Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Saisi jatkua ihan Viaplaylla/Viasatilla. Mieluummin katsoo Valioliigaa ja NHL:ää sivussa kuin Liigaa, koska valinta näiden pakettien välillä on jo ajallisestikin pakko tehdä, jolloin ei huvita edes kymppiä maksaa jostain toisesta paketista, jota ei ehdi katsoa. Puhumattakaan kuinka paljon parempi Viaplayn elokuva- ja sarjavalikoima on. Ja kuinka paljon ammattimaisemmin lähetykset on tehty hyvällä selostuksella.

Aika riittää lähinnä vain noiden kaikkien Jokereiden otteluiden katsomiseen. Tilaus on mennyt lähes aina poikki, kun Jokereiden kausi on ollut paketissa. Varmaan joku kymmenen muiden seurojen KHL-peliä on tullut katsottua kaikkien näiden kausien aikana ja ei tuota NHL:ääkään ole hirveästi enempää katsottu. Siinä mielessä ihan sama onko se Liiga samassa paketissa vai ei, kun aika menee toisaalle. Sen sijaan Valioliigasta ManU:n pelejä vilkuiltu ja niitäkin vähenevissä määrin.

Formuloita kiinnostaisi vilkuilla, mutta nostaisiko sekin jo melko suolaista kohti edenneen Viaplay-paketin hintaa.
 
Puheet katoavat, kirjoitukset säilyvät

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Näen jo painajaisia C Moresta.

Antti Mäkinen -> Antero Mertaranta
Tero Kainulainen -> Mika Saukkonen
Nuutti Vihtilä -> Niki Juusela
Iiro Harjula -> Mervi Kallio
Alina Voronkova -> Lasse Kukkonen

Tuon skenaarion rinnalla ei edes haittaa Mäkisen satunnaiset KHL-gonahtamiset ja kokoonpanojen lukematta jättämiset, tai Janne Pesonen studiossa. Itse olen ollut Viasatiin hyvin tyytyväinen ja sääli jos koti vaihtuu pöllölaaksoon.
 

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei shaatana Jokereiden pelejä Maikkarille! Kaikki mihin Maikkari koskee, muuttuu yleensä kasaksi paskaa.

Edit: sanotaan nyt vielä sekin, että Formulat eivät voisi vähempää kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

JKyykka

Jäsen
Näen jo painajaisia C Moresta.

Antti Mäkinen -> Antero Mertaranta
Tero Kainulainen -> Mika Saukkonen
Nuutti Vihtilä -> Niki Juusela
Iiro Harjula -> Mervi Kallio
Alina Voronkova -> Lasse Kukkonen
Tässähän tapauksessa 3/5 vaihdoista olisi positiivisia.

Ihan mielenkiintoista kyllä nähdä, että mihin KHL-oikeudet lopulta päätyvät. Jotenkin sitä on niin tottunut siihen, että ne Viasatilta tulevat, että olisi outoa katsella Jokereiden pelejä vaikkapa juuri Maikkarilta.
 
Aikana jolloin kaiken näkee ilmaiseksi ja joskus jopa paremmin tuotettuna pakettina netistä, nousee pienikin hinta jo melko määrääväksi tekijäksi katselutilauksia tehdessä. Kyse on ennen kaikkea henkilökohtaisista mieltymyksistä. Arvioinpa tässä aikani kuluksi hieman eri sisältöalueita omasta näkökulmastani, johon uskon monien samaistuvan.

KHL-Jokerit
- Viaplayn paketti tarjoaa kaikki pelit suomeksi selostettuna. Jos haluaa nämä kaikki nähdä, on valinta selvä.
- Miinuksena se, että Viaplayn tuotanto oli mielestäni aivan liian lähellä Jokereita nimenomaan yhteistyökumppanina. 95 % KAIKESTA kriittisestä kommentoinnista oli silkkihansikkailla, kieli keskellä suuta tehtyä varovaista kommentointia.
- Muilta osin kotipelien studio on laadukas paketti ja hyvin tehty. Vähän tulee sellainen tunne, onko tämä jo nähty ja pitäisikö sitä muuttaa? Tiedä sitten mitä ne muutokset edes tarkoittaisivat, ja pitäisikö nimenomaan Jokereita seuraava yleisö niistä.

Muu KHL
- Ei Viaplayllä ollut minkäänlaista aitoa halua tai oikeuksia esittää katsojille kunnolla KHL-sarjaa. Pudotuspeleistä tuli peli sieltä täältä, kun kausi oli kuumimmillaan. Kauden aikana lähinnä vain SKAn 4-1 pelejä milloin ketäkin heittopussia vastaan.
- Enpä usko että muulle KHL:lle on edes kysyntää. Miksi siis panostaa tähän muista kuin imagollisista syistä? Enpä itsekään ole kiinnostunut muiden KHL-joukkueiden kuin Jokereiden peleistä kauden aikana ja silloinkin vain jos omat kiireeni sen sallivat. Kuitenkin jos viaplay mainostaa itseään KHL-seurantaan maksun arvoisena kanavana, on mainonta mielestäni aika harhaanjohtavaa kun ei sarjaa Jokereiden ulkopuolelta edes seurata.
- Veikkaus-tv näyttää kaikki KHL-pelit Jokereita lukuunottamatta. Ilman selostusta kuten itse preferoin. KHL-pudotuspelit tuli seurattua hetken Jokereiden kauden päättymisen jälkeisen masennuksen jälkeen 75 prosenttisesti, kun vapaa-aikaa oli. Jos sarjaa haluaa seurata, on tämä helppo ja hyvälaatuinen tapa seurata pelejä. Itse tosin joutuu tekemään kaikenlaiset sarjatilanteiden tsekkaukset, vaatii kiinnostusta ja perehtyneisyyttä.
- Helppoa ja laiskaa tapaa seurata KHL:lää ei tunnu olevan.

Muu tarjonta
- NHL ja Viaplay lienee helpoin paketti katsoa pelejä. Paljon ilta-aikojen pelejä ja studio-osuuksia jne. Itse en jaksanut kauden aikana näitä seurata koska tunnelma oli aikalailla sama kuin jo väsähtäneissä KHL-studioissa, eli keskusteltavaa ei ole ja yritetään lypsää keskustelua tyhjästä, "Kime/Nemo/Ossi kerro joku hauska tarina tähän pelaajaan liittyen".
- Formulat näkee netistä aivan ylivertaisesti SkySportsin tuotantona ilmaiseksi HD-laatuisena. Joo, vähän kyseenalaista kun noista pitäisi periaatteessa maksaa, mutta yksinkertaisesti paras formula-tuotanto. CMoren tuotanto on nyt hyvä asiantuntijoiden osalta, mutta aivan poskettomasti Bottas-keskeinen eikä suomalaisilla yksinkertaisesti ole kytköksiä varikkomuurille tallipäälliköiden suuntaan kisan aikaisia haastatteluja yms. muuta ajatellen. Viaplayn tuotantona en halua edes ajatella asiaa.
- Jalkapalloa en itse seuraa.
- NFL on viaplaylla erittäin hyvin toteutettu paketti suomalaiselle, lajista vähän tietävälle satunnaiselle seuraajalle.
- Leffat ja sarjat on sitten Viaplaylla kyllä hyvät. Tosin jos nyt olen vaikka lapsenlapsille jotain laittanut pyörimään joskus, niin Katsomon muumiohjelmia olen kyllä laittanut ilmaisena pyörimään. Eivät ole kovin kriittisiä asiakkaita. Jos muuten miettii niin se viaplayn elisa viihde- mikäliepalvelu oli kyllä tae runsaasta suomalaisesta tarjonnasta. Sitä ei oikein taida olla muilla vaihtoehtona?

Yhteenveto
-Jos Jokereiden joka peli täytyy katsoa, lienee ainoa oikea vaihtoehto tilata se paketti mikä kulloinkin vain on tarjolla. En usko että studio-osuuksia voi paremmin tuottaa kuin mitä olemme viime vuodet saaneet nähdä viaplayltä, vaikka mainitut miinuspuolet tuossa jo toin omasta näkökulmastani esiin.
-Onko se koko paketti sitten 35 euron arvoinen? Mielestäni puhutaan jo niin isosta summasta verrattuna muihin suoratoistopalveluihin, että on omasta näkökulmastani erittäin perusteltua olla maksamatta tuota. Joo, kun meidän yksityisten kuluttajien taloudet pyörivät käytössä olevien kuukausittaisten "leikkirahojen" suhteen siellä muutaman sadan - tuhannen euron puolella, ei pari kymppiä sinne tänne ole mitään. Mutta lätkäkausi/vuositasolla tuollainen summa nousee jo aika isoksi. Ihan näkökulmasta ja henkilökohtaisista arvostuksista mihin sitä rahaa oikein haluaa käyttää.
-Ansiomaininta vielä erikseen "sinivalkoiselle äänelle" jota jokainen joko rakastaa tai vihaa. Itse en voi sietää tätä ihmistyyppiä millään tavalla ja pitkään esim tällä kaudella olin tilaamatta mitään viaplayhin liittyvää koska toisaalta aikaa ei ollut, en nähnyt pakettia tuon 35 euron arvoisena, ja katsoin pelit mielummin ilman selostusta kuin mäkisen äänikirjoja kuunnellen. Jos Jokereiden pelit näkisi ilman tätä "perskärpästä" olisi se kuin saisi pelissä vapaudu vankilasta -kortin. Tämä olisi minun näkökulmastani jo itsessään hyvä asia.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Luulisin, että formuloiden siirtyminen Viasatille ratkaisi sen, ettei KHL-sopimusta jatketa. Paketin hinta tulisi tuossa tapauksessa liian korkealle. F1, NHL, futikset, KHL jne. Ei mahtais 40e/kk riittää. Ja en usko, että Viasat lähtee erittelemään pakettejaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Mites Discovery? Jossain ammattikoulun studiossa green screenin edessä (tai siltä se ainakin näyttää) Osku Grönman heittää vähän juttua henkisestä valmistautumisesta ja Juhani Henriksson irvistelee kameralle. Sen jälkeen mennään kaukalon laidalle, jossa Oskar Osala kertoo että Neftekhimikin penkillä on hyvä tsemppi päällä.
 
Pöö

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tossa katsoin juuri yhden pelin Liigaa ja kuuntelin Mertarannan selostusta. Toivottavasti ei ainakaan tuonne nyt siirry. "Mahtava *tähän joku sana*" x 100 kuului Mertarannan suusta pelin aikana.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi jumalauta!

Suorastaan alkoi vituttamaan kun miettii KHL ja Liiga samassa CMore paketissa, Mertaranta ja mitä noita enemmän pesäpallo peleistä tuttuja ääniä selostamassa KHL:ää.
Tuosta ei kyllä tulisi yhtään mitään. Siis pelkästään Mäkisellä, Kainulaisella ja Vihtilällä niin paljon tietoa, ymmärrystä, historiaa KHL:stä yleisesti että tuo olisi ilman henkilöstö muutoksia täysin tekemätön paikka ”maikkarin junteille”.

Suoran sanottuna melkein lupaan, että jos tämä painajainen toteutuu niin vieraspelit taidan katsoa mielummin ilmaisina striimeinä kuin maksaisin euroakaan tuosta CMore skeidasta.

Kotipelit sitten tietty Ilmalassa paikanpäällä.

@ViasatOfficial hoitakaa homma kotiin, hienoja studioita ja ammattitaitoisia selostajia on tässä vuosia ollut nähtävillä ja kuultavilla ja toivottavasti tämä jatkuu myös ensi kaudella. Kiitos!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haluaisin nähdä Jokereiden pelit, Liigan, Mestiksen, Valioliigan ja UCL:n. Jos Jokerit siirtyisi C-Morelle jäisi vain Valioliiga puuttumaan. Vaikka Valioliiga puuttuisi olisin valmis maksamaan sen 40€/kk.

Toisaalta tärkein tuote noista on Jokerit ja siirto C-Morelle todennäköisesti laskisi tuotannon tasoa. Antti Mäkisestä voi olla montaa mieltä mutta mielestäni paras KHL-selostaja. Löytyy kuitenkin paljon tietoa Jokereista ja KHL:stä. Joku Saukkonen tai Mertaranta Jokereiden pääselostajiksi olisi suuri floppi.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Harmi, jos KHL siirtyy pois Viasatilta. Seuraan sieltä vain KHL:ää sekä satunnaisesti NHL:ää ja muuta urheilua poislukien golf ja autourheilu, joita en ole milloinkaan katsonut.

Vaikka olen kritisoinut toisinaan Viasatin selostajia, niin he ovat suuressa linjassa erittäin ammattitaitoisia. He tietävät paljon jääkiekosta ja jopa KHL:stä. Katsellessani lähes 10 vuoteen ensimmäisen kerran SM-liigaottelun TV:stä yllätyin miten väsähtäneeltä Mertaranta kuulosti. En haluaisi esim. hänen tai Saukkosen tai Saarisen selostavan KHL:ää.

Jokereiden kotiottelut seuraan Hartwallilla ja aika usein katson pelit uudestaan Viasatilta. Katson Viasatilta myös muita KHL-otteluja kuin Jokereiden.

Kahden paketin hankkiminen KHL:n ja NHL:n katsomiseksi tuntuu kalliilta ratkaisulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy