Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 329 988
  • 62 448

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Täytyy muistaa, että propaganda on aina propagandaa, mutta Ukraina vie tälläkin saralla Venäjää tennistermein 7-0 7-0 7-0.

- "Russian battleship, go fuck yourself!"
- Ghost of Kiev
- "I don't need ride, I need ammunition!"

Vastapuolella sitten venäläiset sotilaat peittävät korviaan, kun ukrainalaiset läksyttää sanallisesti, polttoainetta kaadetaan pois tankista ettei tarvitse mennä sotimaan ja ylivoimaiseksi sotilasmahtimaaksi itsensä tituleerannut valtio pyytää rauhaa alta viikon.

Tulee kyllä vitun kylmät väreet tosta kansasta.
Lisäksi se mummo mikä kävi käskeen pois ja kehotti laittaan siemeniä taskuun

Pappa jonka yli ajettiin tankilla mut elää

Siviilit mitkä käännyttää tankit käsin
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Karjala kuuluu muistoihin, nykyään siitä ei ole iloa Suomelle, vaikka siellä ilmeisen hyvät kalavedet ja metsät ovatkin. Petsamo voisi olla ehkä parempi vaihtoehto, tai ainakin siitä olisi Suomelle enemmän hyötyä. Haaveitahan nämä ovat, sillä tuskin Venäjä noita alueita Suomelle tulee palauttamaan.
 

Jeffrey

Jäsen
Täytyy muistaa, että propaganda on aina propagandaa, mutta Ukraina vie tälläkin saralla Venäjää tennistermein 7-0 7-0 7-0.

- "Russian battleship, go fuck yourself!"
- Ghost of Kiev
- "I don't need ride, I need ammunition!"

Listaan pitää lisätä myös Vitaly Shakun, jonka on kerrottu uhrautuneen räjäyttäneen sillan ja samalla myös itsensä estääkseen Venäjän tankkien etenemisen kohti Kiovaa.

Kovaa sankariketjua Ukraina kerää tällä hetkellä.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko muuten tiedossa mitä mestoja on tällä hetkellä venäläisten hallussa? Alkaa meinaan olemaan aika veemäinen keissi jos aina uudelleen joutuvat taistelemaan pienistäkin alueista.

Tuosta minä olen yrittänyt tähystää missä mennään.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Pappa jonka yli ajettiin tankilla mut elää
Eikös tuo muuten ollut ukrainalainen vaunu mikä sen auton yli ajoi. Tapahtui Kiovassa silloin kun siellä ei vielä ainakaan ollut venäläistä kalustoa. Eikä tuossa ollut valkoista 'V'-kirjainta kuten pohjoisesta tulleissa venäläisissä.
Oli mielestäni joko ajovirhe tai tekninen vika eli toisen puolen telat lukkoon ja vaunu lähti käsistä.
 

Jeffrey

Jäsen
Enää puuttuu Zelenskyi huutamassa Putinille naama punaisena "This is Sparta!" ja potkaisemassa wannabe-valloittaja helvetin pitkälle Valko-Venäjän puolelle tuon heidän suunnittelemansa tapaamisen päätteeksi.

Kyllä tämän muinaisen sanonnan muuttaminen muotoon "This is Ukraini" alkaa olla jo ihan perusteltua.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Karjala-takaisin jutuissa on tosiaan huomioitava että 90 % alueen nykyisistä asukkaista on alkuperältään jostain ihan muualta kuin Karjalasta. Ei siellä haaveilla paluusta Suomen yhteyteen ja muutenkin jutut aiheesta ovat tässä yhteydessä aika mauttomia.

Näin niin kuin alueella oleskelleen näkökulmasta.
Toki moni voi haluta turvapaikkaa, tahi muuten parempaa paikkaa elää, Suomesta. Seuraavien kymmenen vuoden aikana. Eikä siinä mitään väärää ole.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo Ukrainan taistelu on saanut oman mielipiteen pyörähtämään täysin laidasta laitaan. Aiemmat poliitikoiden yms tahojen pelottelut sodasta (15min ja kaput jne. ) ovat aiheuttaneet todella suuria pohdintoja esim. siirtymiseen reservistä kokonaan pois. Ihan siksi koska niin paljon on luotu pelkoa ihan jo aikanaan varusmieskoulutuksessa.

Nyt perjantaista alkaen mielipide on täysin muuttunut. Näillä näkymin soitan puolustusvoimille tulevalla viikolla kertoen mitä olen työelämässä tehnyt, ja miten parhaiten pystyn olemaan hyödyksi puolustusvoimille tarvittaessa.

Tulin jopa tänään siihen tulokseen, että jos olisin sinkku ilman perhesiteitä, olisin vapaaehtoisten joukossa lähtemään Ukrainaan auttamaan paikallista väestöä.

Helvetillinen muutos oman pään sisällä pelosta rohkeuteen , ja täysi kiitos siitä menee Ukrainan kansalle ja heidän presidentilleen.

Yhtenäisyys voittaa pelon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
On näitä ainakin MTV3 mukaan tuotu rajan tuntumaan.

Jos näitä nyt oikeasti aletaan käyttää asutuskeskuksiin, saattaa olla Nato-interventiokin lähellä. Onneksi noita tappokoneita ei tiettävästi kovin montaa ole ja näillä näytöillä saattaa operaattoritkin kieltäytyä käyttämisestä tai suunnata ohjukset vahingossa Minskiin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eniten tässä ehkä arveluttaa ja vähän ehkä pelottaakin Suomen ja esim.muidenkin euroopan maiden kannalta se, että kun Putinilla ja Venäjän johdolla ei ole enää paluuta hyviin väleihin ns.lännen kanssa, niin onko nyt sokka lopullisesti vedetty irti ja ydinaseet Venäjällä herkässä. En usko että Kiinakaan mitään maailmansotaa haluaa, mutta Venäjä ja Putin voi oikeastikin haluta, eli onko nyt hemmetti all in sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös