Vitutusketju

  • 10 563 220
  • 56 143
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Vituttaa. Akka.

edit. Lisäksi vituttaa se, että tänään pieksin pokerissa yli 6000 pelaajaa vain päästäkseni toiseen turnaukseen, jossa tuli turpaan, niin että tukka lätisi.
 
Viimeksi muokattu:

Bay

Jäsen
Vituttaa janarit, jotka eivät osaa pitää kiinni omista pyykkivuoroistaan. Joku oli taas unohtanut pyykkinsä koneeseen meikäläisen vuorolle, joten ei auttanut muu kuin heivata ne jonnekin sivustalle. Seuraavalla kerralla sullon ne kenties roskikseen.

Noinkin asian voi ratkaista.
 

Liitteet

  • kusirumpu.jpg
    kusirumpu.jpg
    27,7 KB · kertaa luettu: 980

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko myöntää, etten tajunnut. Eikö kuitenkin suurin osa näistä hörhöehdokkaista ole juuri Helsingin ja muiden suurien kaupunkien heiniä? Maakunnistahan tulee yleensä ne oikeasti fiksut ja filmaattiset. ;)
Pirkanmaan fiksut ja filmaattiset ovat mun suosikkejani: Marko Asell, Mikko Alatalo, Pertti Salovaara ja Pertti "Veltto" Virtanen. Ainiin, nämähän eivät olleet ainoastaan ehdokkaina, vaan pääsivät myös läpi. Mihin tämä maa joutuisikaan, ellei Pirkanmaa pystyisi tarjoamaan teräviä kyniä koko penaalin täydeltä kansakunnan hyväksi. :)
 

Thibauld

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gwinnett Gladiators, Lukko
Teeskententelevat ihmiset on ruvenneet vituttamaan oikeen urakalla. Tuossa naapurikopissakin istuu yksi neitokainen joka teeskentelee olevansa firman kiireisin ihminen. Poydalla on helvetilliset paperipinot mutta yhden kerran kun niita tutkiskelin niin siella on vanhoja tilauksia vuodelta 2003 jotka olisi voinut arkistoida jo silloin. Eli siis ne pinot siina poydalla on vain pelkkaa rekvisiittaa. Suoraa vastausta silta ei mihinkaan ikina saa aina vaan jonkun keksityn tekosyyn. Talla viikolla on neitokaisen vuoro hoitaa firman porukkalottoa ja kavin kysymassa joko perjantain arvonnan laput on tarkistettu. Vastaus oli etta han ei kuulemma tanaan kerkea. Siis mita vittua ei kukaan voi oikeasti olla niin kiireinen ettei koko paivana ole aikaa kayda lapi 14 rivia lottoa. Itsea kumminkin kiinnosti sen verran, etta kaksi minuuttia uhrasin ajastani katsoakseni olenko miljonaari, valitettavasti en ollut.

Tuollaiset ihmiset kylla saavat sapen kiehumaan. Ihan kuin ei muutenkin tama maanantaipaiva olisi tarpeeksi vittumainen.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Tyttö jonka kanssa olemme olleet kavereita jo jonkin aikaa ja johon olen ollut aivan kusessa koko sen ajan. Noh tässä muutama viikko sitten kerroin hänelle suoraan mitä tunnen häntä kohtaan. Noh arvatahan sen saattoi että pakit tuli, ja sanoi vielä samalla tapailevansa exäänsä. Voi helvetti että osas syödä miestä ja syö edelleen. En pystynyt ees ajattelemaan muita naisia enkä kyllä nytkään. Nyt kun yritän vaan sopeutua ajtukseen että ollaan edelleen ja varmaan aina ihan vaan kavereita, on se kuin henkistä turpaan vetoa itseä kohtaan. Se että yrittää kieltää tunteensa toista kohtaan. Kyllä minä tiiän että tämä ei ehkä jossain vaiheessa enää vituta mutta nyt tää murtaa aivan saatanasti ja opiskelu menee päin helvettiä. Saatanavittuperkele... Tiiän että itseni kannalta olisi parempi vaan unohtaa koko tyttö, laittaa kaveruussuhdekin poikki mutta sekin tuntuu aika pahalta ajatukselta koska viihdyttiin sen verran hyvin yhdessä.

Noh lopulta päädyin sitten siihen ratkaisuun johon en toivonut päätyväni.. Sanoin siis tytölle tänään että en enää pysty olemaan tämän kanssa kaveria, että ehkä on parempi ettei olla enää yhteyksissä. Vittu että tuntui pahalta mutta ei voinut mitään muuta. Kaipa tästäkin vielä jotain hyvää seuraa jotta tämäkin paska kannatti läpi käydä...
 
Viimeksi muokattu:

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa kun tämä elämän rytmi on muuttunut taas. Kesällä töitä tehdessä oli se perinteinen aikaisin nukkumaan - aikaisin hereille. Nyt opiskelujen alettua taas helvetin myöhään nukkumaan - ihan sama monelta herätys, ei jaksa kuitenkaan nousta. Ja haluaisin nimenomaan herätä aikaisin, päivät tuntuu niin paljon pidemmiltä ja saa enemmän aikaan, esim. voisi siivota kämpän. Vittu kun on taas murheet...
 
Suosikkijoukkue
Lukko
vituttaa suunnattomasti mm. tässäkin ketjussa mainittu politiikka sävytteisyys. Minä olen yhteensä seurannut noita reality-kuraolhjelmia n. 1h max yhteensä en ymmärrä ihmisiä ketä ne voi kiinnostaa.

Mut se mikä vituttaa vielä enemmän on juuri tämä 'äänestysvelvollisuus'. Henk. koht olen menettänyt uskoni demokratiaan & kapitalismiin, ja hei ihan lepo vain en ole kommari, viherpiipertäjä , tai mikään muukaan ns. hurahtanut ajattelija.

Ainakaan minä en koe että nykyinen eduskuntamme olisi leikkaus väestöstämme. Vaikka sinne joku yksinhuoltaja, työtön 3-kymppinen saataisiinkiin niin hekin olisivat vain ihmisiä, eli että oman ryhmän asiat ei kauan kiinnosta kun parempaa tiliä pukkaa.

Kaiken muun kuran lisäksi on vielä puolue-sidonnaisuudet tap Tony Halmeet, missit, ex - julkkikset mitä asiaan perehtymättömät ihmiset sinne äänestää.
Eli yhteenvetona voin todeta et en kato sitä big brotheriä enkä myöskään äänestä. Kapitalismi == sitä kun kukaan ei osta laatua vaan ominaisuuksia.
Demokratia == jotkut ketä ei edes kiinnosta kiikuttavat sen Paavo Väyrys lappunsa vuodesta toiseen pilaamaan mahdollisuuden demokratiasta tai vaikkapa tissi-Saarelan..........
 

passenger

Jäsen
vituttaa olla töissä tällä hetkellä. ajokin vaihtuu ihan paskaan näillä hetkillä. Aamulla joutui heräämään aikaisin ja koko päivä meni muita asioita toimitellessa eikä kerinnyt ottamaan päikkäreitä ja nyt väsyttää niin vitusti.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Vituttaa se, että suurin osa kavereista ei pidä enää juuri ollenkaan meikäläiseen yhteyttä, vaikka itse jonkinlaista kontaktia heihin olenkin pitänyt/yrittänyt pitää.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kiitos vitusti Kärpät!!! "Vielä se yksi varma mukaan lapulle!" Toivottavasti Töpseli vie voiton jatkoajalla!!!
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereitten voitto IFK:sta..

ei edes vitutta yhtä paljon kun jatkoajan uusi ilme!
HärreGud että on kauheat sivut! Tehkää jotain! Penalle monoa!
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
TPS:n ottelutapahtuma vituttaa. Tuskin löytyy toista pääsarjatason seuraa maailmasta, minkä ottelutapahtuma on noin helve*in huono? Eipähän tarvitse toista kertaa hallille valua. Mielummin vaikka pyyhkään sen kymmenen euron setelin. Tehdään vielä se selväksi, että tällä tasolla en rupea maksamaan ainoastaan pelin näkemisestä.
 
Meikäläistä vituttaa tänään taas suomalainen "jääkiekko"! Ensin katson muniinpuhalteluneitikiekkoa (siis sm-liigaa) yhden ottelun verran ja kun käännän kanavaa UK:lle, näen puolessa erässä samanverran tapahtumia Sveitsin liigasta, kuin yhden sm-liiga -kauden aikana. Kiekko liikkuu liukkaasti, pelataan tunteella, taklataan ja pari kunnon nujakkaakin saatu aikaan. Tuolla todellakin tiedetään, että jääkiekko on viihdettä. Miksei Suomessa tätä ymmärretä ja aina on joku "tanjakarpela" puuttumassa, kun vähän jotain tönäistään.

Siis vitutuksen aiheena suomalainen kiekkopäällystö, käytännössä kaikki sm-liigan asioista loppukädessä päättävät ihmiset, kuinka voi hoitaa työnsä noin huonosti?
 

juha...

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Huh huh, Kuka on vastuussa jatkoajan uudesta ilmeestä?

Aivan kauhean näköistä. Onko nämä tehty kännissä ja läpällä vai onko retro kasari muotia nyt myös websivujen ulkoasuissa.

Nousi v*tutuskäyrä kyllä kohtuullisen korkeelle, kun avasi Jatkoajan etusivun.

Oikesti tehkää herran jumala jotain tuolle etusivulle. Silmiin sattuu kun kattoo.

-J
 
Toivomme, että kaikki kommentit Jatkoajan sivujen uudesta ulkoasusta annetaan tarkoitukselle varattuun omaan ketjuunsa. Täällä ne hukkuvat muun vitutuksen sekaan.

Terveisin Moderaattorit
 

Erik Loka

Jäsen
Uudesta ulkoasusta en modetätien toiveesta jauha enää täällä, mutta sanonpahan vaan että vituttaa muuten tuo uusi ulkoasu.

Toinen mikä vituttaa on se, että Pentti Lindegren on palkattu selostamaan Sveitsin jääkiekkopelejä UK:lle. Miksi? Linkku saa pelin kuin pelin vaikuttamaan tylsälle. Mies on puolet ottelusta hiljaa, ja kun sitten ajoittain availee suutansa niin sieltä ei tule muuta kuin pelaajien nimet ja taustarinaa vasemman pakin serkusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös