Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vili Sopanen – tähtiainesta?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Dvozak, 25.09.2007 klo 22.33.

 1. Dvozak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On jo aika avata ketjua yhdelle Suomen lupaavimmista pelaajista. Sopanen on aloittanut ensimmäisen kokonaisen liigakautensa kuin olisi pelannut samaa sarjaa jo muutaman vuoden. Ennakkoluuloton, röyhkeä ja kylmäpäinen pelaaja on jopa ajoittain dominoinut peliä hyökkäysalueella.

  Ketju Sopanen - Loppi - Jantunen on noussut ykkösketjua hakeneen Pelsun johtavaksi kolmikoksi. Jokainen näistä miehistä pystyy pitämään kiekkoa ja hieman yllättäen Sopanen ei ole tyytynyt siirtämään vastuuta ketjukavereilleen, vaan pitää kiekkoa välillä liiankin pitkään.

  Sopanen on pelaaja josta Pelicans voi olla jo nyt ylpeä. Tähtiä syttyy harvoin, mutta silloin kun sellainen syttyy niin se pitää mediankin huomata. Sopasen kehitys on ollut silmiinpistävän huikeaa viimeisen vuoden aikana.

  Niin kuin Ara sanoi tämäniltaisen Kerho-pelin jälkeen, niin nyt katsotaan kestääkö nuoren miehen pää. Itse en tätä epäile.
   
 2. ahee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jäätävät kädet. Miten se kiekko voi vaan pysyä lavassa kun tunkee kolmen pelaajan läpi? Se mikä tässä on loistavaa, on se että Sopasella on Pelicanssiin kolmen vuoden sopimus. Mikäli nyt jätkä johonkin(vaikka NHL:ään) lähtisikin, niin se tietää rahaa...
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin ne ajat muuttuva. Toivotaan Vilille kovasti onnea Lahteen ja lahden toiselle puolelle soille, jos soppari irtoaa..
   
 4. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Minä taas luulen, että mahdollisuudet pään "hajoamiseen" ovat erittäin suuret ellei tämä ylenpalttinen suitsutus pysy aisoissa. Vilin pelissä on kuitenkin vielä niin paljon puutteitakin, että pidetään nyt vaan jäitä hatuissa.
   
 5. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Luulen, että Ara ja Pasit laittavat miehen ruotuun, jos liikaa alkaa luulla itsestään. Ara opettajana on nimenomaan nuorten pelaajien kehittäjänä liigan parhaita.
   
 6. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  No ihan varmasti laittavatkin, varsinkin Nurminen, mutta jos pelaajan oma ajatus alkaa karkailla vaikka NHL:ään tässä vaiheessa niin tulee se näkymään miehen pelissä ihan taatusti. Onnea ja menestystä tietysti toivoen mutta nöyryys on tässä vaiheessa kaiken a ja o.
   
 7. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei mitään jäitä hattuun. Eikös se mennyt niin, ettei Suomessa synny suuria tähtiä, koska meillä nöyristellään aina ja joka tilanteessa? Annetaan Vilille kaikki kunnia siitä, mitä hän on saanut aikaan. Lupaavin hyökkääjämme aikoihin ja ollut alkukaudesta enemmän, kuin varmaankaan kukaan osasi odottaa.

  Vili, susta tulee tähti!
   
 8. Dvozak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä.

  Enempää asiasta avautumatta, mielestäni silloin saa hehkuttaa kun on jotain mitä hehkuttaa. Kestihän Teemu Selänteenkin pää ja sitä miestä hehkutettiin sentään vähän eri mittakaavassa. EI se Vilin peli siitä hyssyttelemällä parane.

  Tottakai Sopasen pelissä on puutteita, mutta ei se Crosbykaan ole mikään puolustuspelin ekspertti. Pää pitää kestää jo nuoresta jos tavoitteet on huipulla. Uskon, että Sopasella on asiat oikeassa mittasuhteissa.

  Liialla nöyristelyllä ei tule kuin niitä liukuhihna- pelaajia, jotka osaa rouhia ja puolustaa. Niitä on Suomessa aivan tarpeeksi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2007 klo 17.15
 9. Fawkes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelers, Man United
  Niin, mitäs tähän nyt sanoisi. Sopanen on niin oman tien kulkija ja sanoisinko vähän erilainen kaveri, että ei siihen nämä normaalit kliseet oikein sovi. Onhan se tosiaan aika käsittämätöntä, miten hän pystyy pelaamaan oikeastaan ihan samalla lailla liigassa kuin junnuissakin. Sama se oli A:ssa ja B:ssäkin, eli liukumalla tulee koko kentän läpi, kädet käy eikä kukaan saa kiekkoa pois lavasta. Olisin kuvitellut että liigassa tuollainen ei onnistuisi, mutta ainakin Kerho-pelissä tuli kunnon deja vu-fiilis, ihan kun olisi jotain Sopasen A-junnupeliä katsellut.

  Vilin pelissä on vielä tosiaan ihan hirveästi puutteita, luistelu on sanoisinko aika löysää ja suoraan syötöstä laukominen heikkoa. Muutenkin kovuutta ja räväkkyyttä voisi olla lisää. Mutta jos Sopanen jo näin raakileena pystyy ensimmäisellä täydellä liigakaudellaan ajoittain dominoimaan liigapelejä, niin mitä hän pystyy tekemään tulevaisuudessa jos pää pysyy kasassa ja kehitys jatkuu? Miettikääpä sitä.
   
 10. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sopanen on jotenkin hieman flegmaattisen oloinen kaukalossa, mutta on aika hyvä suojaamaan kiekkoa. Ihmeellisesti hän tosiaan välillä kävelee kentän läpi. Jos mies taikoisi itselleen lisää räväkkyyttä ja nopeutta, niin verkot heiluisivat aika kiivaaseen tahtiin. Persoonallinen pelaaja, ilman muuta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2007 klo 16.51
 11. artok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 12. Elton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Aina uskomaton kaveri! Työn puolesta pääsen seuraamaan lähes kaikki Pelsujen kotimatsit ja olen jo nyt aivan hullaantunut Sopaseen. Aina on jotakin katsottavaa kun Vili-Show on kentällä. Pelsujen kannalta oli helvetin fiksu veto tehdä pitkä soppari jannun kanssa. Eihän Vili pelaa kyllä liigassa kun tämän ja korkeintaan ensi kauden, mutta eipähän lähde rahan perässä ainakaan muihin liigaseuroihin.
   
 13. sozzy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaani
 14. scholl Jäsen

  Ehkäpä Pelsut voisivat antaa Sopaselle auton käyttöön niin olisi vähän vaarattomampaa tuo liikkuminen.
   
 15. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Lainaus:
  Niin, tämä ihmetytti itseänikin. Tai ehkä Vilperi vain asuu niin lähellä ettei ole järkeä käyttää autoa.

  Onneksi ei käynyt pahemmin! Jarmo Wasamia ei tarvita enää yhtään lisää. Ja illalla vielä kaukaloon, rispectit sinne, kova äijä.
   
 16. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ja tämä kolarin uhri tekee voittomaalin lukkopörsään!

  Taitaa oikeasti olla viimeinen kausi Suomessa kun jutut kiirivät rapakon taakse. Isokokoinen huipputaitava ja -sisukas rightin pelaaja on NHL-koutsin märkä uni.
   
 17. jonsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Voi olla, mutta itse toivon todella, että Sopanen pelaisi pelsuissa ensi kauden. Mikä joukkue oli varannu Sopasen?
   
 18. Miguel Jäsen

  Lainaus:
  New Jersey Devils.
   
 19. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Uudessa Lahdessa oli Sopasesta juttua ja siinä kerrottiin, että NJ Devils halusi Sopasen heti näytille rapakon taakse ja Sopanen lähti sinne sunnuntaina. Toivottavasti Vili ei nyt liian hyvää vaikutusta tee, ettei tässä nyt tarvitse hyökkääjää ruveta vielä metsästämään.
   
 20. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Kyllä Sopanen varmasti kesän rookie campillekin menee, mutta sitten on ihan omista näytöistä kiinni miten käy. En usko että ensi kausi Lahdessa olisi mitenkään poissuljettu asia vaikka tyyliltään Sopanen sopii mielestäni hyvinkin rapakon taa.
   
 21. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Vili Sopanen on osoittanut usealla kaudella (ehjänä ollessaan) olevansa joukkueen kärkipelaajia. Voidaan varmasti puhua tähtipelaajasta hänen tapauksessaan. Tällä hetkellä, kun Vili on pelannut runkosarjaa 41 ottelua, hän on pistepörssin sijalla 10. Tehopisteitä hänellä on 10+22= 32 ja plus/miinus-tilasto osoittaa lukemaa -4.

  Yli 40 tehopisteen määrään nousee lähes varmasti *kop-kop* , sillä 17 ottelua on vielä jäljellä runkosarjaa. - Onneksi on Vili!
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2014 klo 16.44
 22. En tiedä miten muut näkee mutta mun silmiin Sopanen on jätkistynyt aika tavalla tuulen nussimasta vinkuheinästä mieheksi. Potentiaalia voi olla vielä parempaan.
   
 23. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Todellakin allekirjoitan. Vili on tähtipelaaja Liigassa tätä nykyä. Smolen lähdettyä KHL:ään miehellä oli hetken vaikeaa mutta toisaalta niin oli koko joukkueella. Nyt joukkueen alettua taas voittamaan on Vili ollut kenties tärkein yksittäinen kenttäpelaaja. Hienoa että lopullinen läpimurto Liigan eliittiin on viimein tehty. Vähän alkaa huolettaa että saadaanko me ylipäätään enää nauttia Vilistä turkoosipaidassa ensi kaudella vai kutsuuko KHL/NHL/AHL.

  Lainaus:
  Et olisi voinut paremmin sitä sanoa.
   
 24. Vartaloharhautus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Faksit laulamaan!

  Lainaus:
  Eilinen KAL-PEL peli osoitti, että Sopanen ei ollut Redenbachin poissaollessa ainoastaan tärkein yksittäinen kenttäpelaaja, vaan Myllyniemen kanssa ainoa kenttäpelaaja, joka pystyy ratkaisemaan pelejä Pelicansille. Myllyniemen nostan tähän kategoriaan hänen kiistattoman ykkösmaalivahdin aseman vuoksi, enkä sen takia, että hän kuuluisi liigan eliittiveskareiden joukkoon. Redenbachin poissaollessa Pärä ja kumppanit olivat sekä tasaviisikoin että ylivoimalla täysin pihalla. Kuten otteluketjufoorumissa joku sanoi, niin Pelcu ei pystynyt rakentamaan peliä olleenkaan, vaan pisteet mahdollisti pelin rikkominen, Kalpan kiistaton heikkous, Myllyniemen varmat otteet ja ennenkaikkea Sopasen yksilösuoritukset, jotka eivät rajoittuneet ainoastaan maaleihin johtaneisiin tilanteisiin.

  Nyt kun Pelcu selvitti tämän kauden tärkeimmän viikon vähintää hyvä -arvosanalla, olen entistä vakuuttuneempi siitä, että toimiston pitäisi hankkia ratkaisijatukea Sopaselle. Toivottavasti Pelcun aneemiset otteet ilman Redenbachia herättäisivät talviunilla olevan officen!
   
 25. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hopeakauden loukkaantuminen johti siihen, että Vili pystyi vain nostelemaan punttia puolivuotta, ja sen näkee.