Venäjän romahdus, Wagner-joukkojen vallankaappaus(yritys) ja alkava sisällisota (?)

  • 302 501
  • 2 252

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitäisikö kirjoittaa Don Joe lla?

Voihan olla että Venäjän aarmeijastakin on porukka kyllästynyt pitkittyneeseen operaatioon ja Wagner on mahdollisesti saamassa sieltä lisää tukijoita puolelleen
Frankfurt am Main, Frankfurt an der Oder, Rostov na Don. Keitä meitä nyt oli...
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Putin puhuu reilun 10 minuutin kuluttua kuulemma kansalle. Kohta nähdään, kenen palleja Vladimir rapsuttaa tässä jäsentenvälisissä.
”Toverit, erikoisoperaatio sujuu aikataulussa ja tavoitteet saavutetaan. Kotimaassa ei tapahdu mitään jännää. Menkää nukkumaan. Ai, on aamu? No vetäkää pullo vodkaa aamiaiseksi”
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Putin puhuu reilun 10 minuutin kuluttua kuulemma kansalle. Kohta nähdään, kenen palleja Vladimir rapsuttaa tässä jäsentenvälisissä.
Anna kun arvaan: julistaa wagnerit natseiksi ja kohta natsit saa pölläkkää kun eivät kovin suosittuja venäjällä ole.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voi kyynel!
 

Liitteet

  • IMG_5686.jpeg
    IMG_5686.jpeg
    421,3 KB · kertaa luettu: 237
(1)
  • Tykkää
Reactions: SSAA

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi venäläiset aloittaa kapinoinnin juhannuksena. Eikö ne yhtään ajattele suomalaisia toimittajia. Nyt esim. iltapäivälehtien pitäisi kai vahvistaa uutispäivystystä eikä riitä jutuiksi pelkät gallupit siitä kenen mökillä on paskimmat naapurit tai mikä kuppa sulla on jos nivusia kutittaa.

Toivotaan että saadaan Venäjälle vihdoin taitoa ja kykyä tunnustaa omat virheet myös viime vuosituhannella. Tässä on mahdollisuus että joku muuttuu.

Toivottavasti Ukrainan joukot on ollut hereillä. Nyt olisi luultavasti paikka iskeä kunnolla. Venäläiset saattaa olla hieman sekaisin myös rintamalla juuri nyt.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS

Motti-Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, PeTo
Vähän tulee tällä haavaa Janajevin juntan touhun sekavuus tästä, joskin aivan liian aikaista sanoa. Mussolini marssi kans Roomaan ja sitä tässä matkitaan.


Ja Spartacus tulee myös ajatuksiin

 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Toivottavasti Ukrainan joukot on ollut hereillä. Nyt olisi luultavasti paikka iskeä kunnolla. Venäläiset saattaa olla hieman sekaisin myös rintamalla juuri nyt.
Eihän niillä reppanoilla riitä vähätkään paukut kun joka suuntaan ja kaikkea liikkuvaa pitäisi räiskiä, vihollista on joka puolella. Parempi säästää viimeinen kuti itselleen.
 

Hexa

Jäsen
Edelleenkin mietityttää, että onko Putte tässä juonessa mukana. Onko tässä nyt tarkoitus uhrata Šoigu ja Gerasimov näyttävään tyyliin, että saadaan jonkinlainen pakotie pattiin ajetusta Ukrainan tilanteesta? On vähän sellainen fiilis raporttien perusteella, että Venäjän armeija saattaa olla romahtamaisillaan Ukrainassa, joten ennen sen tapahtumista käynnistetään pieni show näyttävine syntipukkien uhraamisineen?
Samaa mietin eilen. Onko Puttea alkanut pelottaa Haagiin joutuminen ja tässä uhrattaisiin Shoigu ja Gerasimov. Sitä puoltaisivat myös Prigozhinin viime aikaiset lausunnot missä on vähätellyt Putinin osuutta ja tietoisuutta todellisesta sodankulusta, mutta toisaalta Prigozhinin lausunnot ovat olleet myös aika poukkoilevia ja joissakin on ainakin epäsuorasti syyttänyt myös Putinia. Venäjän kohdalla ei kuitenkaan ikinä voi olla varma etteikö kyseessä olisi myös jonkinlainen false flag-operaatio.

Toinen mielenkiintoinen kysymys on Wagnerin rahoitus ja mistä se tulee tällä hetkellä ja onko joku tehnyt isomman tarjouksen ja luvannut jonkinlaisen ”syytesuojan”. Prigozhin on kai tähän asti rahoittanut Wagnerin toimintaa pääosin Afrikasta ryöstetyillä rikkauksilla, eikä näennäisesti suoraan valtion rahoittamana, vaikka Venäjän suoraan rahoittamaa toimintaa nuo timanttikaivosten ryöstöt Afrikassa ovat kuitenkin myös olleet samalla.

Jotta vallanvaihto tai mikä Prigozhinin lopullinen päämäärä onkaan voisi onnistua Prigozhin tarvitsisi ainakin puolet armeijasta taakseen ja ainakin jonkin verran siirtymisiä on tapahtunut. Osa armeijasta on muutenkin kyllästynyt ja haluton sotimiseen ja Prigozhin on varmasti myös varmistanut tätäkin puolta hieman etukäteen. Joka tapauksessa tämä lisää painetta Kremlin kattilassa ja vasta Putinin ensimmäisestä ulostulosta voi jotain päätellä. Mielenkiintoista seurattavaa joka tapauksessa aamutuimaan.
 
Viimeksi muokattu:

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Ja vahvistamattomasti ko. Pitäjän sotilaskohteita on jo Wagnerin hallussa.

Venäjän Puolustusministeriö vetoaa sotilaisiin ja kansalaisiin, että lopettavat Prigon tukemisen - takaavat kaikkien turvallisuuden, jotka tukevat heitä (hahahahahahhahah, nyt tuli turvatakuut)
Tässä ainakin joku lähde, jolle saa kyllä olla skeptinen




Alasammuttu helikopteri oli sit erikoistavaraa




Pietarissa kans sotilasajoneuvoja liikkeellä



 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös