Vitutusketju

  • 10 550 791
  • 56 138

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Viisaudenhammas leikattiin aamulla pari tuntia sitten. Ei siinä mikään sinänsä vituta, mutta vitutustaso nousee tästä helvetin verenvuodosta kun saa harsotuppoja purra yhteen aivan mielettömän kauan. Mukava viikonloppu tiedossa, mikäli tiedot jälkikäteen tulevista kivuista pitävät paikkaansa.
 

M10

Jäsen
Mutta ketä se Kings pelaaja oli kenen kanssa Zubov kävi ottelun erätauolla tupakalla?

Tämä Ketä-sanan käyttö tällaisessa yhteydessä vituttaa.

Muistuu mieleen Neon2:n keikka kaivarissa joskus 90-luvun alussa, kun Rami Alanko (se Neon2:n jäsen joka yritti myöhemmin itsemurhaa) kysyi yleisöltä; "Ketä on sitä mieltä, että rakkaus on hyvä asia?"
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sama. Onko tuo muuten jotain teinix-kieltä?
Ei ole, vaan ihan normaalia murretta ainakin täällä Varsinaisessa Suomessa. Kirjakielessä se ei tietenkään ole hyväksyttävää, mutta ei sen ärsyttävämpää ainakaan minun näkökulmastani kuin hassulta kuulostava Stadin slangi.

Itsekin koitan välttää tuota ketä- sanan käyttämistä kuka- sanan korvikkeena, mutta välillä se vain lipsahtaa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No älä nyt kiukuttele, halataan ja otetaan punaviinilasilliset. Onko Alpo suositellut jotakin rypälelajiketta brändiinne sopivana?

Huttusen tölkitetty punkku varmaankin sopisi meidän brandiin erinomaisesti. Odotellaan nyt kuitenkin vielä hetki, ennen kuin se Huttunen Alkosta haetaan. Voidaan siinä odottaessa sitten antaa mielikuvituksen laukata, toivoen jotakin hieman parempaa...
 

JHOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vituttaa helvetisti. Kumma juttu, kun muita kiinnostaa omat asiani niin paljon, että jokaista liikettäni on pakko kommentoida mahdollisimman laajalle yleisölle. Haistakaa kaikki paska ja hankkikaa elämä.
 

Veijari

Jäsen
- Auto seisoo nyt toista päivää korjaamon pihalla jonkun sähkövian vuoksi eikä ole toivoakaan että saisi viikonlopuksi kuntoon.

- Vanhusten etuileminen. Oli sitten kaupan kassalla, lounasravintolassa tai pankissa niin aina joku saatanan käpy tunkee pokkana keskelle jonoa. En tiedä oppivatko vanhukset tuon jalon kohteliaisuuden pula-aikana vai missä. Ei oikein kehtaa napata kauluksestakaan kiinni ja raahata jonon hännille.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ei ole, vaan ihan normaalia murretta ainakin täällä Varsinaisessa Suomessa. Kirjakielessä se ei tietenkään ole hyväksyttävää, mutta ei sen ärsyttävämpää ainakaan minun näkökulmastani kuin hassulta kuulostava Stadin slangi.

Myös vaasalaiset kaverini käyttävät tätä myös ihan jatkuvasti. Menee vähän samaan osastoon, kun Kouvolan lähistöllä puhutaan "min" ja "sin" tarkoittaen minun ja sinun. Kuullostaa melko gaylta.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
- Auto seisoo nyt toista päivää korjaamon pihalla jonkun sähkövian vuoksi eikä ole toivoakaan että saisi viikonlopuksi kuntoon.
Häh? Tarkoitatko siis sitä Volvoa josta kirjoitit seuraavasti Autoiluketjussa 22.4.2008 eli kolme päivää sitten:
Autokuume voitettu kanta. Tuli sitten hankittua vm -07 Volvo V50 T5. Volvolandian sivuja on tässä tutkittu pari iltaa eikä ainakaan siellä juuri pahaa sanottavaa tuosta automallista löydy. Käyttökustannukset varmasti hieman nousee edellisestä, mutta se on tiedostettu. Käytössähän sen sitten näkee millainen kosla tuli hankittua. Vaihdossa lähtenyt Audi A4 oli ainakin huoleton ja pirun hyvä auto kaikenkaikkiaan.

Sori. Oli pakko... : )
 

MacLean10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terveet pelaajat, Espoo Blues
Helvetti että vituttaa tälläinen elämä. Nytkin olisi viikonlopuksi tiedossa vain nukkumista ja koulutöitä.

Tuntuu, että kaikkiin asioihin olisi mennyt mielenkiinto. Ei ole edes kunnon määränpäätä mihin tähdätä. Toivottavasti ei tule mitään masennusta.

Vittu.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
koe-eläinpuiston uusintaa kuuntelen ja kiskon Karhua naamariin..ugh

edit:
per***, väärä ketju!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Muuttaminen. Jos vielä näyttää siltä, että joudun muuttamaan seuraavan vuoden sisällä yhtä useasti kuin nyt, ostan asuntoauton. Vituttaa tämä pakkaaminen ja samojen romujen edes takaisin kanteleminen, sekä tästä muuttorumbasta iskevä juurettomuuden tunne.

Onneksi varasin tällekin muutolle riittävästi aikaa, voi tässä aina vitutuksen iskiessä saunoa ja olustella, talkoohengessä tietysti.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Aivan uskomaton flunssa! On näitä ennenkin podettu, mutta ei kertaakaan tällaista, pää on aivan jumissa. Lievää päänsärkyä jo toista päivää, niistää täytyy vartin välein, kurkku on kipeä, lihakset turtana ja koko kroppaa kuumottaa. Hojo hojo, ja huomenna seiskaksi inventaariin.
 

HartwallJaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ari "paska" Peltonen, voi vittu että on ärsyttävä olento. Se luulee olevansa jotenkin hauska, mutta mua ainakaan ei naurata yhtään vaan vituttaa suuresti! Kasvais aikuseks. Vittu!
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Vittu että löi vihaiseksi kun IL:n verkkosivut avasin...

Miksi? Siis vittu miksi?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804257568125_uu.shtml

Miksi turmassa menehtyneiden ihmisten arkut pitää kuvata lehteen / verkkolehteen?

"Vihdoin kotiin?"

http://static.iltalehti.fi/etusivu/kansivihdoinkotiinSW_410_et.gif

Miksi? Siis vittu miksi?

Lainaus tuosta tekstistä...

Poliisi seurasi tilannetta tarkasti ja jopa kehotti paikalle saapuneita tiedotusvälineiden edustajia pysymään riittävän kaukana ruumisautoista.
"Jopa kehotti" - siis mitä vittua?

Lehdet, antakaa jo rauha menehtyneille ja heidän omaisille!
 
Viimeksi muokattu:

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Vittu kun vituttaa. Kunto ei kestä tätä.

Pitäis kattella vanhoja NHL matseja DVD:ltä, kahdelta alkaa Canalilta Rangers-Penguins ja viideltä voisi vihdoinkin katsoa elämäni ensimmäisen streami matsin (Dallas-San Jose).

Ei vaan tiedä riittääkö 2M/512K yhteys niiden streamien katseluun, mutta haiden peli olisi juuri se peli minkä haluaisin katsoa. Ei apuakaan kehtaa kysyä NHL pelit netissä -ketjusta, vaikka ei ole mitään hajua miten pelit saisi omalla koneella näkymään. Kalsarikännit menossa jotein ei tohdi mennä vielä nukkumaan. Mutta jos koko yön valvoo NHL:n parissa niin milloin sitä sitten nukkuu? Huomenna aamupäivällä vielä enon hautajaiset...

Pitäisi olla iloinen tästä jääkiekon ylitarjonnasta mutta kun ei vielä tiedä yhtään mitä sitä tekisi. Canalin peli toimisi satavarmasti ja kalsarikännejä voisi jatkaa, mutta se peli ei sytytä läheskään niin paljon kun Dallas-San Jose. Ei vaan tiedä saanko sitä peliä näkymään ja vaikka saisin niin nyt pitäisi mennä tutimaan että huomenna jaksaa tehdä jotain, eli myös kalsarikänneille pitäisi sanoa bye bye, vittu.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vituttaa tuo ManU:n tappio niin ettei veri kierrä! Voi vittu!
Kyllähän se ManU:n tappio vituttaa, mutta itseäni ilahduttaa valtavasti, että Michael Ballack teki 2 maalia. Österreich und die Schweiz, wir sind fertig!
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Viidellä rivillä yhteensä kolme numeroa oikein. Katotaan vaan niin joku Sirkkaliisa 87v kihniöstä on voittanut tuonkin potin. vituttaa.

E: kurkkukin on kipeä. vituttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös