Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 680 141
  • 3 267

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Mukava seurata omien koululaisten suunnatonta iloa ja intoa, kun pääsivät kesälaitumille. Suunnitelmia on vaikka minkälaisia, joista puoletkaan tuskin toteutuvat, kun kesä on jo hujahtanut ohi, mutta mitä sellaisia murehtimaan, kun on liuta kavereita, tramppa ja hyvät uimapaikat lähistöllä.
Ollapa 35 vuotta nuorempi...
Todistuksetkin olivat juuri niin hyvät kuin toivoin niiden olevat. Kaksospoikien keskiarvot 8,9 ja 8,6. En haluaisi oikeastaan yhtään enempää, kun olen riittävän läheltä todistanut, millaisiin ristipaineisiin täyden kympin ja "kuuden ällän" ylisuorittava nuori voi ajautua ja kuinka vakavia sivuoireita siitä saattaa aiheutua.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Helevetin pitkä duunipäivä takana Utrechtissa. Nyt kädessä kylmä olut ja kohta hankeväen kanssa dinnerille. Edelleen Hollannissa on Euroopan paskimmat säät, siis noin 12 astetta ja sataa ja tuulee, mutta just nyt paistaa vähän aurinko. Vaikka vartin päästä näyttäisi taas satavan, niin kyllä hymyilyttää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Nakukymppi Padasjoen Vesijaolla. En ole koskaan tähän osallistunut juoksijana tai katsojana mutta jotenkin tämä tapahtuma nostaa hymyn naamalle... Ihmisiä juoksemassa nakuna Suomen luonnossa.
Nakukymppi (tapahtuman nettisivusto)

Ylekin teki jutun...
Padasjoella on juostu jo parikymmentä vuotta ilman rihman kiertämää. Viikko ennen juhannusta juostava Nakukymppi on yksi Suomen kesän erikoisista tapahtumista, ja se houkuttelee osallistujia myös ulkomailta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Instassa on tällä hetkellä meemi, joka saa hymyn huulille. Ei millään riettaalla tavalla, kuten meemin aiheesta voisi ajatella, vaan iloisuuden ja elämänmakuisen fiiliksensä takia. Annan yhden pisteen vihjeen.

Oh, you gotta give em that huck tuh, spit on that thing. You go me?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Päivitystä tilanteeseen.. Joka ilta on siili/siilit pihalle ilmaantuneet. Taitaa olla kohta pari viikkoa täynnä, joten koko kesän vieraat taidettiin saada. Parina päivänä on ruoka maistunut myös keskellä päivää, mutta useimmiten vasta ilta kymmenen jälkeen. Kyllähän näitä kavereita on jo iltaisin alkanut odotella.. =)
Päivitystä..

Siilien "hoito" on jatkunut päivittäin. Joka ilta vähintään yksi piikikäs on tullut syömään, useimmiten useampi. Välillä oli pientä ongelmaa, kun kettu ilmaantui pihapiiriin ja senhän sitten joku naapuri pisti siilien ruokinnan syyksi ja valitti isännöitsijälle. Näitä citykettuja on kyllä silloin tällöin näkynyt pihoilla pitkin vuotta. Varmaa ne talvellakin ettii siilien ruokia.. No isännöitsijä oli ymmärtäväinen; Eihän eläimiä periaatteessa ja sääntöjen mukaan saisi pihalla syöttää, mutta.. käytä maalaisjärkeä jne.

Yksi siileistä on selkeästi pulleampi kuin toiset.. näinköhän tässä vielä on lisää syötettäviä tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös