Vituttaa niin, ettei veri kierrä päässä!

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
Huoh... Porin Ässät.

Tämä olisi kriittinen viikko ja erittäin masentava alku sille saatiin. Vastassa päävastustajia. Pisteitä olisi otettava.
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kyllä kiehahti pahasti yli täälläkin! Olkkarin pöytä sai kyytiä ja huusin niin kovaa VITTU että naapurin harakkakin tippu todennäköisesti sängystä. No onneks omat muksut nukkuu sikeesti...
 

Sampr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Liverpool
Täytynee yrittää pitää jotain taukoa taas tästä touhusta. Niin vitun täynnä tätä paskaa taas.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
En tiiä teistä, minuakin harmittaa tuo tapa hävitä, mutta kiva huomata miten paljon meidän osio kiinnostaa Lukko-leirin Pistelinkoa. Kai tykkäät vielä tästäkin viestistä, kettu?

Ei jääkiekossa kuuluisi hävitä tällä tavalla, jumprahuitti.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Hetken rauhoittunut, mutta nyt vitutuksen jälkeen tullut masennus ja epäusko.

Tämän päiväisen jälkeen tuntuu, että joku Kuparinen tai kaksi tarttis saada pitämään oma pää puhtaana viimeisellä minuutilla. Ihmetyttää, mitä siellä tekee joku Hedberg ja Stenqvist...Lähteenmäki ja Taimi ainoat joilla kokemusta tällä hetkellä ja joita voisi ajatella heittää viime minuuteilla kentälle.
Välillä taas joukkue tarvii maalintekijää ja viivapelaajaa...

Tuon YV tasoituksen jälkeen ketjujen sekoittaminen tuntui hyvältä ratkaisulta, mutta tämän loppuratkaisun jälkeen, niin olisi ollut parempi kun olisi jäänyt sekoittamatta.
Ei voi olla niin, että meillä ei ole kärkiparivaljakon kanssa laittaa parempaa pelaaja kuin M Mäkinen. Mitään Mirolta pois ottamatta, mutta ei hän ole Liiga joukkueen kärkikenttien pelaaja, jos olisi, niin eikö joku muu joukkue olisi hänet poiminut. Spinkit vaelsivat pimeydessä alkukauden juuri Mäkisen kanssa ja valmennus päättää laittaa heidät taas yhteen.
Hedberg-Tiivola-Lähteenmäki, ihan jees kokeilu, varsinkin kun pelin paras Ässien kenttä oli ollut Hedberg-Rekonen-Hirvonen, niin kannattaahan se rikkoa, ihan vaan kokeilun vuoksi.

Varmaan valmennus koitti herätellä joukkuetta ketjumuutoksilla, mutta olisivat vaikka vaihtaneet maalivahtia.
Kai nämä nyt niitä oppirahoja on mitä tässä maksetaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Noh, aina on seuraava kausi. Jotenkin koomista, että ennen kauden alkua oli jollakin tapaa kovat odotukset Selinin kipparoimalla Ässillä. Mutta ei, samaa paskaahan tämä on näemmä vuodesta toiseen, oli lauteilla kuka tahansa.
 

Nigi

Jäsen
En ehtinyt koko peliä katsomaan ja näköjään paskottu housuun viimeisellä sekunnilla. On tämä hieno joukkue!
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Noh, aina on seuraava kausi. Jotenkin koomista, että ennen kauden alkua oli jollakin tapaa kovat odotukset Selinin kipparoimalla Ässillä. Mutta ei, samaa paskaahan tämä on näemmä vuodesta toiseen, oli lauteilla kuka tahansa.
Nojoo, tottahan toki ennen kauden alkua on ollut positiivista fiilistä ja odotusta kun fiaskon kauden jälkeen aloitettiin rakentamaan tavallaan uutta toimintakulttuuria Ässiin. Preseasonin otteissakin näkyi paljon positiivisia asioita, mikä luonnollisesti nosti odotuksia tulevaan kauteen, ei kuitenkaan ehkä kovia odotuksia. Kympin sakkiin pääsy olisi tietysti hieno juttu. Eikä se mahdotonta tietysti vieläkään ole. Atu joutuu ehkä osittain torsoilla pelaajilla operoimaan, niin tulokset ovat nähdynlaisia. Vaikka nyt vituttaakin ihan simona, niin uskon kyllä, kun joukkueeseen saadaan vahvistusta, tulee niitä voittoputkiakin vielä tarvittava määrä, että ollaan kympin sakissa. Kyllähän joukkue kumminkin pääsääntöisesti pelaa hyvin ja on mukana pelissä...Kaippa vaan tämän v...ksen keskellä pitää ajatella, että isot ilonhetket ovat vielä tulossa tulevilla kausilla kun joukkue saadaan roolitettua paremmin (:
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jääkiekko on peli, joka kestää vähintään 60 minuuttia. Siinä oppimista Ässäpakalle.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
joo.. v*ttaa taas.. no,maaottelutauon jälkeen kaikki on taas hyvin.. ehkä..

Sama täällä. Tehtiin kaksi hienoa rankkimaalia, niin totta helevetissä vastustaja tekee 3. Milloin viimeksi Ässien rankkipotkuissa on tehty 2 maalia ja hävitty!! Niin hienon pelin kun Aitto pelasikin, niin kaikki rankut kuitenkin meni sisään joka hiukan ehkä jätti pienen tahran muuten erinomaiseen peliin. Ei siinä, olihan ne Jukurien rankut hienoja. Mutta piste kuitenkin ja pidettiin Jukurit takana sekä lähdettiin tauolle kympin sakissa (:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös