
World Whisky Day
Mix up a whisky sour, or pour your favorite whisky over some ice and enjoy. Gather some friends together to try out different brands and cocktails.

Skippis
![]()
World Whisky Day
Mix up a whisky sour, or pour your favorite whisky over some ice and enjoy. Gather some friends together to try out different brands and cocktails.www.daysoftheyear.com
Skippis
Laphroaigin 10 ei mene koskaan pieleen, mutta onko sitten sinulle liian savuinen? Caol Ila 12 hieman vähemmän savuinen ja edullisempi.Aika perusviskejä tulee juotua, viime aikoina mm Bowmore 12v, Teerenpelin Kaski & Savu ja Glenfiddich 15v.
Olisi mukava maistaa ja kokeilla vaihteeksi jotain savuisempiakin vaihtoehtoja. Mitäs arvon konnossöörit suosittelisivat jos ei nyt mennä ihan kaikkein savuisimpaan päähän?
En ole savuviskien tuntija, saati ystävä, mutta ekana mieleen tulevat frekvenssivastaukset Laphroaig ja Talisker. Jälkimmäinen muistaakseni savuisempi. Noilla nyt tuskin menee pieleen kuitenkaan, vaikka varmasti parempiakin löytyy.Olisi mukava maistaa ja kokeilla vaihteeksi jotain savuisempiakin vaihtoehtoja. Mitäs arvon konnossöörit suosittelisivat jos ei nyt mennä ihan kaikkein savuisimpaan päähän?
Mainittujen lisäksi Ardbeg ja Lagavulin ovat niitä savuisia saarelaisia viskejä.Aika perusviskejä tulee juotua, viime aikoina mm Bowmore 12v, Teerenpelin Kaski & Savu ja Glenfiddich 15v.
Olisi mukava maistaa ja kokeilla vaihteeksi jotain savuisempiakin vaihtoehtoja. Mitäs arvon konnossöörit suosittelisivat jos ei nyt mennä ihan kaikkein savuisimpaan päähän?
Caol Ila 12 hieman vähemmän savuinen ja edullisempi.
Miksi tuosta närkästyä? Täällä muutamaan otteeseen siteeraamassani viskiasiantuntija Jarkko Nikkasen kirjassakin tuolle viskille annetaan arvoa, joskin cola neuvotaan unohtamaan ja ottamaan jäitä lasiin. Laadukas lajissaan ja hintaansa nähden.
Itse en ole niin noiden jenkkiviskien ystävä, mutta kun nurkistani löytyy yksi puteli tuota, ajattelin viedä sen mökille. Siellä sille varmasti on käyttöä.
Kiitokset vinkeistä. Eiköhän näistä löydy maisteltavaa. Viimeisin savuisempi viski, Octomore, ei ollut ihan täysin omaan makuun, mutta nyt taas pienen tauon jälkeen olisi mukava vähän kokeilla jotain uusia tuulia.
Maistoin dramillisen baarissa, viskiksi makea, mutta tykkäsin.Ei kauaa taas Kyrön viskit viihtyneet myynnissä. Pullollisen onnistuin tilaamaan Alkosta ja nyt myydään taas eioota. Näköjään nyt kuitenkin uusi erä olisi tulossa jo kuluvan kuun lopussa. Muilla kiinnostusta tähän kotimaiseen tuotteeseen?
Ei kauaa taas Kyrön viskit viihtyneet myynnissä. Pullollisen onnistuin tilaamaan Alkosta ja nyt myydään taas eioota. Näköjään nyt kuitenkin uusi erä olisi tulossa jo kuluvan kuun lopussa. Muilla kiinnostusta tähän kotimaiseen tuotteeseen?
Tuo makeus yhdistyy jostain syystä Suomessa valmistettuun viskiin. Valamon luostaritislaamon viskitkin ovat todella makeita. Tämä johtunee tynnyreistä, joissa viski valmistuu ja kypsyy.Maistoin dramillisen baarissa, viskiksi makea, mutta tykkäsin.
Maailman parhaan viskintuottajan nimityksestä kilpailevat Skotlantia lukuunottamatta kaikki maailman viskintuottajamaat.
Täytyypä testata. Itse diggaan Bushmillsin 16-vuotiaasta, koska on osan aikaa viettänyt myös portviinitynnyrissä. Eli jospa tuo Kyrö olisi samaa makumaailmaa.Sitten mökille piti hankkia viski, joka toimii sekä "raakana" että jäillä. Aluksi ajattelin, että joku edullisempi ruisviski olisi valinta. Huomasin kuitenkin, että Alkoon oli saapunut Kyrön Rye Maltia, joka oli portviinitynnyrissä kypsennettyä. Päädyin sitten siihen. Noin hienoa viskiä on kyllä periaatteessa syntistä juoda jäillä, mutta tietyssä tilanteessa sellainen on ihan sallittua. "Raakana" tuli tuota testattua, ja on kyllä oikein onnistunut tekele.
Täytyypä testata. Itse diggaan Bushmillsin 16-vuotiaasta, koska on osan aikaa viettänyt myös portviinitynnyrissä. Eli jospa tuo Kyrö olisi samaa makumaailmaa.