Vitutusketju

  • 10 567 663
  • 56 146
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Asun antennitaloudessa. Kaikki Canalin kanavat ovat äänettömiä. Vittu en minä olisikaan halunnut katsoa illan lätkämatsia äänellä. Kaikissa muissa kanavissa esim. Yle,MTV 3, Nelonen ym. äänet toimii.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Vittu. Sunnuntaina pelataan B-poikien SM-välikarsintaturnaus. Nyt on syyslomaviikko ja valmistautuminen on ollut sen mukaista: kuka missäkin ja miten milloinkin. Porukkaa lomalla ja sairaana. Vittu. Tästäkö pitäisi jatkoon päästä?
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Kuin-sanan eteen ei tule pilkkua!!!! Vituttaa suunnattomasti se, että jengi tekee kirjoitusvirheitä ja vielä enemmän se, että itse teen kirjoitusvirheitä.

Kyllä kuin-alistuskonjunktion eteen tulee pilkku. Vertailu-kuin sen sijaan ei saa pilkkua. Muistaakseni näin.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ei tuu mitään, vituttaa, vittu 2h yöunia. Ei tuu mitään. Teneriffan loma meni ihan vituiks, kun oli niin vitun lyhyt.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Tässä kyrsii nyt muutama enemmän tai vähemmän tärkeä asia...

1. Vituttaa kun piti taas keikkailla eilen vaikka aivan hyvin tiesin, että tänään on taas kymmeneltä töitä. Nyt väsyttää, oksettaa ja vituttaa kuunnella noita helvetin urpoja, jotka tulevat tänne kokeilemaan perkeleen saksofoneja. Eikö ne nyt tajua, että lauantaisin musiikkiliikkeen myyjistä ainakin puolella on krapula. Menkää pois.

2. Vituttaa kun on niin vähän rahaa, mutta niin paljon ostettavaa (esim. uusi puku, kun edellinen (armani vielä perkele) piti mennä kännipäissä sitseillä rikkomaan.)

3. Vituttaa kun en oikein tiedä pitäisikö tässä opiskella ja kerätä noita pisteitä jotenkin enemmän. Kun mulla ei nyt oikeasti ole vielä mikään ihan hirveä kiire, toisin kuin kaikilla muilla ja se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Ja vituttaa siis myös.

4. Vituttaa kun pääsen skimbaamaan vasta noin kahden kuukauden päästä. Ja sekin on vielä ehkä-vaiheessa. Onneksi sain kuitenkin uudet huippuältsinmageet sukset. Se ei vituta.

5. Sitten viimeisenä ja ehkä kaikista isoin harmituksen aihe. Vituttaa parisuhteeni päättyminen noin viikko sitten. Ei, en ole hajalla enkä romuna, vaikka olin (taas) se jätetty osapuoli. Mutta vituttaa ja harmittaa, koska en olisi halunnut, että tämä vielä loppuu. Vaikka kyllä tiesin, että siinä vedenjakajalla tässä oltiin jo pari kuukautta horjuttu, mutta ikuisena optimistina uskoin ja luotin, että parempi aika on vielä edessä. Ei muuten ollut.
Ei voi mitään, uutta matoa vaan koukkuun. Pus pus.


Kaiken kaikkiaan saamaton ja typerä olo. Oksettaa katsoa ja kuunnella itseään.
Tää on tää lokakuu, joka vuos aivan sama juttu, ei väliä onko sitä välivuodella, lukiossa, töissä, yliopistossa tai päiväkodissa.
Kahden viikon lokavitutus. Se tulee kuin juna.
Positiivista on se, että sen jälkeen voi hyvillä mielin odottaa pakkasia, joulua ja ah, sitä niin ihanaa puuteria...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa se, kun jännitän aina niin pirusti kaikkia erilaisia tapahtumia.
Nyt tossa parin tunnin päästä alkaisi itselläni elämäni ensimmäinen salibandykausi. Ihan divaritasoa mennään, mutta silti jännittää kuin viimeistä päivää.
Minulla on myös tapana käydä, niin että en saa käännettyä sitä jännitystä hyvällä tavalla näkymään vaan sorrun lähinnä virheisiin juuri tuon jännityksen alaisena. Mikäköhän oisi nopea ja helppo tapa lievittää asiaa?
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa se, kun jännitän aina niin pirusti kaikkia erilaisia tapahtumia.
Nyt tossa parin tunnin päästä alkaisi itselläni elämäni ensimmäinen salibandykausi. Ihan divaritasoa mennään, mutta silti jännittää kuin viimeistä päivää.
Minulla on myös tapana käydä, niin että en saa käännettyä sitä jännitystä hyvällä tavalla näkymään vaan sorrun lähinnä virheisiin juuri tuon jännityksen alaisena. Mikäköhän oisi nopea ja helppo tapa lievittää asiaa?
Pari neuvoa voin antaa, joillakin toimii, toisilla ei.

1) Ajatuksien keskittäminen aivan muualle ennen tärkeää peliä/koetta/lentoa/hammaslääkäriä. Esim. vaikka pelaamalla tietokonepeliä, katsomalla tiivistunnelmaista leffaa tai mikä nyt sitten onkaan sellaista tekemistä, joka vaatii todella keskittymistä.

2) Muista hengitystekniikka. Tarkoitan siis, että muistat vetää happea syvälle palleaan. Jännittäessä ihminen usein vetää happea vain keuhkojen yläosiin. Se suorastaan lisää vain jännitystä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ässät ja ässäfanit. Terve vaan! Pusi pusi.

Sama homma. Sitten kun tulee oikeasti kova mies (Pasi Nielikäinen TAI TUOMAS MIKKONEN XD) niin sitten itketään tämän Matt-pojun kanssa kuinka ilkeitä ihmiset oikeasti tässä elämässä ovat.

Mutta edelleen, iso käsi MATT-POJU SULLE, HAASTOIT ERKINJUNTIN!
 

Thibauld

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gwinnett Gladiators, Lukko
Vituttaa kun missasin kauden ekat nyrkkihippaset. Pakko oli hakea eratauolla lippu seuraavaan peliin. Olin jonossa kolmantena. Eikös se hinuri siinä edessä päätä ostaa yksitellen lipun 15 seuraavaan otteluun. Täällä vielä kun jostain syystä niitä ei saa maksettua kerralla vaan joka lipun jälkeen on kortti höylättävä erikseen. Siinä meni sitten koko erätauko ja kun kävelin takaisin paikallenipäin niin kauhea huuto kuului katsomosta. Kun pääsin sisälle oli loppuhalailut menossa. Eikö tuo saamarin idiootti voinut vaikka tulla ennen peliä paikalle ostamaan lippunsa, kun tuo areenan sisällä oleva box office on auki vain ensimmäisellä erätauolla ja siinä on vain yksi myyjä. Oli siinä purukkaa jonossa mun takanakin. Mahtoi niitä vituttaa, kun osa varmaan ei luukulle asti kerinnyt.
 

scholl

Jäsen
Masentaa toi auringonpaiste. On sellainen sää, että tekisi mieli lähteä jonnekin ulos, mutta minne sitä sitten menisi. Voisi lähteä autolla esim. ajelemaan jonnekin ja ottaa vaikka fotoja, mutta sitten tuleekin mieleen se, ettei missään ole mitään mielenkiintoisia paikkoja, missä tahtoisi käydä. Kolmen ja lisänumeron Suomi.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Mutta edelleen, iso käsi MATT-POJU SULLE, HAASTOIT ERKINJUNTIN!
Haastoi oikeasti Sweattin, Lundbohmin, Laineen ja muutaman muun ennenkuin teloi (haastoiko Erkinjuntti?) TPS-pelaajan huolimattomalla mailankäytöllään.

Voisi sanoa että vituttaa puusilmäisyys. Kaikki tuomitsevat viestit ovat tulleet heiltä jotka eivät olleet paikalla. Ne jotka olivat, tuomitsevat ensin Tom Laaksosen jonka lapasista peli karkasi, ja sitten vasta Nickersonin. Jotkut jopa Laineen tuossa välissä.

Vituttaa ilma.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Lomat on ohi ja paluu arkeen huomenna. Vituttaa. Myös flunssaa iskee, joten tämmöinen normi sunnuntai-iltavitutus taas kyseessä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Vittu, kun pitikin uskoa, että anopin paskalla koneella, voi katsoa netistä formulat ongelmitta. Nyt ei saa yhteyttä koko vitun maikkarin paskaan, vaikka netti kyllä muuten toimii ongelmitta (kuten näkyy).
Olisi pitänyt vain vittu ajaa kotiin katsomaan formulat, ja illalla taas takaisin töihin. Ei olisi muutama kilsa enemmän ajamista haitannut paskaakaan. Nyt vain vituttaa maksaa 5 euroa tyhjästä, ja samalla kytätä formuloita, jostain vitun tekstikentästä.
Haistakaa maikkarit paskiaiset vittu.

Ainiin, jo pelkkä nettitv paskan maksaminen, kävi urheilusuorituksesta. Ei vittu enää riitä, että pistää kortin tiedot, ja sillä hyvä. Ehei, pitäähän se nyt vittu varmistaa, jollain perkeleen pankkitunnareilla, jotka on tottakai kotona.
Tekstiviestillä, sai sentään maksettua, ilman varmistamisen varmistamista.
Vittu mitä holhoomista.
 

Erik Loka

Jäsen
Ei perkele kun on kurkku aivan infernaalisen kipeä. Niellessä tuntuu kuin söisi saatana nauloja. Olo on aivan hirvittävä! Ja huomenna istumaan kutsuntoihin, vittu, mua ei kiinnosta. Onko selvä?

Pullo Lasolia kipuun, sisäisesti.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olin ajatellut katsella mtv3 formulalähetyksen kaikessa rauhassa ja vältellä tuloksia uutisista. Siksipä lähdin iltakävelyllä mutta jostain kaukaa kuuluu huuto: ” Kimi Räikkönen! Räikkööneen….”
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös