Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 164 124
  • 61 972

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
"Torstain blogissani kirjoitin, että ratkaisun avaimet ovat Ukrainan itsensä käsissä:

Ukraina voisi peruuttaa hakemuksensa liittyä Naton jäseneksi."

"Tämä ajatus tuli esille liian myöhään, Venäjän hyökkäys käynnistyi seuraavana aamuna."

Vittu mikä apina. Torstainahan se venäjä hyökkäsi eikä perjantaina. Aina vihannut tätä seniiliä ja tulen aina vihaamaan enemmän. Nää voitais kaikki lähettää tuohon lähimpään kehitysmaahan rajan toiselle puolelle.
Paavo Väyrysestä näköjään kirjoitit. Ei olisi muuten tullut ilmi, mutta googlasin nuo tekstit. Paavo Väyrynen on Paavo Väyrynen. Jäi vähän häiritsemään, kun minulla ei ollut aavistustakaan, että kenen blogista nuo tekstit ovat. Veikkasin Ano Turtiaista aluksi.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kauniita ovat, vähän toista luokkaa kuin meidän keskimääräiset. Jos näin nyt saa sanoa.
Ei saa. Tuollaisen ajattelemisenkin laita on kyseenalainen nykyään.

Toivottavasti ukrainalaiset ovat sitkeitä ja näyttävät tällä "talvisodallaan" koko maailmalle, että oikeus ja totuus lopulta voittaa. Se olisi sellainen näyttö, että koko maailma hyötyisi.
 

Morgoth

Jäsen
Onko kenelläkään arviota, että mitä nuo jenkkien koneet Romanian ilmatilassa ovat/tekevät? Joku täällä aikaisemmin mainitsi, että olisivat ilmatankkauskoneita, mutta mitä koneita ne siellä tankkaavat? Ympäri vuorokauden näkyy kaksi konetta kerrallaan, jotka pörräävät muutaman tunnin ympyrää.
Hävittäjiä, jotka pyörivät siellä jossakin rajan tuntumassa. Ne eivät vain näy fr24ssä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Saattoi olla hyvä peliliike julkaista tämä neuvottelujen kynnyksellä. Ryssä tietää, että sodan jatkaminen käy äärettömän kalliiksi. Tämä on sivistysvaltion keino luoda pelote eikä kalistella millään vitun ydinpommeilla.

Nerokas peliliike suorastaan
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Luulen yhä, että kun Venäjällä selviää aidosti Putinin hyökkäyksen laajuus veljeskansaa vastaan, ja että kyseessä ei ole mikään ”erikoisoperaatio” vaan avoin usean rintaman sota, kansa kyllä on kaduilla. Siinä kohtaa on OMONin miehilläkin peiliin katsomisen paikka mitä tekevät.

Tähän pakotteet päälle niin alkaa henkilökulttikin rapista, kun kyse ei olekaan Suuresta Isänmaallisesta Sodasta vaan provosoimattomasta hyökkäyksestä. Vaikka nuorisoa on aivopesty valtiollisen median kautta vuosia, niin kyllä moni pari kymppinen tykkää mieluummin somettaa, bilettää ja nauttia kohtuullisen hyvästä elämänlaadusta kuin lähteä kuolemaan Ukrainan arolle tyhjän takia.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Neuvotteluihin lähestytään siis seuraavasti:

Vitulliset pakotteet/ongelmat venäjälle + isoa tukea Ukrainalle VS Putinin ydinaseet + Unkarin moukaroinnin jatkuminen
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kuinkahan hyvin noi jenkit on kartalla siitä, mitä venäjä on tekemässä? Ukraina taitaa saada melko nopeesti arvokasta tietoa.
Ei kannata vähätellä tätä. USA tuntuu tietävän paremmin kuin Venäjä itse, että mitä tämä on tekemässä. Ammattilaisten ja puuhastelijoiden ero on näissä leikeissä aika merkittävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös