Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vili Sopanen – tähtiainesta?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Dvozak, 25.09.2007 klo 22.33.

 1. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Juuri tämä!

  Harvoin voi sanoa, että pitkä loukkaantuminen vie jonkun uraa eteenpäin, mutta tässä kohtaa pitää aivan paikkaansa.
  Vili palasi viime kaudella aivan eri pelaajana kaukaloon, mitä oli ennen loukkaantumista. Kokonaisvaltaisempi ja vahvempi pelaaja. Ei varmaan kaukaa hae että nykyisin on yksi liigan parhaita suojaamaan kiekkoa, ja tuo on helvetin iso ominaisuus kun kulmapelistä pyritään maalitonteille.

  Viime kausi antoi tälle kaudelle odottaa hyvää Sopasta, mutta Vilho on jopa ylittänyt tähän mennessä meikäläisen odotukset. Toki keväällä vasta mitataan timanttisin suorituskyky kun panokset nousee.
   
 2. Muistan kuulleeni aikaa ennen Jyväskylää että Sopanen viihtyi liikaa puntilla. Tai johonkin tälläiseen analyysiin oltaisi päädytty kun pelaajien henkilökohtaisia kehitysohjelmia tms. tehtiin.
   
 3. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän Sopasesta tulee melkoinen köyhän miehen Jagr. Taitoa ja luovuutta ihan helvetisti sekä habaa alkaa olla kivasti yläkropassa.

  Vielä kun puolustushalukkuutta tulee hieman lisää niin eiköhän KHL kutsu miestä?

  Olisihan se mukavaa, että hän viihtyisi vielä kauden pari kotonaan!
   
 4. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Salilla voi tehdä oikeita tai vääriä asioita jääkiekon suhteen. Loukkaantumisen jälkeen fokus oli "reisissä". Viliä on nyt todella vaikea horjuttaa, sen verran on betonia luiden ympärillä jaloissa.
   
 5. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Jännittää nähdä nappaako Devils oman varauksensa jo ensi kaudelle NHL:ään vai tuleeko vielä koukkaus KHL:n kautta NHL:n taalakaukaloihin.
   
 6. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Vilille tiedoksi: nyt täytyy löytyä kovia piippuun, jos meinaa jengiin mahtua.
   
 7. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Paskat.

  Tohon nippuun Päijät-Hämeen Pehmyt Käsi mahtuu ihan milloin vain. Itse asiassa takatukkaa alkaa olemaan jo tuskaisen ikävä. Jalat liikkeelle ja vähän ilkeämpi mieli, niin tulee erinomaisen hienoa jälkeä tässä juniorisarjassa.
   
 8. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Vili ja 12 ott 1+4 on nollatulos tälle miehelle. Vili tietää sen itsekin.

  Se minkä taas kaikki tietävät, on se että tässä joukkueessa on vain yksi pelaaja joka tekee eron sijojen 5-8 ja 1-4 välillä. Ylipäätään pääsyssä taisteluun noista paikoista tarvitaan Viliä, mutta nyt tarvitaan ihan oikeasti "kovat piippuun".

  Tässä sarjassa, tällä miehellä on eväät olla ihan mitä tahansa - kunhan vire, mieli ja terveys sen sallivat.
   
 9. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Anteeksi huuteluni vieraisiin pöytiin, mutta mikä mahtaa olla Sopasen tilanne? Ei oo mitään kuulunut tuon joulukuisen JYP-matsin jälkeen, oli ilmeisesti niin paha osuma tuossa JYP-ottelussa että Sopasen kausi ohitse?
   
 10. melancHOLY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Viimeisin "tieto" mitä olen saanut kertoo, että Sopanen on hyvin lähellä pelikuntoa ellei jopa pelikunnossa. Tuskin silti Viliä nähdään enää kaukalossa tällä kaudella, koska se olisi turha riski ottaen huomioon tälläisten vammojen luonteen ja uusiutumisherkkyyden.
   
 11. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  On päässyt jo ainakin punttireeniä vetämään, sitä en tiedä onko vielä jäällä käynyt.

  Siinä sivussa on muuten laittanut puumerkkinsä jatkosoppariinkin, pituudesta en tiedä.
   
 12. jth1976 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Vili oli torstaina NasKin F-junnujen treeneissä ja oman kertomansa mukaan liittyy ensi viikolla joukkueen mukaan harjoituksiin.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vili tuli sitten vuoden lomalta ja laittoi yhden ketjun 5vs5 pelin kerralla kuntoon. On se kova!
   
 14. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Eilen kieltämättä näytti hyvältä, mutta katotaan onko tämä pysyvä ilmiö. Mukavaa kuitenkin, että Sopanen pääsi noin hyvin peliin mukaan. Johan tässä oottaa jo ens peliäkin.
   
 15. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Potulny voi olla ihan ok jos saa tarpeeksi hyvät ketjukaverit, johtavaksi pelaajaksi tuosta ei ole, mutta Vilistä toivon mukaan on. Fantasiamaailmassa tuo ketju olisi muodossa Sopanen-Potulny-Repo ja sitten Byersille voisi etsiä jonkun muun paikan ja ylivoimalla tarvittaessa maalin eteen seisomaan.

  Olihan tuo Sopasen paluu hieno hetki ja nyt vain toivotaan miehen pysyvän kunnossa.
   
 16. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Joo, jotain tollasta ketjua myös itsekin vähän sommittelin ja totesin, että hyvältä näyttää. Tässähän alkaa olemaan ongelma löytää kaikille pelaajille pelipaikka tuon Sopasen paluun myötä.
   
 17. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hyvin pelasi kyllä eilen. Välillä ei kiekko oikein meinannut pysyä lavassa ja vähän oli ongelmissa omassa päässä. Nämä molemmat kuitenkin johtuu lähes järjestään vain pelaamattomuudesta. Toi sellaista kiekonhallintaa mitä tuosta joukkueesta on puuttunut. Ykkönenkin sai pidettyä kiekkoa alueella pidempään ja rakennettua pidempiä pyörityksiä kun Vili pisti kulmarallinsa pystyyn. Parasta tässä kuitenkin oli ettei pysytty vain kulmissa vaan jätkät pääsi ihan hyville paikoillekin. En olisi kyllä odottanut noinkin hyvää pelaamista noin pitkän tauon jälkeen.

  Hienoa nähdä Vili jälleen kentällä!
   
 18. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän Sopanen on yllättänyt varmaan kaikki positiivisesti sillä, miten nopeasti on päässyt peliin takaisin mukaan. Tällä hetkellä Vili tekee ketjukavereistaankin parempia. On kyllä varsinainen pelimies.
   
 19. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Kyllä tämä on aivan huikea jätkä!

  Vuosi sivussa ja suoraan dominoimaan pelistä toiseen - nyt meillä on vihdoin se Vili käsissä, jota Lahessa on pitkään odotettu!
   
 20. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Tulee Vilillekin tauko hyvään saumaan. Tuon alkupätkän jälkeen jonkinlainen väsy iskenyt ja nyt kaivataan kinkkua kupeisiin, jotta kevään puolella jaksaa.

  Kolmen pelillisesti heikomman ottelun saldo silti varsin kohtuullinen 1+4!
   
 21. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Vili Sopanen pelasi 400:nnen SM-Liigaottelunsa 29.12. 2015 kotiottelussa Sportia vastaan. Tällä hetkellä Liiga-otteluita on pelattuna 402, joissa tehopisteet 101+148= 249.

  Pelicansin ottelutilastossa Sopasen edellä ovat vain Jan Latvala, Toni Koivunen ja Erik Kakko.
  Pelicansin kaikkien aikojen pistetilastossa Sopasen edellä ovat vain Erkki Laine, Hannu Koskinen, Jan Latvala ja Harri Toivanen.

  Lyhyt tilannekatsaus Vilin tehopisteisiin tällä kaudella.
  Pelannut paluunsa jälkeen 13 ottelua, niissä tehot 3+10 =13, jäähyt 31 min. Tehotilasto +8/-8 = 0.

  Tänään hänelle tuomittiin iso rangaistus päähän kohd. taklauksesta. Saas nähä, meneekö tapaus Liusjärven lottokoneeseen. (siis siihen samaan, joka ei nähnyt kurinpitotarvetta Jonkkamiehen suorittamassa taklauksessa kädet ylhäällä Erkinjuntin päähän --> E.J. loukkaantui)
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2016 klo 20.29
 22. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tuo Sopasen erittäin törkeä sikailuhan meni Liusjärven lottokoneeseen, mutta onko tuosta minkäänlaista päätöstä vielä tullut? Viikkohan tässä on kohta mennyt.
   
 23. Lahdenpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kahden ottelun kakku napsahti. Osuhan se taklaus selkeästi Halosta päähän, mut ei vittu ollu jatkotoimenpiteiden arvonen.
   
 24. pertteli Jäsen

  Mikäs se Vilin rangaistushistoria olikaan, kun sen perusteella napsahti lisäottelukielto?
   
 25. Bridgeman Jäsen

  Viime kaudella jalkapyyhkäisy.