Vesa Viitakoski, Oulun Kärpät

  • 118 993
  • 276
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paljon on pelaajia tullut ja mennyt niinä vuosikymmeninä kun olen Kärppien mukana elänyt mutta kyllä Viitakoski on luku sinänsä.
Ihan lippalakin otan pois päästä tuon asenteen ja joukkueen eteen kaiken antamisen edessä. Toivon sydämestäni, että joukkue hakee sen mestaruuden ja Vesa saa nostaa pojan käsivarsilleen. Viitakoskesta se mestaruus ei tule jäämään kiinni, siitä olen nyt jo varma.
 

Kempula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Liverpool, Leijonat, Team Jatkis
Ei pitäsi mennä asioiden edelle, mutta jos Kärpät voittaa mestaruuden niin toivon, että Viuhkolalla olisi sen verran pelisilmää, että antaisi Viitakosken nostaa ensimmäisenä mestaruuskannun ilmaan. Vesku kuitenkin todennäköisesti lopettaa tämän kauden jälkeen ja olisi varmasti hienoa, jos hänelle tällainen kunnitehtävä annettaisiin.
 

jja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Wild #9
Kai Viitakoski oli kentällä siinä vaiheessa, kun Espoo veti pitkän, joka oli mennä Kärppien tyhjään maaliin. Kai te muutkin näitte, että se kiekko ei mennyt suoraan. Joku henkinen voima vei sen ohi maalin. Epäilen VV:n olleen asialla.
 

Tuborg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vesku

Hienoa Vesku. Kaveripiiri alkukaudesta epäili Veskun kykyjä.
Itse olin satavarma, että Veskun todellinen arvo on loppupeleissä.
Nyt kun finaalehin mennään, niin tulee sieltä vielä ne pari kärkikoukkuakin!!!
 

Taateli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ottawa Senators
Aika uskomaton mies tuo Vesa Viitakoski! Hymyssä suin lukee noita ensimmäisiä sivuja tässä topicissa, kun hänet kärppiin hommattiin. Tämä monien Kärppäfanien sylkykuppi se vaan tekee todella tärkeitä maaleja playoff:ssa. Hyvä vesku kun näytit hauista epäilijöille ja sait usean haukkujan kääntämään takkinsa näiden loistavien esitysten kera, joita esität tärkeiden playoff pelian alla.

Ensikerralla monet Kärppäfanit voisivat pitää ne puukot piilossa hiukan pitempään, sillä niin monesti heillä on tapana puukottaa pelaajia selkään ennenkuin he ovat edes pelannut peliäkään raksilan kaukalossa. Faneilla tuntuu olevan niin kovat odotukset vahvistusten perään, että jos pelaaja ei ole tähtiainesta, niin yleinen mollaaminen johtoporrasta / pelaajaa kohtaan alkaa välittömästi.
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Aivan helvetin mahtava kevät menossa Veskulla! Eilen suvereeni esitys ja aivan legendaarinen meininki tasoituksessa ja jatkoajan 3-5 alivoimalla. Siinä oli sitä kaatuneen vastustajan valmentajan mainostamaa KIIMAA!

Hattu kouraan ja syvä kumarrus VV:lle. Olet legenda!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kyllä meni kylmän väreet, kun Vesku hakkasi tasoitusmaalin eilen. Pitää pistää lakki päähän keskiviikkona ensimmäisen finaalin ajaksi, jotta pääsee sitä nostamaan aina, kun Vesku on maalin edessä tai jakamassa pommeja.

En olisi kyllä kauden alussa uskonut, että VV vielä hakkaa maaleja. Uurastaminen nyt oli varmasti ainakin tamperelaisten mielestä arvattavissa.

Hieno mies!
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Vesku on kyllä nostanut tasoaan kevään lähestyessä todella hienosti. Äijä pelaa peli peliltä paremmin ja tekee kovasti hommia joukkueen eteen. Mahtava äijä ja toivotaan parasta, että Vesku saisi viimeinkin nostella pyttyä kauden päätteeksi.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Kuuntelin talvella Veskun haastattelun Megasta. Kaverilla on perhe Treella, ja ukko eiku jyystää kiekkoa Oulussa.Mestaruus himottaa harvinaisen paljon, erittäin kovaa uhrautumista tai sitten avioliitto on jo valmiiksi väljähtynyt .
Tappara-pelissä nähdyn perusteella liitto ei ole kovinkaan pahasti väljähtynyt. Perhe oli Hakametsässä ja näkemäni perusteella arvioisin perheen kasvavan lisää kesän aikana. Tämä saattaa viimeistään ratkaista sen, että mahdollisen mestaruuden jälkeen Vesku ripustaa hokkarit naulaan ja alkaa lastenhoitajaksi.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Hienolta kuulosti Jokerisarjan ratkaisuhetket Koiviston Tonin kertomana, miten kiekon maalintakana saadessaan maalinedustalta kuului Viitakosken "Tule vaan" ja kaveri vääntää Riksmanin nokan edessä kahden Jokeriäijän kanssa. Koivisto tekee työtä käskettyä ja laittaa Jokerit kesälomille.

Saakos ks. haastattelun kuunneltua/katseltua netistä, vai tuliko radiosta? Hieno olisi itsekkin kuulla tuo.

On se VV vaan kova äijä, ei voi muuta sanoa! Ray.B fiilikset löytyy täältäkin, eli hoitakaa se poika taas sinne pohjoiseen!
 

Arzamas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei pitäsi mennä asioiden edelle, mutta jos Kärpät voittaa mestaruuden niin toivon, että Viuhkolalla olisi sen verran pelisilmää, että antaisi Viitakosken nostaa ensimmäisenä mestaruuskannun ilmaan.

Eiköhän ne ole Junnon kädet jotka sieltä jo Viuhkolan jälkeen pyttyä hamuavat... ;) No ei, itse ainakin toivon että Vesku pääse nostelemaan kannua ylimielistyneen JYPin silmien edessä.
 

pehmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei pitäsi mennä asioiden edelle, mutta jos Kärpät voittaa mestaruuden niin toivon, että Viuhkolalla olisi sen verran pelisilmää, että antaisi Viitakosken nostaa ensimmäisenä mestaruuskannun ilmaan. Vesku kuitenkin todennäköisesti lopettaa tämän kauden jälkeen ja olisi varmasti hienoa, jos hänelle tällainen kunnitehtävä annettaisiin.
Semmoinen huomio tähän kohtaan, kun muidenkin joukkueiden kannattajat alkoivat kommentoimaan tätä, että...eikös se protokola mene vielä siihen tapaan, että kapteeni (Mikkola) nostaa mestaruuskannun ilmaan ja antaa sitten kannun eteenpäin...tai tuon ehdotuksen henkisesti, jättää nostamatta ja antaa sen Viitakoskelle. Mikäli puhutaan Viuhkolan valinnasta, niin silloinhan Viitakoski olisi korkeintaan toinen, tai sitten kolmas kannun nostaja.

lisäys: Olisi tietenkin vielä parempi olla nostelematta sitä kannua tässä vaiheessa kautta.
 
Viimeksi muokattu:

pehmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kerkesin jo elätellä toivoa, että pääsisimme nauttimaan Viitakoskesta myös ensi kaudellakin..

mutta

Ura saattoi päätyä sitten siihen. Kiitoksia Viitakoski!
 

Otteluvalvoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minkähän takia Kärpät jättää option käyttämättä, kun jokaiselle lätkää seuraavalle on tiedossa, kuinka kova taistelija ja joukkueen sytyttäjä Vesa Viitakoski on joukkueelleen...? Ei voi kuin ihmetellä...

Itse elättelen vielä toiveita, että Vesa pukisi kärppäpaidan ylleen taas syksyllä...on ollut kuitenkin selkeä vahvistus Kärpissä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vesku voisi tulla lopettelemaan uransa kasvattajaseuraansa ennen kuin siirtyy sitten Ilveksen taustaorganisaatioon puuhailemaan... =)

No tuskinpa toteutuu tuo siirto, ei Veskua varmaan kiinnosta tulla höntsäilemään mihinkään puolimestisjengiin, etenkään kun unelma mestaruudesta sammui taas. SaiPassa sitä ei ainakaan saavuta hänen uransa aikana.

Kelpaisi kyllä kokemuksensa puolesta ja taustan.

Ehkä Ilvekseen vielä kerran, tai sitten ura päättyi tähän.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minkähän takia Kärpät jättää option käyttämättä, kun jokaiselle lätkää seuraavalle on tiedossa, kuinka kova taistelija ja joukkueen sytyttäjä Vesa Viitakoski on joukkueelleen...? Ei voi kuin ihmetellä...

Voihan se olla että se on ollut Veskun toive jatkaa uraansa lähempänä kotijoukkoja, tai sitten lopettaa. Sääli joka tapauksessa, kevään ja pleijarien suurin tasonnostaja Kärpissä ehdottomasti.
 

TosiKärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bc Nokia, Arsenal
Viitakosken puolesta tappio harmittaa todella paljon! Veskulle mestaruuden olisi suonut. Itse olisin käyttänyt option Viitakoskeen (tietty palkasta ei ole tietoa), mutta seura siihen ei näköjään päätynyt. Toivottavasti se viestii siitä, että tulopuolella on hyviä pelaajia. Mielestäni Viitakosken rooli tasakentällisin nelosessa ja lisäksi yv:tä ja av:ta oli loistava, koska Viitakoski pääsi käyttämään tällä tavalla parhaita avuja hyväkseen. Vaikka hänet oli sijoitettu neloseen, vastuuta tuli ainakin loppukaudesta varmasti Veskua tyydyttävä määrä. Samalla reseptillä olisi voinut jatkaa ensi kaudellakin, mutta ehkä Veskukin on sanonut seuralle, ettei halua olla näin kaukana perheestään enää toista kautta.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitokset ikätoverille menneestä kaudesta ja kaikkea hyvää jatkossa! Ei me olla vielä (ihan) ikäloppuja, joten kerran vielä vaikka sielä Tampereella...?
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Tänään saimme siis mieluisia uutisia, että Vesa "ISO, RUMA, #39" Viitakoski jatkaa pitkää uraansa vielä ainakin yhden kauden Oulun Kärpissä. Loistava homma, että optio käytettiin. Hillille iso + tästä.

Kärpät -FanClubin "Kauden kärppä" -äänestyksessä voittajaksi suoriutunut Vesku, tulee kyllä olemaan ensi kaudellakin se, joka tekee tärkeitä YV(?)- ja voittomaaleja! Mielenkiinnolla siis ensi kauteen. Mahtavat Playoffsit kruunasi kauden, joka oli varsinkin Vesalle todella myrskyinen. 4 tärkeää maalia pudotuspeleissä ja todellista taistelijan luonnetta!

Väittäisin, että tällä kaudella tulleet tehot (50ott. = 11+8=19, 49min) tulee paranemaan ja Vesku heittää ensi kaudella ~ 13+13.

Vesa Viitakoski -tifo ensi kaudella! Sellaisen Viitakoski on todella ansainnut
 
Sattui se mieluinen uutinen tällekin päivälle (tieten pari muutakin :D). Enemmän kuin pisteitä odotan niitä tamin teesejä eli "respect the both bluelines". Siinä Vesku oli joukkueensa paras viime kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sattui se mieluinen uutinen tällekin päivälle (tieten pari muutakin :D)..
Samanlainen oli fiilis kun kuulin Viitakosken jatkosta. Finaalien jälkeen olin eniten pettynyt siihen, että Vesku ei saanut nostaa sitä kannua, sen hänelle soisin niin mielelläni.
Hienoa nähdä tuollainen pelimies ensi kaudellakin Kärpissä, todellinen esimerkki taistelijasta nuorille pelureille, kaataa vaikka tavarajunan jos tilanne ja joukkueen etu vaatii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös