Ville Peltonen HIFK:hon

  • 878 878
  • 2 331

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Just näin. Peltonen ansaitsee kunnioitusta peliurastaan, ja uskon että pystyy vieläkin pelaamaan sillä tasolla, että näkyy ja kuuluu. Villeen henkilönä kohdistuvaa kiukkua voi jokainen purkaa aivan vapaasti, mutta en pidä ajatuksesta että koko ura ja Peltonen henkilönä leimataan yhden taklauksen perusteella.
Tyhmä temppu Villeltä, se on selvä.
Mutta kyllä tuo jokerifanien ristiretki itkupotkuineen Villeä vastaan henkilönä, ei pelkästään pelaajana on jotain niin mautonta ettei mitään rajaa....

Varmasti jokaisessa taklauksessa piilee riski että siitä voi tulla ruma. Mutta nää iltapäivälehtien otsikot kyllä lyö pahasti yli. Se nyt vaan osa tätä jääkiekkoa mustamaalaavaa väkivaltavouhkaa.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Itse nauroin sisäisesti kun luin tämän viestin. Voisiko nämä nevöfoget95-jutut jo unohtaa VP:n osalta? En usko että Lähteenmäen tapausta on täällä hirveästi hehkutettu ja se lienee tämän ohella vakavin tapaus liigahistoriassa. Silloin ei tosin ollut käskytyksestä kyse. Määrittele "herramispelaaja" vai pistetäänkö esiteini-iän keskikaljauhon piikkiin?

Herrasmiespelaaja on esimerkiksi meillä pelaava Ben Eaves. Hän ei harrasta minkäänlaista pikkusikaa. Ei ole varmaan ikinä taklannut epäpuhtaasti. Jos nostaa korkean mailan toisen kasvoihin niin yleensä käy pyytämässä anteeksi(Filppula tekee muuten samaa). Peltonen yleensä tälläisen jälkeen menee mussuttamaan tuomareille(kärjistetty).
Minun mielestäni kirjoitin edelliseen viestiini minkä takia Peltonen ei ole herrasmiespelaaja. Käännä edellisen viestini sisältö positiiviseksi niin saat jonkunlaisen kuvan millaisena minä pidän herrasmiespelaajaa.

Enkä minä tätä case Plihal mihinkään liigan vakavimmat tapaukaset kategoriaan nosta vaikka sinä hassun hauskasti yritit sanoja suuhuni laittaa. Annoin vaan mielipiteeni siitä minkä takia itse en pidä Peltosesta. Te fanit ja joukkue kunnioittaa Peltosta niin siitä vaan. Itseltä hävinnyt kunnioitus miestä kohtaa. IFKn pelaaja myös saa aina pikkuriikkisin enemmän vihoja minun silmissäni, koska en pysty asioita täysin objektiivisesti katsomaan josta jo mainitsin ekassa viestissäni.

Hmmm määritteletkö minulle esiteini-iän. Voisin uskoa, että olen sen ohi mennyt jo yli kymmenen vuotta sitten. Sinun varmaan vaikea uskoa, mutta näin on. Niin ja alkoholia en myöskään ole hetkeen nauttinut. Aivoni toimivat aivan kirkkaina eilen tänne kirjoittaessani.

Edit:kirjoitusvirhe

Edit2: Se on muuten aika monen jengin fanit jotka antavat rapaa Peltosen päälle. Aika vähäiseen jää huutelut täältä naapurista vielä tällä hetkellä.
Se onkin näköjään koko Suomen ajojahti menossa Peltosta kohtaan. Käykääpä vaikka kurkkaamassa Epäpuhtaat taklaukset SM-liigassa kaudella 2012-13 -keskustelua.
 
Viimeksi muokattu:

MiksuMan

Jäsen
On se rotta tuo herra peltonen...

Säälittävä jätkä. Kun itse joutuu ottamaan, äijä pillittää iltapaskalehdille pelin vaarallisuudesta. Sitten itse tekee tällaista.

Kyllä on niin teidän "brändin" näköinen pelaaja...
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Joo, jotain rotia tähän mustamaalaamiseen nyt. Ei koko uraa voi panna vessanpöntöstä alas yhden sääntöjenvastaisen taklauksen takia.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
On se rotta tuo herra peltonen...

Säälittävä jätkä. Kun itse joutuu ottamaan, äijä pillittää iltapaskalehdille pelin vaarallisuudesta. Sitten itse tekee tällaista.

Kyllä on niin teidän "brändin" näköinen pelaaja...

Nyt varmaan kannatta miettiä tuota send napin painallusta ennen kuin tulee tänne peesailemaan muita trolleja.

Miten nämä kaksi tilanetta on yhteydessä on toisiinsa? Peltosen ajutuminen Plihalin kaistalle tuntuu monelle olevan vakavampi asia kuin SBA teloitus yritys. Mikä intressi tuossa Peltosella olisi tahallaan vahingoittaa Plihalia, se ei mulle avaudu sitten millään.

Mikä helvetti tämä jatkuva narrien esiin tuoma tuomareille itkeminen oikein on? Eikö kapteenin kuulu antaa palautetta tuomareilla vai onko tämäkin käytäntö muutettu Jokeri fanien toimesta. Itseä ei ole IKINÄ ärsyttänyt kenenkään tuomareille itkeminen koska A) se ole ikinä asiaa muuttanut miksikään ja B) se on täysin luonnollinen reaktio ihmisellä
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Narreilla ei ole varaa narista tuomareille itkemisestä. Ainakaan niin kauan kuin heillä on kapteeninaan Ossi Väänänen, jolla on myös aina kyynel poskellaan ja kovasti asiaa tuomareille. Myöskään moraalin ylipapeiksi ei ole varaa tekeytyä, sillä omassa pesässä on paskaa lahdattavaksi ihan riittämiin.

SBA:n ja Villen tekoja ei tohdi edes verrata, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö Villen teon voisi tuomita. Henk.koht. en nähnyt tilannetta, vaan ainoastaan jäässä olevan Plihalin enkä ole jaksanut kelata clippejäkään. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikille rangaistus, joille se kuuluu ja rangaistusten tulee olla linjassa muihin vastaaviin tapauksiin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Muiden porukoiden pikkulapsi- ja teinix-kirjoittajat purkavat tänne angstejaan. Muistakaa, että se on sekin aika pois oman facebook-sivun päivittämisestä, joka on tunnetusti maailman mielenkiintoisin paikka ja jota kaikki me oikeasti luemme suurella mielenkiinnolla.

"Myös Villelle rangaistus, jos se hänelle kuuluu"-osasto on puhunut.
 

Sakkoliha

Jäsen
Kun lukee viestejä, saa kuvan, että eilinen oli yksi Liigahisotrian törkeimpiä tekoja. Eilinen oli tuomittava ja Peltonen saa asianmukaisen rangaistuksen, 2-4peliä linjan mukaan. Törkeämpiä ja vaarallisempia taklauksia tullaan vielä näkemään lukuisia tällä kaudella. En usko, että Peltosella oli tarkoitus vahingoittaa ja varmasti ymmärtää sen itsekin. Ei varmasti ala ainakaan selittämään, että tuli turhan kovaa blokattua vastustajan kärkikarvaaja, jäähyn arvoisesti.

Narrileiristä tullaan tänne huutelemaan, kuinka tekopyhä Peltonen on, kun kuukausi sitten puhui sitä ja tätä. Onhan se nyt helvetti eria asia, onko sinua taklattu vai onko taklattu ja sen jälkeen hakattu tajutonta ukkoa. Ei eilisen ja SBA-casen kanssa teon vakavuudesta voi puhua edes samassa kappaleessa. Ja Peltonen mussuttaa tuomareille paljon, mutta yhtä paljon mussuttava Väänänen, Hahl ja Ruutu.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienointahan tässä on se, että nyt on taas Jatkoajassa kolme lukukelvotonta ketjua, johon ihmiset ovat tulleet purkamaan pahaaoloaan ja antipatioitaan Villeä kohtaan ilman minkaanlaisia perusteluja, muuta kuin tyyliin on se sika, vähintään 15 peliä, SB:n teko oli ihan oikeutettu. Kirjoittele sinä sitten mitään järkeviä perusteluja, kun saat heti kimppuusi nämä sokeat puusilmät. Ja ettei jäisi epäselväksi, Peltosen teko ei ollut mitenkään törkeä, mutta harkitsematon leikkaus se oli, josta kuuluu kantaa seurauksensa. 2-3 kolme peliä on mielestäni ok.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei eilisen ja SBA-casen kanssa teon vakavuudesta voi puhua edes samassa kappaleessa.

Ei tietenkään voi. Muualla kuin facebookissa ja twitterissä, joissa asuu totuus.

Ja Peltonen mussuttaa tuomareille paljon, mutta yhtä paljon mussuttava Väänänen, Hahl ja Ruutu.

Mutta Peltonen mussuttaa väärin ja Ossi itkee silleen miehekkäästi? En ole muuten sellaista joukkuetta missään liigassa nähnytkään, jonka kapteeni ei auo päätään tuomareille jokaisessa ottelussa. Siksihän kapteenisto juuri valitaan. Voi elämän kevät tätä teinix-tuskaa taas kerran.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan toi aivan saatanan törkeä temppu Peltoselta. Ei sinänsä yllättänyt yhtään. Kaveri on aina pelannut pikkusikaa, mutta Semirin käsittelyn jälkeen on joku ruuvi näköjään pahasti löystynyt. Ensiksi selästä taklaaminen Jokerit-pelissä ja nyt tämä. Naurattaa jonkun puolustelut siitä, että ''Plihal luisteli Peltosen luistelulinjalle''. Ei helvetti.

Se on kumma miten täällä (ja Jokerit-palstalla) vouhkitaan ja häslätään, kun kulta-Ville telotaan. Sitten ei löydy kuitenkaan mitään ymmärrystä, miksi ihmiset kirjoittelevat, kun Peltonen tekee jotain törkeätä. Villen telomisen jälkeiset kommentit alkaa ottaa jo tragikoomiset mittasuhteet, kun seuraa kaverin otteita nykyään. Plihal muuten mahdollisesti loukkaantui pahemmin Peltosen käsittelyssä kuin Peltonen Semirin. Ei Villeä kohtaan kyllä arvostusta tahdo enää löytyä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei Villeä kohtaan kyllä arvostusta tahdo enää löytyä.

No, nyt ei sitten Peltosen perheessä enää nukuta öitä rauhassa.

Kaikkein pelottavinta, että nämä kaikki puusilmät ovat tuolla jossakin oletettavasti vapaana. Onnea vain Jokereille seurana, jos tässä on se aines, jonka ovat saaneet houkuteltua katsomoihin halvoilla kausareillaan.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halpamainen temppu ja pelikieltoa tippunee. Veikkaan kolmea matsia, enkä usko, että päättäjillä on pokkaa pistää yli sen. Ei mitään syytä vetää miehen uraa alas vessanpöntöstä tämän perusteella, mutta puheet kunnioituksesta temppu asettaa uuteen valoon.

Pisteet niille HIFK-kannattajille, jotka ovat teon tuominneet yrittämättä kääntää huomiota Jokereihin.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No, nyt ei sitten Peltosen perheessä enää nukuta öitä rauhassa.

Kaikkein pelottavinta, että nämä kaikki puusilmät ovat tuolla jossakin oletettavasti vapaana. Onnea vain Jokereille seurana, jos tässä on se aines, jonka ovat saaneet houkuteltua katsomoihin halvoilla kausareillaan.

Totta. Sen sijaan on mukava, että nämä todellisuudesta vieraantuneet ihmisen tapaiset joutuvat maksamaan kausarista vähän enemmän. Sun viestillä ei ollu käytännössä mitään annettavaa tälle keskustelulle, joten miksi julkaisit sen? Mistä kohdasta olet eri mieltä? Peltonen varmaan koitti antaa pusua poskelle, mutta en likinäköisenä sitä tietenkään hidastuksesta huomannut. Pahoitteluni.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Halpamainen temppu ja pelikieltoa tippunee. Veikkaan kolmea matsia, enkä usko, että päättäjillä on pokkaa pistää yli sen. Ei mitään syytä vetää miehen uraa alas vessanpöntöstä tämän perusteella, mutta puheet kunnioituksesta temppu asettaa uuteen valoon.

Pisteet niille HIFK-kannattajille, jotka ovat teon tuominneet yrittämättä kääntää huomiota Jokereihin.

Samaa mieltä. Veikkaan itsekin kolmea matsia, mutta tuosta tempusta voisi antaa ihan perustellusti isommankin pannan.

Eniten ihmettelen, että mitä se Peltonen oikein ajatteli? Kiekkoa ei lähimaillakaan ja tuo oli niin tarkoituksella haettu taklaus. Ei mene ymmärrykseen, miksi kukaan tekee noin. Nyt on Peltosella itsetutkiskelun paikka. Arvostan pelaajana ja ihmisenä miestä paljon, siitä syystä tämä tuntuu vielä hämmentävämmältä. Tuollaisia temppuja ei halua nähtä keneltäkään, saati sitten vielä "oman" joukkueen pelaajalta.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
En pitänyt tuosta Peltosen tempusta. Olisi saanut jäädä tekemättä, ja jokusen pelin rangaistus on ihan paikallaan. Peltoselta välillä tulee tällaisia hölmöilyjä. Se on IFK-fanienkin syytä myöntää.

Mitä taas Jokeri-faneilta tulevaan arvostukseen tulee, tiedän vanhan polven Jokeri-fanien arvostavan Peltosta vastustajana aivan siinä missä vanhan polven IFK-fanit arvostavat jotain Janeckyä, Immosta jne. Siis arvostetaan nimenomaan vastustajana ja hyvänä pelaajana. Joidenkuiden vastustajajoukkuetta kannattavien angstisten teini-ikäisten antama arvostus tai sen puute taas on suurimmalle osalle minkään joukkueen faneista aivan yhdentekevää. Huom.! Fiksuja teini-ikäsiä kannattajia on myös kaikkien joukkueiden kannattajien joukossa, ja hyvä että heitä on. Ikävän pieneltä vähemmistöltä he tosin valitettavasti vaikuttavat.
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Ennen tapahtumaa Plihal ja Peltonen luistelevat keskialueella kohti IFKn aluetta ja Plihal pitää Peltosen mailasta kiinni näin estäen Villeä menemästä puolustamaan. Kun tilanne sitten kääntyy kohti Kärppien aluetta Ville sipaisee Plihalia kaalin seutuville.

Näin ainakin itse näin narulta.

Täysin hööperö tempaus missä selkeesti turhautunut Peltonen halusi näpäyttää takaisin siitä että Plihal roikkui mailassa juuri hetkeä aikaisemmin. Meni "hieman" yli. En siltikään näe (syyllisenä) tässä kun Peltosen ja hänen aivopierunsa.

Pelikieltoa vaan. Ja toivotaan ettei Plihalille mitään pahempaa käynyt.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Tekipähän Ville kaikille tiettäväksi, että on sittenkin vapaata riistaa.

Jep. Eiköhän palata 1.9 tunnelmiin: viidakon lait kaukaloon ja Ben-Amorille Mannerheim-risti. Melartille myös kaulaan joku prenikka. Lisäksi Jarkko Ruutu SM-liigan kurinpitovalvojaksi, homma hoituisi varmasti mukavasti Jokereissa pelaamisen ohessa.

No ei. Ainahan Ville Peltonen on pikkusikaa pelannut, mutta lätkän tapaisessa intensiivisessa lajissa joskus pelkät pikkusikaijatkin töppäilevät niin, että näkyy koko katsomoon ja suurelle yleisölle.

Ja siitä tuomareille itkemisestä. Eräs Wayne Gretzky oli lätkähistorian pahimpia tuomarille pillittäjiä. Ei sarkasmia, vaan sellaista(kin) se tähtikapteenin statuksen hyödyntäminen voi olla.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltoselta välillä tulee tällaisia hölmöilyjä. Se on IFK-fanienkin syytä myöntää.

No eihän se mikään zenmaster tai yli-ihminen ole. Tällaista voi tapahtua kaukalossa ja siitä saadaan asianmukainen rangaistus. Villen pitkään uraan näitä on mahtunut todella vähän.

Kun katselee näitä JA-kommentteja, vaikuttaa siltä että jotain ennennäkemättömän törkeää on tapahtunut. Aivan kuin pieni poika olisi uskonut isin olevan maailman vahvin ja vähän myöhemmin huomaa ettei se olekaan. Pettymys purkautuu vihana niillä, jotka kymmenen vuotta sitten olivat pikkupoikia?
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä alkaa viimesetkin arvostuksen rippeet karistä peltosta kohtaan, vaikka ei eilinen temppu mikään maailman törkeimmästä päästä ollutkaan. Kyllä tuosta kuitenkin sen 3-4 peliä pelikieltoa vois mätkästä ysiviiskultavillelle.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllä alkaa viimesetkin arvostuksen rippeet karistä peltosta kohtaan, vaikka ei eilinen temppu mikään maailman törkeimmästä päästä ollutkaan.

No mikäs sitä arvostustasi Peltosta kohtaan nyt noin laskee yhtäkkiä?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei tietenkään voi. Muualla kuin facebookissa ja twitterissä, joissa asuu totuus.

Edelleen kyse ei ole tekojen törkeydestä, koska ne ei ole lähelläkään toisiaan. Kyse on Villen tekopyhyydestä lausunnoissaan silloin sen EH-pelin jälkeen. Tuskin sielläkään pidettiin IFK:ta niin syyttömänä kuin Peltonen omassa lausunnossaan antoi ymmärtää, eikä täällä tainnut olla edes yksimielisyyttä siitä että Jokerit oli ainoa jonka piti kantaa teosta vastuu. Ville ei sanallakaan maininnut oman joukkueensa tekoja mutta kohdisti syyttävän sormen Kekäläiseen, Väänäseen ja Hahliin. Ville esiintyi niin puhtoisena pulmusena että nyt tietenkin kun Ville syyllistyy ylilyöntiin niin isketään takaisin ja leikitään tekopyhää.

*syvä hiljaisuus ja katse lähes vettynein silmin kameraan*
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
No eihän se mikään zenmaster tai yli-ihminen ole. Tällaista voi tapahtua kaukalossa ja siitä saadaan asianmukainen rangaistus. Villen pitkään uraan näitä on mahtunut todella vähän.

Sitäpä juuri yritin sanoa. Peltonen ei ole yli-ihminen eikä suuri rotta vaan tällaisten tekojen määrällä mitattuna varsin tavallinen liigapelaaja. Pieni pelikielto Peltoselle, ja jatketaan peliä. Jooko?

Tätä nykyistä "viimeisten arvostusten rippeiden" menettämistä en oikein osaa ymmärtää. Mistä nämä arvostuksen rippeet ovat alun perin syntyneet, vai ovatko ne vähitellen yhä vähäisemmiksi vähentyneet?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
No ei. Ainahan Ville Peltonen on pikkusikaa pelannut, mutta lätkän tapaisessa intensiivisessa lajissa joskus pelkät pikkusikaijatkin töppäilevät niin, että näkyy koko katsomoon ja suurelle yleisölle.

Ja siitä tuomareille itkemisestä. Eräs Wayne Gretzky oli lätkähistorian pahimpia tuomarille pillittäjiä. Ei sarkasmia, vaan sellaista(kin) se tähtikapteenin statuksen hyödyntäminen voi olla.

Ei pitäisi mennä provoihin tai teinien itkuihin, mutta mistä v....a nämä keksivät tämän pikkusian? Eihän nämä ole edes syntyneet, kun Ville jo pelasi liigaa. Kun joku provoilija heittää tyhmän kommentin, niin sen jälkeen se on totuus. Tuon perusteella 90% pelaajista pelaa pikkusikaa. Tuomareiden kanssa menevät ylensä keskustelemaan joukkueen kapteenit, joukkueeseen katsomatta, jopa narrien ylevät kapteenit, jotka ovat kaikkien muiden yläpuolella upean käytöksensä kanssa, kuten Ossi Väänänen. Ville teki tyhmästi ja saa rangaistuksen, se siitä, niin on tehnyt hyvin moni muukin ja moni jäänyt ilman rangaistusta myöskin. Jatkossakin näitä tulee, joillekin jopa useampi kaudessa.
c
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös