Yleisesti näistä paskiaisista jotka ovat olleet edistämässä rikollista valloitussotaa diktaattorin apupoikina, niin hämmentävää miten tuollakin korostuu kommunistitausta ja halu taistella fasismia vastaan, kuitenkin toteuttamalla haluaan liittymällä selkeimmin fasistisen toimijan asejoukkioihin.
No nämä ovat näitä vanhoja neukkufanaatikkoja. Näitä on yllättävän paljon vaikka maailma muuttuu. Tuo fanaattisuus kumpuaa niistä kylmän sodan ajan vastakkainasetteluista, kuinka tunnettiin ylpeyttä kannattaa suurta ja mahtavaa Neuvostoliittoa. Kun olet luonut identiteettisi sille, että puolustat aatemaailmoissasi kommunismia, näet Venäjän silloin Neuvostoliiton jatkumona, vaikka kommunismi onkin poissa. Näille henkilöille olisi ollut luontevampaa hypätä Neuvostoliiton kaaduttua Aasian kommunististen maiden kelkkaan, mutta se ettei näin tapahtunut, onkin monen kohdalla paljastanut, ettei lopulta ollutkaan kyse aatteista ja niiden sisällöstä. Lopulta et ollut edes ymmärtänyt missä aatteessa oli kysymys. Oli syntynyt jokin sairas fiksaatio rakastaa itänaapuria. Luulen että vielä tätä rakkauttakin suurempi syy ajatuksille oli viha länsimaailmaa kohtaan. Kun olit kasvanut siihen, että länttä pitää vihata, ei vain voinut lakata seisomasta itänaapurin rinnalla, vaikka itse aate maasta poistuikin, jonka nimeen olit vannonut.
Tähän samaan harhaan liittyy moni rokotevastainen henkilö. Tiedän itsekin monta hyvin länsimyönteistä henkilöä, kenellä alkoi hihna luistaa koronan myötä. Vaikka nämä henkilöt ovat olleet hyvinkin isänmaallisia, on nyt kutienkin Venäjän hyökkäyksen jälkeen ollut eri ääni kellossa. Eivät nämä olleet millään tavalla venäjämielisiä ennen hyökkäystä. Nyt kuitenkin tilanne on kehittynyt Venäjä vs Länsi asetelmaksi, niin heidän on ollut käytännössä pakko hypätä Venäjän kelkkaan. Ei vaan yksinkertaisesti voi seistä Lännen puolella, sillä he ovat muutama vuosi ennen sotaa järjestäneet koronahuijauksen, jota olet aktiivisesti pyrkinyt paljastamaan.
Kun aatteet ja näkemykset perustuvat vahvasti tunteisiin, on lopputulos edellä kuvatun kaltainen. Tästä syystä Venäjä käy sotaa fasisteja vastaan. Ei sillä ole merkitystä onko niitä fasisteja Ukrainassa vai ei. Voitettu sota fasismia vastaan on osa Neuvostoliiton perintöä. Se on osa Venäjällä kerrottua historiaa, joka on monelta osin täysin totta. Venäjällä juhlitaan joka vuosi sitä, että Neuvostoliitto kukisti fasismin. Ei siellä kansalaisilla ole sen suurempaa näkemystä siitä, mitä on fasismi. Fasismi on heille yleisesti kommunismin vastaista toimintaa, joka oli täten aikanaan heitä vastaan harjoitettua aatetta. Fasistit ovat niitä, joilta suuri ja mahtava Neuvostoliitto suojeli kansaansa. Kun Putin hyökkäsi Ukrainaan, hän kertoi hyökkäävänsä fasismia vastaan. Ei Venäjän kansa tiedä kuka muu voisi heitä uhata (pois lukien Yhdysvallat, mutta hekin ovat monesti fasisteja), eikä se osaa ajatella millainen asema fasismilla tänä päivänä maailmassa on. Ei se siis pysty kyseenalaistamaan sitä kysymystä, että onko fasistisia liikkeitä nykyään vallalla jossain valtiossa.
Venäjä on ikuinen esimerkki siitä, kuinka eri aatteet ovat olemassa vain kansan ohjausta varten. Eivät eri aatteet ole syntyneet Venäjällä koskaan kansasta. Kommunismi ei syntynyt Venäjällä kansannoususta, se syntyi pienen piirin poliittisista tavoitteista, jota varten se valjastettiin. Kansaa käytettiin tässä vain työkaluna. Samoin kansan sukupolvien yli kestävää vihaa fasismia vastaan käytetään nyt hyökkäyssodan oikeutukseen. Vaikka todellisuudessa juuri Venäjä on tällä hetkellä fasistinen valtio. Voidaan siis taistella Venäjän puolella fasismia vastaan, koska ei ymmärretä mitä fasismi on. Tämä päätelmien kehä tuo siihen iän ikuiseen lopputulokseen, jonka mukaan tyhmää kansaa on helpompi hallita.