Venäjän nykytilanne

  • 3 404 997
  • 18 249

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Hänet koetaan pienempänä pahana kuin minitsaari. Lisäksi länsimaissa ei olla pahemmin tutustuttu hänen ideologiaansa, vaan fokuksena on ollut vain se, että hän vastustaa Putinia ja tämän hallintoa. Navalnyi ei ole vastaus Venäjän tulevaisuuteen, vaan se tulee jostain muualta maan sisältä. Odotukset paremmasta johtajasta eivät ole korkealla.
Joo ja Navalnyin (ainakin Putinin hallinnon) korruption vastustus on kanssa isossa roolissa siinä, että on lännen tuki.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Norjaan loikannut Wagner-komentaja haluaa palata takaisin Venäjälle.
Wagnereilla on tarjolla leka-hoitoa loikkareille, jonka hemmo myös itse tietää.
Joten tapaus on ilmiselvä FSB:n tai GRU:n operaatio. Jo tuo rajan yli tuleminen ammuskeluineen oli niin james bondia, että minun nenään haistui palaneelle heti. Jos palaa sodan vielä kestäessä , niin homma on selvä. Pinnat norskeille, operaatio kusi ja nyt agentti tahtoopi palata kotia...

Mua on koko ajan hämmentänyt se miten ilmeisesti melko suurellakin osalla jengistä länsimaissa on jokin ihmeellinen käsitys että Navalny toisi Venäjälle demokratian ja integraation länteen.

Se että mies istuu vankilassa ja on patriootti ei vielä tarkoita yhtään mitään.
Navalny voi olla vähän demokraattisempi, mutta aikaisempien lausuntojen perusteella ihan tavallinen laajentumishaluinen ruskisti. Vieläpä todennetuilla äärioikeisto kytkennöillä, joten ei savua ilman tulta.

Ainoa järkevä ratkaisu lännen kannalta venäjän ongemaan on hajottaa se lukuisiksi pieniksi valtioiksi. Sitten saisivat levittää ruski mirin ilosanomaa sotimalla keskenään. Silloin uhrit molemmilla puolilla olisi sivistyksen voitto.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Putinin strategia toimii.


This shows that China created a new Central-Asian C5, which China will lead. And Russia has lost its influence in the region where it historically had a lot of impact.

Harvinaisen nerokas dicktaattori, täytyy myöntää. Tällaista se on, kun päästää pukin kaalimaalle.

Jos tai oikeastaan kun minitsaari julkaisee sotastrategisen oppaansa tuleville sukupolville, tulee se varmasti olemaan aikamoinen lukukokemus kansalle, joka sanan varsinaisessa merkityksessä "pimeydessä vaeltaa". Nimikin lienee jo tuolle bestsellerille valittu eli Моя борьба, jossa Vladimir pieni pääsee kertomaan taistelustaan länsimaisia homonatseja sekä kapitalisteja vastaan. Mitkäköhän taistelut Ukrainan erikoisoperaatiossa laitetaan tuossa kirjassa minitsaarin piikkiin? Possujuna? Tsernobylin kaivaukset?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Onhan se ihan ymmärrettävää, sillä olihan elämä Neukkulassa niin monin verroin mukavampaa, rikkaampaa ja parempaa kuin milloinkaan muulloin ihmiskunnan historiassa. Elintaso oli ihan omalla tasollaan verrattuna vaikkapa Ruotsiin ja kaikilla oli niin kivaa. Onneksi minitsaarin nykyinen johtamistyyli takaa sen, että paluu neukkuaikoihin on ainakin taloudessa ja ihmisten arjessa edessä.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Länsimaisten lasien takaa katsottuna Navalny oli iso uhka, nyt raadollisesti mietittynä mahdollisuus, kuolleena.
Martyyrinä voi sekoittaa pakkaa Venäjän uuden johdon valtataistelussa, siksi Putin on pitänyt hengissä.
Oli miten oli on täysin mahdotonta ennustaa mitä NL:n lopullinen hajoaminen tuo tullessaan. Tuskin mitään hyvää lähitulevaisuudessa. Ydinaseiden kunto ja hallinta tulee olemaan iso kysymys.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Serbialaiset kaipaavat Jugoslavian aikoja, jolloin Serbia oli seitsemästä osasta suurin ja vahvin kuten Venäjä Neuvostoliitossa.
Jep. Serbit tuntevat myös ortodoksisen uskontonsa takia hengenheimolaisuutta tai jopa suoranaista veljeyttä venäläisiin. Ortodoksejahan on toki ukrainalaistenkin enemmistö perinteisesti ollut.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Yksi outo kuolintapaus lisää eli lentäminenkin voi olla vaarallista. Aika komeahan tuo lista on kaikkineen.

Siellä on varmaan tupakoitu lennolla, sitten kävi huonosti. Toinen vaihtoehto mikä tulee mieleen, että on juonut sitä kuuluisaa Uncle Vladimir’s polonium teetä. Kolmas skenaario, että on pudonnut lentokoneen ikkunasta. Sitten viime mitä luulen on, että kaveri on ottanut laukustaan uudet kalsarit jalkaansa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa

Hyvä aloitus työviikolle, kiitos. Tuo venäläinen "tankki" oli siis ohuesta pellistä tehty, ehkäpä sama pätee myös rintamalla. Aurus on ilmeisesti jonkinlainen kulissi panssaroidusta autosta. Ihan hyvä tietää, jos sattuisi sellaista tarvitsemaan. Eli ostaisi sen jostain muualta, Kiinastakin mieluimmin.

Tosin volvomarkkasille tiedoksi, että nykyään on jo saatavilla sekä XC 90 että XC60 panssarointi. Ehkäpä tässä länsiteräs kohtasi itäteräksen. Venäjällä varmaan panssaroituja autoja liikkuu tavallista enemmän: jo senkin vuoksi, että liikenne siellä on huomattavasti villimpää kuin esim. Helsingissä. Kolhuja tulee kun säännöistä ei piitata tai niitä ei ole. Isorikas maksaa sakot suoraan miliisille.

Onko kyseessä korruptoitunut teräs eli käytännössä koostumus on ihan erilainen kuin länsimailla? Tarvitaanko aito teräs sotakäyttöön? Joka tapauksessa outo tapaus, koska jo auton massan pitäisi tehdä selvää kevyemmästä autosta, ei kai nyt moottorikin ole jostakin läkkipelistä vai mistä se paino oikein tulee? Patriarkka ei ole laihduttanut pitkään aikaan tai omatunto painaa?

Auruksen paino voisi osittain selittyä elektroniikalla ja erilaisilla mekanismeilla. Pahaa kuitenkin pelkään, että "pyhää" miestä on jymäytetty perin pohjin kaupassa. Onko käytetty väärällä vaa´alla tai autossa on ollut lisäpainoa parin tonnin verran (ts. ei edes normipelti autossa). Hankalampi järjestää, kun arvaa auton muutkin fasiliteetit heikoiksi. Voisin käyttää voimakasta magneettia asiassa, mutta nk. jousitus saattaisi myös pettää. Joten veikkaan peukaloitua vaakaa. Ellei sitten "piiska" ei edes tsekannut painoa. Oli uskonut pravdaan.

Jääkaappi tosin on varmaan täynnä kun se Kyrillkin on herkkusuu. Mutta ei selitä toki ihan kahtakaan tonnia. Luulisin, että aika monesta varusteesta on pihistetty, tehtaan johtaja on säästänyt kustannuksia omaan taskuunsa.

Joten kyseessä on se tavallinen tarina. Huijaus tässäkin. Josta luonnollisesti aatos hiipii siihen, että jos myös Putinin auto onkin läkkipeltiä, niin silloin. Vink Ukraina. Ajakaa vaikka Minillä kylkeen, niin päästetään Putesta ilmat pihalle. Lopullisesti.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kyseisiä Volvoja valmistetaan Ruotsin lisäksi Kiinassa, Intiassa ja Malesiassa, joten hyvällä tuurilla kyseessä saattoi olla minitsaarin uuden isännän valmistuttama auto. Oli miten oli, tuo kolari ja sen jälki antavat erinomaisen kuvan idän ihmemaasta, jossa kaikki on Kremlin sanojen mukaan paremmin kuin missään muualla.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Auruksen valmistaja voi sanoa hieman vajavaisen suorituskyvyn johtuvan auton mukamas panssaroinnin tuomasta massiivisesta painosta, ei siitä että siinä on Ladan moottori. Ehkä heillä on sama tapa kuin Rolls-Roycella taannoin kun udeltiin moottorin tehoa, sitä löytyi riittävästi eikä ruvettu hevosvoimia kertomaan.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselilleResidents of Russia! We are Russians just like you. We are distinguished only by the fact that we no longer wanted to justify the actions of criminals in power and took up arms to defend our and your freedom. But today is the time for everyone to take responsibility for their future. It's time for the Kremlin's dictatorship to end: The Legion is coming home. "L" For Russia! For freedom! LINK TO OUR OFFICIAL BOT: https://t.me/Legionrf_bot


The “Liberty of Russia” Legion
@legion_svoboda
also says it is returning home to end the Kremlin's dictatorship. "We are Russians just like you. We are people just like you. We want our children to grow up in piece and be free people, so that they can travel, study and just be happy in a free country. But this has no place in today's Putin's Russia, rotten from corruption, lies, censorship, restrictions on freedoms, repressions. In that Russia where a person's life means less than an official's wallet. In that Russia where a separate railway is being laid to the residence of the bunker grandfather instead of repairing roads in the regions. In a dictatorial country where children are separated from their parents for calling for peace, and teenagers are given life sentences. It's time to put an end to the Kremlin's dictatorship. Thanks to all those who support us. To everyone who sends us donations and smokes where necessary. Your support is what every day reminds us of our final goal on Red Square [in Moscow]. Be brave and don't be afraid, because we are coming home. Russia will be free!” — he says


 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers

Sakeammaksi vain menee. Seuraavaksi sitten Puola Puten listalla, jos nyt eivät jostain syystä suostuisi luovuttamaan alueitaan ja maksamaan korvauksia.

Joo, propagandaahan tämä on ja sanahelinää mutta olisi siinä venäläiset ihmeissään kun Polskit päästettäisiin irti näyttämään, miten niitä alueita otetaan takaisin...

Edit: Milloin kuulemme vastaavat puheet Suomen osalta, tosin unohtavat vain mainita että itse ottivat meiltä jo Karjalan aikanaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Sakeammaksi vain menee. Seuraavaksi sitten Puola Puten listalla, jos nyt eivät jostain syystä suostuisi luovuttamaan alueitaan ja maksamaan korvauksia.

Joo, propagandaahan tämä on ja sanahelinää mutta olisi siinä venäläiset ihmeissään kun Polskit päästettäisiin irti näyttämään, miten niitä alueita otetaan takaisin...

Edit: Milloin kuulemme vastaavat puheet Suomen osalta, tosin unohtavat vain mainita että itse ottivat meiltä jo Karjalan aikanaan.
Kollektiivinen hulluus se vain pahenee. "Kaikki aina varastaa meiltä, mutta me emme koskaan varasta keneltäkään, vaan noudatamme vain vanhoja esihistoriallisia sopimuksia."
Tekisi mieli sanoa pari valittua sanaa tästäkin tapauksesta, mutta pelikiellon pelossa jätän väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös