Ville Peltoselle kenkää!

  • 427 003
  • 3 485

stadinjätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olet juuri valmentanut rakkaan joukkueesi yhteen historian suurimpaan pettymykseen ja osoittanut koko 3v jakson aikana täydellisen kyvyttömyyden tehtävään, mitä teet tappion jälkeen:

Kiität vastustajaa, selität miten oltiin sitkeitä, ja *rumpujenpärinää* aloitat aivan vitun lapsellisen ulinan siitä kuinka joukkuettasi häirittiin, nimittelet faneja feikkiheikeiksi ja takinkääntäjiksi vaikka aivan hyvin tiedät että HIFK:n fanipohja lienee koko maan uskollisimpia.

Haista Ville vittu. Toivottovasti tyynysi on lämmin molemmiltapuolin niin kauan kun saat hävettävällä tavalla kantaa titteliä ”HIFK:n päävalmentaja”. Synninpäästö tulee heti kun irtisanoudut tehtävästä. Idiootti.
 

Kendofutari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja Chicago Blackhawks
Sen voin kertoa, ettei tarvitse ainakaan itse vaivautua hallille niin kauan kun tuo mohikaani on siellä penkin takana.


Näin selkärangatonta koutsia, joka ei edes kehtaa myöntää virheitään ole varmaan koskaan elinaikanani nähnyt meillä. Tuli oikesti suurempi vitutus näistä kommenteista, kuin tämän sarjan häviöstä.

Lopeta Ville se puhuminen, et varmasti halua loppujenkin kannattajien silmissä asemasi menetystä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pettymys on varmasti kova Peltosellakin, mutta on kyllä yhden sortin Pennaset, mitä suustaan päästi.
Pennanen nyt ei kuitenkaan vittuillut kannattajille.

Villellä näyttää olevan perustavaa laatua oleva ajatusharha: menestys kuittaisi kaikki edeltäneet virheet. Suurin virhe on siinä, että Villen peluuttama lätkä on todella puuduttavaa katsottavaa. Verrataan vaikka Kalpaan, Pelicansiin, Kärppiin tai Grönborgin Tapparaan. Niin, kaikkien niiden joukkueiden pelitapoihin, jotka nyt jatkoon menivät. Ja sitä pitää saada kritisoida. Ja sitä kritiikkiä tukee kyllä myös tilastot runkosarjasijoituksista ja playoff-menestyksestä.

Villen pelityyli muistuttaa jonkinlaista yhdistelmää -90-luvun Lindström-Aravirta ja Jursinov-möyrinnästä. Hänellä ei ole toisaalta ole kuitenkaan käytössään sellaisen pelaajatyypin pelaajia, kuten Koivu ja Lehtinen (jätän tarkoituksella mainitsematta sen kolmannen, joka jo kuitenkin on mainittu). Siten pelityyli muistuttaa jopa enemmän Jursinovmaista möyrintää, joka perustui yksinomaan yksilötaidoille, ei pelitavalle.

Kyllä, sitä skeidaa saa kritisoida. On kyllä melko kalkkeutunutta, jopa -80-lukukaista, että yrityksen edustaja vittuilee saamastaan asiakaspalautteesta.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Ilmeisesti pelaajat ovat saaneet sarjan aikana osakseen huutelua henkilökohtaisilla sometileillään ja tuo häirintäpuhe viittasi siihen.
Jos tosiaan tähän viittasi, niin vaikka kuinka tunteella elää, niin ei niitä vihaviestejä pidä kenellekään lähettää, ja niiden lähettäjät voitaisiin minunkin puolestani jättää ulos 30-luvun mestaruusjuhlista.
 

stadinjätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten Peltonen voi olla näin irti todellisuudesta? Haastattelussa (IS) toteaa runkosarjasta, että puolustuksemme oli erittäin hyvä, Pelsujen kanssa olimme paras päätypelijoukkue(?) ja erikoistilanteet riittävällä tasolla (ylivoima, jatkoajat, voittolaukauskisat ym.)? Pelillisesti kaikki palikat olivat kohdallaan (puolustajien kyky avata peliä, pelisysteemi).?Ihan oikeilla jäljillä ollaan ja tänään ei vain ollut meidän peli. Olen sanaton, …..
Koko tuo lista ja silti oltiin runkosarjassa 6.

Näkeekö hän mitään korjattavaa missään?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Aivan luuseritason valkku on Ville, ei voi enää kukaan tosissaan kiistää. Ja niitä oikeiden kannattajien juhlia ei tuon selittelijän johdolla tulla viettämään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jos tosiaan tähän viittasi, niin vaikka kuinka tunteella elää, niin ei niitä vihaviestejä pidä kenellekään lähettää, ja niiden lähettäjät voitaisiin minunkin puolestani jättää ulos 30-luvun mestaruusjuhlista.
No juuripa tämä. Kivipatsas ei sitten kykene avaamaan suuta silloin kun on paikka laukoa. Itketään sitten kulissessa jollekin luottotoimittajalle. Tai vaihtoehtoisesti luottotoimittaja osaa vetää yhteen pelaajan ja valmentajan sanat.

Aivan sanomattakin selvää missä menee se yksityisyyden raja. Hallilla saa huutaa, lakanoitaa saa ja pitää tehdä. Netissä ja somessa saa kirjoittaa. Mutta kuinka vajaa pitää olla, että soittaa (mistä ihmeestä nää on edes saaneet numerot selville) tai laittaa dm?!

Toki tässäkin kaikessa tulee esiin jälleen Villen johtamis- ja kommunikaatiotaidot. Miksi et kykene ilmaisemaan asioita suoraan silloin kuin paikka sille on? Vihjailet "hienovaraisesti" etkä "lähde enempää avaamaan". Ei se homma tällä tavalla toimi.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tosiaan tähän viittasi, niin vaikka kuinka tunteella elää, niin ei niitä vihaviestejä pidä kenellekään lähettää, ja niiden lähettäjät voitaisiin minunkin puolestani jättää ulos 30-luvun mestaruusjuhlista.
Niin tietysti totta, mutta toisaalta - kuka täysjärkinen seuraa jotain somekommentteja ig:ssä, x:ssä tai fb:ssä tai muissa tiktokeissa, saati jatkoajassa, kesken pudotuspelien?

Itse olen ammatissa, jossa näitä viestejä satelee, ja jos niitä jäis vatvomaan, niin kuin valitettavasti moni tekee, peli olis siinä.

Lindbohmin vaimo on joku influensseri, sekö on saastuttanut pelaajat näitä kyttäämään?

Some ja sen roska on idioottimainen keksintö, mutta kuten ilmansaasteita ja meren muovia, ei sitä enää karkuunkaan pääse.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jos tosiaan tähän viittasi, niin vaikka kuinka tunteella elää, niin ei niitä vihaviestejä pidä kenellekään lähettää, ja niiden lähettäjät voitaisiin minunkin puolestani jättää ulos 30-luvun mestaruusjuhlista.
Totta kai näin. Tämä vihaviestien lähettely nykypäivänä erittäin yleistä, mutta en oikeasti ymmärrä tuota touhua edes vähää alusta. Itsekin "tykkään" marmattaa ja purkaa tunteita katsomossa ja palstalla, mutta ei nyt tulisi mieleenkään tunkeutua tuonne ihmisten yksityisalueelle häiriköimään.
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltonen on iso henkilö HIFK:n historiassa, mutta tämä hänen seuraikoni status on ylimitoitettua ja häntä kohdellaan hallituksen suunnasta aivan liian kunnioittavasti. Minun silmissä seuraikoni ei palaa taskut täynnä rahaa NHL vuosien jälkeen kotiseuran verivihollisen palkkalistoille. Se oli perseen näyttö HIFK:n faneille ja koko organisaatiolle. Kaksi kautta Jokereissa kapteenina ja Suomen mestaruus narripaita päällä on jotain joka ei vaan seuraikonin statukseen kuulu. Hän on sitä selitellyt moneen otteeseen ja perustellut sillä, että HIFK:sta olisi saanut vain puolet siitä palkasta mitä Jokereissa tarjottiin. Jos se tosiaan oli rahasta kiinni, niin varmasti avoimet kortit neuvottelupöydässä olisi auttanut ratkaisemaan nämä palkkakuviot HIFK:n kanssa. Hän olisi myös saanut halutessaan saman liksan muuallakin kuin Jokereissa. Ottajia olisi ollut muissa liigoissa. Hän meni Jokereihin petyttyään HIFK:n palkkatarjoukseen ja halusi kostaa seurajohdolle.

Pelatkoon kukin missä haluaa, mutta tuollaisen tempun jälkeen on turha luulla olevansa suuri seura ikoni joka voi tulla harjoittelemaan valmentamista ilman mitään näyttöjä. Kolmen huonon vuoden jälkeen ei saa antaa hänelle kritiikkiä umpisurkeiden esitysten jälkeen. Älkää vain nyt menkö enää kritisoimaan hänen keskeneräistä projektia, kun se on yhä hänellä kesken. Vielä on kaksi vuotta sopparia jäljellä ja projekti jatkuu.

Esimerkki:
Jos rakastelet vaimosi siskoa ja saat kuin saatkin avioliiton vielä toimimaan, niin älä luule että appivanhempasi pitää sinua enää unelmavävynä ja pitävät puoliasi kun olet henkilökohtaisissa ongelmissa.

Erittäin hyvä ja asiallinen kirjoitus ja totta joka sana.

Oon aina arvostanut Peltosta pelaajana, mutta tämän narriloikkansa takia hän ei ole ainakaan omalla listallani mikään oikea ja todellinen kunnon IFK-ikoni, kuten vaikka Kuhta, Söderholm, Lindfors tai edes Iiro Pakarinen, joka ei ole oma kasvatti ja vaikka hänkin kävi Jokereissa, mutta ei sentään heidän pelatessa SM-liigassa.

Varmasti olisi Peltoselle tullut tuolloin hyviä tai ainakin liki yhtä hyviä tarjouksia myös muista SM-liigan seuroista, kuten vaikka Kärpistä, Tepsistä, Bluesista tai Tapparasta, mutta Ville se vaan halusi asettaa rahanhimonsa näköjään sen seurauskollisuuden edelle, kun oli valmis pettämään oman joukkueen, seurayhteisön ja fanit menemällä sinne Hjalliksen narrilaumaan rahan perässä ja muistelemassa vielä kannua jaffa-arenalla narrien paidassa.

Nyt sitten kaiken tämän jälkeen hän kuvittelee, että me samat fanit olisimme noin vaan valmiita pitämään hänet täällä hyväpalkkaisessa valmentajan virassa vuodesta toiseen, vaikka niitä tuloksia ei ole kolmen kauden aikana vielä nähty minkäänlaisia. Ei edes yhtä pronssimitalia!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leijonat
Tämä viesti on johtanut pitkään pelikieltoon. Jatkoajan keskustelupalstalla on nollatoleranssi rasismiin, viestissä viitataan rasistiseen sävyyn henkilön etniseen taustaan.
Sen verran todellisuudesta irrallisia nuo otsikon narrin kommentit, että taisi mattokauppiaan päällekarkauksesta jäädä oletettua isommat haitat.
 

C2 Heebo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK LA KINGS
Some nykyään niin iso juttu että noita viha kommentteja satelee jokaiselle pelaajalle. Jokainen ammatti urheilija tietää että paskaa voi tulla niskaan keneltä vaan. Tämän on hyvin itsestäänselvä asia
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Menen nyt nukkumaan, mutta sitä ennen totean, että jos en aamulla herättyäni saa lukea Ville Peltosen saaneen kenkää, joudun toteamaan, etteivät rakkaan suomen kielemme ilmaisuvarat riitä kertomaan, kuinka sanoin kuvaamattomia ja säälittäviä surkimuksia istuu IFK:n hallituksessa. Hyvää yötä, kaikki huonot fanit.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen sijaan että pyytäisi anteeksi aiheuttamaansa pettymystä, tämä seuraikoni heittääkin väärin kannattajat bussin alle ja syyttää heitä tappiosta.
Olen arvostanut Peltosen peliuraa, mutta eihän tuo ole enää tässä todellisuudessa läsnä.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Jos Ville Peltonen ei saa potkuja tämän kauden jälkeen. Niin kuinka pahasti tuolla pitää epäonnistua että tulee potkut. Jos tämä olisi kausi nro1 taikka 2 voisin ehkä ottaa happea. Mutta tämä on jo kausi 3. Ville on ollut päävalmentajana siis noin 200 ottelussa. Onko tämä peli kehittynyt mihinkään? Pelaajat ottaneet seuraavia askelia urallaan?
Samaa paskaa tämä on ollut viimeiset 200 ottelua
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Sen sijaan että pyytäisi anteeksi aiheuttamaansa pettymystä, tämä seuraikoni heittääkin väärin kannattajat bussin alle ja syyttää heitä tappiosta.
Olen arvostanut Peltosen peliuraa, mutta eihän tuo ole enää tässä todellisuudessa läsnä.
Tässä asiassa täytyy kai sen verran pakittaa, että MTV:lle kommentoi hieman tarkemmin asiaa. Mikäli kyse on jostain pelaajien lähestymisestä somessa/livenä häirintämielessä niin aivan eri juttu tietysti. Se lehdistötilaisuuden kryptinen viesti vähän kerkesi muuttumaan tässä lyhyessä ajassa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Siis missä on sanottu, että Peltonen puhui jostain somen törkykommenteista? Totta hemmetissä sellainen pitää jättää omaan arvoonsa, sillä somehan on koko internetin kaatopaikka. Eikä tämä todellakaan ole mikään "vapaudu vankilasta"-kortti valmennukselle, vaan sehän nimenomaan on valmennuksen tehtävä huolehtia, ettei kauden tärkeimmillä hetkillä fokus karkaa epäolennaisiin asioihin. Ihmettelen aidosti jos siellä on pudotuspelien aikana jotain somea seurattu ja annettu siellä olevan paskan vaikuttaa pienissäkään määrin joukkueen suoritustasoon.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Menen nyt nukkumaan, mutta sitä ennen totean, että jos en aamulla herättyäni saa lukea Ville Peltosen saaneen kenkää, joudun toteamaan, etteivät rakkaan suomen kielemme ilmaisuvarat riitä kertomaan, kuinka sanoin kuvaamattomia ja säälittäviä surkimuksia istuu IFK:n hallituksessa. Hyvää yötä, kaikki huonot fanit.
En pidättäisi hengitystä potkujen suhteen.

2024 syksyllä siellä hilluu Tobbe-Ville ja sijoitus on jouluna 5.

Keväällä 2025 pudotaan taas puolivälierissä ja sitten tulee fudut. Vikaa kautta ei tule, mutta vielä ei tule potkuja.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Siis missä on sanottu, että Peltonen puhui jostain somen törkykommenteista? Totta hemmetissä sellainen pitää jättää omaan arvoonsa, sillä somehan on koko internetin kaatopaikka. Eikä tämä todellakaan ole mikään "vapaudu vankilasta"-kortti valmennukselle, vaan sehän nimenomaan on valmennuksen tehtävä huolehtia, ettei kauden tärkeimmillä hetkillä fokus karkaa epäolennaisiin asioihin. Ihmettelen aidosti jos siellä on pudotuspelien aikana jotain somea seurattu ja annettu siellä olevan paskan vaikuttaa pienissäkään määrin joukkueen suoritustasoon.
Täähän se ois. Toki järjettömän vaikea toteuttaa käytännössä. Miten työnantajana kiellät työntekijää käyttämästä yksityistä some-tiliä? Toki voi "esimiehenä" painottaa, että älkää nyt ihmeessä menkö lukemaan niitä viestejä, mutta valinta on pelaajalla itsellään ja siten myös vastuu on myös pelaajalla itsellään.

Tietysti hyvä ihmisjohtaja saisi koko jengin sitoutumaan siihen, että kukaan ei mene lukemaan näitä henkilökohtiasten tilien paskaviestejä. Mutta kieltää sitä ei kyllä lain puitteissa voi.

Yhtä kaikki, Peltoselta surkeaa viestintää kokonaisuudessaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En pidättäisi hengitystä potkujen suhteen.

2024 syksyllä siellä hilluu Tobbe-Ville ja sijoitus on jouluna 5.

Keväällä 2025 pudotaan taas puolivälierissä ja sitten tulee fudut. Vikaa kautta ei tule, mutta vielä ei tule potkuja.
Näinhän tää menee. "Parhaimmassa" skenaariossa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Täähän se ois. Toki järjettömän vaikea toteuttaa käytännössä. Miten työnantajana kiellät työntekijää käyttämästä yksityistä some-tiliä? Toki voi "esimiehenä" painottaa, että älkää nyt ihmeessä menkö lukemaan niitä viestejä, mutta valinta on pelaajalla itsellään ja siten myös vastuu on myös pelaajalla itsellään.

Tietysti hyvä ihmisjohtaja saisi koko jengin sitoutumaan siihen, että kukaan ei mene lukemaan näitä henkilökohtiasten tilien paskaviestejä. Mutta kieltää sitä ei kyllä lain puitteissa voi.

Yhtä kaikki, Peltoselta surkeaa viestintää kokonaisuudessaan.
Ei tietenkään voi kieltää, mutta kyllä somessa olevat ammattipelaajatkin tiedostavat, että somessa on ns. vitusti törkyä kaikenmaailman feikkitileistä alkaen, jonka ei tietenkään pidä vähimmissäkään määrin antaa vaikuttaa suoritustasoon varsinkaan kauden kriittisimmillä hetkillä.

Enkä kyllä edes tiedä mistä tällainen palstatotuus jostain somekommenteista yhtäkkiä ilmaantui? Ilman minkäänlaisia tarkentavia tietoja minulle tuo Peltosen vuodatus näyttäyy edelleen siltä, että epäonnistumisen hetkellä hän heittää bussin alle juuri ne kannattajat, jotka ovat häntä matkan varrella täysin ansaitusti kritisoineet. Tuossa suorassa lainauksessahan hän viittaa niihin oikeisiin kannattajiin, jotka ovat tervetulleita juhlimaan sitten jos tämä seuraa joskus sattuu menestymään.

Täysin ala-arvoista käytöstä joukkueen päävalmentajalta ja ummehtunut tuulahdus jostain YYA-ajoilta, jolloin paskakin piti selittää kullaksi, koska kritiikkiä suurta ja mahtavaa kohtaan ei ollut soveliasta esittää. Nuo kommentit menevät aivan samaan laariin sen faneille vittuiluvideon kanssa, jonka Linnavallin sometiimi aikoinaan pihalle ripuloi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei tietenkään voi kieltää, mutta kyllä somessa olevat ammattipelaajatkin tiedostavat, että somessa on ns. vitusti törkyä kaikenmaailman feikkitileistä alkaen, jonka ei tietenkään pidä vähimmissäkään määrin antaa vaikuttaa suoritustasoon varsinkaan kauden kriittisimmillä hetkillä.

Enkä kyllä edes tiedä mistä tällainen palstatotuus jostain somekommenteista yhtäkkiä ilmaantui? Ilman minkäänlaisia tarkentavia tietoja minulle tuo Peltosen vuodatus näyttäyy edelleen siltä, että epäonnistumisen hetkellä hän heittää bussin alle juuri ne kannattajat, jotka ovat häntä matkan varrella täysin ansaitusti kritisoineet. Tuossa suorassa lainauksessahan hän viittaa niihin oikeisiin kannattajiin, jotka ovat tervetulleita juhlimaan sitten jos tämä seuraa joskus sattuu menestymään.

Täysin ala-arvoista käytöstä joukkueen päävalmentajalta ja ummehtunut tuulahdus jostain YYA-ajoilta, jolloin paskakin piti selittää kullaksi, koska kritiikkiä suurta ja mahtavaa kohtaan ei ollut soveliasta esittää. Nuo kommentit menevät aivan samaan laariin sen faneille vittuiluvideon kanssa, jonka Linnamäen sometiimi aikoinaan pihalle ripuloi.
Uutisia tippuu. Tokihan näistä ei tiedä, onko toimittajien leikkaa-liimaa -periaattella tehtyä tulkintaa, mutta:

Ville Peltoselta karu häirintäpaljastus HIFK:n putoamisen jälkeen – "Aika röyhkeää toimintaa"

Ville Peltoselta poikkeuksellinen avautuminen: ”Aika röyhkeää toimintaa”

Ainakin yhdistämällä Lehterän kommentit IS:n artikkelista ja mahdolliset suorat kommentit Peltoselta pressin ulkopuolella tuossa MTV3:n julkaisemassa artikkelissa antamat kommentit viittaavat nimenomaan tähän pelaajien henkilökohtaiseen häirintään.

Peltonen teki todella ison virheen siinäkin, että ei halunnut/uskaltanut/kyennyt sanomaan suoraan mitä tämä häirintä on.

Ei tällaisella "häirintähärdellillä" minunkaan mielipidettäni totaalisesta fiaskosta kuitenkaan saa käännettyä.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täähän se ois. Toki järjettömän vaikea toteuttaa käytännössä. Miten työnantajana kiellät työntekijää käyttämästä yksityistä some-tiliä? Toki voi "esimiehenä" painottaa, että älkää nyt ihmeessä menkö lukemaan niitä viestejä, mutta valinta on pelaajalla itsellään ja siten myös vastuu on myös pelaajalla itsellään.

Tietysti hyvä ihmisjohtaja saisi koko jengin sitoutumaan siihen, että kukaan ei mene lukemaan näitä henkilökohtiasten tilien paskaviestejä. Mutta kieltää sitä ei kyllä lain puitteissa voi.

Yhtä kaikki, Peltoselta surkeaa viestintää kokonaisuudessaan.
Olihan Peltonen yrittänyt, astraalitasolla. "Vahvistivat joukkueen sisäistä signaalia".

Lopputulos nyt oli sama mikä Peltosella koutsina yleensä, eli ei toiminut ja tappio oli tuloksena - ja sitten vielä paljasti sen että yritetty oli, mutta mönkään meni.

Mutta ei tällaista häirintää ole edes varmaan ollut. Ainakaan yhtään juttua ei ole, jossa niin lukisi. Ei edes toi linkattu mtv:n juttu sellaista pidä sisällään.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Uutisia tippuu. Tokihan näistä ei tiedä, onko toimittajien leikkaa-liimaa -periaattella tehtyä tulkintaa, mutta:

Ville Peltoselta karu häirintäpaljastus HIFK:n putoamisen jälkeen – "Aika röyhkeää toimintaa"

Ville Peltoselta poikkeuksellinen avautuminen: ”Aika röyhkeää toimintaa”

Ainakin yhdistämällä Lehterän kommentit IS:n artikkelista ja mahdolliset suorat kommentit Peltoselta pressin ulkopuolella tuossa MTV3:n julkaisemassa artikkelissa antamat kommentit viittaavat nimenomaan tähän pelaajien henkilökohtaiseen häirintään.

Peltonen teki todella ison virheen siinäkin, että ei halunnut/uskaltanut/kyennyt sanomaan suoraan mitä tämä häirintä on.

Ei tällaisella "häirintähärdellillä" minunkaan mielipidettäni totaalisesta fiaskosta kuitenkaan saa käännettyä.
Sometörkyilijät ovat tietenkin yhteiskunnan alhaista pohjasakkaa ja osa näistä ovat varmasti täysin feikkitilejäkin. Kuitenkin - se miten some toimii, koskettaa jokaista seuraa Suomessa, ei pelkästään IFK:ta, ja kuten Lehteräkin totesi - törkyä tulee silloin menee huonosti ja kehuja silloin kun menee hyvin. Omaan silmääni noista kommenteista paistaa lähinnä epätoivo, että nyt kun kausi jälleen päätyi totaaliseen pohjanoteeraukseen, niin tällä kertaa selitysten laarista kaivettiin esiin tällainen häirintä-kortti. Ylivoimakin oli kuulemma koko kauden hyvällä tasolla, mutta nyt vain osui tällainen huonompi peli kohdalle.

Never stop the madness ja kohta vedetään taas!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös