Vitutusketju

  • 10 549 484
  • 56 138

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sevillan jalkapallotunarit!!! Voi vittujen vittu! Niillä oli Barcaa vastaan ihan vitusti ihan vitun hyviä paikkoja niitata viimeisen 10 minuutin aikana kolmas maali Barcan verkkoon. Lopputulos siis 2-1. Kentältä oli ajettu ulos yksi Sevillan ja kaksi Barcelonan pelaajaa, joten tilaa oli ja paikkoja tuli. Mm. Kanoute veti tyhjästä maalista metrin ohi. Lisäksi ainakin kaksi täysin avopaikkaa rangaistusalueen sisältä; toinen ylärimaan ja toinen vähän ohi. Ja toi mainitsemani ylärimalaukaus tuli noin 20 sekuntia ennen loppuvihellystä. Ei jumalauta! Mulla olisi ollut tulosvedossa 3-1. Plus että olisin livevedosta saanut lisää yli 3,5 maalin vedollani. Ei vittu että voi käydä näin.

Joulukuun alussa Sevilla toki teki 1-3 -voittomaalin yliajalla, jota oli pelattu jo lähes 5 minuuttia. Vielä lähtivät vastaiskuun vaikka pallottelu olisi riittänyt. Peli päättyi tasan siihen maaliin. Ja huusin niin helvetisti! Voitin vitosella 122 euroa silloin.

Silti vituttaa nyt, vaikka on noita positiivisempiakin kokemuksia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Menin Turkuun..Sieltä risteilylle..Sitten pari päivää Åbon baareissa, vituttaa jonnin verran! Oli taas vähän liian hauskaa..
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
puuha-pete kirjoitti:
Menin Turkuun..

Vähemmästäkin iskee vitutusta. Otan osaa.

Itsellä turkulaattori on nyt nelosen kohdalla, eli vuodesta 1994 lähtien neljä kertaa turkkusessa, 1994 ja sitten heti perään 1997, jonka jälkeen uudestaan 2002 ja lähes uudestaan putkeen 2006. Vitun hieno kaupunki, suosittelen.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
No eikös Anaheim-Nashville sitten mennyt jatkoajalle niinku mulla oli kaikissa lapuissa. Vituttaa Senatorsin puppelointi vielä enemmän, kahdella lapulla olisi tullut toista sataa euroa.

"Words cannot describe the hatred I now feel for your team"
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Vuosi sitten upotin poskihampaan juurihoitoon 1000 euroa. Nyt se saatanan sama hammas otti ja halkesi kokonaan, ja sitä tuskin enää pystyy korjaamaan, joten ainoa vaihtoehto taitaa olla keinojuuren laitto. Se ei onneksi maksa kuin 2000 euroa.

Että muuten naurattaa nyt.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
pernaveikko kirjoitti:
Teetä Virossa ja hinta on jotain todella paljon vähemmän.


Ei pöllömpi idea. Suosituksia tai kokemuksia lekureista?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kaiser Soze kirjoitti:
Ei pöllömpi idea. Suosituksia tai kokemuksia lekureista?

Ei ole, mutta juttuja on kyllä näkynyt siellä täällä, siksi tuo tulikin mieleen. Google God vaan käyttöön. Itse voisin kuvitella aivan hyvin meneväni, jos olisi tarvetta remonttiin. Ihan samat taidot ja laitteet niillä siellä on ja ei yllättäisi vaikka olisi paremmatkin.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa, ettei minulla ole pakastinta. Tuo pieni kone olisi niin mahtava olemassa. No, tässä kämpässä olen enää vajaat kolme viikkoa, toivottavasti seuraavassa olisi jo valmiiksi pakastin. Jos ei ole, niin ostan sellaisen!

Lisäksi ärsyttää, että sen ainoan kerran, kun olisin tarvinnut gluteenittomia karjalanpiirakoita (tmv.) ovat ne lähikaupasta loppu. Olen hieman sormi suussa sen kanssa, miten kahvitan huomenna ystäväni... Jotkut muffinssit olivat surkeannäköisiä, mutta ostin niitä nyt varmuuden vuoksi, kun en voi olla varma, että kerkeän mitään parempaa hankkia. Samoin ostin keksejä. Jätskiäkään en voi ostaa, kun ei ole sitä pakastinta. Ellen sitten huomenna ehdi pelistä kotiin ennen kaupan sulkeutumista, ja jätski säily jääkaapissa vajaata tuntia sulamatta älyttömäksi mössöksi. Tosin ulkonahan on vähän kylmempi kuin jääkaapissa, joten voinen hyödyntää parveketta. Hmh...
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Creative Muvo menis sitten leviimään käsiin, johan sitä odoteltiinkin. Hajos vieläpä niinkin naurettavalla tavalla kuin, että väänsin vahingossa jalalla poikki kun oli koneessa kiinni. Eihän siitä mitään hyötyä olis ollutkaan, päättötyöt ja kaikki siinä sisällä. Tulee pitkät bussimatkat tästä eteenpäin.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Vitun vittu, Pet Shop Boys tulee Tallinnaan, muttei tietenkään Suomeen. Eikä siinä mitään jos keikkapäivä osuisi viikonlopulle, niin voisihan sitä tehdä matkan meren ylitse. Mutta kun joutuu töissä käymään niin keskellä viikkoa (2.5.) on vähän vaikeampi organisoida.

Perkele, PSB:n näkeminen olisi nyt kovin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hojo hojo. Olisin päässyt tällä viikolla peräti kaksiin treeneihin, mutta joku ¤#&€@:n judoleiri syrjäyttää meidän pullistelun. Aivan kuin ei työ kiusaisi tarpeeksi harrastustani, damn. Ja mitä ne judohinttarit siellä tekevätkään, halailevat ja kutittelevat toisiaan rivosti äännellen! Ei peräsuti sentään, Suomi suomalaisille!
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Kutakuinkin ensimmäistä kertaa elämässäni olen selvinnyt koko talven ilman sen kummempaa flunssaa, mutta nyt pudotuspelien lähestyessä olo alkaa ilmoittelemaan tulevasta flunssasta. Pitää toivoa, että IFK hoitaa itsensä viidenneksi tai kuudenneksi, niin saan muutaman ylimääräisen päivän aikaa sairastaa.
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Jude kirjoitti:
Kutakuinkin ensimmäistä kertaa elämässäni olen selvinnyt koko talven ilman sen kummempaa flunssaa, mutta nyt pudotuspelien lähestyessä olo alkaa ilmoittelemaan tulevasta flunssasta.

Pitkälle sama tilanne. Sunnuntaina aloin vain jotenkin täristä kylmyydestä, ja sen jälkeen en olekaan viettänyt aikaa muualla kuin sängyn pohjalla. Kuumetta oli illalla 39 ja risat, yskiminen tuntuu irroittavan keuhkot ja jatkuvasti päätä takova hedari on lievästi sanottuna helvetillinen. Nyt aamulla kuume oli sentään laskenut, mutta ei tässä paljon juhlita. Taitaa jäädä tämä runkosarjan viimeinen peli näkemättä.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kipelov kirjoitti:
Kuumetta oli illalla 39 ja risat...Taitaa jäädä tämä runkosarjan viimeinen peli näkemättä.

Tuli tuosta mieleeni armeija-aikainen flunssa (1993 joulukuu). Olin lomilla ja ajattelin, että KOSKAAN en ole niin kipeä, etten pääsisi Ässien matsiin. No kävin sitten katsomassa seisomapaikalta Lahden Reippaan kauden ainoan vierasvoiton ja matsin jälkeen oli kuumetta 39.6 jota isompiin lukuihin en ole koskaan päässyt. Kyllä vitutti.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
No vituttaa sekin, että tyttöystävä lähti, mutta se nyt on jo puitu ja yritän mahdollisuuksien rajoissa unohtaa asiaa koko ajan. Ruokahalu on ollut vain poissa kohta neljä päivää ja se alkaa kohta jo peilistä näkyä. Aamulla sain kyllä väkisin upotettua aamupalaa jonkin verran, ettei sentään kuole.

Mutta mikä ei nyt varsinaisesti vituta, mutta turhauttaa on kesätyönhaku. Olen täytellyt niitä jo jonkin verran ja lisää kokoajan. Lähinnä nyt Lappeenrannasta, pk-seudulta ja Tampereelta. Olis monta muutakin asiaa päällä, mutta työnhaku on melko fataali asia juuri nyt ja joidenkin hakujen täyttämiseen menee ikuisuus. No, lopetan tänne valittamisen ja jatkan puuhastelua. Kunhan sanoin. Vielä kun saisi niitä töitä.
 
avatar kirjoitti:
Mutta mikä ei nyt varsinaisesti vituta, mutta turhauttaa on kesätyönhaku. Olen täytellyt niitä jo jonkin verran ja lisää kokoajan. Olis monta muutakin asiaa päällä, mutta työnhaku on melko fataali asia juuri nyt ja joidenkin hakujen täyttämiseen menee ikuisuus. No, lopetan tänne valittamisen ja jatkan puuhastelua. Kunhan sanoin. Vielä kun saisi niitä töitä.
Sama. Itse hain pariinkymmeneen firmaan viime viikolla, ja jokaisen sivuilla oli erilainen halulomake typerine kysymyksineen. Kunpa olisi olemassa vaikka www.kesatoihin.fi -sivusto, jonne jokainen tekisi cv:n ja sieltä lähtisivät tiedot eteenpäin alan yrityksiin. Säästäisi aika helvetisti aikaa ja vaivaa. Siinäpä olisikin meikäläiselle opinnäytetyön aihetta kerrakseen.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
avatar kirjoitti:
No vituttaa sekin, että tyttöystävä lähti, mutta se nyt on jo puitu ja yritän mahdollisuuksien rajoissa unohtaa asiaa koko ajan. Ruokahalu on ollut vain poissa kohta neljä päivää ja se alkaa kohta jo peilistä näkyä. Aamulla sain kyllä väkisin upotettua aamupalaa jonkin verran, ettei sentään kuole..

Tulee ihan muistot mieleen. Ajalta jolloin oli vielä inhimillisiä tunteita meikäläiselläkin. Tosiaan tuollaista se oli, ei ruoka maita ja ajatukset kiertävät kehää. Koita vaan jollain saada aikaa kulumaan nimittäin se on se mikä vanhan klisheen tavoin auttaa. Keskity vaikka tuohon työnhakuun niin ei tule turhia murehdittua naisasioita ja kun duunihommat löytyvät niin siinä hässäkässä menee jo itsestään aikaa ja ennenkuin huomaatkaan niin menee jo ihan ok. Joo ja ai niin, jos saat itsesi pakotettua urheilemaan niin tee se.
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Mikä vittu siinä on ettei ymmärretä punaisia liikennevaloja. Vituttaa taas kerran ihmisten välinpitämättömyys. Vittu!
 

Aurora

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Graduketjuun jo avauduin asiasta, mutta jatkanpa täällä. Gradunohjaaja siis lähti Helsinkiin ja olen korviani myöten keltaisessa nesteessä, kun hommaa parin kuukauden päästä jatkan.

Vituttaa!
 

J.Petke

Jäsen
Vituttaa tämä brittifutis on parasta, brittifutis on parasta, brittifutis on parasta-mantra mikä tuntuu Suomessa olevan istutettu niin moneen ihmiseen. Jos Liverpoolin hyökkäys todetaan paperilla paremmaksi kuin Barcelonan vastaava niin täytyy taas kerran ihmetellä kuinka sokeasti sitä jalkapalloa ollaan katseltu.
 

Voittaja

Jäsen
J.Petke kirjoitti:
Vituttaa tämä brittifutis on parasta, brittifutis on parasta, brittifutis on parasta-mantra mikä tuntuu Suomessa olevan istutettu niin moneen ihmiseen. Jos Liverpoolin hyökkäys todetaan paperilla paremmaksi kuin Barcelonan vastaava niin täytyy taas kerran ihmetellä kuinka sokeasti sitä jalkapalloa ollaan katseltu.


Mutta brittifutishan on parasta, eihän siinä ole edes mitään kilpailua. Hyökkäys ei varmaan oo Barcaa parempi, mutta joukkuepeli on varmasti kovempaa kuin kaverilla.

Niin, itteä vituttaa olla poikamies, mutta se on toinen asia...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös