Ville Peltoselle kenkää!

  • 427 723
  • 3 485
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Patsas Peltonen on kyllä melkoinen pettymys, Koivistoinen joutui ottamaan fläppitaulun Villeltä ja opettaa valmentamista ja kuvioita, huomasiko muut samaa?
Huomasin ja ajattelin, että Villen ei kyllä olisi kannattanut lähteä valmennusuralle. Oli loistava pelimanni, mutta valmennus on ihan toinen maailma, josta toistaiseksi surkeat näytöt.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Ville kävi näyttämässä Teliassa matsin alla miltä näyttää kauris ajovaloissa.
Ei jumalauta tuolla asenteella voiteta mitään. Missä on se kaveri joka johti HIFK mestaruuteen?
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Niin sitä luulisi, että Ville joka omaa ison HIFK sydämen, tajuaisi itse nostaa kädet pystyyn ja lähteä pääty ovista pysyvästi.

Nyt tämä Ville vie tämän meille kaikille rakkaan seuran niin syvälle, että sieltä ylös ei nousta kaudessa eikä kahdessa. Tampere mennyt ohi ja reilusti mitä tulee pelaaja imuun ja kilpailukykyyn.

Ville. Pelaajana olit yksi suurimmista ellet jopa suurin. Valmentajana olet yksi surkeimmista, ellet surkein. Kiitos ja hyvästi.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Niin sitä luulisi, että Ville joka omaa ison HIFK sydämen, tajuaisi itse nostaa kädet pystyyn ja lähteä pääty ovista pysyvästi.
Ville Nieminen erosi vapaaehtoisesti Ruotsista, kun huomasi ettei taso riitä. Saman voisi tehdä VP, kun välittää tästä seurasta niin paljon. Se olisi miehekäs teko.
 

Bromse

Jäsen
En ole niin sinisilmäinen että uskoisin tämän joukkueen selviävän mitaleille edes Peltosesta huolimatta, mutta omaan lapsenomaisen uskon siihen että jokainen tappio(putki) vie meitä lähemmäs kohti uutta koutsia. Ei vielä tällä kaudella, mutta ehkä jopa kauden päätteeksi. Toivo elää. Sääli että siihen piti uhrata tällainen nimilista, mutta minkäs teet. Dinoja ei kiinnosta vittuakaan, niin kauan kun ihmiset kantaa rahaa kassaan. Ja sitä rahaa kantaa kassaan myös ne jotka vaativat tällä keskustelupalstalla muutoksia valmennukseen. Ihmisten pitäisi alkaa äänestää jaloillaan.

Joten 1/9 pistettä tältä viikolta ei ehkä olisi maailman huonoin asia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Surkeinta tässä on se, että peli on vain niin onnetonta ja hirveää pakottamista. Syötöt menee mihin sattuu, juostaan kiekon perässä ja parasta hyökkäyspelaamista on pitkä ja perään. Kuka haluaa jatkossa IFKn edes isolla rahalla, kun koko touhu on sekavaa puuhastelua ja hidasta, ylivarovaista ja pelokasta pelaamista kaikilla osa-alueilla (pl alivoima). Tässä joukkueessa ei nuoret kehity ja kokeneet, meritoituneet pelaajat taantuvat harmaaseen massaan alta aikayksikön. Ei mitään jakoa kärkijoukkueita vastaan ja hirveää rämpimistä oli vastassa kuka tahansa. Kun koko joukkuetta ei voi vaihtaa, Villen tulisi vetää johtopäätökset ja Salmelaisen saisi poistaa takaovesta vaikka tänään.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Minulla on hirveä dilemma päättää kumpi on huonompi valmentaja Peltonen vai Sormunen? Omissa papereissa aika tasaväkinen kamppailu. Sormusella sen verran paska materiaali, ettei pysty vertailemaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kun tätä TPS peliä katselee niin pakko kyllä todeta että IFK on rapakunnossa. Miten tää on mahdollista?! Hyvä Peltonen
Kun on kaikilla padat jumissa, kiitos Peltosen niin tuon näköistä se on.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Eiköhän se oo lauantain tappion jälkeen Villellä vika työpäivä IFK:n käskijänä. Vetäkööt vaikka Tilkanen loppukauden tai miksei vaikka Pikkaraista otettaisi loppukaudeksi messiin. Ei se ainakaan huonommin voi enää mennä
 

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Voishan ton pukumiesosaston lomauttaa pariksi viikoksi, jos ei dinoilla munat riitä kenkimiseen?
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Älkää nyt ainakaan erätauon aikana antako monoa niin saatetaan napata harvinaiset kolme pistettä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös