Vituttaa niin kympillä!

  • 1 050 523
  • 5 447
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Minä taas en tälle iltaa laittaisi yhtäkään maalia Backlundin piikkiin.
Esim. tuo 2-0 maali, selkeästihän siinä Komulaiselta(vai kuka olikaan) Lukko-äijän maila jää pitämättä.
Kuitenkin pelattiin 5vs5 niin joka jampalle löytyy kyllä se oma mies jonka maila vähintään pitää pitää poies.
Ei pitänyt.

Niin no olisihan se toivottavaa, että se maalivahti ns. pitäisi sen maalin, eikä höntyiltyään itseään tilanteesta ulos seisoisi maalin vieressä ja kompuroisi tolppaan.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Ai niin, yksi asia lisää mikä vituttaa:

Tampereen Ilveksen ja Mikkelin Jukureiden kausi jatkuu pitemmälle kevääseen kuin Oulun Kärppien.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niin no olisihan se toivottavaa, että se maalivahti ns. pitäisi sen maalin, eikä höntyiltyään itseään tilanteesta ulos seisoisi maalin vieressä ja kompuroisi tolppaan.

Katsopa nyt vielä uudestaan tuo maali...
Backlundi torjuu eteensä eka vedon, ja siinä on KAKSI kärppäjätkää yhtä Lukkolaista vastaan. Mutta niin vain tämä Lukon mies sen kiekon siitä neppaa reppuun.

Aina voi jossitella, että periaatteessa maalivahdin olisi pitänyt tuo(kin) ottaa. Mutta pitää nyt katsoa edes hitusen pidemmälle.

Ei siinä, se ja sama. Kausi kuitenkin loppui, ja ei loppunut tuohon maaliin.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Pöh, yleisökeskiarvo taisi runkkiksessa olla aika pitkästi yli budjetoidun jos en ihan väärin muista?
Kärpät tulee, imo, tekemään about +-0 tuloksen niin tuskin Junno siitä nyt niin kovin pahoillaankaan on.
Kuitenki "lama-aika" ja kaikki.
Meinaan vaan, että taloudellisen tuloksen takia ei taida muutoksia tapahtua yhtään mihinkään.

Kyllä se vaan kassassa tuntuu, kun pleijarit jäi pelaamatta ja SM-liigan tulonjaosta saadaan vain minimaalinen potti. Toki yleisöä riitti, kiitos Turrisin, Demersin ja Jokisen. Katsojakeskiarvo on varmasti kohdillaan eikä menestysbonuksia (hymiö) tarvitse maksaa, joten sieltäkin tulee plussaa kassaan.
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vai mistäköhän se johtuu, ettei tietääkseni kai yksikään toivo Backlundin jatkoa Kärpissä. Paitsi ehkä sinä ja Makis.
Jumalauta mikä jankkaajien kuningas. Jos nyt aloittaisit näyttämällä sen viestin, jossa toivon Backlundin jatkoa. Olenpahan vain todennut, että Backlundin tilanne oli tällä kaudella se, että suurin piirtein jokainen päästetty maali oli hänen vikansa (välillä tuntui siltä, vaikka Karhunenkin olisi ollut maalissa) ja vaikka teki tukun huippupelastuksiakin, niin sitäkään ei noteraattu muuten kuin "noinhan pitäisi pelata joka matsissa".

Vai valehteletko ja pädetkö täällä, koska olet siviilissä joku saamaton nahjus, jolle aidanseipäätkin nauravat?

Sinäkin jatkoit tuttua linjaasi, eli tällaisten matsien jälkeen ei paljon maalivahtiketjussa viestejä näkynyt, paitsi jos joku haastoi. Oma-aloitteisesti et tainnut yhtään kertaa Backlundin otteita kehua, mutta samalla tasolla pelanneen Karhusen muistit hehkuttaa joka kerta kun sai jonkun kopin. Olet niin naurettavan puolueellinen, että et edes tajua itse, millainen puusilmä olet.
 

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Tympäisee hieman Kähkösen puolesta. Minusta hyvä ja sympaattinen pelimies, joten olisin hänelle suonut onnistumisen.

Tympäisee sekin hieman, että työ ei tekijäänsä kiittänyt.

Kiekko-Reippaan-osastolla puhuvat Mikkolan siirtyvän Aravirran mukana Lahteen. Tympäisee, jos Kärpät putoaa ensi keväänä villikortti-kierroksella Kiekko-Reippaalle roikulla, jonka vetää siniviivasta Mikkola.

Summa summarum: Loppujen lopuksi ihan hyvä päivä. Mäkäräinenkin oli kolmas.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Ei kaaduttu todellakaan Backmaniin tänään.
Eikä Araan.

Maaleja ois voitu tehdä enemmän.
Kiitos kuitenkin Kärppäpelaajille, katsomoon välittyi kyll tunnelma että kaikki annettiin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Jatkoit tuttua linjaasi, eli tällaisten matsien jälkeen ei paljon maalivahtiketjussa viestejä näkynyt, paitsi jos joku haastoi.
Olin usein hiljaa jos Backlund oli perseillyt. Esimerkiksi ensimmäisen Kärpät-Lukko -säälipelin jälkeen en tullut tänne pelin aikana tai pelin jälkeen Backlundin kyseisen pelin tasosta mainitsemaan, vaikka koneen äärellä olin. Kaikkihan sen näkivät sanomattakin, että vituiksi meni. Tämä asiahan meni niin päin, että jos Backlundilla oli hyvä päivä, niin oukka tai Makis tuli tänne haastelemaan eli lällättelemään, niin minä korrektisti kommentoin, että joo, oli hyvä peli. Jonkun kerran myös ihan oma-aloitteisesti annoin kehut. Kerroin esim. helmikuussa, että jos Backlund pelaisi noin hyvin kuin nyt pelasi, nin saisi minun puolestani pelata 85-90 % peleistä. Mitähän värilaseja siinä on. Ei mitään. Puhuit siis palturia.
Oma-aloitteisesti et tainnut yhtään kertaa Backlundin otteita kehua, mutta samalla tasolla pelanneen Karhusen muistit hehkuttaa joka kerta kun sai jonkun kopin.
Tuokaan väitteesi ei pidä paikkaansa. Kehuin Backlundin otteita muutamaan kertaan ja ihan oma-aloitteisesti. Maksa minulle 1000 euroa, niin voin näyttää monta esimerkkiä, muuten en viitsi. Sen sijaan en koskaan sanonut, että yleisellä tasolla ja pidemmän päälle luotan Backlundin pään kestävyyteen, satunnaisiin hyviin peleihin olen uskonut ja tunnustanut ne ja todennut, että jos yleisempi taso olisi tuo, niin ongelmaa ei olisi.

En myöskään jaksanut Karhusen hyvien pelien jälkeen käydä kehumassa, jos asia oli täysin ilmiselvää, että hän oli onnistunut.

Makis tällä palstalla selitteli, että Kärppien torstain 4-5-tappiopelissä Lukkoa vastaan Backlundin piikkiin ei voi panna oikeastaan yhtään maalia. Se niistä värilaseista ja että kenellä ne ovat.

Tiivistän tähän viestini loppuun sinun tasosi "keskustelijana":
Vai valehteletko ja pädetkö täällä, koska olet siviilissä joku saamaton nahjus, jolle aidanseipäätkin nauravat?
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vittu, teidän muutaman herrasmiehen paskanlätinä tästä samasta aiheesta on jatkunut kohta jo puolitoista vuotta. Riittää jo. Johan Backlund ei tule pelaamaan enää otteluakaan Kärpissä, ikinä.
 
Koko kauden vituttanut tuo saatanan paskanjauhanta Käyttäjänimettömän johdolla.
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vittu, teidän muutaman herrasmiehen paskanlätinä tästä samasta aiheesta on jatkunut kohta jo puolitoista vuotta. Riittää jo. Johan Backlund ei tule pelaamaan enää otteluakaan Kärpissä, ikinä.
Olin jo lopettanut koko aiheesta jauhamisen, kun tuon kolmen pennin tolvanan piti nimimerkillä vetää takaisin keskusteluun. Se on aika säälittävää, että aikuinen mies vihaa jotain lätkänpelaajaa tuolla tavalla, vieläpä oman joukkueen. Get a life on tässä tilanteessa täysin sopiva kommentti.
 

Roy

Jäsen
Tämä Karhunen-Backlund-keskustelu alkaa jo muistuttaan aikoinaan Korhonen-Thomas-vääntöjä etc, etc. Jospa ensi kaudelle saataisiin täyden luoton ansaitseva ykkönen, jo lähtökohtaisesti. Vaan sieltä taitaa tulla "joku" Järvinen ja Karhunen jatkanee kakkosena. Ja taas mennään.

Vituttaa, siis.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tänään vain maali numero kaksi meni Backlundin ylipelaamisen vuoksi maaliin, hän jähmettyi sinne maalin viereen ja maali jäi tyhjäksi.

Vituttaa kun et seuraa pelejä ja jatkat tuota paskanjauhantaasi. Eklund suti tyhjää maalin edessä eikä toimittanut kiekko pois + rikkoi mailansa tullessaan vaihtoon. Eikä mennyt pariin vaihtoon kentälle.

Tiukoissa paikoissa se 1-2 helponlaista maalia yleensä ratkaisee. Ei SM-liigassa ole varaa tuonlaiseen tasoitukseen.

Vehaselle meni se 1-2 helppoa, molemmat längistä sisään. Seurataan näitä pelejä. Harmittaa Kähyn puolesta vietävästi, se olisi ollut hänen tavamerkki se "maali".. alivoimalla ratkaisupaikassa.

Lisäksi tuo epävarma esitys nähdäkseni aiheutti usein joukkueen pelaamisessa tietynlaista ylipuolustavaa varmistelua, kun maalivahtiin ei voi luottaa juuri ollenkaan.

Vituttaa kun eka kerran kirjoitan tähän ketjuun siksi kun lätinäsi vituttaa. Ensi kaudella uudet maalivahdit, paitsi nalle jatkaa - valiettavasti kun hänestä ei ole ykköseksi.

Tähän vielä sen verran että ilkeä pakki tarvitaan. Ihailin Jurcinan peliä.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa tuo Kärppien maalintekotaidon puuttuminen! Menkää ja harjoitelkaa KOKO KESÄ SAATANA sitä, että syksyllä jotain kehitystäkin olisi tapahtunut!
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Vituttaa tuo Kärppien maalintekotaidon puuttuminen! Menkää ja harjoitelkaa KOKO KESÄ SAATANA sitä, että syksyllä jotain kehitystäkin olisi tapahtunut!

Tähän sama. Backlundia voi haukkua vaikka kuinka paljon, mutta jos joukkue ei saa eilisistä paikoista yli kahta maalia niin syyllisiä voi etsiä aivan muualta kuin tolppien välistä. Aravirran aikana tuli surullisen kuuluisaksi nämä viimeiset pelit, jotka OLISI pitänyt voittaa. Ehkä miehen olisi pitänyt pitää sanansa ja lopettaa oikeasti tähän kauteen. Eiköhän se koppi lähtenyt käsistä kuin viimeinen yritys voittaa SM-liigassa vaihtui yhtäkkiä ja ensi kaudella paluu Lahteen-vetoon.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Herrojen selittelyt ovat myötähäpeää herättäviä. Runkosarja kertoo tylyn totuuden.

Fakta Aravirran kohdalla on se, että äijä ei ole voittanut päävalmentajana yhtään mitään sitten 90-luvun alun Jokereitten. Ei yhtään mitään. -95 MM "vappunaamari-Curren" kakkosvalmentajana ja sillä meriitillä on ratsasteltu näihin päiviin asti.
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Fakta on Aravirran kohdalla on se, että äijä ei ole voittanut päävalmentajana yhtään mitään sitten 90-luvun alun Jokereitten. Ei yhtään mitään. -95 MM "vappunaamari-Curren" kakkosvalmentajana ja sillä meriitillä on ratsastelu näihin päiviin asti.

Vaikka huutelenkin vieraisiin pöytiin, niin pakko on todeta, että tämä on niin totta, niin totta. Ara on Suomen historian heittämällä yliarvostetuin valmentaja. On käsittämätöntä, että kolmen vuoden Kärppä-perseilyn jälkeen joku vielä haluaa tämän miehen palkata. Onneksi se joku on Pelicans, jolle meikäläiseltä ei sympatioita riitä.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kärppien 13 viimeistä peliä tältä kaudelta:

To 14.02. Kärpät - Ässät 1-3 -TAPPIO
La 16.02. Kärpät - Ilves 3-0 -VOITTO
To 21.02. Tappara - Kärpät 3-2 -TAPPIO
La 23.02. Pelicans - Kärpät 3-2 -TAPPIO
Ti 26.02. Kärpät - HIFK 1-2 -TAPPIO
To 28.02. Kärpät - SaiPa 2-5 -TAPPIO
La 02.03. KalPa - Kärpät 4-1 -TAPPIO
Ti 05.03. Kärpät - Blues 2-3 -TAPPIO
La 09.03. Ässät - Kärpät 1-2 -VOITTO
Ti 12.03. Kärpät - JYP 1-0 -VOITTO
To 14.03 Kärpät - Lukko 4-5 -TAPPIO
Pe 15.03 Lukko - Kärpät 2-4 -VOITTO
Su 17.03. Kärpät - Lukko 2-3 -TAPPIO
______________________-

Ja Ara menee sanomaan, että kausi oli nousujohteinen! Onko se ukko todella noin pihalla?! 9 tappiota, neljä voittoa noista matseista ja täysin omalla perseilyllä ensin ulos kuuden joukosta ja sen jälkeen sääleistä kesälomille. Täytyy olla idiootti, jos kykenee tuosta sanomaan, että kausi meni nousujohteisesti..
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
kolmen pennin tolvanan.
olet siviilissä joku saamaton nahjus, jolle aidanseipäätkin nauravat?
Kun on Makiksen kanssa eri mieltä ja sanoo hänen olleen - kuten hän olikin - väärässä, niin saa näemmä lukea kaikenlaista henkilökohtaisuuksia toista kirjoittajaa kohtaan, kun asia-argumentteja ei ole. Minä en vihaa minkään vertaa Johan Backlundia, olen vain ollut sitä mieltä - toisin kuin Makis - ettei Backlundin taso ole ollut riittävä. Kuten ei ollutkaan. Minä kyllä olen kammoksunut Backlundin peliotteita, se on hyvin kaukana Backlundin vihaamisesta. Valitettavasti jouduin tästä vielä tämän verran sanomaan, kun tuo yksi nimimerkki valehtelee niin räikeästi, niin korjasin älyttömimpiä kohtia tämän verran.

Nyt vituttaa entistä enemmän tuo Ara, mielenkiinnolla seuraan hänen joukkueensa taivalta, että mitä tapahtuu. Aioin kyllä ihan omasta mielenkiinnosta seurata hieman Backlundinkin otteita, että mitenhän hänellä siellä jossain muualla tulevaisuudessa menee.

Enää ei kausi niin paljon vituta, helpotus alkaa nostaa päätään, että tuo perseily on edes tämän kauden osalta ohi.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Vitutuksen aiheita on koko Oulun Kärpät täynnä ja vähän sen ympärilläkin olevat asiat. Kaikille saisi haistattaa paskan ja kaikille potkut ja otetaan vaikka Jukurit Kärppien tilalle, eikai ne huomaisi eroa, eihän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös