaan että juuri nämä pienet asiat jotenkin tuntuvat vituttavan eniten.

Viime aikoina on hajoillut pää ihan totaalisesti kun on tullut väkisinkin törmättyä (kuvannollisesti) näihin uusiin äiteihin uusine lastenvaunuineen. Lastenvaunut ja niiden vuosimallisysteemit olisivat jo sinänsä yksi vitutuksen aihe, mutta kapitalistisen yhteiskunnan perusilmiöt eivät nyt suoranaisesti liity tähän joten jätetään tuo toiseen kertaan.

Ainakin Helsingissä on tällä hetkellä todella suosittua liittää uuden uusiin lastenvaunuihin tälläinen hassunhauska "rekisterikilpi" jossa on vauvan syntymäaika ja nimi. Myötähäpeä menee jo vitutuksen puolelle kun se 17-vuotias Riitta on päästänyt Pertin epähuomiossa sisään loppuun saakka ja seurauksena vahinkona syntynyttä mukulaa siirretään uusilla vaunuilla joissa "rekisterikilvessä" lukee jotain tyyliin "16.12.2007 Purjo-Riitta".

Ei se nyt vielä mitään että annetaan lapsille idioottimaisia nimiä, mutta tarviiko niistä vielä kohista koko maailmalle.

Niin ja itsehän pidän lapsista. Kunhan eivät ole omia.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saatana, alkaa duunissa olemaan sellainen meininki, että kai sieltä on pakko lähteä kalppimaan. Firmalla menee paremmin kuin koskaan, mutta silti otetaan vaan lisää etuja pois ja vittuillaan vielä kaupan päälle. Ilmeisesti herra isoherralla on jonkinlainen bonuspykälä sopimuksessaan, mitä vähemmän maksat niille kusipäille palkkaa niin sitä enemmän saat sitten itse. Ei tätä jumalauta voi enää käsittää.

Jos maailma olisi oikeudenmukainen, saisi tuollaisille mulkuille lukea vähän oman käden oikeutta.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Parin päivän sisällä olen saanut 8 kuvaviestiä ties keneltä. Puhelimeni ei kuvaviestejä näytä ja netistä kun katsoo, niin kuvat ovat pelkkää mustaa. Perkele mitä ihmeen terrorismiä tämä on?

PIIP PIIP.... PIIP PIIP!!!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
niin kuvat ovat pelkkää mustaa. Perkele mitä ihmeen terrorismiä tämä on?

Johnny Cash muistuttaa haudan takaa lempiväristään. Varmaan uusi kokoelmalevy tulossa.

*****

Vituttaa hierojan runnomat mustelmat alaselässä. Onko "ei nyt NOIN kovaa"-raja saavutettu?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Parin päivän sisällä olen saanut 8 kuvaviestiä ties keneltä. Puhelimeni ei kuvaviestejä näytä ja netistä kun katsoo, niin kuvat ovat pelkkää mustaa. Perkele mitä ihmeen terrorismiä tämä on?

PIIP PIIP.... PIIP PIIP!!!

Vaikuttaa siltä, että sulle on ollut saapumassa mms-viesti jostain toisesta liittymästä, voi ihan hyvi olla vahingossa esim. ulkomailta lähetetty. Jostain syystä (noita syitä tollaseen on tosi paljon, turha ruveta tässä listaamaan)
ilmeisesti oman operaattorisi mms-keskus ei ole pystynyt "kuittaamaan" viestiä
saapuneeksi ja lähettää sitä koko ajan uudelleen ja uudelleen. Siinä tapauksessa ota yhteyttä operaattoriin. Ainakin DNA:lla tuota vikaa on esiintynyt maalis-toukokuussa.

Toinen vaihtoehto on, että jonkun tuttusi(tai siis jonkun, jolta löytyy numerosi) puhelin on saanut viruksen ja lähettelee itekseen noita viestejä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Muutoma päivä ollut kesäflunssaa. Aamuisin semmonen 38-39 kuumetta, ei mitään hälyyttävää. Tänään lähdin hommiin, muinaniehinä. Tulin pois puolilta päivin, kun olo oli huono, ei mitenkään kuumeinen. Pistin sitten digitaalin kainaloon huilaamaan mennessäni. 40,7 oli kuume. Soitto terkkariin, "heti tänne, se on nyt keuhkoissa". Tunnin päästä on tuo "heti tänne" aika. Vanhin poikani lähtee koulusta kesken ja tuo mut tuonne terkkariin. Jännää on, että pystyn istuksimaan ja kirjoittamaan tänne, vaikka on moinen kuume. Pienemmät kuumeet ovat tuntuneet paljon pahemmilta.
 

entti7

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Team Harrier
Saatana, alkaa duunissa olemaan sellainen meininki, että kai sieltä on pakko lähteä kalppimaan. Firmalla menee paremmin kuin koskaan, mutta silti otetaan vaan lisää etuja pois ja vittuillaan vielä kaupan päälle. Ilmeisesti herra isoherralla on jonkinlainen bonuspykälä sopimuksessaan, mitä vähemmän maksat niille kusipäille palkkaa niin sitä enemmän saat sitten itse.

Minulla oli samat fiilikset tuossa männävuonna; firma oli tehnyt parhaan tuloksen koskaan ja uusi tj aloitti työt karsimalla kaikki markkinointibudjetit nollaan, kaikki matkat yms. pois, työtä helpottavat tuet pois.... No, nyt olen helmikuun alusta ollut uudessa työssä, eikä vituta enää yhtään. Pitäköön pellehermanni hiekkalaatikkonsa ja bonuksensa, tana!
 

huskis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, HC Boners
Vituttaa kun on niskat ihan jumissa. Just vielä eilen kehuin, että meni varmaan kolarissa jotain paikoilleen ku ei oo sen jälkeen ollu mitään niskavaivaa, paitsi tietty heti kolarin jälkeen oli aikas kipee. Mutta tässä sitä taas ollaan. Ei käänny pää ei.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Vituttaa Elisa, jonka 2G-verkko on ollut jumissa koko päivän. Vittu ei sitten soitella......
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa olla Suomessa.
Sama. Vituttaa olla Suomessa, kun mikään kanava ei näytä tänään UEFA Cupin finaalia. Mahdollista vain ja ainoastaan Suomessa.

Kiitos YLE. No, onneksi on sentään striimit.
 

trap

Jäsen
Sama. Vituttaa olla Suomessa, kun mikään kanava ei näytä tänään UEFA Cupin finaalia. Mahdollista vain ja ainoastaan Suomessa.

Kiitos YLE. No, onneksi on sentään striimit.

Niin ja etenkin se, että tuon finaalin edelle menee joku höntsypeli Kanada - Norja. Ei voi käsittää. Televisiosta katsoessa kuitenkin ihan eri fiilis kuin jostain sumuisesta striimistä, jotka eivät oikein jaksa innostaa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Duunin vetäytymispäivät (konsulttipaskaa ja viinanjuontia) Tallinnassa takana, tuloksena armoton vitutus ja krapula. Ei jumalauta mitä porukkaa, ja äsken luin meilistä, että paikan ainoa täysjärkinen esimies on irtisanoutunut tänään (jotain yhteyttä edelliseen?). Se tästä vielä puuttuikin, vittu. Pakko kai alkaa katsella uutta paikkaa, kunhan syksyn iso projekti on hoidettu.
Tästä joku saanee hyvät naurut, mutta vitutusta lisää musta silmä, jonka sain jurriapinana shampanjapullon korkista. Vitun hauskaa näyttää siltä, että on saanut turpaansa.
 

Korinekki

Jäsen
Vituttaa, että Suomi "joutui" tuohon yön peliin. Joutuu sen takia sekottaan rytmiä. Hyvää kannattaa tietysti odottaa. Leijonat menee pyttyyn....
Ilmatkin sais lämmetä muuten. Vitun kylmä.
Hyvää Kesää vaan! Palataa katotaa moro....
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Tämä yön peli. Huomenna klo 10 äärimmäisen tärkeä päänavauspalaveri asiakkaan kanssa ja yöllä pitäisi jännittää kiekkoa. Nukkumaan pitäisi mennä mutta kun ei. Kanada-Norja -ottelun tilanne ei sitä ainakaan helpota.

Joko raapaisen kunnon lärvit, käyn makuulle ja menen kevyessä krapulassa vanhalta viinalta haisevana aamun palaveriin. Tai sitten valvon koko yön ja pilkin zombiena palaverin läpi. Kumpikaan ei hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös