Ville Peltonen – HIFK:n päävalmentaja

  • 583 846
  • 4 361

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Sorry vieraisiin pöytiin huutelu.
Tuo pressi hämmentää kaudesta sekä pelistä toiseen kun just tsekkasin. Miten joku voi muutamaan minuuttiin mainita "ja tota" tai "ja tota noin niin" noin monta kertaa kaudesta toiseen - selkeästi ranking top 1. En jaksa laskea. Mulle jää duunin kautta kuva pelokkaasta ja äärimmäisen epävarmasta persoonasta. Pahoittelen - älkää hirttäkö....
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Mä en oikein osta sitä että tää jengi jollain taikasauvan heilautuksella alkaisi pelaa ihan eri tasolla peliä kun pleijarit alkaa. Veitsi kurkulla tässä oltu jo jokunen peli että sais hyviä asetelmia podotuspeleihin, eli aika helppo motivaattori että nyt aletaan hei pelaa. Tuloksena suora tappio nollatehoilla Kärpille, rutiinivoitto luovuttaneelle HPK:lle ja rankkaritappio TPS:lle. Pleijarit on joo ihan oma maailmansa, mutta vaikea nähdä että tuo pelin sekavuus ja ailahtelevaisuus tuosta katoaisi maagisesti. Että syötöt alkais napsumaan lapaan, että paikoista laitettais sisään, että kovatasoiset rankasti alisuorittavat pelaajat yhtäkkiä palaa tasolleen saatikka ylittää.

Peltosella on suuria haasteita reagoida pelin sisällä tapahtuviin muutoksiin ja tuntuu että erätauolla kopissa käydään jokin firmavetoinen post mortem sen sijaan että nostettaisiin jengi takas jalkeilleen ja taistelemaan.

Kyllä masentaa kun kevät näyttää tosi lyhyeltä. Taas.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Yksittäisten pelien hyvien tai huonojen sijaan annan painoarvoa enemmän sarjataulukolle, joka kertoo taas korutonta kieltä Peltosen kanssa. Vaikka asiaa miten tahansa kääntelisi niin näiltä 5-6 sijoilta ei olla juurikaan mestaruuksia voitettu. Siksi, mielestäni on validia kyseenalaistaa kuinka ”kevään joukkue” tämä lopulta on? Miksi keskinkertaisesti ja epätasaisesti suorittanut joukkue yhtäkkiä rupeaisi suorittamaan illasta toiseen mestaruuden edellyttämällä tasolla? No, kohtahan olemme viisaampia.
No tämä se on se suurin kuvitelma täällä. Viimeksi kun voitettiin runkosarja, niin oltiin finaalissa. Joku voi tehdä tilaston, miten usein miltäkin sijalta ollaan finaalissa, mutta aika harvoin kovin alhaalta.

Me ollaan aina ”vaikea vastus” ja ”sitä sun tätä”, mutta keskiarvoisesti näiltä sijoilta ei nousta mestaruuteen vaikka olisi mikä jengi. Ja jengi meillä on, mutta ei osaa pelata.

Sija 4 max, tod jäädään ekalla kierroksella lomille.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Ei ole Villen riskitön prosenttikiekko onnistunut. Mielelläni olen väärässä ja kyseessä onkin vuosituhannen hämäysoperaatio.
Hämäysoperaatio kestää jo kolmatta kautta putkeen, tää on jo todellista neroutta ja vielä saadaan ainakin pari vuotta katsella näitä taikatemppuja. Kateellisia varmasti riittää muissa seuroissa pilvin pimein.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ei ole Villen riskitön prosenttikiekko onnistunut. Mielelläni olen väärässä ja kyseessä onkin vuosituhannen hämäysoperaatio.
Kun päästi ohjia löysemmälle, ni Jengi laukkasi hienoja voittoja revolverilätkällä, jossa hyökättiin ja taklattiin naapuri jäänrakoon.
Vois pikku hiljaa ymmärtää, ettei aikuisia ihmisiä tarvi jokaisen jäähän tehtävän luistimenpiirron suhteen neuvoa.
Ville Mäntymään ja Mamba Mannerin Kärpät on hyvä esimerkki siitä, kun yltiöpedanttinen prosenttigoutsi vaihtui sellaisiin, jotka antavat pelaajille myös vapauksia.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Jos tää kausi menee taas reisille, niin pitää teetättää itekkin joku hassuttelu t-paita kundien tapaan. Se voisi olla vaikka tekstillä PELTONE ja kuva kulmia kurtistavasta Peltosesta ajattelija-patsaana ja alle teksti "Stadin jäisin"
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Tai Lumikuningatar-satua mukaillen; kuva sellaisesta vanhanaikaisesta käsipeilistä josta heijastuvat Peltosen kasvot ja siihen alle tuo ”Stadin jäisin”.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Onhan tämä aivan hemmetin surullista että meillä valmentaa IFK-ikoni jonka tuhertamista joudutaan seuraamaan vielä seuraavat pari kautta. Kertoo aika paljon IFKn organisaation hyväveli-toiminnasta kun palkataan keskinkertainen valmentaja joukkueen peräsimeen käytännössä sillä perusteella mikä sukunimi valmentajalla on. Koko organisaatio pitäisi tuulettaa ja kunnolla. Tekisi hemmetin hyvää koko organisaatiolle että häviäisimme tulevan playoffsarjan 4-0 ja vielä todella rumin lukemin. Vituttaa koko organisaatio.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Onhan tämä aivan hemmetin surullista että meillä valmentaa IFK-ikoni jonka tuhertamista joudutaan seuraamaan vielä seuraavat pari kautta.
"Tuhertaminen" verbi istuu toistaiseksi jokseenkin täydellisesti Peltosen valmennushistoriaan. Klassisen "Saatanan tunarit" ilmaisun sijaan voidaan tarpeen mukaan käyttää jatkossa HIFK:n kilpailullisesta seuratoiminnasta monikossa nimitystä "Saatanan tuhertajat" ja Peltosen valmennustoiminnasta yksikössä nimitystä "Saatanan tuhertaja". Tulevat kannanotot kerralla selviksi, jos vaikka joukkue tippuu playoffseissa jo ensimmäisessä pudotuspelisarjassa.
 

Hesari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen hiihto ja painimaajoukkue
Isossa kuvassa aivan ala-arvoista tekemistä koko valmennuspestin ajan. Sarjan parhaimmilla materiaaleilla ollaan oltu tukevasti paremman keskikastin joukkue eikä olla Peltosen aikakaudella kertaakaan pelattu edes kärkisijoista. Oli aivan sekopäinen jatkosopimus.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tuhertaa verbi on yllä analysoitu @Jäkishöntsä, joten Stadin Tuherot voisi olla lystikkään hauska.
Allekirjoitan "Stadin Tuherot" etenkin kun tuolla "tuhero" sanalla on myös toinen kaksoismerkitys, joka liittyy luontevasti erääseen hyökkääjäpelaajaan HIFK:ssa jota on myös kutsuttu leikkimielisesti sukunimensä perusteella p:llä alkavalla sanalla. Pelitapansa mukaan tosin hän ei ko. "arvonimeä" ansaitse vaan on ollut yksi loppukauden parhaimpia hankintoja.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Jos tää kausi menee taas reisille, niin pitää teetättää itekkin joku hassuttelu t-paita kundien tapaan. Se voisi olla vaikka tekstillä PELTONE ja kuva kulmia kurtistavasta Peltosesta ajattelija-patsaana ja alle teksti "Stadin jäisin"
Vai Stadiin jäisin?
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin, eilinen oli ja meni. Siinä miinukset ja plussat. Nyt on taas valmennuksella mahdollisuus valmentaa; kotietu ei enää ole omissa käsissä, mutta kuuden pisteen ottaminen jäljellä olevista otteluista sen sijaan on sekä runkosarjan päättäminen hyvällä pelillä ja fiiliksellä.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Runkosarja nipussa, tavoite itselleni oli top3 tasatahtia tamperelaisten kanssa. Nyt voi vilkaista, että miten kävi.

Viime kaudella IFK:n rosterissa oli puutteita ja maalivahtipeli sakkasi kauan. Jengi kävi aivan sarjataulukon pohjilla ja koko valtakunta huusi Peltosta ulos. Runkosarjan saldo 97p, sijoitus kuudes.

Tälle kaudelle on koottu unelmanippu ja Peltonen saa kerättyä sillä kuusi pistettä enemmän pelin ollessa pientä kuumaa jaksoa lukuunottamatta melkoista roskaa.
Runkosarjan saldo 103p, sijoitus kuudes.

Onhan tuo todellinen alisuoritus, halutaan sitä selitellä sitten miten päin vaan. Muutos oli pääasiassa se että veskari- ja alivoimapeli oli nyt paremmissa kantimissa, sekä Lehterä-Martin -duo joka on tuonut pisteitä reilusti. Peli oli tasaisemmin sitä täysin harmaata roskaa.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari suonenvetoa kauden aikana mitkä antoivat viitteitä paremmasta, mutta kyllä tämä(kin) runkosarja tarjosi enemmän kuraa kuin hohdokkaita hetkiä. Kaiken lisäksi päätettiin runkosarja himassa kotiyleisön edessä Peltoskiekolla ilman maaleja. Joutuu Jorsti varmaan kierrättämään jengiä wingseillä ennen Pelsuja.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Ei vaan jaksa enää tätä paskaa. Toivottavasti häipyy kauden jälkeen johonkin muualle.
Voi mun puolesta mennä vaikka Keravan hallille treenaamaan valmentamista. Tän siitä saa kun entisestä pelaajaikonista tehdään väkisin koutsi ja annetaan vielä monivuotinen jatko ilman minkäänlaisia näyttöjä.

Ville ja Tobbe ulos samalla ovenavauksella, kiitos! Mieluiten jo ennen puolivälierien alkua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös