Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 015 820
  • 61 541

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan vitun sama vaikka alkaisi kolmas maailmansota. Artikla 5 käyttöön, jämäneukut pois Ukrainasta ja Putlerin hakeminen jämäneukkulasta elevänä taikka kuolleena länsimaalaiseen oikeuteen pitäisi olla seuraava tapahtuma.

Ihan tarpeeksi kauan on jämäneukut saanut harjoittaa terrorismia ja kansanmurhaa Ukrainassa, että vihdoin olisi aika pistää piste sodalle.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Nyt jos NATO ja Venäjä alkavat sotia, niin onpa hyvä ettei Suomi kuuluu NATOON.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Melkoinen sattuma muuten tuokin, että ilmeisen sattumanvaraiset 2 ohjusta onnistuivat tappamaan pari ihmistä. Toki pahemminkin voisi sattua, mutta jos Puolaankin heittää summassa ohjuksen, niin eiköhän se melko suurella todennäköisyydellä aiheuta enintään aineellisia vahinkoja.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Veikkaan että putinilla lörähti pari lusikallista housuun.

"Hei vladi vahingossa pistettiin pari ohjusta puolaan"
Tämä osuu kyllä paikalleen, kun on viime päivinä ollut puhetta Moskovan valtataistelusta. Pariin ohjukseen väärät koordinaatit, niin Putinin asema voi horjua.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Edes Hamasin kotitekoiset Qassam-raketit eivät lennä vahingossa väärään maahan ja surmaa siellä vielä jopa ihmisiä. Saisiko niitä järeitä aseita nyt kunnolla sinne Ukrainaan? Saksa, Ranska? Vai ottaako Macron puhelun Putinille?
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Näyttäis olevan tosiaan s300:n ohjus noiden kuvien mukaan. Oiskohan Lvivin lentokentälle tarkoitettu esim, ei ole ihan tolkuttoman kaukana. Oikeastaan suoraan pohjoiseen 80-100km?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän tämä nyt tähän mennessä se uskottavin teoria on, ei edes rysyillä ole ohjukset niin huonoja että lentävät 50-100km harhaan
Lol. Ruskit eivät onnistu edes muutaman sadan kilometrin moottorimarssissa ilman, että bensa loppuu, niin se nyt on pientä jos joku hightech/lowtech ohjus lentelee minne sattuu.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös