Vitutusketju

  • 10 542 726
  • 56 130

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Viestin lähetti Jakke Huuliparta
Koska itselleni on tämä sama käynyt pari kertaa käytänkin nykyään pidemmän tuotoksen kanssa copy/pastea notepadin kanssa.

Itse olen huomannut ihan saman, että joskus ei vaan mene paatos perille asti. Mutta ei tuota notepadia välttämättä tartte käyttää.

Voi myös tehdä niin, että kun on saanu tekstinsä valmiiksi, niin maalaa koko tekstialan, ja sen jälkeen painaa Ctrl-C, joka on siis sama asia, kuin copy (voi tietysti ottaa myös Valikkorivin Edit-kohdasta Copy). Näin ollen teksti jää muistiin ja sen voi läjäyttää takaisin uusintayrityksellä painamalla Ctrl-V (tai Edit-> Paste).

Tämän kirjoittaminen ei kyllä vituttanut ollenkaan, mutta olkoon.
 
Noniin Vappupäivän ja maanantain välisenä yönä oli joku sankari käynyt Meilahdessä potkimassa autoja. Meikäläiseltä oli kuskin peiliin potkastu ihan stanan lujaa sillä seurauksella että lasi oli päreinä ja muutenkin näytti huonolta. Ei ole peilit enää nykypäivänä kovin halpoja sähkösäätöineen ja sähkölämmityksineen. Onneksi näyttää siltä että selviän pelkän lasin vaihtamisella ja laskua kertyy 27€ - vain. Koko paskan vaihto olisi maksanut 200€ + työt.

Siis vituttaa ja rankasti, autolla ajettu 3000km. Onneksi en tavoittanut kyseistä vandaalia - olisi meinaan tullut meikäläiselle istuntoa valtion laitoksessa.

Oliko asialla kenties joku palstalaisista? PRKL
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Tenho
Tämä ei ole maksettu mainos, mutta jos haluaa oikeasti fiksusti toimia niin Operaa vaan kehiin ja siitä löytyy "omat muistilaput", joihin tuollaiset jutut on helppo laittaa ilman mitään ulkopuolisia ohjelmia.
Minulla on kyllä kotikoneella Opera, mutta olen käyttänyt Firefoxia, koska pidän siitä enemmän. Opera on jotenkin tahmea minun makuuni.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Ohhoh, nyt rupee bisset käymään boltsissa. Ei saatanan paskahousuhomot liigahallituksessa (eli lukemani mukaan IFKn ja Narrien edustajat) jotka veivät läpi ehdotuksen kahdeksasta paikallismatsista ensi vuonnakin. Tähän asti olen ollut oman johtoportaani takana, mutta tähän se loppu. Finito sanon minä jos ei kaks kertaa himassa moisia pellejä vastaan kaudessa riitä. Nyt lisää leksuu naamariin...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vittu kaiken maailman pellejä, jotka haastaa riitaa tuntemattomille kun vaan ohi kävelee! Vappuna tämä toistui useaan eikä oikein nappaa alkaa yksin painimaan väh kolmea ties miten hullua pelleä vastaan. Viimeisessä tilanteessa oli pinna jo niin likellä mennä, että riidanhaastaja antoi olla kun taisi pelästyä, sen verran jo vitutti kaiken maailman asiat. Vittu kun näytetään huonoja otteluita peleistä ja vittu kun ei voi tulla McGyveriä uusintana! Tahtoo!!
 

93

Jäsen
Sanat eivät oikeasti riitä kuvaamaan tämänhetkistä vitutusta. Jotenkin niin vitun epätodellinen olo, että kaikki voi olla taas näin paskasti.

Ja naiseenhan tämäkin taas liittyy. Ehdin jo poistaa aikaisemman avautumiseni avautumiseni aiheesta, jota kirjoittaessa luulin, että silloin meni huonosti.

Noh, silloin oli vielä halua sopia ja kaikesta paskasta huolimatta itse rakkaus tallella, mutta nyt. Ei saatanan perkele.

Pari viimeistä päivää on ollut yhtä valhevyyhdin hidasta purkautumista. Meinasimpa vielä mennä telomaan yhden melkein syyttömän sivullisenkin. No OK, teloisin minä sen vieläkin, ellei vitutus olisi vaihtanut kohdettaan ja muuttunut vain yleiseksi ja laaja-alaiseksi pahaksi oloksi. Perkele.

Joku muu voisi pitää minua lapsellisena muslimimies-wannabena, mutta kyllä sen luottamuksen ja rakkauden saa kuulkaas tuhottua vallan maniosti ilman sukuelinkontakteja. Riittävästi vaan valehtelua, vannomista ja tarkkaan optimoitua loukkausta.

Tapaus oli sinänsä ihan ymmärrettävissä, sillä viime aikoina on tosiaan mennyt ihan päin persettä, mutta kuten sanottu, olisi kaivattu vain kunnollista ja perinpohjaista riitelyä ja pesän puhdistusta. Isoja riitojakin oli viime aikoina (kuten pois editoimani tapaus), mutta ne koostuivat lähinnä lapsellisesta kiukuttelusta ja mikä pahinta - päättyivät mitään ratkaisemattomaan söpöilylopetukseen.

Vittu.

Haluaisi vielä jatkaa, mutta kun ei saatana vaan voi. Ei pysty.

Jotenkin vaan niin vitun epätodellinen olo.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
En tiedä voiko vitutuksen yhteydessä katketa verisuoni päästä, mutta eilen se oli ainakin lähellä.
Vitutus juontaa juurensa autokauppaan, jota jouduin käymään rakkaasta menopelistäni, kun katsastusmies tyrmäsi ajo-oikeuden erittäin raa'asti kevään katsastuksessa. Vedin vikalistastasta johtopäätökseni, päämääränä hankkiutua autosta eroon, nopeasti ja silleen.

Laitoin auton myyntiin huuto.net:iin, katsastamattomat autot osioon, hintaa 350€. Kerroin ilmoituksen yhteydessä viimeisen päälle tarkkaan jokaisen vian ja puutteen, jotta homma on selvä jos joku hankkii itselleen projektin. Kyselyitä tuli melkoisesti, joku halusi tekniikkaa ja joku koria, mutta koitin myydä pois koko helahoidon kerralla. No näyteikkunapaikan ostettuani huutojakin tuli, lopullinen hinta 400€.

Otin yhteyttä huudon voittajaan, joka kuitenkin höpötti kaikenlaista paskaa, eikä ollut varma ostaako auton. Ei kuulemma uskonut että hänen tarjouksensa voittaisi ja että myisin niin halvalla. No, lupasin myydä tasan sillä hintaa mitä hän tarjosi, intresseissä kun oli myydä auto vain pois, jotta saa vakuutukset+autoverot katkaistua seisovalta vehkeeltä.

Noh, kaveri lupasi miettiä pari päivää ja sanoin että nopeaan sitten, pari muuta on lähestynyt sähköpostitse ja myyn äkkiä pois. No pari päivää meni ja hän soitti että lähtee katsomaan/hakemaan autoa. No, kun nämä juntit saapuivat viimein pihaan (maalaispoika+karvanaama isä), arvasin heti, "renkaanpotkijoita". Autoa kierrettiin ja urputettiin ja renkaita potkittiin. Kauheasti oli laittamista ja vikaa(juuri kaikki mitä myynti-ilmoituksessa kerroin). Näin heti esityksestä mitä tuleman pitää. Kun rahasta alettiin puhua:
-"Paljonkhohan tästhä nyt tarvis maksoo"

--"No se 400 mikä oli huutokaupan hinta ja mistä oli puhe"

-"Ei myö kyllä maksetha kun 250, on niin paljon laittoo"

--"pidätkö mua tyhmänä, siellä on vieläkin yhteystietoina 3 muuta jotka on valmiita maksamaan yli 350 ja osina pääsee helposti yli 400:aan, mulle on luvattu pelkistä renkaista (15" -alut) 100€ heti ja tosta uudesta akusta 40€. Eipä jää muulle autolle paljon hintaa. Yksi kaveri lupas ilman katsomista maksaa reilut 300 koko vehkeestä, kun pelkkä kone+laatikko on sen verran arvokas.

-"Joo mut ei ne ois maksanu jos olis tullu kattomaan" ("Ei noistha renkhaista oo kuin harmia, eiköhän myö noustha authon ja lähretä" karvanaama taustalla)

--"Näkemiin vaan"

Siis voi saatana mitä urpoja. Ajan auton ennemmin mummolan metsässä johonkin puuhun, kuin annan ilmaiseksi tuollaisille tampioille. Ajavat jostain Jumalan selän takaa traileri perseessä katsomaan/hakemaan ja tulevat tarjoamaan n. puolet sovitusta hinnasta. Odottivat vissiin että myynnissä on 1986 vm. auto jonka käyttöönottovuosi on 2000. Toivottavasti osasivat vielä kotiin, kun paikalle pääseminen tuotti suunnattomia vaikeuksia. Jää pojilta muuten peltohommat tekemättä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Terveisiä maanmiehille, perkele että vituttaa venäläinen terveystarkastaja joka nauttii suomalaisen hyppyyttämisestä, saatanan läskiämmä, luulee olevansa uusi Lenin . Valitettavasti perseelle potkiminen lasketaan täälläkin pahoinpitelyksi. Paikka on pesty kaksi kertaa edellisen omistajan jäljiltä kemikaaleilla ja yksi perkeleen ihrakasa laittaa pesemään vielä kerran. Vittu rautaa rajalle, sitten vielä sen verran että hänen olisi pitänyt raahata läskinsä kymmeneksi paikallle, niin eikös saatana tämä virtahepo ole jälleen myöhässä, jumalauta kohta menee hermot.

Ps. Lähden tekemään Molotovin koctaileja, saatana en tiedä miten toi perkeleen koktail kirjoitetaan, enkä välitäkkään.Vittu.
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Poltin vasemman kämmeneni pari viikkoa sitten. Viikko vierähti TYKSissä (Turun yliopistollinen keskussairaala) ja nyt vajaa viikko on vierähtänyt sairauslomalla kotona.

Joka päivä saa rynniä sidosten vaihtoon terveyskeskukseen, kun kudosnesteet vieläkin tulvivat sormista läpi. Ja luonnollisesti sidostarpeet ovat liimaantuneet kiinni sormiin. Niitä on helkutin kiva nyppiä irti vereslihalla olevista sormista.

Ja onhan tuo kämmen myös jäykistynyt. Jumpata olisi pitänyt, mutta millä helkutilla sitä jumppaa, kun sidokset eivät anna periksi ja paksu karsta/rupi peittää kämmenen. Ei meinaan jousta.

Ja nyt se saatanan paska on tulehtunut. Ihan niin kuin säryssä ja tuossa jäykkyydessä ei olisi jo tarpeeksi vittuilua.

Ylihuomenna on näyttö TYKSissä, joten saavat vaikka amputoida koko paskan pois jos ei muuten tokene. Vittu.

Ja vitut ne pilleriröykkiöt mitään auta, vaikka saatana maksavat. Vittu.
 
Alkaa jo tässä vaiheessa vituttamaan tuo valtion byrokratia ja muut. Vaikka tiesihän sen et mitä siitä seuraa kun eropaperit koululle vie. Kaikenmaailman ilmoitukset kelalle ja työkkäriin. Ja kämppää pitäis ettiä ennen kun ne viskaa pihalle tästä opiskelijakämpästä. Ja tänään ne kelan urpot lähestyi kirjeellä että opintotuen maksaminen on keskeytetty. Siis tietysti se keskeytetään kun ei enää opiskele. Mutta miks helvetissä ne on sit mennyt maksamaan tälle kuulle sen opintotuen. Kun viime viikolla jo ilmoitin etten enää opiskele. Tai siis kouluhan sen taisi ilmottaa. Kai niistä sit on niin saatanan kivaa vaan periä niitä takas. No toisaalta taas hyväkin kun maksoi et on sit rahaa. Kun ei taas tiedä milloin ne alkaa korvauksia ja asumistukea maksamaan. Kun vaativat ties mitä selvityksiä taas sinne. Sossuun en edes viitti mennä. Sieltä mitään ikinä saa. Ottavat vielä loputkin rahat pois.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Homma hanskassa

Viestin lähetti tintti83
.....Vaikka tiesihän sen et mitä siitä seuraa kun eropaperit koululle vie......kämppää pitäis ettiä ennen kun ne viskaa pihalle tästä opiskelijakämpästä......että opintotuen maksaminen on keskeytetty........ Kai niistä sit on niin saatanan kivaa vaan periä niitä takas. No toisaalta taas hyväkin kun maksoi et on sit rahaa. Kun ei taas tiedä milloin ne alkaa korvauksia ja asumistukea maksamaan. Kun vaativat ties mitä selvityksiä taas sinne. Sossuun en edes viitti mennä. Sieltä mitään ikinä saa. Ottavat vielä loputkin rahat pois.


Niin, toisilla sitä on hommat hanskassa.

Täältä tähän
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Viestin lähetti tintti83
Alkaa jo tässä vaiheessa vituttamaan tuo valtion byrokratia ja muut. Vaikka tiesihän sen et mitä siitä seuraa kun eropaperit koululle vie. Kaikenmaailman ilmoitukset kelalle ja työkkäriin. Ja kämppää pitäis ettiä ennen kun ne viskaa pihalle tästä opiskelijakämpästä. Ja tänään ne kelan urpot lähestyi kirjeellä että opintotuen maksaminen on keskeytetty. Siis tietysti se keskeytetään kun ei enää opiskele. Mutta miks helvetissä ne on sit mennyt maksamaan tälle kuulle sen opintotuen. Kun viime viikolla jo ilmoitin etten enää opiskele. Tai siis kouluhan sen taisi ilmottaa. Kai niistä sit on niin saatanan kivaa vaan periä niitä takas. No toisaalta taas hyväkin kun maksoi et on sit rahaa. Kun ei taas tiedä milloin ne alkaa korvauksia ja asumistukea maksamaan. Kun vaativat ties mitä selvityksiä taas sinne. Sossuun en edes viitti mennä. Sieltä mitään ikinä saa. Ottavat vielä loputkin rahat pois.

En tiedä miten opintotuen lopettamisen kelalle ilmoitit, mutta mä soitin sinne muutamaa päivää ennen seuraavaa maksupäivää jolloin täti kirjas koneelle, että ei pistetä enää tukea maksuun. Tämän jälkeen piti duunata vielä virallinen paperi asian tiimoilta, mutta vältyin siis takaisinmaksuilta.

Meilläpäin on opiskelija-asunnoissa sellainen meininki, että kun ei liiemmin ilmoittele opiskeleeko vai ei niin kukaan ei tule potkimaan minnekään. Ei ainakaan ennen syksyä.
 
Joo homma hanskassa ja hanskat hukassa. Ei vaan alkoi sen verran vituttaa se koulunkäynti. Siis etenkin kun siellä ei tarvinnut käydä. Tunteja ei juuri koskaan ja silloinkaan siellä juuri mitään uutta opi. Perkele jos ei yks ammatti riitä ni saa sit olla. Eikä oo sitä paitsi ees varaa opiskella. Yritä siinä elää alle 100 egellä kuukaudessa. Yhteiskunta hyysää työttömiä joten aloin sitten sellaiseksi. No ei vaan kyllä sitä sen puhelinluettelon otan käteen ja alan soittelemaan joka helvetin firmalle tässä kylässä. Vaikka täällä tuo työn löytäminen on aika hankalaa. Mut alkaa jo vituttaa noi kelan kanssa asioinnit sen verran. Ja sitä paitsi ei sitä olis saanut edes mistään rahaa kesällä jos olis koulun kirjoilla. Sossu laatii sellaset todistukset missä ne väittää että vitun hyvin elät kesän ilman lisärahaakin ja ettei voi olla nälkä.

edit: Koulu se lupasi sinne kelalle ilmoitella. Kai ne on ilmoitellukkin. Mut siitä huolimatta olivat tänään maksaneet opintotuet. Ja tuon kirjeen lähettänyt jo ennenkuin olivat edes sen maksaneet. No täytyy siellä vierailla. Joo ei ne varmaan ennen syksyä pihalle potki. Mut uuden kämpän löytäminen on vaan helpompaa näin kesällä.
 
Viimeksi muokattu:

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti tintti83
Mut alkaa jo vituttaa noi kelan kanssa asioinnit sen verran

Kannattaisiko etsiä vaihtoehtoinen palveluntarjoaja?
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti msg
Kannattaisiko etsiä vaihtoehtoinen palveluntarjoaja?

Se normaali, eli pappa betala. Töihin tässä maassa ei opiskelijan ainakaan kannata mennä.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti Kaiser Soze
Se normaali, eli pappa betala. Töihin tässä maassa ei opiskelijan ainakaan kannata mennä.

Eikös tässä nimenomaisessa tapauksessa ollut sellainen tilanne, että ei vain enää huvittanut opiskella?
On se kumma, ettei yhteiskunta joka aamu tule ja tuo tarvittavaa rahamäärää kotiovelle.

Tässähän tulee mieleen eräänkin Frankin pankinjohtajalle lausumat sanat. Kaurismäkensä katsoneet kyllä tietävät kenestä on kyse.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti msg
Eikös tässä nimenomaisessa tapauksessa ollut sellainen tilanne, että ei vain enää huvittanut opiskella?

Näinhän se. Teki vaan taas mieli tuoda viisaus ilmoille..

Nim. Opintotuet takaisin maksanut..
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joskus tulee mieleen eräitä vanhoissa kirkonkirjoissa näkemiäni termeja: "Työtä vieroksuva" ja tittelinä "Kunnan elätettävä". Kunnan avustettavaksi joutuminen oli aikoinaan suuri häpeä, jopa kunnan vaivaisillekin, jotka nykykäsityksen mukaan olivat mitä suurimmassa määrin siihen oikeutettuja. Elätit olivat niitä, jotka juoppouden tai laiskuuden takia olivat avun tarpeessa..
 
Niin kyseisessä tapauksessa oli kyse juuri siitä ettei opiskelusta tullut mitään. Koska niitä tunteja ei ole koko vuonna ollut juuri nimeksikään. Ja se koulu ei juurikaan mitään uutta meikäläiselle tarjonnut. Töitä sitä on koko vuoden yrittänyt etsiä. Mutta ainakaan täällä päin suomea ole oman alan töitä. Yhteiskunnan elättinä on myös vittumaista olla. Ei sitä jaksa maata kotona ja syljeksiä kattoon. Tosin nuo valtion jutut vituttaa sen verran että ei haittaa vaikka meikäläistä joutuukin elättämään. Mutsiltahan on ihan turha rahaa kysellä eikä tulis muutenkaan mieleen vaikka olisikin rikas. Nyt se tosin on niin päin että se on pummimassa sitä rahaa meikäläiseltä. Sekin vituttaa kun jotkut kaverit ja sukulaiset pummii rahaa. Vittu luuleeko että miulla sitä on muille jakaa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Eräs saksalainen palvelupäällikkö jonka kutsuminen pilkunnussijaksi olisi Tyynen valtameren kokoinen understatement. Mikä perkele on siinä kansakunnassa, joka saa löytämään pakkomielteenomaisella täsmällisyydellä sen merkityksettömän pikkuseikan ja jättämään pääasian huomiotta???
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti tintti83
edit: Koulu se lupasi sinne kelalle ilmoitella. Kai ne on ilmoitellukkin. Mut siitä huolimatta olivat tänään maksaneet opintotuet. Ja tuon kirjeen lähettänyt jo ennenkuin olivat edes sen maksaneet. No täytyy siellä vierailla.

Joo koulu varmaan ilmottaa, että et enää opiskele, mutta milloinka on sitten eri juttu.
Kyllä nuo asiat kannataisi itse hoitaa, että ei tarvitse sitten oman saamattomuuden takia vitutusketjuun purkautua.
Tosin nuo valtionlaitokset on siitä perseestä, että siellä tekee eri ihmiset päätökset maksuista ja eri ihmiset ottaa vastaan eroilmotukset. Ja maksut lähtee automaationa ennen kuin kolmas ihminen kerkee kirjata koneelle, että niitä ei enää pitäisi lähteä.
 
Joo koulusta sanoivat että hoitavat asian kun siitä kysyin. Eli itse suunnistin siitä vain työkkäriin. Jossa sitten olis pitänyt olla mukana erotodistus koulusta. No se tuli eilen postissa ja tänään sen sain vietyä. Kelalle en ole vielä mennyt kun ajattelin kaikki paperit kerralla sinne viedä. Eli sen verran sitä laiskuutta. Tosin kelan kanssa kun asioi niin tietää että siitä mitään hyvää seuraa. Vitusti vaan eri papereita pitää viedä joka paikkaan. Ja silti puuttuu jotain. Kesätöidenkin jälkeen hirmuselvitykset piti laitella että sen jälkeen edes jotain rahaa tulis. No niin se siitä avautumisesta taas vähäks aikaa. Ja virittäytymään illan peliä varten.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti Kaiser Soze
Nim. Opintotuet takaisin maksanut..

Multa olisit voinut lainata laskinta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös