Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 670 228
  • 3 232
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kalliossa on paljon nuoria naisia ja lämpötilan noustessa heidän parhaat puolensa tulevat esiin. Minä tykkään.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kalliossa on paljon nuoria naisia ja lämpötilan noustessa heidän parhaat puolensa tulevat esiin. Minä tykkään.
Et ole ainoa joka täällä tykkää tuosta ilmiöstä. Pitääkin lähiaikoina mennä Pengerpuistoon "ottamaan aurinkoa" ja katselemaan "maisemia."
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Venäjän rökäletappio MM-finaalissa ilahduttaa kyllä todella suuresti. Ja ehkäpä ilahdun vielä ensi viikollakin, jos Venäjän alati valpas media löytää ne todelliset "syyt" tappiolle.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Mari Sarolahti saa lähtöpassit Huomenta Suomesta! Tätä on odotettu jo vuosien ajan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä sitä voisi huomenissa kirjoittaa johonkin ketjuun enemmänkin aiheesta, mutta mainitaan nyt vain tässä, että nyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestetty Sideways-festivaali sai kokonaisuudessa hymyn naamalle. Ainoana kauneusvirheenä se, että lähdin lauantaina kesken kaiken käyttämään EM-karsintakausikorttiani, mutta sieltäkin ehti vielä takaisin päättämään päivän Teurastamolle (kuulostipa pahalta).

Melko kova temppu myydä festari molempina päivinä loppuun ilman mitään todella suuria nimiä. Sää suosi ja järjestelyt toimivat erinomaisesti, niin ei voi keksiä valittamista.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kimmo Timonen Stanley Cup mestari! + kaksi muuta suomalaista.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Disturbed tekee paluun. Bändi ilmoitti asiasta Twitterissä. Ovat sanojensa mukaan kirjoittaneet ja tehneet uutta albumiaan salassa, ja upouusi Immortalized-nimeä kantava levy julkaistaan elokuun 21. päivänä. Siis viikko ennen Five Finger Death Punchin uutta albumia! Tulee kyllä melkoinen odotus elokuuhun. Disturbed on varmaankin ensimmäinen varsinainen suosikkini metallibändeistä ja isoin tekijä (isoveljen painostuksen ohella) siinä, että aloin kuunnella vähän raskaampaa musiikkia. Kaksi viimeisintä albumiaan eivät olleet mielestäni erityisen hyviä, mutta äsken julkaistu single The Vengeful One antaa kyllä luvan odottaa paluuta vanhempaan. Single oli ensikuulemalta erittäin hyvä, eikä juuri kalpene Death Punchin vastikään julkaisemalle Jekyll and Hydelle.

Elokuussa ensin Disturbed ja sitten viikon päästä siitä suosikkibändini Five Finger Death Punch. Erinomainen musiikkivuosi, kun Nightwish julkaisi omansa jo keväällä. Disturbedin paluu on ehdottoman hieno juttu! Olen vähän innoissani nyt täällä.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Tulimme äitini ja lasteni kanssa Legolandiin ( jonne menemme huomenna). Hotelli Scandic Vejlessä ja suora näkymä konserttilavalle, jossa esiintyi Elton John. Aivan uskomatonta.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Toi pikkujätkä. Ukolla ikää vähä rapee 7 kk ja joka kerta kun iskä kävelee ovesta sisään töidensä uuvuttamana, pienet sinisilmät kirkastuu ja alkaa älytön konttauksen ja ryöminnän sekotus kohti ovea virne naamalla. Kuinka joku noin pieni voi tehdä noin suuren vaikutuksen?
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kuinka joku noin pieni voi tehdä noin suuren vaikutuksen?
Nyt kun kysyit, luultavasti sen vuoksi, että pitkän luonnonvalintaprosessin aikana ihmisurokset, jotka ovat huolehtineet jälkeläisistään, ovat saaneet jälkikasvunsa suurilukuisempana lisääntymisikään kuin urokset, jotka eivät ole osallistuneet hoivaprosessiin. Hoivaavan uroksen pennuilla on myös todennäköisemmin sama hoivavietti, jolloin pennuistaan huolehtivien urosten määrä populaatiossa pikku hiljaa kasvaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Näin Flames-fanina Brad Trelivingin ja Brian Burken toiminta saa aikaan spontaaneja naurunpurskahduksia. On ne aika velikultia.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suurvisiirimme veinikretski on palannut Jatkoajan miesvahvuuteen! Teretulemast!
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Suurvisiirimme veinikretski on palannut Jatkoajan miesvahvuuteen! Teretulemast!

Kiitoksia Ted, olen kyllä ollut yhteydessä useaan entiseen, ja nykyiseenkin Jatkoaika kirjoittajaan, Vladin kanssa olemme erittäinkin usein yhteydessä, samoin muutamien muiden. Vlad on toiminut jo pidemmän aikaa kansamme (kuuluu radiomme toimitukseen), ja kirjoittelee ansioituneesti Ukrainan tilanteesta radiomme sivuille, ja muuallekin Viron valtakunnan medioiden sivustoille, siellä saa Ylen tiedoittaminen kyytiä. Meitä on olleet tukemassa alusta lähtien useat Jatkoaika kirjoittajat, ja minuun otettiin yhteyttä, että veini voisit kokeilla, jos vaikka ottaisivat takaisin. Niinpä sitten kokeilin, neuvottiin aloittamaan hakemus "Kunnioittavasti haen kirjoitusoikeuksiani takaisin", laitoin hampaat yhteen, ja silmät kiinni, ja naputtelin menemään;) Tuo "kunnioittavasti" sana oli paha heh. Täällä siis ollaan, ja kunnioitetaan niin pirusti.

veini
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Toivottavasti minulla on jotakin annettavaa. Niin miksi nyt, minuun otettiin yhteyttä, ja kysäistiin voisinko ajatella hakea kirjoitusoikeuksieni palauttamista, ajat ovat kuulemma hiukan toisenlaiset. No siihen en ota kantaa, ovatko vaiko eivät, mielestäni oli kuitenkin ihan mukava palata.
Me käymme myöskin neuvotteluja erään liigaseuran kanssa selostuksista ensi kaudeksi, se jää nähtäväksi tuleeko siitä todellista, vaiko ei, aika lähellä kuitenkin ollaan selostuksista ensi kaudeksi, tätäkin silmällä pitäen olisi hyvä seurata mitä suomen kiekossa tapahtuu, lisäksi urheilu ohjelmamme "Elmo" keskittyy myöskin Liigaan ensi kaudella, näinpä näin järkeväksi oikeuksia takaisin hakea.

Nykyinen elämäntehtäväni on ajaa Viroon suomenkielinen taajuus (ennen en kuole kun taajuus on) ! Aloitimme tyhjästä, ja nyt meillä on yli 100.000 kuulijaa, 21 eri maasta. Uskon että visiittini ei jää tilapäiseksi, kaikkia kirjoitusvirheitä en tietenkään pois saa, mutta yritän niihin kiinnittää kovasti huomiota, enkä niitä tahallani tee. Elämäni on todella mielenkiintoista tällä hetkellä, on upeaa tehdä jotakin mikä on ollut kauan oma unelmani. Mitään provoamisen haluja ei ole,, toki voi vahingossa jotakin lipsahtaa..koskaan ei tiedä;) Kuten jo täälläkin kirjoitin, olemme esim, Vladin kanssa tiiviissä yhteistyössä, ja hän hoitelee meille kirjeenvaihtajan tehtäviä, hämmennämme siis yhdessä monin osin Viron elämää, ja Yle saa myöskin silloin tällöin pienen sipaisun nahkaansa. Parlamenttaalisesti valitussa Ylessä kun on vielä tuota vanhaa "reporadiota";) Teemme mm, Viron ensimmäistä koko maata kattavaa suomenkielistä lähetystä, jne. enempää en voi kertoa, ettei mene mainonnan puolelle..siitä kun varoiteltiin, enkä oikein edes tiedä voinko sanoa täällä mikä on radiomme nimi.

veini
Ps, Yhteyden otti eräs kirjoittaja täällä, joka hyvin tunnetaan, ja joka on ollut myöskin alusta lähtien tukemassa radiotoimintaamme, josta olen erittäin kiitollinen !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös