Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa niin paljon ettei veri kierrä koko kropassa. Hieman kiehahti, kun näki tuon viimeisen 10sek perseilyn omalla alueella.
 
Ruotsalaiset uskovat kaikkia namusetiä, jotka käyvät kuiskuttelemassa korviin - Kalervo "Kale" Kummola 4.5.2009 jääkiekon MM-kisoissa

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huoh... Porin Ässät.

Tämä olisi kriittinen viikko ja erittäin masentava alku sille saatiin. Vastassa päävastustajia. Pisteitä olisi otettava.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kyllä kiehahti pahasti yli täälläkin! Olkkarin pöytä sai kyytiä ja huusin niin kovaa VITTU että naapurin harakkakin tippu todennäköisesti sängystä. No onneks omat muksut nukkuu sikeesti...
 

Sampr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Liverpool
Täytynee yrittää pitää jotain taukoa taas tästä touhusta. Niin vitun täynnä tätä paskaa taas.
 
"Vesa tekee mitä Vesa tekee"

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Hetken rauhoittunut, mutta nyt vitutuksen jälkeen tullut masennus ja epäusko.

Tämän päiväisen jälkeen tuntuu, että joku Kuparinen tai kaksi tarttis saada pitämään oma pää puhtaana viimeisellä minuutilla. Ihmetyttää, mitä siellä tekee joku Hedberg ja Stenqvist...Lähteenmäki ja Taimi ainoat joilla kokemusta tällä hetkellä ja joita voisi ajatella heittää viime minuuteilla kentälle.
Välillä taas joukkue tarvii maalintekijää ja viivapelaajaa...

Tuon YV tasoituksen jälkeen ketjujen sekoittaminen tuntui hyvältä ratkaisulta, mutta tämän loppuratkaisun jälkeen, niin olisi ollut parempi kun olisi jäänyt sekoittamatta.
Ei voi olla niin, että meillä ei ole kärkiparivaljakon kanssa laittaa parempaa pelaaja kuin M Mäkinen. Mitään Mirolta pois ottamatta, mutta ei hän ole Liiga joukkueen kärkikenttien pelaaja, jos olisi, niin eikö joku muu joukkue olisi hänet poiminut. Spinkit vaelsivat pimeydessä alkukauden juuri Mäkisen kanssa ja valmennus päättää laittaa heidät taas yhteen.
Hedberg-Tiivola-Lähteenmäki, ihan jees kokeilu, varsinkin kun pelin paras Ässien kenttä oli ollut Hedberg-Rekonen-Hirvonen, niin kannattaahan se rikkoa, ihan vaan kokeilun vuoksi.

Varmaan valmennus koitti herätellä joukkuetta ketjumuutoksilla, mutta olisivat vaikka vaihtaneet maalivahtia.
Kai nämä nyt niitä oppirahoja on mitä tässä maksetaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Noh, aina on seuraava kausi. Jotenkin koomista, että ennen kauden alkua oli jollakin tapaa kovat odotukset Selinin kipparoimalla Ässillä. Mutta ei, samaa paskaahan tämä on näemmä vuodesta toiseen, oli lauteilla kuka tahansa.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Noh, aina on seuraava kausi. Jotenkin koomista, että ennen kauden alkua oli jollakin tapaa kovat odotukset Selinin kipparoimalla Ässillä. Mutta ei, samaa paskaahan tämä on näemmä vuodesta toiseen, oli lauteilla kuka tahansa.
Nojoo, tottahan toki ennen kauden alkua on ollut positiivista fiilistä ja odotusta kun fiaskon kauden jälkeen aloitettiin rakentamaan tavallaan uutta toimintakulttuuria Ässiin. Preseasonin otteissakin näkyi paljon positiivisia asioita, mikä luonnollisesti nosti odotuksia tulevaan kauteen, ei kuitenkaan ehkä kovia odotuksia. Kympin sakkiin pääsy olisi tietysti hieno juttu. Eikä se mahdotonta tietysti vieläkään ole. Atu joutuu ehkä osittain torsoilla pelaajilla operoimaan, niin tulokset ovat nähdynlaisia. Vaikka nyt vituttaakin ihan simona, niin uskon kyllä, kun joukkueeseen saadaan vahvistusta, tulee niitä voittoputkiakin vielä tarvittava määrä, että ollaan kympin sakissa. Kyllähän joukkue kumminkin pääsääntöisesti pelaa hyvin ja on mukana pelissä...Kaippa vaan tämän v...ksen keskellä pitää ajatella, että isot ilonhetket ovat vielä tulossa tulevilla kausilla kun joukkue saadaan roolitettua paremmin (:
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jääkiekko on peli, joka kestää vähintään 60 minuuttia. Siinä oppimista Ässäpakalle.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 8 vuotta vs 58 vuotta

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
joo.. v*ttaa taas.. no,maaottelutauon jälkeen kaikki on taas hyvin.. ehkä..

Sama täällä. Tehtiin kaksi hienoa rankkimaalia, niin totta helevetissä vastustaja tekee 3. Milloin viimeksi Ässien rankkipotkuissa on tehty 2 maalia ja hävitty!! Niin hienon pelin kun Aitto pelasikin, niin kaikki rankut kuitenkin meni sisään joka hiukan ehkä jätti pienen tahran muuten erinomaiseen peliin. Ei siinä, olihan ne Jukurien rankut hienoja. Mutta piste kuitenkin ja pidettiin Jukurit takana sekä lähdettiin tauolle kympin sakissa (:
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Mitä helvettiä Taimi tekee 5-3 yvllä jos siellä on jo Stenqvist. Ei tarvita kahta pakkia siihen eikä varsinkaan sellaista kenellä on erittäin vähän ominaisuuksia siihen.
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällä kaudella pelataan maksimissaan sijoista 10-15.

Ei hyvältä näytä silti tuo kymppisijan tavoittelukaan.
 
"If they need me to bleed, then I'll bleed for my team"

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
V*tuttaa, että tehdään heti maali ja rupeaa toivomaan hyvää iltaa.. kuitti tuli aika nopeasti. Alivoima ei oikein tainnut toimia? Pelissä oli silti näkevinään taas paljon hyvääkin, vaikka toisessa erässä vapaat ukot lapioivat kiekkoja sisään kuin puolustusta ei olisi lainkaan. Se v*tutti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy