Haha, itselläni oli myös tuo sama lihapata vitsi koulussa. Metsästäjänpata oli yksi niistä monista nimistä samalle ruualle.Omakohtaisina kokemuksina voisi ehkä mainita "perunasiivut vesikastikkeessa" ja ne puuropäivät, kun ei tarvinut nälättä istua iltapäivän tunteja. Yleinen vitsi oli myös lihakastikkeen monet nimet: palapaisti, burgundin pata ja mitä näitä nyt oli. Ainakin neljällä nimellä tuota kyseistä lihakastiketta tarjottiin. Se oli aika monen inhokkiruoka mauttomuutensa takia.
Perunathan olivat myös 90% valmistettu päin helvettiä, ns. kumiperunoita.
Tässä myös asiantuntijan näkemys (IL). Pitää tietysti muistaa, että Suomessa on monta koulua ja monta kouluruokalaa, joten ruoka voi olla toisaalla hyvää ja toisaalla pahaa.
Eniten kouluruokailussa ahdisti salaatinottopakko. Ei ruoka mitään huippuhyvää ollut, mutta mahansa sai täyteen ja ylä-aste ja lukioaikoina kun oli jotain minkä tiesi sellaiseksi joka ei itseään miellytä niin skippasi ruokailun kokonaan, tai veti näkkäriä. Parempaa silti kuin sairaalaruoka.