Vitutusketju

  • 10 587 023
  • 56 164

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eri mieltä. Ilveksen pelaajan jalka nousee jäästä = potkaisee. Luttisen jalka ei nouse jäästä = ohjaa.

Siis mikä ihmeen määritelmä tämä on ja mihin perustuu?

Kyllä minä voin ainakin ohjata kiekon tai pallon maaliin täysin riippumatta siitä onko jalka tai edes jalat maassa. Oleellista on potukuliike mitä en yhdellä katsomisella nähnyt tuossa Luttisen tapauksessa enkä tuossakaan.

Jossain ketjussa oli tuomarin tulkintaohjeesta ote ja siinä luki jotain tyyliin, että potkun pitää olla sekeä tai maali hyväksytään. Kummassakaan tapauksessa ei ollut selkeää potkua. Ehkä molemmissa voi jonkin värisillä lasella potkun nähdä tai olla näkemättä, mutta molemmissa ulkopuolisena katsojana voin sanoa, ettei potku nyt niin selkeä ollut.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllähän nuo nykyään hyväksytään lähes poikkeuksetta nuo luistimella ohjatut maalit. Jostain kumman syystä vain potkaisemalla potkaistut maalit hylätään. Hiukan outoa, kun kädellä tehdyt maalit taas hylätään, ellei ole ihan silkasta vahingosta kyse. Pitääkö sekin sääntö muuttaa niin, että vain heittämällä heitetyt maalit hylätään ja kämmenohjaukset sallitaan? Vituttaa tällaiset lajin henkeä vastaan sotivat ja ristiriitaiset tulkinnat.
 

julle-jr

Jäsen
Eri mieltä. Ilveksen pelaajan jalka nousee jäästä = potkaisee. Luttisen jalka ei nouse jäästä = ohjaa.
Entä jos kiekko on paikallaan ja sen siirtää maaliin luistimella siten, että terä ei nouse jäästä, niin onko silloinkin kyse ohjauksesta? Siis jos terä nousee jäästä vähänkin enemmän, niin kiekkohan livahtaa terän alta.

Voihan futispalloakin potkaista sisäsyrjällä siten, että kenkä ei nouse kentästä.. En nimittäisi tätäkään ohjaukseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Kyllähän tuosta neljännestä kuvasta sokea mummokin näkee kun luistimen terä on irti jäästä.
Alamummokin näkee ja kaipa tuo potkuksi on määriteltävä vaikka eihän Luttinen potkaissut kiekkoa, kun tilanteen livenä näki. Ymmärrän kyllä, että asia vituttaa joitakin kirjoittajia ja itseänikin harmittaa, että tällaiset ylipäätään hyväksytään. Tuntuu vähän arpomiselta.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vittu että voi aika madella taas. Vielä kaksi ja puoli tuntia niin alkaa 10 päivän pituinen loma, joka on pisin loma meikäläiselle reiluun 11 kuukauteen. Se tosin onkin jo sitten Onnellisuusketjuhommia.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Tai milloinkohan Suomessa tehdään miehille vastaava keskusteluohjelma? Katsotaan kalsarit jalassa pornoa, juodaan kaljaa ja opettavaisissa tarinoissa "Ike" lähettelee tekstiviestejä lortoille ja iskee high fivea "Masan" kanssa heitettyään viikonloppupanon pihalle ikkunasta. Ei taatusti saatana pyöris yhtä kauan kuin tämä helvetin G-piste.

No onhan BB pyörinyt jo useamman kauden ajan SUBilla...

Tekstiviestiosiota lukuunottamatta aika tarkalleenhan se juuri kuvailemaasi kamaa on välillä ollut.
 

julle-jr

Jäsen
Kevät on aikaa jolloin on ehkä eniten koulukiireitä ja alkuvuoden ponnistelut valuvat melko hukkaan jos keväällä ei enää kiinnosta. Kuitenkin keväällä pelataan mm. kaikkien merkittävien jääkiekkosarjojen pudotuspelit, joten miten vitussa tässä pystyisi keskittymään mihinkään kouluhommiin? Melkein jo huokasin helpotuksesta, että tänä vuonna ainakaan IFK ei tule pärjäämään, mutta vielä mitä. Menivät pirut voittamaan Bluesin keskiviikkona ja koko tämä päivä on kulunut kynsiä pureskellen ja iltaa odottaen. turha päivä, olisi pitänyt aloittaa heti aamusta juomaan kaljaa niin olisi edes se perustarve tullut tyydytettyä kun kerran tänään ei muutakaan pysty tekemään. No nyt sentään helpotti hieman kun pääsi avautumaan tänne.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Tullista lappua että Hong Kongista tilatut sneakerit ovat siellä. Eipä mitään, laput ja tilausvahvistukset messiin ja sinne. Lahdessa tulli on sijoitettu ihan helvettiin ja autottomana sinne meno on aina säätöä. Pienen venailun jälkeen pääsen virkailijan luo ja peruslätinät päälle. Mamma kattelee siinä hetken ja ythäkkiä ottaa toisen kengän ja toteaa että käy jossain takahuoneessa. Siinä menee joku 10min ja täti tulee takaisin ilmoittaen että en saa vielä kenkiäni messiin. Pitää kuulemma tarkistaa että "kun nää tulee jostain Hong Kongista ja on Niket, ettei nää ole mitkään väärennökset". Kun siinä sitten kyselee että no millon mä sitten voin tulla noutamaan nämä niin mitään selvää vastausta ei saa. Jostain hevonvitusta ne sen tarkistavat. Vitun vittu.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Noloa itkeä menetetyistä veikkaustuloista, mutta vituttaapahan silti. Miksi Devils meni voittamaan vasta jatkoajalla? PV voitto oli jälleen niiiin lähellä...

Vituttaa koska sinne meni viimeiset roponi :(
 

tiikeri

Jäsen
Vituttaa ettei pääse Hippokselle playoff-huumaa seuraamaan, vaan joutuu kärvistelemään radion äärellä Kimmo Hannulan selostuksesta "nauttien".
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Eurosportin selostaja Kalle Lepistö lausuu Gregor Schlierenzauerin nimen koko ajan perseelleen. Siis "Sliirents.....auer", sellaisella tauolla, että käy varmaan joka kerta paskalla kesken lausumisen.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Voi vittu, että vituttaa.

Ja kaiken muun lisäksi idiootti-jenkit äänestää vielä parhaat tytöt ulos american idolista. ihan niin kuin tässä Ässä-fanin elämässä ei jo tulisi tarpeeksi pesäpallomailaa kiveksiin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
"Kansanedustajat" nostivat taas omia palkkojaan. Edellinen palkankorotus tuli vuosi sitten! No, ne onkin niin köyhiä muutenkin...
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Kansanedustajat" nostivat taas omia palkkojaan.
Ymmärtääkseni yksikään palkkitoimikuntaan kuuluvista ei ole kansanedustaja?

EDIT: Kappas, siinähän se uutisessakin sanotaan: "Palkkiotoimikuntaan kuuluvat ministeri Jaakko Iloniemi, maaneuvos Jussi-Pekka Alanen ja oikeustieteen tohtori Pirkko K. Koskinen."
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa Suomalainen media, YLE etupäässä. Miksi vitussa ei voida kysyä tuolta palkkiotoimikunnalta miksi edustajat saavat enemmän liksaa?? No ehkäpä YLE ei vaan viellä tänään ehtinyt mutta kenties huomenna tulee asiasta kattava raportti? Tuleehan? Pää pois perseestä!

Pyydän anteeksi avautumistani, Suomessa on näköjään meneillään suurempiakin ongelmia ja ymmärrettävästi ne vievät kaiken kapasiteetin.

mm. "Entinen sisäministeri Kari Rajamäki sanoo olleensa tietoinen poliisiylijohtaja Markku Salmisen tavasta käyttää virka-autoa myös kotimatkoihin" ja tietty iken tekstarit...
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vituttaa ton saatanan "itku"-sanan viljeleminen eri muodoissaan. Ne lauseet kun poistais, missä tuo esiintyy, niin mitäköhän jäisi jäljelle. Tästäkin postauksesta vain vähän yli puolet.
 

Cassu

Jäsen
Helvetin flunssa kun piti tulla! No kolmet lääkkeet lääkäri määräs ja sairaslomaa. Kyllä vitutti olla viime yö töissä kun huimas koko ajan ja ääni lähti jo puolen yön aikaan
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Porin Ässät, tai oikeastaan sen seurajohto vituttaa. Suunnattomasti.

Älä nyt kuitenkaan, olettehan te saaneet Huhtalan tupsukorvista. Yks Nickerson tai maitojuna-Marjamäki oo mitään tulevaisuuden prospectiin verrattuna...

Vakavasti ottaen, Ässien toiminta ihmetyttää. Mitä vittua, Marjamäen tasoiset pelaajat olisi pidettävä organisaatiossa, hinnalla millä hyvänsä. Olisin HIFK:n riveihin ottanut vaikka heti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös