Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 909 313
  • 13 923

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ja tolppa. voiko tää vittu olla totta
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja kustaan ylivoima => läpiajo => maali
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Iha naurettavaa perseilyä. Vittu noi on niin perseestä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Joku tilastomies voisi selvittää, koska Tepsin vieraspelaaminen on viimeksi ollut edes tyydyttävää. Joskus 09-10-kauden aikana. Mutta mitkä ovat vierassaldot sen kauden jälkeen? Pakko olla aika jäätävät.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
On tämä ihan kamalaa, ei pysty katsomaan :( Edelleen toivoisin, että Suikkanen kokeilisi puhdasta kilpparia yhteen peliin, superhitaita lähtöjä ja pelkkää joukkuepuolustamista. Tuo ei toimi, EI TOIMI, puolustaminen on täysin paskaa, Ässilläkin koko ajan ukot vapaana siellä täällä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pirun kova kotijoukkue leipoo tänään rumat lukemat taululle tällä menolla.
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
ihmeen paljon sitä jaksaa itseään kiusata ja näitä vieraspelejä katsoa.
 

hepu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vain pysty käsittämään tätä vieraspelaamista. Vaasassa itse peliä dominoitiin mielin määrin, mutta silti kaveri iski häkkejä neljä (4!!) enemmän. Ja tänään Porissa turpaan tulee jälleen, vaikka noin muuten ihan ok tasainen peli menossa. Tehokkuutta siihen maalintekoon prkl!

Seuraavatkin kaksi matsia ovat muuten vielä vieraissa. Eli vähintään neljän ottelun tappioputki on varmaa.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aikamoista hevonpaskaa pelaaminen taas kerran.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suikkanen sanoi jo eilen että oman pään pelaaminen oli huonoa ja sitä pitää parantaa. Hyvä että huomasi, huono että ei ole saanut joukkueelle tehtyä mitään muutosta tuon osalta.
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa tää pelien seuraaminen olla vähän samaa kuin jos näkee tulipalon tai autokolarin. Traagista mutta pakko vaan katsoa miten pahasti on käynyt. seuraavien kierrosten aikana täytän taskuni veikkauksen ja TPS:in avustuksella, tänään jo ihan kivat massit tiedossa. (taisi mennä positiivisuuden puolelle mutta vituttaa silti)
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa ihan helvetisti jälleen kerran.

Miten voi olla, että tuosta miehistöstä ei saada mitään irti vieraskentällä? Ihan sama juttu kuin viime kaudella, jolloin ei silloinkaan syksyllä huono nippu todellakaan ollut, mutta voittoja ei tullut silloinkaan yhtään. Tuntuu, että Tepsi on ihan kivasti pelissä mukana, mutta vastustaja tekee maalinsa yhtäkkiä toinen toistaan halvemmalla tulleista paikoista. Joku vitun Eero Elokin painaa neljä maalia tuota puolustusta vastaan, joka paperilla näyttää helvetin hyvältä! Missä voi olla vika?

En löydä puolustajista suuria epäonnistujia viime kauden tyyliin, mutta niin vaan aina omissa soi. Onko joukkueeseen koottu liikaa hyökkääviä pakkeja? Tuntuu, että kaikkien pakkien itseluottamus on hukassa ja onnistumisia hyökkäyspäässä ei tule yhtään. Paikkoja hyökkäyspäässäkin on niin helvetisti ollut, mutta vedot paukkuu ihan minne sattuun, oli paikka mikä tahansa. Samat sanat voi tietysti sanoa kaikista hyökkääjistämmekin. Paljon parjattu Koskiranta on pahimpia tuhlareita, kuten myös Tukonen. Lasch kyllä rakentaa paikkoja useita per peli, mutta voivoi kun ei ketjukavereille maistu sitten mistään.

Vieraspeleissä paljastuu ikävästi myös se, että joukkuuesta puuttuu nelosketjun huippuosaajat. Voiko nelosketjun alkukautta pitää onnistuneena? Ei missään määrin. Hyökkäyspäässä tämä kolmikko ei saa yhtään mitään aikaan ja AV-puolellakin Tepsi on Liigan pohjasakkia. Varsinkin Teemu Lämsän roolin kyseenalaistaisin, onko oikeasti Liigatason pelimies jo nyt? Vähätalo on ollut huomattavasti parempi, mutta jostain syystä ei ole Liigassa hetkeen päässyt esiintymään.

Maalivahditkin ovat tänä viikonloppuna sukeltaneet pahoin, mutta Lassila on kuitenkin Liigatasolle huippumaalivahti, joten hänestä ei pidä olla huolissaan. Rankkarit eivät vaan tunnu tarttuvan ollenkaan tänä vuonna. Järvinen sen sijaan tarvitsisi laittaa TuToon hakemaan tuntumaa pelaamiseen.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vittu ei tässä ole mitään järkeä nyt taas, saatanan saatana.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Joku vitun Eero Elokin...

Noh, tuskin kuitenkaan on syytä mollata Liigan maalipörssin johtajaa? Elo on pelannut hyvän alkukauden ja on about 30 maalin vauhdissa.
 

Mauri-Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ennen kuluvaa kautta oli tilausta Tps:n menestykselle myös Forssassa. Kymppi- tien puolessa välissä ei olla koskaan unohdettu tepsin dynastioita, ja muistaapa suurin osa vielä Tps:n evakon Forssan kuplahalliin 70- luvulla. Mikäpä olisi parempaa nyky- Sm-liigalle kuin Tps:n menestyminen? Jonkun tarvitsee ottaa vetonaulan paikka, ja mielestäni se kuuluu Turkuun.
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno peli tänään, ensin oli päättäväisen toiveikas fiilis. 2-0 tilanteessa jaksoin uskoa vielä mutta alkoi tragikoominen vitutus-epäuskoisuus hiipiä puseroon. 3-1 tilanteessä oli pakko poistua telkkarin äärestä äärettömän vitutuksen ja petetyksi tulemisen jälkeen. Olkkarista sitten korvaan kantautui toi Elon 4 maali, ja ei enää vituttanut ei tunnu enää miltään! Eli ihan hyvä lopputulos :)

Voiskohan joku läkäri määrätä mulle jotain pillereitä tohon ''tragikoomiseen vitutus-epäuskoisuuteen" Kukkuluuruu, kuuleeko maa? Viuuuuuuu!

EDIT:
Turhaa hikiset porilaiset tänne tulee puukottamaan ruumista, ei tunnu enää missään.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hyvä länsirannikonkiertue sinänsä. Kaks peliä, 0 pojoa, maalit 2-10. Ehkä ens kerralla kannattais lähteä jo maanantaina, ei ainakaan paljon huonommin voi mennä.

Ei vaan voi ymmärtää tätä konttaamista tällä kokoonpanolla. Toivon todellakin, että keväällä joukkue näyttää munansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös