Vitutusketju

  • 10 543 923
  • 56 130
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Voi vittujen kevät, "itse asiassa kevät nyt onkin", siinä lainattuna hieman Paasilinnaa. Ottelu oli mukava ja keveiden tapahtumien jälkeen naapurimaamme urheilijat voittivat, toivotakin heille paljon keväisiä hetkiä ja onnen tunteita mitalinsa kanssa, samalla toivon heille upeita juhlia ja ruokaa tänä iltaisessa juhlassa. Varmaankin kuohuviini on kylmänä ja videoitakin katsotaan. Eikä se mitään vaikkei Jokisen poika saanutkaan tyhjään maaliin reppua, onhan meillä vielä aikaa vaikka kuinka ottaa se kultamitali.

Niin että haistakaa vain vittu siellä lahden toisella puolella, mutta onneksi olkoon vaan.

veini
 

AaaPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK
Voihan vitun vitun vittu... Vitutuksen multihuipennus! Taidanpa vetästä pään täyteen... Ihan vitun sama!!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Alfredsson ja Forsberg eivät ota päähän, mutta Sundinin voisi taklata pelikyvyttömäksi ja työntää kultamitalin poikittain sen anukseen.
 

ApZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beijing Nordic Vikings
Vituttaa kisojen direktoraatti, miten voi valita sellaisen pelaajan parhaaksi hyökkääjäksi joka pelaa tärkeimmät pelit kuin kissanpentu? Vituttaa Westerlund joka ei suostu tajuamaan että sellaista kissanpentua ei pitäisi laittaa ratkaisuhetkillä pelaamaan...Vituttaa se etten pelannut koko omaisuuttani panostamalla siihen että Herra Selänne tee yhtään maalia viimeisessä kolmessa pelissä, oisin tällä hetkellä 4 kertaa rikkaampi.Nyt voitin vaan sen 400 euroa.

Pelin lopputulos ei vituta, parempi voitti.Huonompi nukkui kolme erää.
 

AaaPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK
Hazardipakki kirjoitti:
Vitun Niittymäki! Perse vuotaa silloin kun ei saisi. Haistakaa paska!

Ja vielä tuo! Vituttaa saa, mut ei se ny saatanan Nitty oo jonka takia tämä toiminta on päällänsä!! Vittu vielä kerran. Ja Smirre auki!
 

Vaicci#63

Jäsen
JOO YLE TAAS. Näyttäkää nyt vielä lisää sitä ratkaisumaalia. Helvetin viisas veto!

Edit: Jussi Saarinen : "Elämän suurin mahdollisuus kadonnut?"

Kertokaa mistä näitä tunareita revitään?
 

Bandana

Jäsen
Vituttaa:

- YLE. Tilannetaju, missä pelaa?
- Jussi Saarinen. Idiootti.
- Kurpitsa.
- Mika Nurmela.
- Ruotsalaiset on homoja.

Mutta ei se mitään. Ei näitä huomenna enää kukaan muista, ellei YLE lähetä uutta maalikoostetta.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tää on varmaan oikea ketju vierailla, vituttaa niin että näköä haittaa.

Ei mulla muuta, tästä toipumiseen menee tovi. Vittusaatana.

Ainiin, mikä vittu tolla toimittaja Saarisella on vikana? Vitun laatikkopää mene pois sieltä, saatanan juntti. "analysoisitko ottelun?"
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Saatanan vittu tätä paskaa! Ja tuo vitun mulkku kysyy ne saatanan samat paska kysymykset ja puhuu paskaa 10minuuttia pelaajaa kohti vittu! Ei jumalauta! Ylelle tästä valitan joskus perkele! Jokinenkin saatana ikinä onnistu kunnolla maajoukkueessa, vitut!
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Pelaajillakin varmasti kunnon tuplavitutus, kun hävityn finaalin jälkeen pääsee analysaattori Saarisen käsiteltäväksi.

Vituttaa varsinkin Nummisen puolesta....
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Vitun ruotsalaiset homot, saatana!!!!
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Nyt kun nämä turhat kisat ovat ohi voidaankin palauttaa se saatanan Mestis juttu etusivulle, lisäksi kiinnostaa ihan vitusti minkä Mestis matsin telkkari näyttää, pääasia ettei enää näytä Ruotsin voittomaalia, vitutus on vasta nousemassa, tuntuu siltä että lähden potkimaan sitä vanhaa televisiota autotalliin jonka hankin Lahden MM-kisojen jälkeen siihen tarkoitukseen. Telkkari onkin näiden kisojen ja muutamien muidenkin kisojen jälkeen aika pehmessä kunnossa. Paavo J. Petäjä voisi mielestäni analysoida hieman myöskin näitä lätkän finaali pelejä. Kalervo Kummolalla oli myöskin vitun hieno puku, ei tarvinnut Kalea kyllä hävetä, voi saatana.

Lisäksi vituttaa ihan muuten vaan, voisiko joku perkeleen huippuasiantuntija täältä palstalta lähteä seuraaviin kisoihin, perkele kun sitä saatanan tietoa tuntuu olevan jo kiekkopesästä lähtien saatana. On se vaan vitun kumma ettei tälläisia saatanan älypäitä käytetä hyväksi kun ne kerran on täällä vittu olemassa. Olisi tämäkin vitun matsi voitettu saatana.

veini
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa kun me suomalaiset pelkäämme voittamista. Vittu! Turnauksen paskin peli finaalissa. Todelliset voittajat onnistuu paineen alla.
 

hansul-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Kalpa
VITTU JOKA LAJISSA FINAALISSA JA AINA HÄVIÖ EIKÖ TÄSSÄ EES OIS ANSAITTU SE VITUN VOITTO!!! VITTU RUOTSI OIS TASOTTANU VARMAA IHAN MITEN VAA VAIKKA 2 SEKKAA AIKAA!!! VITTU JOHTOASEMA JA KAIKKI, VITTU!!!!! MIKÄ VITTU SIINÄ ON!!!! JA PÄÄLLE VIELÄ NUMMISEN ITKU JOHON OLIN VÄHÄLLÄ YHTYÄ!!! VITUTTAA ENITEN SE ETTÄ ESIM. NUMMISELLA EI OO ENÄÄ MAHDOLLISUUKSIA OLYMPIAKULTAAN, KIITOS RUOTSI JA HAISTAKAA PITKÄ VITTU!
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Nyt on fiilis yllättäen enemmän surullinen kuin vittuuntunut. Tosin kunnon vitutus alkaa saamaan valtaa, kun tajuaa, että lyhyen ajan sisällä lätkän Olympiafinaalin häviämisen lisäksi Suomen presidenttinä jatkaa maatamme häpäisevä punikkilesbo.
 

entti7

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Team Harrier
Ja niinkuin ei tarpeeksi vituttaisi jo valmiiksi, alkaa vitutus saamaan uusia muotoja, kun tajuaa, että huomenna töissä riittää vähintään X määrä jääkiekosta ja urheilusta mitään tajuamatonta junttia, jotka kertovat, että kyllä se hopeakin on hieno vitun suoritus, ja pitäisi olla ylpeä ja onnellinen hurrien puolesta - saatana! Ja todennäköisesti näitä kommentteja heittää asiakkaat, jotka on vittu aina muka oikeassa, enkä voi edes sanoa takaisin, että vedä nyt vittu päähäsi. Nii saatana!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
On se vaan vittu että jos oltaisiin voitettu pronssiottelu niin ilo olisi nyt ylimmillään niin pelaajien kuin fanienkin kesken. Sikarit sauhuaisivat ja shamppanja virtaisi kuin viini. Nyt kaikkia vituttaa ja olympiahopea ei vittu tunnu miltään.

Kova meno muuten kauppatorilla:
http://www.ek.fi/ek_suomeksi/nettikamera/index.php

EDIT: En kuitenkaan aio muuttaa suunnitelmiani. Olympiahopea kaiken sählingin jälkeen on mahtava saavutus. Menen saunaan ja vedän kunnon kalsarit vitutukseen. Sikarinkin poltan, saatana.
 

Luistin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, LL-89, KalPa-Team, IPK-Team
Vituttaa kun oravaa talvipakkasessa peli nimeltä jääkiekko. Enempi vituttaa kuitenkin akne-jussi ja mertsi.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Kaiken jälkeen on kylmää
Taistelun jäljet syö jää
Laskeutuu hiljaisuus
Alkaa viimeinen mustuus

Ei voitoo tällä kertaa
Ei armoo hetken vertaa
Piinaa mua kunnes huudan
Auta mua, kolmiolääke"

- Apulanta, Kolmiolääke

Vittu. Vittujen kevät 2006.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Joo se vituttaa. Mutta itse asiassa eniten vituttaa itsensä tunkeminen "kisastudioon", jossa kolme sekuntia päätössummerin jälkeen analysoitiin tappion syitä, hehkutettiin hienoa hopeaa ja ihmeteltiin miksi HCM meni parvekkeelle itkemään. Nauruakin sieltä olohuoneesta kuului ja vitsailua. Sitten ne kysyy multa, miksi sä nyt noin pettynyt olet? Mitä sä esität? Sanoivat vielä, että elämäähän tämä vain on. Voi vitun vittu ja karvat siihen vitun päälle vielä. Vittu. Lähellä oli etten hypännyt parvekkeelta alas kun tota "Suomi-fanien" touhua katsoi. Kisoja tulee vielä, seuraavissa kisoissa me sitten voitetaan joku keksi huutaa sieltä lohdutusta yrittääkseen. Voi vittu olkaa hiljaa ja antakaa mun olla. Kun teille näyttää olevan tappio sama, kuin pieru pääsisi väärässä paikassa väärään aikaan, älkää vittu tulko mulle aukomaan "hauskoja" juttujanne ja analyyseja pelistä 4,5 sekuntia loppusummerin jälkeen.

Vittu ja vittu ja voi vitun vittumainen vittu. En ikinä osta mitään ruotsalaista. En ikinä enää mene ruotsiin. Paffin tilin purin saman tien. Saatanan ahvenanmaalainen pikkuruotsi. FST kanavalle lähetin sähköpostia, painukaa vittuun maan häpeäpilkut. Detroitin tekemisiä en seuraa enää tällä kaudella. Haistakaa homot vittu. Lidström = hannu hanhien ylipappi. Haistakaa vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös