Vitsiä pukkaa – part II

  • 3 856 055
  • 11 341

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Mistä NHL puolustajien Norris trophy on saanut nimensä?
Chuck Norris

Miksi näin?
Chuck Norris never give a step back

Kaikki muu on median keksimää.

Muokattu...
All fouls edited to true. Editor Chuck Norris
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mut pyydettiin viihdyttään vanhusten palvelutalon asukkaita eilen. Eka tuntu ettei ne ymmärrä mun vitsejä eikä nauranu ollenkaan, mutta Ilmeisesti oli hyvä veto ja vitsit toimi, koska kaikki kusi alleen vähintään kerran.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mää olin käräjillä kun olin taas vilautellu kikkeliäni kylillä tyttösille. Sain ehdollista, mutta tuamari oli tosi tiukkana ja kysy että "Ymmärrättekö että nyt on todellakin viimeinen tilaisuus vakuuttaa että pystytte elämään yhteiskunnassa siveellisesti ja nuhteettomasti?"

Vastasin että: "Kyllä, Arvon Tuomari! Näyttöhalut on kovat."
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
10.12.2022 ottelussa TPS−Ässät Gatorade Centeriin odotetaan täyttä tupaa katsomaan, kun jortikka nousee kattoon.

Saattaa käydä myös niin, että Jortikka ei tahdo nousta ja tarvitaan vähän huoltomiehen osaavaa kosketusta.

Noo, vähä samaa sarjaa, kun Kerhokin sai aika hyvin buustia tän kauden avausmatsin markkinointiin Juuso Hietasen viime talven kullista.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
FBI haki agenttia ja työhönhakijoita oli haastattelemassa kaksi agenttia. Paikalla oli kolme kandidaattia; 25-vuotias, 35-vuotias ja 45-vuotias hakija.
Agentit ottivat ensimmäisenä 25-vuotiaan haastatteluun ja sanoivat tälle: ”täytyy kyllä sanoa, että olet kaikkein vahvimmilla kaikista hakijoista nuoren ikäsi, rautaisen kuntosi ja sen seikan puolesta, että olet vasta valmistunut loistavin arvosanoin. Näissä meidän hommissa on kuitenkin yksi juttu ylitse muiden - meidän täytyy nimittäin pystyä luottamaan siihen, että suoriudut tehtävästä kuin tehtävästä oli se sitten kuinka vaativa tahansa!
Onko sulla vaimo mukana, kuten pyydettiin?”, johon kloppi vastasi, että ”On. Hän istuu tuolla odotushuoneessa.”. Tässä kohtaa toinen agenteista veti laatikon auki ja täräytti revolverin pöytään sanoen: ”Jotta tiedämme, että suoriudut tehtävästä kuin tehtävästä oli se kuinka vaativa tahansa, ota tämä ase, mene odotushuoneeseen ja ammu tällä vaimosi kuoliaaksi.”.
25-v meni aivan pois tolaltaan ja sanoi: ”Herra jumala! Mää rakastan mun vaimoani, me ollaan vasta menty naimisiin ja ollaan suunniteltu, että hommataan lapsiakin yhdessä. Emmää tosiaankaan halua tätä paikkaa noin kovin!”, ja lähti ovet paukkuen helvettiin sieltä.

Seuraavaksi agentit ottivat 35-vuotiaan sisään, katsoivat tämän papereita ja sanoivat: ”Et ole hassummassa kunnossa sinäkään ja olet jo ehtinyt elämässäsi jotain tekemäänkin, mutta onko sulla vaimo mukana, kuten pyydetty?”, 35-vuotias vastasi, että ”On-on, tuolla odotushuoneessa. ” Tässä kohtaa toinen agenteista veti laatikon auki ja täräytti revolverin pöytään sanoen: ”Jotta tiedämme, että suoriudut tehtävästä kuin tehtävästä oli se kuinka vaativa tahansa, ota tämä ase, mene odotushuoneeseen ja ammu tällä vaimosi kuoliaaksi.”.
35-vuotias sanoi: ”Jaaha, että semmosta…mites sen kanssa oikein mahtaa olla, kun me ollaan oltu lukiosta saakka yhdessä ja mä tykkään siitä mun vaimosta kuitenkin…jumaliste ja meillä on yhteisiä lapsiakin, mahtaiskohan ne muksut jäädä kaipaamaan äitiään?…”, kolmevitonen mietti ja mietti, mutt teki sit kuitenkin päätöksen;
”Ei saatana! Emmää niitten lasten takia vaan voi”, ja lähti harmistuneena myös ovet paukkuen pois sieltä.

Sitten tuli 45-vuotiaan vuoro. Agentit katto silmät suurina sen papereita ja sano sille:
”Tämä on kyllä ennenkuulumatonta, että sun iässäsi tullaan tänne työnhakuun, kun normaalisti ollaan sun iässä jo liki eläkettä, mutta kun kattoo sun papereita on sulla 180 älykkyysosamäärä, puhut 11 eri kieltä sujuvasti ja olet oikein hyvässä fyysisessä kunnossa, niin mennään eteenpäin. Onks sulla vaimo mukana?”, ”On joo, tual se röhnöttää odotushuoneessa. ”.
Tässä kohtaa toinen agenteista veti laatikon auki ja täräytti revolverin pöytään sanoen: ”Jotta tiedämme, että suoriudut tehtävästä kuin tehtävästä oli se kuinka vaativa tahansa, ota tämä ase, mene odotushuoneeseen ja ammu tällä vaimosi kuoliaaksi.”.
45-vuotias ei sanonut sanaakaan, nousi ylös, otti aseen ja lähti kävelemään odotushuonetta kohti.
Agentit katsoivat toinen toisiaan ja miettivät, että JOKO NYT löyty sellanen tyyppi, joka tekee mitä pyydetään?!

45:nen veti oven kiinni perässään, koitti hetken hiljaisuus joka jännitti agentteja. Sitten alkoi paukkumaan - pum-pum-pum-pum-pum-pum…oli taas hetki hiljaista ja alkoi kuulumaan sellanen merkillinen pauke ”whak-whak-whak”, oli taas hetken hiljaista, kunnes nelivitonen aukaisi hiki päässä oven ja työnsi paitaa housuihinsa.
Agentit olivat kummissaan ja sanoivat hetimiten:
”Mitä helvettiä siellä oikein tapahtu? Ensin me kuultiin, ku sää ammuit sen rullan tyhjäksi ja sen jälkeen alkoi sen päiväinen kolina ja pauke! MITÄ siellä oikein tapahtu??”.

45-vuotias pyyhkäisi vielä kerran hikeä kasvoiltaan ja istui alas. Sanoi sitten:
”Joo ei kato, ku joku idiootti oli laittanut paukkupanoksia tähän saatanan pyssyyn, niin mun oli pakko hakata se ämmä tuolin kans kuoliaaksi…”.
 
Etelän mies oli kuullut Lapissa suoritettavasta jätkän kokeesta. Mies päätti tehdä kokeen ja suuntasi Lappiin tukkikämpälle. Kysyi sitten, että täälläkö niitä jätkän kokeita tehdään ja mitä pitää tehdä, jotta jätkäksi hyväksytään. Jätkät kertoi, että pitää hakata motti halkoja tunnissa, tappaa karhu ja lopuksi naida kämpän emäntä. Etelän mies kuunteli ohjeen ja tokaisi:"Ei kai siinä mikä" ja lähti suorittamaan koetta. Motin halkoja hakkasi reilussa puolessa tunnissa ja suunnisti sitten karhun pesälle. Pesältä kuului hirveä karhun murina ja miehen karjuntaa ja sitten hiljeni. Pienen hetken päästä mies tuli kämpälle verisenä ja vaatteet revittyinä ja kysyi:"Missä on se kämpän emäntä, joka pitää tappaa?".
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Elon Musk on päättänyt uudelleenimetä omistamansa somealustan. Twatter kuvaa omistajaa ja käyttäjiänsä huomattavasti paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Miltä Nalle Puhin tiskikone näyttää?
Puhtaalta.
Mitä Nalle Puh sano kun näki sukulaisen safarilla?

Kato perkele, Puhveli!

Ei vittu tämmösiä, mää meen ny ampuun itteni...
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Miksi poliisi pysäytti Nalle Puhin?

Se suoritti puhallutuksen.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Millainen on Nalle Puhin jälkikasvu?

tosi puhelias
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Miten Nalle Puh selvisi huumetestistä?

Sai puhtaat paperit
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Äiti selittää 5-vuatiaalle pojalleen:

"Jami, kuule. Joulupukkia ei oikeasti oo olemassa. Se on vaan semmonen meiän aikusten leikki teitä lapsia aatellen."

Jami menee hämilleen ja miätteliääks. "Siis, ihan varmaan on. Kuka mua sitten muka pani perseeseen viime vuaden aattoyänä...?"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös