Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 033 265
  • 61 583

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Tälleen kun ihan yleisesti miettii niin mitähän Putin luulee saavuttavansa kun nyt ilmeisesti aikoo pommittaa Ukrainan paskaksi? Varmaan arvokasta joutomaata.
Se kääpiö ei mieti muuta kuin oman kasvonsa "pelastamista" tässä tilanteessa. Diktaattorit eivät kyllä luovuta vaikka omat kansalaisetkin siinä kärsisivät. Roskavaltio joka pitäisi puhdistaa pois maailman kartalta, mutta toivotaan nyt jotain ihmettä että tuon kääpiön kansa saisi joskus jotain hyvää aikaakin.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Liveuamap.comin mukaan Mykolaivin alueen johtaja on ilmoittanut tunti sitten Venäjän panssarivaunujen edenneen alueen hallinnolliseen pääkaupunkiin taistelujen jälkeen. Mykolaivin alue sijaitsee Etelä-Ukrainassa Hersonista luoteeseen, Mustanmeren äärellä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Vittu, kun tuolta striimistä kuuluu lähestyvä kova ääni. Sydän hyppää kurkkuun ja meinaa pyörtyä. Olikin vain auto. Huh helvetti, kun ottaa pumpun päälle.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Ei kai noi voi kaupunkiin hypätä, olisi mahdollisesti täysi surmanloukku?
Edelliset hyppääjät otettiin kai jo vangiksi. Tuskin näillä kovin paljon parempi kohtalo on.
 
Olisi pitänyt lopettaa jo 20 vuotta sitten.
Ehkä tämä on se oppi, joka tästä tarttuu ihmiskunnalle mukaan. Edellisten rytinöiden jälkeen on euroopassa kehitytty kovastikin rauhanomaisessa yhteistyössä, ja ihan hyväksi todettu. Valitettavasti on tuudittauduttu liiaksi siihen että Venäjä olisi samalla vuosisadalla.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joku kirjoitti YouTuben chattiin että nuo ilmasta tulleet "joukot" olisi vain savupilviä ilmatorjunta-aseista. En tiedä miltä nuo pilvet näyttää mutta tuo kuulostaa ehkä järkevämmältä, etenkin jos kaupunkia aletaan vielä pommittamaan.
 

Andrius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Saksa
On tämä ihan vitun hirvittävää. Itsellä Ukrainassa tuttuja, onneksi pääseet kai turvaan. Mutta, silti omassa päässä ainoastaan ajatus miten tämä voi loppua. Jos Putin sa Ukrainaan nukkehallituksen jääkö se siihen? Jos Putin joutuu perääntymään se ei varmasti jää siihen. Jos konflikti pitkittyy, siviilejä kuolee. Ainoastaan Venäjän kansan nousu voi mielestäni lopettaa tämän hulluuden. Valitettavasti tämä taitaa vaatia sen että jokin iso valtiollinen toimija sanoituu irti Putinista.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Edelliset hyppääjät otettiin kai jo vangiksi. Tuskin näillä kovin paljon parempi kohtalo on.
Nämä taisi olla jossain muualla kuin Kiovassa?

Mietin vain, että jos hyppää kaupunkiin, niin kai siinä on aika iso riski, että joukot ovat hajallaan kaupunkiympäristössä. Rakennuksia joukkojen välissä, mahdollisesti näistä rakennuksista, kokoontumishaasteita jne. Osa laskeutujista mahdollisesti vielä jossain rakennusten katoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös