Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 264 889
  • 62 274

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Venäjä ei pysty voittamaan edes Ukrainaa sodassa ja tämän huomattuaan Putinin ainoa keino on alkaa puhumaan ydinaseista. Jos joku, niin tämä on säälittävää ja pakostakin kohta joku oman armeijan sisällä alkaa kääntymään hölmöläistä vastaan.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Pienellä miehellä on paska käsi. Bluffia, Nato katsoo tämän jaon loppuun asti. Totuus on paljastunut, joten enää ei ole kuin suuret sanat, teot puuttuu.

Siinä on naapurissa sipulitapulit maan tasalla tunnissa. Sen verran on Natolla rautaa rajalla. Kukaan ei tuohon lähde.

Ottakaa nyt rauhassa, kaikkeen kannata reagoida.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Okei. Itse koitan suhtautua nyt aika kriittisesti lähteettömiin uutisiin, kun niissä jo pari kertaa halpaan mennyt. Alkaa twitterissä jo oppimaan mitkä on uskottavia lähteitä.
Taisi olla jo aiemmin tässä ketjussa lähteen kera, tutkimusaika tosin oli tammikuu 22.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Ei nyt mitään neuvotteluja. Täydet päälle, kovempia pakotteita, lisää aseita Ukrainalle! Krim takaisin ja 60km demilitarisoitu alue Venäjän puolelle rajaa. Naurettava Putin on pakko saada adjutantteineen ulos vallasta.
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllähän tuo Putin ja mielellään myös muu johto pitäisi saada päiviltä. Seniilin vanhuksen viimeiset haaveet olivat Suur-Venäjän rakentaminen ja nyt kun tämä alkaa näyttämään mahdottomuudelta ei hänellä enää montaa korttia kädessään ole. Vanhaan tilaan ei ole enää paluuta ja kukaan ei tule enää Putinin aikana yhteistyötä itään tekemään. Eli joko Putin tyytyy kohtaloonsa jossain paikallisessa vanhainkodissa bingoa pelaten, tai sitten ottaa jonkinlaisen loppukirin ja kaatuu sen myötä. Kohtalo on lopulta kuitenkin samansuuntainen.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Niin kertonee Putinista jotain, että haastaa Ukrainan nyrkkitappeluun ja ottaa siihen veitsen mukaan ja kymmenen kaveriaan. Saa silti turpaansa ja ryömii koloonsa nuolemaan haavojaan. Palaa nyrkkitappeluun rynnäkkökiväärin kanssa ja taas tulee turpaan. Sitten poistuu paikalta ja huutelee turvallisen matkan päästä senkin natsi ja narkkari, jos et anna minun vetää sinua turpaan lähetän ydinohjukset matkaan!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mihkähän setä Vladimir meinaa ohjuksensa ampua ? Ja meinaako että ei tuu ohjusta takaisin jos itse ensin ampuu
Pari ohjusta vaikka Moskovaan vastalahjana...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Italia siirtää 110Meur rahaa Ukrainalle. Hieno ele, joku ilkeämieleinen voisi tosin kysyä oliko omia vai EU:n rahoja mutta yhtä kaikki, rahallinen tuki on varmasti tarpeen tuli se sitten mistä tahansa suunnasta.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tämä sai nauramaan. Hersonin lähellä mustalaiset on varastanu tämän tviitin mukaan tankin venäläisiltä.
Yksinkertaisesti viikon paras ja hauskin viesti. Pystyin näkemään tämän sieluni silmin.

Kyllä kylmän sodan aikana oltiin myös nuke-napilla aika tiuhaankin, että tämä nyt on taas tätä samaa paskaa. Mutta joo, saattahan se Putin ampua sen nuken, sitten pitää vaan toivoa, että USA täsmätykittää Putinin maata kiertävälle radalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös