Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 669 452
  • 3 229

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Istuin äsken viitisen minuuttia jalkakäytävällä pienen risteyksen vieressä Helsingissä, koska molemmat pohkeeni kramppasivat samaan aikaan, enkä pystynyt kävelemään ja koski helvetisti. Sinä aikana noin seitsemän-kahdeksan autoa ohitti minut. Ainoastaan yksi niistä ei pysähtynyt kysymään, onko jokin hätänä.

Oho, tuo on aika hyvä prosentti. Yleensähän vain päinvastaiset tarinat pääsevät otsikoihin. Ehkä pakkasen kovuus sai ihmiset huolestumaan.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Lähiprisma on vihdoin saanut itsepalvelukassat käyttökuntoon. Ovat kyllä kaupan paras uudistus aikoihin ja olen ihmetellyt, kun nuo ovat Suomeen levinneet niin hitaasti, vaikka muuten muka ollaan niin tekniikan mallimaa. Tänäänkin oli kaikille ihmiskassoille ainakin viiden ihmisen jono, mutta itsepalvelukassalle saattoi lompsia suoraan ja asiointikin oli nopeampaa kuin kassatädin kanssa. Toki jos on kärry täynnä tavaraa, niin ei ole niin kätevä, mutta korillinen menee helposti.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Yllättäen ja pyytämättä tullut reilusti yli inflaation kokoinen palkankorotus.

Näköjään kannattaa hoitaa hommat työpaikalla hyvin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Yllättäen ja pyytämättä tullut reilusti yli inflaation kokoinen palkankorotus.

Näköjään kannattaa hoitaa hommat työpaikalla hyvin.

Minäkin sain vissiin korotuksen koska inflaatio laukkaa miinuksella. : )
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Eilen tuli pudotuspelilätkää.
Tänään tuli pudotuspelilätkää.
Pian alkaa Mestareiden Liigan jalkapallo-ottelu.
Huomenna tulee lisää lätkää.

#penkkiurheilu
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
"Öljymiljardööri" Anttosen lahjoitus kiekkojunnuille vetää suun hymyyn. Toivottavasti sieltä joku uusi Selänne nousee näillä rahoilla parrasvaloihin. (Siis se urheilija Selänne, ei tämä nykyinen törppö.)

Suomalaismiljonääriltä jalo teko: lahjoittaa jättisumman vähävaraisten lasten urheiluun - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Tämä on loistava uutinen. Liikaa karsiutuu pelaajia pois jääkiekon parista kun vanhemmilla ei rahat riitä. Näitä lahjoituksia toivoisin näkeväni lisää ja myös muissa lajeissa.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Muuten loistava juttu, mutta on tuo kalleus ollut tiedossa jo kauan kauan ennen vuotta 2014
Seuroilla tässä on iso vastuu. miten saada kuluja alas.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Hah, ura se vaan puksuttaa eteenpäin. Uudet haasteet odottavat toukokuun 20. päivä. Haastavammat duunit, suht turvallinen tulevaisuus ja pikkuisen parempi palkka.

Hyvä päivä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Useiden röntgenkuvien ja lääkäreiden tyhjänpäiväisyyksien jälkeen polvi pääsee vihdoinkin magneettikuviin. Eiköhän tämä yli puolen vuoden vitutus tästä, ja ehkä jo tänä vuonna pääsisi takaisin pelikentille.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Feministeille vilkkuvalot päälle.

Vaimolla on nyt viisumi. Yea! :-)
Veroilmoituksessakaan näy mainintaakaan kirkosta. Jes, voi ostaa silläkin rahalla vaikka irtokarkkia koko rahalla, voi vaimo mussuttaa takasin.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Luin ilta-sanomista Pirjo Hujalasta, jo iäkkäämmästä naisesta, joka on tällä kaudella käynyt katsomassa kaikki JYPin koti -ja vierapelit liigassa sekä CHL:n kotipelit. Kaikenkaikkiaan 78 JYPin peliä nähnyt paikanpäällä tällä kaudella. Hattu päästä, iso käsi ja respect!
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Eilen illalla kun piti alkaa katsomaan mestareiden liigaa, niin eihän siitä mitään tullut. Kuvaruudussa oli teksti "aktivoi korttisi" ja kun aktivoin sen viasatin omilla sivuilla, niin mitään ei tapahtunut. Aamulla sitten soitin ja kävi ilmi, että korttini oli mennyt vanhaksi ja olivat unohtaneet lähettää minulle ajoissa uuden. Kovasti oli pahoillaan asiakaspalvelija ja myönsi suoraan, että heidän moka. Uusi kortti tulee kuitenkin vasta maanantaina postin mukana ja kun kortin tultua mun pitää olla uudelleen yhteydessä viasatiin, koska ne aktivoi sen sitten sieltä käsin, niin käytännössä pääseen nauttimaan viasatin laadukkaasta ohjelmatarjonnasta vasta ensi tiistaina. Tämä taas johti siihen, että minulle luvattiin toukokuu ilmaiseksi, koska olen ollut pitkä-aikainen ja hyvä asiakas ja tämä oli täysin heidän syynsä. Lopuksi vielä kysyi näkyikö kanavat tiistaina ja kun vastasin, että näkyi, niin sitten asiakaspalvelija pahoitteli kovasti tiistain City-Madrid ottelun tasoa, johon tokaisin ettei se teidän syynne toki ollut. Hymyilin puhelun loputtua.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Luodolla köllöttävä norppa saa hymyn naamalle.

WWF:n Norppalive-lähetys
on koukuttava. Livekamera luodosta, jossa aina silloin tällöin köllöttelee norppa auringossa. Nytkin se siinä möllöttää. Välillä norppa kääntää kylkeä, kerran se kävi uimassa. Muuten se vain miettii rauhassa omia asioitaan ja viettää päivää.

Ylen mukaan
norppaa on katsonut yli 225 000 katsojaa muutamassa päivässä. Se on enemmän kuin monen tv-ohjelman kohdalla, ja parempaa viihdettä tämä onkin.

Rennon näköinen kaveri kaikin puolin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Vaimo Suomessa laittaa hymyn naamalle ja mielen iloiseksi. Aikansa ja vaivansa kesti vaan olipa sen arvoista! Se Tunne, kun Aasiatar astelee saapumisaulaan levein hymy kasvoillaan, yhteiset selfiet ja sitä rataa. Vanhemmat naisihmiset kyselee uteliaasti ihaillen, aurinko paistaa kunnolla ja kesä on vasta alussa. Katsellaan jo yhdessä hokiakin.
Onhan tämä nyt sitä jotain. hashtag sata hymynaamaa
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vaimo Suomessa laittaa hymyn naamalle ja mielen iloiseksi. Aikansa ja vaivansa kesti vaan olipa sen arvoista! Se tunne, kun Aasiatar astelee saapumisaulaan levein hymy kasvoillaan, yhteiset selfiet ja sitä rataa. Usea vanhempi naisihminen kyselee uteliaasti, aurinko paistaa kunnolla ja kesä on vasta alussa. Katsellaan jo yhdessä hokiakin.
Onhan tämä nyt sitä jotain. hashtag sata hymynaamaa

Sinun viestisi sai hymyn naamalleni. Niin paljon olet tälläkin palstalla saanut aiheettomasti kuraa niskaan kateellisilta homoilta, että hienoa lukea sinulla menevän hyvin. Kaikkea hyvää teille!
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt täytyy todeta, että pääsykokeiden soveltusuuvkoekutsu tuottaa juuri nyt iloista mieltä. Kutsu pärähti vieläpä sellaiseen paikkaan, johon ensisijaisesti hain! :) Nyt nautin lasin skumppaa ja alan keskittymään soveltuvuuskokeeseen!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös