Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 917 031
  • 13 924

Jazzy76

Jäsen
Tästä ketjusta on tullut otteluchat, jossa puretaan kiukkua vaikka peli on kesken. Otteluketjufoorumit ovat hiljaisempia.
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ainoa mikä vituttaa on tuo Tallenin eilinen taklaus. Olisi edes taklannut Tuppuraista...

Ei vaan ihan vakavissaan niin tuostahan tulenee uusijana sellaiset 4-6 peliä kieltoa (pelkäänpä..) ja täten Tallen tulee olemaan ne tärkeimmät ottelut poissa eli runkosarjan viimeiset kamppailut, jossa pelataan nyt kuitenkin siitä kuudennesta sijasta ja suorasta pudotuspelipaikasta. Tuolla pelikiellolla tulisi myös missaamaan pudotuspeleissä ottelun/ita.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa nää meiän maalivahdit. Kumpikaan ei saa rantapalloakaan kiinni perkele!
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Perkele. Olishan se kiva, että meillä olisi maalivahti. Nyt näistä kokoonpanossa olevissa "maalivahdeista" kumpikaan ei saisi varmaan edes rantapalloa kiinni, jos heittäisin sen heille b-pisteen kaarelta. Vähintään tulisi ripari...
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jälleen kerran karmaiseva avauserä TPS:lta!! Täysin jyrän alla eikä Setänenkään vakuuta. Miksei Lassila saanut jatkaa eilisen voittopelin jälkeen??
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toinen maaliin Ässät-pelissä ja toinen HPK-pelissä. Kumpi pelaa paremmin, pelaa jäljellä olevat kaksi ottelua sen jälkeen. Ei mitään väliä kun ei kumpikaan kiinni saa mitään tällä hetkellä.
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Vituttaa myös kateellisena samaan aikaan katsoa tuon Lukon Zapolskin otteita. Taitaa Zapolski hinata yksin Lukon kuudenneksi. Ainoa onni on se, ettei se pelaa siellä enää ensi kaudella...
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Lassilaan tarttui kyllä ihan kivasti eilen. Setäsen jonkinasteinen ongelma näyttää olevan kaukosuuppaukset, lähitaisteluasemissa reaktiivinen torjuntatapa kyllä toimii, tänäänkin. Ei vaan saa riittävästi tonttia ja nurkkia peittoon noin muuten.

Meillä on nyt ykkösessä kaksi sentteriä, Paré syö Perrinin kiekkoajan. Kentät pitäisi rikkoa ja muodostaa leveämpi keihäänkärki. Paré-Makkonen-Karvonen -kolmikkoa voisi kokeilla. Ahtola ykköseen. Kokeiluissa ei mielestäni ole enää mitään hävittävää. Kolmensadan kiloerkin Erkki menee ykkösen keskellä joka tapauksessa tällä hetkellä hukkaan...
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Noin. Lassila maalille.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peluutus ihan perseestä + kärkipelaajat täysin hapoilla helvetillisen ylipeluuttamisen takia (katsokaa Kallion ja Perrinin pelaamista - suurin osa ykkösketjun pelistä menee omassa päässä pyörimiseen ja kiekon lyömiseen keskialueelle).
Puolustus perseestä (jäljessä, jalka ei riitä, merkkausvirheitä, ei kykeneväisiä avaamaan peliä).
Ylivoima ei toimi ja siinä ei ole mitään ideaa.
Lassila ei saa kiinni mitään.
Pelitapa puuttuu, organisoidut hyökkäyksiinlähdöt puuttuvat käytännössä täysin (kiitos kädettömien pakkien).
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Noin, 5-1. Nousu voi alkaa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
TPS:n peli on tällä hetkellä niin saatanan sekaisin, että se on ihan se ja sama kuka sieltä tulee vastaan sääleissä. Vahva veikkaus on, että turpaan tulee.

Etenkin Pelicansilla ja Sportilla peli kulkee aika paljon paremmin kuin TPS:llä.

Kyllä näin on. Kesäloma koittaa aika helvetin äkkiä. Molemmat säälipelit tullaan häviämään rumasti.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Kyllä taas tämän päivän esityksen perusteella voi sanoa että eivät ansaitse paikkaa kuuden joukossa. Ei mitään jakoa ole tässä pelissä ollut...
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
7-1 maalissa Kärppiä vastaan näkee hyvin ettei Lassilaa kiinnosta hevonvittuakaan...hiuksista vittuun tollanen jätkä Tepsistä!
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Ei vittu! 7-1 ja vielä on erä jäljellä. Ei tässä voi enää kuin nauraa.... Suurella mielenkiinnolla odotan kuulla valmennukselta syyt tähän kyykkäykseen.

Edit. Pakatkaa bussi ja tulkaa vittu kotiin sieltä Oulusta. Parempi, kun ette pelaa enää sitä kolmatta erää ja pilaa enempää meidän kannattajien lauantai-iltaa.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Hienoa nähdä, että puolustuspeli playoffeja silmällä pitäen on kunnossa. 5 viime erässä vain 13 maalia menny omiin. Torilla tavataan!
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En nyt jaksaisi suuremmin vittuuntua, mutta onhan tämä nyt huolestuttavaa miten peli prakaa näin täydellisesti kauden tärkeimmällä hetkellä. Tässä vaiheessa kautta ei vain voi tulla tuolla tavalla turpaan kun taistellaan edelleen suorasta playoffpaikasta. Eilenkin oli ennen sitä ihmekiriä peli käytännössä hävitty rumasti. Ei ole hyväksyttävää ja ikävä kyllä täytyy vähän miettiä valmennuksenkin onnistumista. Jos sääleistä tulee suoraan turpaan (niin kuin näyttää todennäköiseltä) niin sitten on aika paljon kysymysmerkkejä ensi kauden suhteen.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kasvukipuja, kasvukipuja. Rautalalle voisi kyllä silti pirauttaa, koska onhan tuo back-to-back -pelien jälkimmäisten matsien saldo todella surullista luettavaa. Ei vaan putki kulje. Tulee kovin raadollisesti esiin Kärppiä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös