Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 9 994 688
  • 61 459

Pausima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Wild
Kyllähän legioona olemassa on ja kyllähän sinne liittyy jengiä ympäri maailmaa ympäri vuoden, tätä miestiskelin itsekin yksi päivä että voisivatko tulla Ukrainaan jelppimään..
Taidetaan laskea Ranskan osallistumiseksi.

Tosin eikös aikoinaan juuri legioona heitetty kehiin kun piti tapella jossain missä ranskan ei olisi kuulunut olla. Toisaalta Afrikan mähinöissä ei ollut välttämättä ihan niin tarkkaa kun nyt menisi oikeasti maailmansodaksi jos joku natomaa näyttäisi olevan pelissä mukana ihan ukkoja myöten.
 

Miinuskulma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Itse jaksan olla optimistinen ydinaseiden jäämisestä varastoon. Ennusteet maailmansodasta alkavat vaikuttamaan turhilta ja Venäjä jäänyt yksin asiansa kanssa. Ydinaseiden käyttö tässäkohtaa johtaisi melko rajuun ja kollektiiviseen invaasioon Venäjälle. Putin ymmärtää sen, että enää heitä ei pelätä - heitä halveksitaan.
Samaa mieltä, tämä sota on sellainen että ammattisotilaat ymmärtävät ettei ole ydinsodan arvoinen eikä Putin tiettävästi pysty laukaisemaan niitä yksin.
 

Asenne01

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokerit
Varsin rohkaisevia uutisia tulee nyt, viimeisimmäksi vihdoin Kiinan suunnalta myös.

Tosiaan ydinasepelotteen on moni nostanut Putinin viimeiseksi kortiksi, mutta pienestä etsimisestä huolimatta ei oikein tullut selvyyttä että mikä siellä on todellinen toimintamalli ydinaseen laukaisuun? Selväähän on se että vaikka olisi mikä diktaattori niin hän ei yksin ole tietenkään kykeneväinen toimeenpanemaan käskyään.

Kun vielä näitä vahvistamattomia tietoja kapinasta liikkuu, niin kovasti rauhoittaisi tieto edes ajatus siitä että "harkintaa" laukaisusta jäisi vielä hierarkiassa alemmille komentajillekin.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Juuri näin. Jos Kiina kääntää Putelle selkänsä, niin se on game over pitkässä juoksussa.
Kyllä. Jossain vaiheessa Puten on vain laskettava 1+1, että onko perääntyminen kuitenkin huonoista vaihtoehdoista se vähiten huonoin. Kyllä sekin jotenkin kansalle saataisiin propagandakoneiston avulla seliteltyä diplomaattiseksi voitoksi kuinka nyt rauhanturvaoperaatio on ohi ja rauha on palannut Ukrainaan.

Venäjällä voisi ehkä olla joksikin aikaa varaa menettää kaupalliset suhteet länteen, mutta ei koko maailmaan. Myös sotakoneisto tarvitsee raaka-aineita ja teknologiaa. Pelkällä Venezuelalla ja Pohjois-Korealla ei pitkälle pötkitä.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
90 miljardia dollaria sulanut oligarkkien rahat ja huomenna rahat jäihin, onko neljäs päivä. Ei se varmaan lineaarisesti mene mut esim parissa viikossa ei ole mitään jäljellä rahoista

Olisivat investoineet Krugerrandeihin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool

Laukoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,
Jos Venäjä hyökkää niin totta kai Suomella on oikeus puolustaa Ahvenanmaata. Sitä ennen ei sinne paljoa sijoitella. Se nyt vain ikävä kyllä on näin.
Tarkoitin aikaa jos Suomi on joko Natossa tai kaksipäisen kotkan varjossa!! Putin tai NATO - demilitarisoidut alueet on molemmille kirosana jota ei saa edes mainita
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös