Verkot vesille - vahvistuksien tarve 2010 - 2011

  • 425 430
  • 990

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Jos Mäntymaa tänne saadaan niin sitten alkaa Kekäläisen hattu notkua jo aika isosta sulasta. Perkele, kaveri on niin täydellinen pelaaja Jokereihin juuri nyt kuin vain olla voi, tekisikö Pihlmanit ja tulisi paikkaamaan juuri oikeaa paikkaa? Pihlman lienee myös Mäntymaan ystäviä, joten pientä imua tältäkin saralta. Jos vielä haluaisi kusta hunajaa, niin Kauppinen (en usko Niemen markkina-arvoon) vaihdossa Ruotsiin.

Ja voi sitä Jyväskylästä kuuluvaa huutoa.
 

Sambody

Jäsen
Itse en kostu sitten vähääkään Mäntymaasta. Kaveri on varsin keskinkertaisellakin vedollaan aika one trick pony hyökkäyspäässä ja rajattomalla peliajalla ja VIP-kentän takana takoi hyvät tehot taululle. Tokihan Ville olisi varmaan vahvistus nimenomaan omaan päähän ja toisi hieman kiloja pakistoon, mutta eipä tuosta mielestäni messiasta saa. Toki en mitään itkupotku raivareita vedä vaikka Mäntymaa tulisikin Jokereihin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja voi sitä Jyväskylästä kuuluvaa huutoa.

Ei minua ainakaan haittaisi yhtään. Ei ole varsinaista JYP taustaa ja puolustus on jo vähintään loistavassa kunnossa. Hyvä puolustaja omassa päässä, ainakin JYPin pelisysteemissä ollessaan. Toki sopisi Jokerien teemaan loukkaantuneena pelaajana. (hymiö)
 

Partanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse en kostu sitten vähääkään Mäntymaasta. Kaveri on varsin keskinkertaisellakin vedollaan aika one trick pony hyökkäyspäässä ja rajattomalla peliajalla ja VIP-kentän takana takoi hyvät tehot taululle. Tokihan Ville olisi varmaan vahvistus nimenomaan omaan päähän ja toisi hieman kiloja pakistoon, mutta eipä tuosta mielestäni messiasta saa.

Aika Keklun näköinen hankinta olisi. Nuori kaveri, joka yrittää urallaan eteenpäin. Ei mikään hurraahuutoja nostattava pelastaja, mutta eipä ole olleet muutkaan. Paitsi Pile valtran hyteistä kuultuna. Vahvistus silti. Mäntymaa toisi tarvittavaa pysäytysvoimaa Niemen tilalle. Kiekolliset avut bonusta, muttei välttämättömiä. Tosiaan toivon että tänne tulisi. Erosta lukuunottamatta meidän junnut eivät viihdy isoissa saappaissa. Odotukset Kivistön suhteen hiipuvat ja Ölanderia & Maneliusta ei viitsi enää edes mainita.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erosta lukuunottamatta meidän junnut eivät viihdy isoissa saappaissa. Odotukset Kivistön suhteen hiipuvat ja Ölanderia & Maneliusta ei viitsi enää edes mainita.

Pakko sen verta puuttua, että Maneliushan pelasi ihan hyvin. Jotenkin tuntuu tosi tiukassa istuvan täällä se kuva että Manelius = Ölander.

Ne kolme matsia mitkä Manelius pelasi Jokerit voitti muistaakseni kaikki. Manelius pelasi rooliinsa nähden ihan hyvin. Veti nolla-nollaa, kun ei ollut hyökkäävässä roolissa tai saanut yv aikaa. En myöskään muista mitään kardinaalimunauksia.

Käsittääkseni mestiksenkin puolella pelannut hyvin, ja plussalla mukavasti tehopörssissä.

Ensi kaudella kenties vakkari kokoonpanossa ?
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Täällähän on moni huudellu, että kyllä Järvinen ja Ströba riittävät. En ole oikein ymmärtänyt sitä koska eihän Järvinen mikään huippu ole SM-liigassa ja Ströba ei ole edes liigatasoa. Miten tuollaisella kaksikolla voisi menestyä koko pitkän runkosarjan ja uskaltaa lähteä pudotuspeleihin? Järvinen on kokematon, epätasainen, usein epävarma ja liian pienikokoinen. Joskus pelaa hyvin, pitää joukkuetta pystyssä, mutta myös liian usein pelaa epävarmasti ja menee helppoja yläkulmiin. Ei sekään sattumaa ole kun omista pelaajista menee maaleja omiin melkein joka pelissä.

Näköjään Jokerit tarvitsee pitkän tappioputken ennen kun Kekäläinenkin tämän tajuaa. Olisiko kannattanut hakea kokenutta maalivahtia niillä rahoilla mitkä laitettiin Pihlmaniin? Edelleen Jokerien peräpää, eli maalivahdit ja pakisto eivät kestä vertailua liigan kärkijoukkueiden kanssa. Aika pettynyt Kekäläiseen kun tämä laittaa kaikki rahat hyökkäykseen, eikä tee mitään merkittävää peräpäälle. Joku vitun Forrest, ei mitään käyttöä. Kekäläinen on sokea.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Bremberg on aloittanut kautensa odotettua heikommin (15 peliä 1+4=5 ) ja ruotsalaisen ystäväni mukaan fanit haluaisivat ulostaa kallispalkkaisen kaverin.

Valitettavasti "Bremberg ei ollut enää tervetullut takaisin Jokereihin sen jälkeen, kun Jarmo Kekäläinen nousi seuran toimitusjohtajaksi." - Aftonbladet

Tässä kuitenkin muistoja kaverista joka omaa parhaat kädet mitä olen koskaan nähnyt:

http://www.youtube.com/watch?v=9VmlZ3YXPE4#t=0m39s

Hentunen tällä hetkellä 17 peliä 2 maalia...
 

Sambody

Jäsen
Siitä vaan Keklu pirauttelemaan Ruotsiin ja tarjoamaan avokätisesti apua tähän ongelmaan. Diilinä vapaavalintaisesti Kauppinen ja/tai Isäntä vaihdossa Linkaniin tai vaihtoehtoisesti suostutaan ottamaan Linkan meille jos hurriseura maksaa osan sen liksasta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Fantasiahokia ja toiveunta taas parhaimmillaan, muta tekisi niin mieli nähdä Lostedtin Pate meillä. Työttömänä, polvivamma viime kaudella, marginaalipelaaja ja muut vastaavat ovat melkein synonyymina halvalle sopparille. Siinä olisi kaveri, joka voisi ottaa Niemen paikan pelaavassa kokoonpanossa tai vaihtoehtoisesti käydä nelosen laidassa. Jos matsi olisi ratkeamassa, niin ei muuta kuin Pate irti ja homma käyntiin. Jotenkin olisi helpompi hävitä esimerkiksi Pelsumatsi jos ainakin olisi tarjottu viihdettä, koulutettu kaverin ylimielistä tähteä ja jätetty varoitus seuraavaa peliä ajatellen.

Ja hei. Olisiko tuo puolustuksessa heikompi kuin AJ tai hyökkäyksessä jotenkin Juutilaisen varjossa? Tuolla hinnalla kokoonpanoon!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti sekolust on ollut yöllä jurrissa (min 4,5 promillea) kun on tuota Lostedt fantasiaa pohtinut. Eipä taida maailmasta montaa pelaajaa löytyä, joille olisi yhtä vähän käyttöä kuin Lostedtille Jokereissa. Nopeasti ajatellen suurin vahvuus on tasaisuus, ei ole hyvä missään. Pelotteena teho on nolla miinus ja esim. Heleniukselle tuo oli päärynäpalloa vaarallisempi vain siksi, että omistaa hampaat.

Tankki täyteen meininkiä, ostetaan kaikki mikä halvalla saadaan.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Mietin kolumnissani Jokereiden nykytilaa ja välitodistuksia joillekin pelaajille.

Mietin myös, mitä Jokereista puuttuu ja mitä vahvistuksia tarvitaan.

Tuolta pohdinnasta puuttuu toki maalivahti, jonka hankkimista epäilen vaikka Järvisen sapattiarpamainen varmuus tiedettiin aivan varmasti. Toki Järä voi olla varma huippuvahti liigassa kolmen tai kuuden vuoden päästä, mutta mitalia hänellä ei tällä kaudella voiteta.

Tärkeimmät hankinnat mielestäni ovat:

1. Järkälepakki mallia Brad Norton. A-J Niemi on valitettavasti niin haalea varjo entisestä, että hänellä emme vain tee yhtään mitään. Pitänee kuitenkin ikävä kyllä paikkansa kokoonpanossa, vaikka pelaisi kuinka huonosti.

2. Kakkosen sentteri mallia Petri Pakaslahti. Antti Kerälä ei kuulu liigaan. Ei vaikka häntä koettaisi kuinka puolustella. Rymistelykentässä hänellä ei tee hevon vittua, eikä homma vielä toimi liigatasolla ykkösessä tai kakkosessa. 2+1 tehot tommosilla laitureilla on melkeinpä jo naurettavat.

(3. Varma maalivahti mallia Tim Thomas / Juuso Riksman.) Riksmanin aikakaudella ei tarvinnut joka peliin ja joka hyökkäykseen asennoitua: milloinhan se seuraava hörppy tulee. Hörppyjä tulee joka vahdille joskus mutta Järviselle niitä vain tulee niin usein ja niin räikeästi että ei vaan mahda mitään. Olisi hyvä kakkosvahti ja omaa huikean potentiaalin. Potentiaalilla ei vaan tee hevon vittua tulosurheilussa.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Eikö Petteri Nokelainen ole sopiva tälle paikalle? Voihan häntä toki laidassakin peluuttaa, mutta olisi kyllä sentteri tuohon Kerälän paikalle. Kunhan kuntoutuu.

Niin. Lasketko sinä aivotärähdyksen jälkioireista kärsivän Nokelaisen varaan loppukautta? Minä en. En ole edes varma että palaako jäälle laisinkaan.

Aivovammojen kanssa ei ole leikkimistä, toivotaan että mies kuitenkin palaa Areenan valoihin vielä jossain vaiheessa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Toivottavasti sekolust on ollut yöllä jurrissa (min 4,5 promillea) kun on tuota Lostedt fantasiaa pohtinut.

Myönnän muutaman oluen. Tuo heittohan johtui täysin omasta fetissistä Lostedtin tyylisiä pelaajia kohtaan. KiVan aikoihin diggasin niin helvetin paljon tuollaisesta 152 senttisestä pelaajasta, jonka ollessa jäällä aina sattui ja tapahtui. Aivan oikeassa olet siinä, että mitään lisäarvoa joukkueeseen Pate ei toisi. Ellei siksi lasketa ainakin yhtä myytyä fanipaitaa.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
OlviTenu: Hyvää pohdintaa kolumnissa. Yksi asia jäi kuitenkin mietityttämään. En ymmärrä miksi AJ:n huonoissa otteissa viitataan tuohon tälliin. Oma mielipiteeni tähän on se, että AJ on vain taantunut kaikilla osa-alueilla eikä pelaaminen näytä kiinnostavan pätkääkään. En usko, että sillä on mitään tekemistä tuon loukkaantumisen kanssa.

Jätkä kusee illasta toiseen joukkueen nilkoille ottamalla typeriä jäähyjä. Omassa päässä on aivan hukassa ja selkä suoristuu käsittämättömän helposti.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivovammojen kanssa ei ole leikkimistä, toivotaan että mies kuitenkin palaa Areenan valoihin vielä jossain vaiheessa.

Nokelaisen haasttattelu Jokerien sivuilla.

Ainakin tuossa ylläolevan linkin haastattelussa Nokelainen kertoo paluunsa olevan jo mahdollisesti lauantai Tappara pelissä, jos ei siihen vielä ennätä, niin sitten maajoukkue tauon jälkeen.

Jokerien sivuilla on myös Pihlmanin haastattelu, jossa mies kertoo palaavansa maajoukkuetauon jälkeen, kuten täällä on tiedettykin.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
OlviTenu: Hyvää pohdintaa kolumnissa. Yksi asia jäi kuitenkin mietityttämään. En ymmärrä miksi AJ:n huonoissa otteissa viitataan tuohon tälliin.

Tähän vielä sanottava: otteet muuttuivat tuon Niemen saaman tällin jälkeen täysin. Ero oli kuin yöllä ja päivällä, eikä mies ole ollut kuin varjo entisestä. Ikävä juttu mutta ei voi olla sattumaa että otteet alkoivat laskea kuin napista painamalla telomisen jälkeen.

Yhtä kaikki: A-J on (niin kipeältä kuin sen sanominen tuntuukin) liian hidas ja kankea liigatasolle, eikä pysty pitämään miestään edes maalin edessä. Täysin turha "vahvistus" Jokereille, ja toivonkin että Keklun saarna antaisi edes pientä lisäpontta Isännän otteisiin.

Kun katsoo Niemen ilmeitä päästetyn tai tehdynkin maalin jälkeen televisiokuvasta niin kasvojen ilme ei vaihdu ikinä. Miehen otettua typerän kakkosen samanlainen perusilme kasvoilla säilyy.

Näyttää kuin Isäntää ei kiinnostaisi pätkääkään, eikä itseluottamusta löydy yhtään!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
..Näyttää kuin Isäntää ei kiinnostaisi pätkääkään..
Samaa mieltä siitä, että AJ:n uran voi huoletta jakaa kahteen, ennen ja jälkeen loukkaantumisen. Ihan eri pelaaja on jäällä nyt kuin ennen loukkaantumista.

Tuosta lainaamastani taas täysin eri mieltä. Ainoa syy miksen viitsi kovin usein ja tylysti Niemeä arvioida on se, että luotan 100% siihen, että tahdosta tai löysäilystä homma ei ole kiinni. Tässä suhteessa AJ menee "koskemattomien" kategoriaan, kun kaikkensa antaa sen enempää ei voi pyytää. Se on harmi, että taso ei enää riitä.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun katsoo Niemen ilmeitä päästetyn tai tehdynkin maalin jälkeen televisiokuvasta niin kasvojen ilme ei vaihdu ikinä. Miehen otettua typerän kakkosen samanlainen perusilme kasvoilla säilyy.

Näyttää kuin Isäntää ei kiinnostaisi pätkääkään, eikä itseluottamusta löydy yhtään!

Päästähän se on kiinni. Tällä hetkellä Niemen peli ei tule selkärangasta, ja homma menee ylipelaamiseksi.

Niemi menee kentälle joka vaihdossa vain selviytymään ja virheitä pelkäämään. Mitään selvää ratkaisua ongelman purkamiseen ei kyllä oikeen ole, ja niin surullista kuin se onkin niin Niemi on kyllä puolustuksen todellinen riippakivi.

Itse sijoittaisin popcorn-kenttään..
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse sijoittaisin popcorn-kenttään..
Vasemmaksi laituriksi, siihen hodarin ja cokiksen rinnalle katselemaan pelejä.

Minulta löytyy kyllä ihan pikkaisen ymmärtämystä sille miksi Jortsu Niemeä peluuttaa, vaikka on takuulla ongelmat nähnyt. Niemi olisi profiililtaan juuri sellainen pakki kun tarvittaisiin ja ehkäpä Jortsu uskoo, että AJ tulee vielä. Toinen kylmä fakta on, että etenkin ennen kuin Kovanen ja Justin saatiin stunteiksi ei pakistossa paljon ollut pelivaraa. Junnujakaan ei voi olla liikaa ja kokeneena konnana AJ on ainakin Jortsun toiveissa se tasainen suorittaja.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Junnujakaan ei voi olla liikaa ja kokeneena konnana AJ on ainakin Jortsun toiveissa se tasainen suorittaja.

A-J on Jokereiden ehkä tasaisin suorittaja tähän mennessä. Nimittäin tasaisen huono.

Muutama hyvä niitti jossakin pelissä mutta pääosin ajelee kaikesta ja kaikista ohi jatkuvasti, eikä pysy kenenkään perässä. Jos joukkueen kokenein puolustaja päästää oman miehensä jatkuvasti maalin ja itsensä väliin, on jossain vikaa aivan vitusti.

Ei vaan ole käyttistä niin ei ole.

Jokainen meistä ei voi olla mikään Seagal (khehe) mutta vittu, jos mokailee ja ottaa helppoja penalteja, tai päästää helpon maalin niin luulisi että edes vähän ottaisi päähän. Ei, tai ei ainakaan näytä siltä. Mies ei elehdi kentällä mitenkään, eikä näytä siltä kuin häntä kiinnostaisi yhtään että tuleeko se maali omiin vai ei.

Tältä tämä näyttää varsinkin kun katsoo televisiokuvan uusintoja. Valitettavaa ja surullista.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Noronen sisään, kiitos. Järvisessä on edelleen potentiaali, mutta nyt joutuu kantamaan liian suurta kuormaa kun joutuu pelaamaan kaikki pelit ja nyt se alkaa näkymään. Ja taitaa paine olla vielä liian kova nuorelle pojalle.

Mutta kyllä sekin on ihan totta, että eihän tänne voida ottaa parikymppistä keltanokkaa "kasvamaan" ykkösmaalivahdiksi. Jokerit tarvitsee kokeneen, voittamaan tottuneen ja tasaisesti pelaavan maalivahdin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veskari kehiin ja Niemi popcornille ja tuosta tulee vielä hyvä. Niin paljon kuin sitä haluaisinkin niin Isäntä on nyt väärässä sarjassa.

Pakit muotoon:

Väänänen - Eronen
Dehner - Kovanen
Forrest - Kivistö

Jos Kivistö saa väännettyä pelinsä samalle tasolle viimekauden lopun kanssa niin tuo nippu alkaa näyttää ok:lta. Liikaa siellä on kevyttä kiekollakikkailijaa, mutta jos luistin liikkuu niin kyllä tuolla SM-liigassa pärjää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös