Vitutusketju

  • 10 567 412
  • 56 146

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Sir von Aulis kirjoitti:
En pidä itseäni häiriintyneenä, mutta mikäli joku ajatusten Tonava antaa koiransa juosta vapaana kaupunkialueella ja koira jää auton alle, on se hänen murheensa. Itse en penniäkään olisi korvaamassa.

Itsekään en näe yhtään syytä miksi maksaisin ikinämitäänkoskaan autoni alle jääneestä koirasta, mikäli se vapaana juoksee alueella missä sen pitäisi olla kiinni.

Joillekin koiran omistajille vain on liian vaikea käsittää, että kaikki eivät pidä koirista, eivätkä halua niitä nuuskimaan itseään, tai muutenkaan erityisen lähelle. Semmoinen toiminta on kyllä melko vastenmielistä, että lenkkipoluilla ja jalkakäytävillä annetaan sen koiran tunkea naamaansa muiden polkupyörien, jalkojen, rullaluistinten ym. kulkuvälineiden sekaan.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
#28 kirjoitti:
Tuli mieleen että mitä jos olisin taannoisessa tilanteessa jotenkin refleksinomaisesti potkaissut koiralle jotain vammoja niin kuka olisi maksanut?

Meinasi tulla paskat housuun kun lenkillä kääntyessäni pimeälle hiekkapätkälle huomasin parikymmentä metriä edessäni varsin riemastuttavan näyn, musta dobermanni kolme kokoa liian suurella ketjukaulapannalla varustettuna. Vielä mehukkaamman tilanteesta teki se että koiran omistaja, 30-35 vuotias nainen käveli 50-60 metrin päässä kovaa tahtia poispäin tilanteesta puhuen kovaan ääneen kännykkään. Vaihdoin sitten juoksun kävelyyn ja koira ei aluksi huomannut minua vaan haisteli jotain puuta. Pääsin muutaman metrin eteenpäin kunnes tuon uljaan näyn katse kääntyi meikän suuntaan. Pysähdyin siihen ja koira alkoi ottaa jonkinlaista taisteluasetelmaa, oli aika vitun pitkät kolme sekuntia kun katseltiin silmästä silmään. Tilanteen käydessä koko ajan tuskaisemmaksi huusin sitten kovalla äänellä omistajalle "Hei". Siitähän se koira riemastui ja vaihtoi asemien hakemisen vitulliseen haukuntaan ja rähinään samalla meikäläistä lähestyen. En hirveästi miettinyt vaan lähdin juoksemaan poispäin, parinkymmenen askeleen päästä koira kuitenkin pomppasi eteeni (Montgomery reisistäni huolimatta) ja tilanne kävi jo suorastaan helvetilliseksi. Hetken koira siinä riehui (mielessäni suoritin Reijo Ringbom-tyylillä useiden kaksoisvihellysten sarjan tilanteen rauhoittamiseksi), kunnes omistaja pelmahti paikalle ja "niputti" koiran. Siinä sitten hetken katselin ja muija senkun jatkoi puhelimeen puhumista, odotin jonkinlaista pahoittelua mutta nainen jatko tylysti matkaa heti koiran kuriin saatuaan, ei minkäänlaista kontaktia meikäläiseen. Eikö etikettiin tosiaan kuulu edes "Sori" tuollaisissa tilanteissa?

P.S. Oli muuten kolmas kerta tuolla pätkällä kun törmään irti olevaan koiraan, kerran ei ollut mitään ongelmaa, toisesta jäi vähän paha maku ja tämä viimeinen jäi vituttamaan toden teolla.
Tuuria sinulla oli myös mukana.. jos lähdet koiraa karkuun juoksemaan niin varmasti tulee perään, yleensä vielä juokseminen laukaisee saalistusvietin ja jälki olisi voinut olla tosi ikävää.. koiraahan ei kukaan ihminen pysty juoksemaan karkuun..
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ihmisen paras nelijalkainen ystävä on seisova pöytä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
tty_01 kirjoitti:
Tuli ostettua Pirkka jauhelihapizza, sellainen 700 gramman perhepizza. En katsonut pakkauksesta muuta kuin tuoteselosteen: jauhelihapizzaa on, hyvä. No laitoin tuotteen uuniin ja sen ollessa valmis maistoin pizzaa. Tehtaalla on tapahtunut joku virhe, sillä tonnikalaahan tuo oli. Ja en todellakaan pidä tonnikalasta pizzassa. Että kiitosta vaan Huhtahyvät Kankaanpää
Et katsonut muuta kuin tuoteselosteen? Tussujen kevät sentäs, mikä mies ei katso pizzaansa tuon tarkemmin? Tonttufisu ja jauheliha eroavat melko lailla toisistaan niin ulkonäön kuin tuoksunsa perusteella, joten jos vain olisin yhtään viitseliäämpi velttoperse, veisin ihmetykseni ihmettelyketjuun.
 

Tobias

Jäsen
Gellner kirjoitti:
Mitä korvauksiin tulee niin sehän on ihan se ja sama kuka jonkun vitun auton lommon korvaa, luonnollisestihan jokainen ihminen, joka ei ole todella pahasti häiriintynyt, korvaa omistajaperheelle tappamansa eläimen, syyllisyydestä riippumatta. No, mutta tämähän nyt on tietenkin kaikille selvää.

Tämä lienee jonkinnäköistä huumoria. Sehän on selvä, että jos koira juoksee mun auton alle ja kuolee niin minkäs teet. En maksa lanttiakaan mutta katson kyllä tarkkaan, aiheuttiko koiran omistajan huolimattomuus Audiin vaurioita. Ja jos aiheutti niin lasku seuraa perässä. No, mutta kaikillehan on tietenkin selvää, että koiranomistajan huolimattomuudesta tai tyhmyydestä maksaa koiran omistaja rahalla tai sitten koira esim. onnettomuuden sattuessa hengellään.

Niin ja itse olen koirien ystävä. Isälläni on kolme järkyttävän suurikokoista ja vihaista Dobermannia ja niissä on kyllä luonnetta ja särmää. Haukkuvat minuakin siihen tyliin että haluaisivat käydä kurkkuun kiinni mutta rauhoittuvat kyllä nopeasti, kun tuntevat minut.

Mutta joo, kaikki, minä mukaan lukien, eivät pidä vapaana liikkuvista koirista. Hyvän ystäväni isoisähän ampui kaksi labradorinnoutajaa pihaltaan, kun rakit kävivät siellä kuopimassa ja paskomassa harva se viikko. Oli sanonut kahteen kertaan koirien omistajalle että pidä ne koirat aisoissa ja kiinni, kun käyvät äijän pihalla. No mitään ei tapahtunut koiran omistajan taholta joten sitten tapahtui tän äijän taholta.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Good mooning mummot, hahahaha!

-Niks- kirjoitti:
Vittu että väsyttäää ja vielä töihin pitäisi lähteä, vitun vittu.
Vai vielä töihin pitäis lähteä, voi ei. Vittu, 05.42 olin jo rautatieassalla ja myöhästyin pyörän lukkoonlaittamisen verran junasta ja odotin 20 mintsaa kylmällä ratapihalla seuraavaa junaa. Olisit soittanut, niin oisin tuonu sulle tuoretta nisua, perkele. Eikä tuo edes oikeastaan jaksanut vituttaa. Oikeastaan vituttaa tää oma viesti, meni taas kallista työaikaa sen tekoon, eikä edes huvita sormiojossa moralisoida.
 

Sera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ai ne pelaa taas...
mikkoz kirjoitti:
Vai vielä töihin pitäis lähteä, voi ei. Vittu, 05.42 olin jo rautatieassalla ja myöhästyin pyörän lukkoonlaittamisen verran junasta ja odotin 20 mintsaa kylmällä ratapihalla seuraavaa junaa.

Korjausehdotelmia ensi viikon varalle:

vaihtoehto a)
Laskettelet pyörälläsi jack ass- tyyliin siitä sillalta alas suoraan laiturille. Säästyy aikaa huomattavasti eikä pyörääkään kannata turhaan lukita, koska laiturilta se varmasti korjataan ennen pitkää parempaan talteen.

vaihtoehto b)
Ole coolmies ja kävele asemalle.

vaihtoehto c)
Ole kovismies ja pölli auto käyttöösi vr:n kannattamisen sijaan.

vaihtoehto d)
Lopeta moinen töissäkäynti. Eipä ole kiire minnekään.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kivet ja nastat...nuo tuulilasini ystävät

Ei oikeastaan vituta vaan melkein naurattaa. Mondeoon vaihdettu joulukuussa uusi lämmitettävä tuulilasi, koska vanha halkesi kiven tai nastan osuttua siihen. Tästä kuukauden verran ja uusi nasta/kivi ikkunaan ja taas oli aika paikauttaa lasia. Onneksi tänään tuli taas kiven- tai nastanpaska lasiin ja halkihan se meni. Eli vaihtoonhan se meni. Tosin eihän tuosta vanhasta lasista enää läpi nähnytkään, kun se oli jo 4 kuukautta vanha.

Onneksi löytyy lasivakuutus, niin ei tarvitse maksaa kuin 150 € omavastuu. Tuollainen lämmitettävätuulilasihan ei maksa töineen kuin sellaiset 600 €.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
tämmöstä tänään..

Vituttaa ihan perkeleesti vieläkin kun säbä-kausi päättyi jatkoaika-tappioon eilen. Ja vielä NIIN ja-maalilla kuin vain ikinä voi...

Evil kirjoitti:
Ihmisen paras nelijalkainen ystävä on seisova pöytä.
älä nyt laita vitutusketjuun tommosia. Voi vielä naurattaa ja piristää päivää...
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Sera kirjoitti:
Korjausehdotelmia ensi viikon varalle:
A)Muuten hyvä idea ja sen melkein toteutinkin, lasetin meinaan siitä jyrkän rinteen alas - leikkipuiston läpi, mutta myhöhässä. Pyörää ei ole varaa menettää, auto kun tuntuu tekevän ohareita.
B)Kyllä, näin yleensä toiminkin, mutta puhelin oli cool-tilassa eikä herättänyt minua ja tuli kiire, tai kiire ja kiire mutta..
C)Auto tuli korjaamolta jo takaisin, mutta ajelen sillä erikoiskokeita ennen pidemmille taipaleille siirtymistä, noi 100km etapit hinauksella pasilasta kun ei oikein nappaa.
D)Hyvä idea, oliskin varaa

Onneksi on perjantai.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Yöllä iski paskatauti päälle, tunnin välein on saanut käydä vessassa tyhjentäytymässä. Vetistä tavaraa tullut ylä- ja alapäästä ja nyt nosti kuumeenkin mukaan. Ihan vitun heikko olo.. mikään ei pysy sisällä.. koskee pääähän ja mahhan, mehua yritin äsken juoda mutta vituiksihan sekin meni.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Orman Mollis kirjoitti:
Yöllä iski...
Saattaa toki olla joku kiukkuinen vatsatauti, mutta oireet sopivat vähän liian hyvin ruokamyrkytykseenkin. Eilen käyty kebabilla illansuussa,eh?
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Orman Mollis kirjoitti:
Yöllä iski paskatauti päälle, tunnin välein on saanut käydä vessassa tyhjentäytymässä. Vetistä tavaraa tullut ylä- ja alapäästä ja nyt nosti kuumeenkin mukaan. Ihan vitun heikko olo.. mikään ei pysy sisällä.. koskee pääähän ja mahhan, mehua yritin äsken juoda mutta vituiksihan sekin meni.

Broidilla ja sen muksuilla ihan samaa, heillä vaan lisäksi paikkoja kolottaa aika paljon. Ihme tauteja liikkellä, on tuota kuumeen ja mahataudin yhdistelmää ja sitten on jotain pelkkää kuumetta ja paikat kipeet.

EDIT; Jaa oisko broidi ja sen muksutkin käyneet kebabilla. ;>
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilanne ei ole akuutti, mutta mainittakoon:

Joskus vituttaa ihmiset, jotka lähtökohtaisesti olettavat että kiinnostaa. Yleensä ei kiinnosta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa se, että Helsingin Kaupungin Sosiaalivirasto (tai what ever onkaan) antaa asiakkailleen maksusitoumuksissaan luvan ostaa tupakkatuotteita ja alkomahoolia. Ymmärrän, että pitäähän huono-osaistenkin syödä ja parempi antaa maksusitoumus kuin rahaa, mutta se ei mene mun pieneen kallooni, että rööki ja bisset katsotaan jotenkin välttämättömiksi. Onhan ne yleensä rajattu, tyyliin 1-2 askia ja "vain" yksi mäyris per maksulappu, mutta että yhteiskunta kustantaa nekin jotenkin "pakollisina"... Ei vittu, ei mene jakeluun.

Enkä moralisoi kessuttelua tai tissuttelua noin yleensä, ainoastaan sitä, että sossu maksaa ne jollekin. Jos ei omat rahat riitä, voi voi. Mikäs vitun pakko meidän muiden on niitä maksella. Vaikka olis kuinka nikotinisti tai alkoholisti, ne eivät ole elämisen kannalta välttämättömyyksiä. Siis oikeasti. Jos meinaa kessun tai bissen puutteeseen kuolla, ni moido, antaa mennä sitten vaan. Saatana.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
BoredOldLady kirjoitti:
Enkä moralisoi kessuttelua tai tissuttelua noin yleensä, ainoastaan sitä, että sossu maksaa ne jollekin. Jos ei omat rahat riitä, voi voi. Mikäs vitun pakko meidän muiden on niitä maksella. Vaikka olis kuinka nikotinisti tai alkoholisti, ne eivät ole elämisen kannalta välttämättömyyksiä. Siis oikeasti. Jos meinaa kessun tai bissen puutteeseen kuolla, ni moido, antaa mennä sitten vaan. Saatana.

Jo jonkin aikaa itse tupakointia ikävöineenä voin kyllä sanoa että ei mene minunkaan kaaliini. Jollain on maalaisjärki hämärtynyt pykäliä säädettäessä. Tiedän mitä nikotiiniriippuvuus on, ja voin aavistaa myös sen mitä on oikeasti tarvita sitä mäyräkoiraa. Johonkin se raja kuitenkin on vedettävä, tiettyä kovuutta tarvitaan esim. puutarhanhoidossakin. Verojen maksu on karvasta kalkkia, kun alkoholin ja tupakan aiheuttamien sairauksien, niitä edeltävien siivous-, ympäristö-, ilkivalta- ja muiden haittojen lisäksi pitäisi vielä maksaa itse tuotteet. Väärin.

Paatosta seuraa muistelo: Ainakin kun itse suoritin varusmiespalvelusta (-98) puhuttiin sodan aikana joka miehelle jaettavan kolme savuketta/päivä. Puolustusvoimat ei ehkä ole se muutoksen keihäänkärki monessakaan asiassa, mutta osaako joku sanoa vieläkö tämä asia on entisellään?
 

Erik Loka

Jäsen
Perjantai meneekin sitten matematiikkaa harjoitellessa. Vittu, mielellänihän minä meen lauantai-aamuna tekemään koetta. Onneks on sentään reenit, saa edes jonkun syyn olla lukematta koko iltaa.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jomppa kirjoitti:
Ei oikeastaan vituta vaan melkein naurattaa. Mondeoon vaihdettu joulukuussa uusi lämmitettävä tuulilasi, koska vanha halkesi kiven tai nastan osuttua siihen. Tästä kuukauden verran ja uusi nasta/kivi ikkunaan ja taas oli aika paikauttaa lasia.

Itse olen myöskin havainnut tuulilasit loistaviksi sijoituskohteiksi. Joulukuussa vielä säästin ja paikkautin. Siitä selvisi tutun avulla n.50€ sijoituksella. Tammikuun lopussa olikin sitten aika ottaa osuma niin alas lasiin ettei sitä havainnut ennen 30cm:n pituista railoa. Lasivakuutus on kiva, mutta olisi tuonkin 200€ voinut hauskemmin käyttää. Vaikka työntämällä huoran perseeseen.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Syy taisi selvitä!

Trenchtown kirjoitti:
Saattaa toki olla joku kiukkuinen vatsatauti, mutta oireet sopivat vähän liian hyvin ruokamyrkytykseenkin. Eilen käyty kebabilla illansuussa,eh?

Ruokamyrkytys on mahdollinen, tosin ihan kotiruokaa olen kokkaillut (ei ole tullut kebabia/ulkona syötyä viikkoihin). Täällä päin Suomea (Mikkeli-Jyväskylä välisellä akselilla) on riehunut rajusti Noro-virus, niin sairaaloissa kuin ihan "kansan keskuudessakin". Ja tämähän se taisi meikäläiseenkin aamuyön tunteina iskeä!! Pikkulainaus tuolta tekstistä: "Tartuntatavat
Virus leviää tavallisimmin henkilöstä toiseen tapahtuvana kosketus- tai pisaratartuntana, mutta se voi levitä myös saastuneiden elintarvikkeiden tai veden välityksellä. Virus saattaa päätyä marjoihin, hedelmiin ja kasviksiin, jos niitä kastellaan ihmisen ulosteella saastuneella vedellä. Virus voi siirtyä ihmisestä elintarvikkeisiin myös käsien välityksellä.

Oireet
Tartunnan saaneella on pahoinvointia, oksentelua ja ripulia. Myös kuume ja erilaiset pää- ja lihassäryt ovat mahdollisia. Oireet voivat olla usein hyvin äkillisiä ja voimakkaita mutta lyhytkestoisia.


Tyttöystävä kävi ostamassa apteekista jotain Imodium- lääkettä ja nyt ei ole tarvinnut käydä vartin välein vessassa laskemassa norppaa vapauteen.. Myös juoma on pysynyt jo pari tuntia sisällä ja kuumekkin laskenut n.38 celsiukseen, joten pahin taitaa olla ohi.. Pätevänä kaverina diagnisoin itselleni Noro-virus tartunnan!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Orman Mollis kirjoitti:
Myös juoma on pysynyt jo pari tuntia sisällä ja kuumekkin laskenut n.38 celsiukseen, joten pahin taitaa olla ohi.. Pätevänä kaverina diagnisoin itselleni Noro-virus tartunnan!

En halua olla ilonpilaaja, mutta mikäli kyseessä on Noro-virus, se saattaa kestää toistakin viikkoa. Ja tavaraa tulee molemmista päistä. Tähän kun lisää kuumeen, niin ávot... Noron kanssa saattaa tulla yksi kohtuu hyvä päivä ja viisi paskaa, ihan kirjaimellisestikin.

Pidä huoli käsihygieniasta erityisen hyvin ja kuivaa handut esim. talouspaperiin. Apteekista saa Osmosal-jauhetta, joka on erityisesti ripulitaudin aiheuttavaa nestehukkaa vastaan hyvä lääke. Maistuu paskalle, mutta eipähän tarvitse pelätä kuivumista ja tiputusta. Myös nachot on erinomaisia, kun on laattatauti. Niissä on niin paljon suolaa, että pitää väkisinkin juoda nestettä. Samalla elimistö suolatasapaino pysyy balanssissa ja olo paranee. Kannattaa oikeasti kokeilla noita nachoja, toimii todella hyvin. Pitää vaan muistaa pureskella kunnolla...

Tsemppiä!
 

scholl

Jäsen
Mutsi on himassa tiputuksessa leikkauksen jäljiltä. Sairaalassa oli kuulemma ollut Noro-virusta. Kun lähti pois niin sanoivat, että saattaa olla mahdollista, että mutsikin olisi saanut tartunnan. Itämisaika 1-4 päivää. Varmaan loistava fiilis, jos ensin saa jatkuvana tiputuksena särkylääkettä ja sitten samaan syssyyn tulisi vielä tuo Noro.
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Oma typeryys

Että piti jättää katsastus viimeiseen mahdolliseen päivään. Eilisiltana katson, että autossa on kaikki kunnossa, ja hyvillä mielin aamulla kävelen parkkipaikalle. Auto käyntiin ja pakki päälle, vähän kytkintä ylös, ja hirveä vinkuna alkaa. Käsijarru jumahtanut, eli ei vapauta takarenkaita kokonaan, vain osittain. Hyvin ehtii mistään korjaamolta saada apua saman päivän aikana, kun omat autoremonttitaidot lähenee nollaa.

Ja katsastustulos, yllätys, yllätys, hylätty (seisontajarru ainoa vika). Turha laite koko seisontajarru, vähän käytettynä "voi ruostua kiinni". No niinpä. Eikä tietenkään olis voinu katsastaa yhtään aikaisemmin. Vikaa se ei olis poistanut, se varmaan oli tullakseen, mutta olisi säästänyt ylimääräiseltä rahan- ja ajankululta, kun pitää uudestaan mennä katsastamaan. Enkä edes ala tässä vaiheessa meuhkaamaan nykyisistä varsin poskettomista katsastusmaksuista, kun syyllisen "pomppaamiseen" löydän peiliin katsomalla.

Vianhan olisin luonnollisesti korjauttanut, jos se olisi ilmennyt aiemmin. Tää on niin Murphyn lakia. Tällaisilla sattumuksilla sais joskus se lottovoittokin tulla.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mulle on aivan sama kuka nää loppupelit liigassa vie (kun omat on kesäl... Onnelassa), mutta ei voi kun ihmetellä tota JP Jaloa. Kuinka kauan äijä on näitä pelejä selostanutkin niin silti näkyy vielä tota todella säälittävää puolueellisuutta selostuksessa. Rita iski todella komealla laukauksella maratonpelin ratkaisun jatkoajalla ylämummoon ja miten JP reagoi? Selostus oli kuin tasoa runkosarjan ottelu lokakuussa JYP-SaiPa ja 1-1 tasoitus toisen erän alussa. Kun muistelee HPK:n voittomaalia HIFK:ta vastaan viikko takaperin, ei ole vaikeaa päätellä kumman puolella Turun turhake tässä ottelusarjassa on...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös