Vitutusketju

  • 10 549 229
  • 56 138

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
theace kirjoitti:
En tiedä mistä asti se teidän telkkari näyttää sitä mainosta, mutta jos oikein tarkkaan katsoo, niin siinä lukee ennen niitä kolmen sukunimen näyttämistä ´Maailman nopein kansa´....siitä kun kovasti vaivaa päättelykykyään, niin siinähän viitataan meihin suomalaisiin! Eli näin ollen myös Nicon suomalaisuuteen.

Ja vielä kerran. Nicolla on sekä Saksan ETTÄ Suomen kansalaisuus eli kaksoiskansalaisuus. Nico voi siis halutessaan äänestää Suomen eduskuntavaaleissa ja taskusta löytyy sekä Saksan että Suomen passi. Ei varmastikkaan kuitenkaan ihan mikään perussuomalainen (ps), joten raus vaan.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Nyt jumaliste päitä vadille! Kuka oli se näätä joka pilasi mun varman pitkävetolapun? Hykertely muuttui saatanalliseksi manaamiseksi kun näin nuo 3-3 luvut pelin päätyttyä, ei voinut uskoa. Vitun bumedienje, hajoo käsilaukkuus ja ota vaikka pari jäähyä siinä lopussa. VITTU! Olishan se pitäny arvata ettei niihin prkleen saukkoihin voi luottaa pätkän vertaa, ryssiä nyt tollanen peli tolla tavalla, JA MUN PITKÄVETOLAPPU!

Vituttaa niin ettei veri kierrä, stanan olmit.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ohmi kirjoitti:
Tähän kastiin taitaa mennä suurin osa suomenruotsalaista.

Älä Turkulainen pilipali-hemmo:) koskaan tule kyseenalaistamaan suomalaisuuttani vaikka olenkin vain 50%-suomenruotsalainen!! Olisi sinunkin kannattanut käydä edes peruskoulu loppuun!
 
Viimeksi muokattu:

Theone

Jäsen
Kiitos Lippupalvelu...

Kiitokset lippupalvelulle hienosti hoidetusta lippumyynnistä Metallican keikalle. Taidan repiä joltakin onnelliselta pään irti. No, tulipahan ainakin herättyä tavallista aikaisemmin.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
On se tosiaan vittu, että se "jono" ei ole mikään oikea jono, missä pisimpään jonottaneet pääsis ensin sisään vaan vitun lottoarvonta, jossa tuurilla pääsee keulimaan.

Ja mulle kun noissa arvonnoissa jää aina käteen se:" tyhjä arpa, ei voittoa. Kiitos osallistumisestasi"
 

M10

Jäsen
Ryan Smythin treidaaminen johonkin Islandersiin vituttaa.

Hieno pelaaja ja seuraikoni, jonka olisi pitänyt saada pelata loppu-urakin "kasvattajaseurassaan".
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Yrittäjän päivän vitutus: Muija on ollut toista viikkoa enemmän tai vähemmän kipeänä ja eilen hänen oli pakko mennä terveyskeskukseen, kun pää meinasi haljeta. Terveyskeskuksessa hän erehtyi kertomaan, että vaivoja oli ollut jo toista viikkoa, jolloin hoitsu totesi kyseessä olevan pitkittynyt flunssa (ei siis akuuttitapaus) ja kehoitti palaamaan tänään VIRKA-AIKANA vastaanotolle. Muija totesi siihen, että VIRKA-AIKANA hän pyörittää yrittäjänä lounaskahvilaa eikä voi ilman sen sulkemista tulla vastaanotolle. Jonossa oli yksi ihminen ennen muijaani, mutta hoitsu pysyi tiukkana ja passitti muijan kotiin. Sanomattakin on selvää, että muija sai totaaliraivarit ja paineli ovesta ulos. Yksityisellä Mehiläisessä homma hoitui illalla jälleen kerran ripeästi ja lääkkeet poskiontelon tulehdukseen ja muihin vaivoihin saatiin. Samaan aikaan kahvilamme työntekijä on ollut kolme kuukautta sairauslomalla, kun terveyskeskuksen venäläinen lääkäri kirjoittaa hänelle VIRKA-AIKANA kerralla kuukauden sairauslomia pipin polven takia. Vitutusta aiheuttaa se, että paljon verojamaksava yrittäjä ohjataan kipeänä lumihankeen, mutta lusmu fattalainen saa täyshoidot + kaikenmaailman korvaukset päälle. Vaalien lähestyessä fattalainen on jokaisen poliitikon perseennuolennan ykköskohde, jolle pitäisi vielä maksaa verorahoilla kansalaispalkkaa himassa löhöämisestä.

Vittu mitä jengiä ja mitkä systeemit.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Petex

Etkö tiedä että Suomessa tärkeimmät ryhmät ovat juuri alkoholistit, psyykeongelmaiset, mannet ja somalit. Nämä ryhmät ohittavat tavallisen suomalaisen asuntojonoissa, terveyskeskuksissa ja tukien saanneissa. Suomalainen työssäkäyvä, kohtuudella alkoholia nauttiva, valkoinen heteromies on viimeisellä sijalla tässä maassa. Se on huomattu niin monessa paikassa niin monta kertaa.

Ymmärrän vitutuksesi hyvin. Näin se vaan Suomessa menee.
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Ohmi kirjoitti:
Tähän kastiin taitaa mennä suurin osa suomenruotsalaista.
Vituttaa että tänäpäivänä vielä löytyy tuollaisia ääliötiä. Jos oli heitto niin hymiö siihen perään, mutta ilmeisesti ei.
Kyss fittan satans Åbobo!
 

Veijari

Jäsen
Pitihän se arvata, että kun menen ostamaan Biltemasta 10 euron halpisradiota toimiston pöydälle niin ei siitä perkelen laitteesta kuulu ainuttakaan kanavaa ilman häiriöitä. Radio Rock-kanavaa on aivan mahdotonta löytää, pelkkää sirinää ja särinää vain. No, markalla saa markan tavaran, niin se vain on.
 

Dilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, New Jersey Devils, Ässät
Kylläpä vituttaa.

Meni sitten loma pilalle kun sain maanantaina tämän Noroviruksen.
En varmaan olisi halunnut mennä käymään sisarusten tai kavereiden luona!
 
Viimeksi muokattu:

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Ei voi olla enää pahempaa

Vituttaa, kun esimies on saavuttanut pätemättömyytensä tason. Se on siis ihan hirveetä!! Kun paikalla on talon ulkopuolista väkeä, saa hävetä silmät päästään. Tuntuu, ettei kuparilangastakaan, joka on paljon taipuisampaa kuin rautalanka, saa ko. kaverille väännettyä, mistä meidän busineksessamme oikein on kysymys.
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Voi vittujen vittu! Vituttaa taas kuin pientä oravaa talvella kun käpy on jäässä.

Kaikkien saatanoiden kanssa sitä pitääkin tehdä töitä ja tähän aikaan. Pää on kipeä ja väsyttää. Kohta lähtee joku työntekijä ikkunasta pokineen ulos.

VITTU!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Vitun flunssavirukset ja bakteerit!
Tässä sitä on tullut sairastettua reilut kaksi viikkoa ilmeisesti kaikki saatanan liikkeelläolevat räkätaudit. Nyt on jo (ilmeisesti) pahin jo itselläni ohi. No, itse paranin, mutta poika sairastui A-virukseen.
Huikeeta.
Vitun taudit saatana!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Vittu että tuntuu hyvältä. Full tiltillä nyt kuudes kerta putkeen kun häviän KK:lla, ja kertaakaan ei ole AA:ta ollut vastassa.

Tämä vain vahvistaa ajatustani siitä, että KK:lla se ässä napsahtaa pöytään vähintään 80% todennäköisyydellä. VITTU!
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Microsoft Outlook. Maailman typerin, epäloogisin, kankein ja paskin mailisofta. Up yours Bill!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Timo Nurmberg lopetti eilen uransa. Voi kämäsen kämä, että ottaa pannuun.
 

despootti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Blackhawks, Juve
Vituttaa päälle puskeva flunssa ja tietenkin koko viikonloppu sairastelua ja maanantaina terveenä töihin. Saatanan saatana. Vituttaa myöskin lääkärin hieno kysymys ollessani näyttämässä kipeää hartiaa: "Käytätkö hormoneja vai oletko muuten vaan iso?" Siis mitä vittua! En käytä ja vaikka käyttäisinkin en sitä sinulle kertoisi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Käsittämätöntä, että Nhl:n runkosarjasta on pelattu jo suurin osa, eikä Bäckströmin kansalaisuus ole vieläkään selvinnyt P-A:n janareille:

Backstrom made his 12th start in a row with Manny Fernandez still sidelined with a sprained knee, but the first-year Swede lasted just 20 minutes
(Espn:n peliraportista).
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
kopo kirjoitti:
Vituttaa se, että Metallica-keskustelu onkin yhtäkkiä inttikeskustelu.

Nostin joku aika sitten inttiketjun juuri tuosta syystä, koska olen itsekin Metallica-ketjussa puhunut armeijasta, mutta ei auttanut.

CaGe kirjoitti:
Vituttaa ihan saatanasti kun minulle on selviämässä että minut heitetään pihalle oppilaitoksesta. vittu

Asiaa tuntematta, ainahan tuollaiset on neuvoteltavissa ellet sitten ole jotain oikeita typeryyksiä tai jopa laittomuuksia mennyt tekemään. Luonnollisesti, tuo riippuu aivan täysin mistä on kyse, mutta itse sain kerran kirjatun kirjeen, missä oletin olevan tilaamani pääsyliput. Ei ollut, siinä kerrottiin, että en ole enää ko. laitoksen oppilas, enkä saa enää oleskella laitoksen alueella.

Tuo oli helpohko selvittää, mutta sain kirjeen luonnollisesti siksi, että asioihin tuli vähän vipinää.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
PeteX kirjoitti:
Yrittäjän päivän vitutus
Vittu mitä jengiä ja mitkä systeemit.

Ton takia mä Espanjaan muutinkin. Veroja ja lakisääteisiä maksuja maksan tollaset viidesosan siitä mitä Hämälandiassa. Työntekijöitä täällä riittää, kenkää on laiskoille proleille helppo antaa. Toki samanlaista aamusta iltaan puurtamista se on täälläkin, hulluhan tälle alalle lähtee. Härmälandian laiskoja joutilaisuuskomitean jäseniä en vaan enää suostunut veroeuroillani enää tukemaan. Toki yritin veroja kiertää kaikin mahdollisin tavoin.

Sosiaalituki pois ja palkat kellumaan sanon ma!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös