Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 265 120
  • 62 275

Morgoth

Jäsen
Jep, juurikin tuo analogia tuli mieleen. Eivät kai ne niin hulluja ja psykopaattisia voi olla?
Se pelokas kalsarimies siellä bunkkerissa on erittäin vaarallinen ja epätoivoinen. Hän ei enää vain voi hävitä sotaa, joten luultavasti kaikki keinot on käytössä. Toivotaan että kenraalit ovat sentään edes hieman inhimillisempiä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Jostain Twintterissä luin, että ukrainalaiset ovat laittaneet ottamansa sotavangit, nuo parikymppiset mukulat, soittelemaan kotiin isille ja äitille…
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tälleen kun ihan yleisesti miettii niin mitähän Putin luulee saavuttavansa kun nyt ilmeisesti aikoo pommittaa Ukrainan paskaksi? Varmaan arvokasta joutomaata.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Kyllä ne voivat.

Nyt vain kaikkien korkeampien voimien (oli sitten olemassa taikka ei) siunausta Kiovalle ja Ukrainalle, että tämän kestävät kunnialla.
Kyllä. Toivottavasti uusi aamu valkenee mahdollisimman monelle kiovalaiselle ja mahdollisimman harvalle hyökkääjälle.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Tälleen kun ihan yleisesti miettii niin mitähän Putin luulee saavuttavansa kun nyt ilmeisesti aikoo pommittaa Ukrainan paskaksi? Varmaan arvokasta joutomaata.
Pitäiskö jo lopettaa looginen ajattelu putlerin kohdalla.
 

MegaForce

Jäsen
Kaikki varmaan ymmärtävät ettei Putinia hallintoineen voida enää koskaan kohdella valtionpäämiehenä, jonka kanssa keskustellaan, jonka luona vieraillaan, jonka maan kanssa tehdään sopimuksia jne. Hän tietää sen itsekin eikä varmasti näe muita vaihtoehtoja kuin jatkaa sotimistaan, luultavasti laajentaen sitä muihinkin maihin. Avainkysymys varmaankin on, miten syvälle venäläiset ovat hänen kanssaan valmiit vajoamaan. En oikein uskalla jatkaa ajatuskulkujani pidemmälle mutta sanotaan loppuun, että kesään mennessä tullaan näkemään vielä paljon sellaista mitä ei olisi aiemmin voitu kuvitellakaan.

Ja nyt vittu sinne Natoon ja äkkiä!
Reaalimaailma toimiikin sitten eri tavalla. Koko ajan on pidettävä ovi auki myös diplomatialle, vaikka perseestä se onkin. Putte ei valitettavasti nurkkaankaan ajettuna tule tuota sotaa häviämään niin, että hänet oikeuteen saataisiin. Ellei vallankaappaus tapahdu Venäjällä. Rauha on pakko saada jossain vaiheessa eikä sotaa voi eskaloittaa, sillä riskit ovat liian suuret.
 

ijuka

Jäsen
Ehkä kuitenkin parempi ettei Ukrainan tarvitse tätä hyökkäystä vastaan taistella pelkästään polttopulloilla, kun maahan on jo virrannut tuhatmäärin huippulaadukkaita pst-aseita ja virtaa jatkuvalla syötöllä lisää. Samoin kuin käsikäyttöistä it-aseistusta, mikä tulee harventamaan roimasti terroristivaltion mahdollisuuksia murhata ihmisiä hyökkäyskoptereilla jatkossa.
Mutta polttopullot on ihan huippuja. Jollain rynnäkkökiväärillä ei paljoa ikkunoista ruikita, mutta yksikin henkilö voi ikkunasta viskata jotain kymmenen polttopulloa joukon päälle ja tekee ihan älyttömästi tuhoa. Se on just kaupunkisotaan / valloittajia vastaan yksi tärkeimmistä.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Olisko mitenkään mahdoton ajatus että Putlerilla olis noitten helvetin järkyttävien mielenterveysongelmien lisäksi jokin muukin vakava sairaus taustalla ja tiedossa että enää ei olis elinaikaa jäljellä kauaa ja nyt viimeiseksi huvikseen päättänyt sitten pistää porukkaa tonne riehumaan? Jos oma kohtalo olis jo sinetöity niin ei ole mitään menetettävää enään vaan antaa mennä niin kauan ku henki pihisee. En tiedä vaikuttaako kuinka typerältä ajatukselta mutta ajattelin nyt tämmösen laittaa tänne kun kyseessä kuitenkin "tavallinen" kuolevainen siinä missä muutkin joskin aivan helvetin oksettava sellainen. Ukrainalle helvetisti voimia ja pistäkää vastaan niin paljon kuin pystytte!
Tätä samaa ollaan täällä mietitty eri kokoonpanoilla. Moni on tullut tähän tulokseen, että Putin vetelee viimeisiään ja on päättänyt saada nimensä vielä historiankirjoihin.
Toi Putinin naaman pöhöttyneisyys voisi viitata erilaisiin lääkityksiin(kortisoni, mielialalääkkeet ym).
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
88 Afganistanin sodassa ensikertaa. Neuvostoliitossa alunperin suunniteltu.
Kiitos tiedosta. Laite ei siis toimi kovin hyvin, koska sielläkin neukut saivat kuonoonsa.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
On tämä saatana sairasta, miten yhden ihmisen (voiko Putinia edes sellaiseksi sanoa) takia näin monet joutuvat kärsimään. Itse en ehkä voi Ukrainaa auttaa, mutta onneksi sinne on aseellista ja rahallista apua menossa, toivottavasti vain ajoissa. Vitun Venäjä. Toivottavasti kärsitte kaikki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös