Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
TPS voisi varmaan sisällyttää karsintapelin jo valmiiksi kausikorttiinsa...

Nyt näyttää siltä, että karsintavastus on KTP joka nousi tänään tappiotilanteesta muutamassa minuutissa elintärkeään voittoon, mutta periaatteessa voi olla myös AC Oulu ja ehkä vielä epätodennäköisemmin Jaro. Jos oikein laskin, Jaron pitäisi voittaa kotkalaiset neljällä maalilla että nousisivat toiseksi. KTP puolestaan voi voitolla nousta AC Oulun ohi, mutta tarvitsee vetoapua Mikkelistä. Eli itse asiassa hyvinkin samankaltainen tilanne kuin KTP:llä ja HIFK:lla oli ikimuistettavana syksynä 2014 ja varmaan Kotkassa edelleen kelpaisi balsami niihin haavoihin.
 
Vielä kerran: Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja. ;-)

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Interille toisena vuonna peräkkäin Riveiron johdolla hopeata. Täytyy olla tyytyväinen. Onnittelut Klubille voitosta ja Kupsille pronssista. Ensi vuonna taistelu jatkuu ja toivottavasti Tepsikin on liigassa mukana.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS,Arsenal, BvB,Ducks
Tuleva kausi jatkuu sitten Simo Valakarin opeissa Kuopiossa.

Valitettavasti maikkarin linkin sain vain totuuden torveksi. Pelikirja valmentaja kyseessä kuitenkin. Mielenkiintoista!


Hieno kausi oli kyllä ja oikea ansaittu mestari saatiin kaudelle. Klubi ansaitsi mestaruuden täysin. Oli odotettavissa ja oikeus tapahtui sen kanssa.

Ainoat positiiviset asiat tästä kaudesta on KuPSin osalta Nana Boatengin jatko. On jopa Seth Abladen tai Dicksonin tasoinen kaveri veikkausliigaan. Onnea Klubille vielä kerran!
 
Viimeksi muokattu:
Arvomaailmamme raiskatkaa...Orgiat raikaa ainiaan!
Haureutta, himoa ja valuuttaa...Ei uutta ennen kun on entinen naitu!

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: Restarting...
Entä Honka? Ei sen peleissäkään Tapiolan urheilupuiston surkeassa putkikatsomossa tuon enempää ole tällä kaudella ollut katsojia. Kuuluuko tommonen liigaan?
Tätä koronakautta nyt ei kannata tietenkään mihinkään vertailla, mutta jos katsotaan vaikka kautta 2019. Hongan yleisökeskiarvo oli n. 2000 ja MIFKin 1200.

Silloin mestaruuskaudellakin 2k katsojan raja ylittyi 2 kertaa.


Toki veikkausliigassa pelaavat vain ne jengit, jotka siellä ansaitsevat pelata. Jokohan Oulu kykenee vakiinnuttamaan paikkansa ylhäällä?
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen urheilu
Kun kausi vasta eilen päättyi ja karsinnatkin vasta ovat tulossa niin ei ehkä ole vielä aika perustaa uuden kauden ketju. Mutta ensi kauteen liittyvä asia sitten tähän. Eli Haka vahvistaa tämän kauden heikointa osa-aluetta Mika Hilanderilla. Tulee Ilveksessä. Vaikka ikää alkaa olemaan niin pitäisi olla upgrade edellisiin ja tuo sellaista johtajuutta, rauhallisuutta ja selkeyttä varmasti alakertaan. Nyt kun Haka säilyi niin on varmasti helpompi lähtemään rakentamaan tietä ylöspäin. Tässä vielä linkki uutiseen: Uuden kauden ensimmäinen palanen: Mika Hilander Hakaan! - FC Haka
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen urheilu
Ite lähtisin nyt veikkaamaan sarjataulukkoa jotenkin näin

1. HJK
2. FC Inter
3. Honka
4. KuPS
5. Ilves
6. SJK
7. HIFK
8. Haka
9. FC Lahti
10. MIFK
11. TPS
12. RoPS
Ei se nyt ihan paskasti tämä veikkaus mennyt. HJK ja Fc Inter oikein. KuPS ja Honka väärinpäin, mutta erittäin lähellä. Siihen vielä Ilves oikein. SJK, HIFK ja MIFK kanssa yhden päässä. Lahti meni eniten perseelleen heittäen kolme sijaa. Haka sitten kaksi sijaa. TPS ja RoPS sitten oikein. 5/12 täysin oikein ja 10/12 yhden päässä. Katotaan jos ensi vuodelle saisi parannusta tälle tietämykselle.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.
Oma veikkausrivi kauden alla: (suluissa erotus oikeaan sijoitukseen)

1. HJK
2. KuPS (-1)
3. Honka (-1)
4. Ilves (-1)
5. SJK (-2)
6. Inter (+4)
7. HIFK (-1)
8. Haka (-2)
9. Lahti (+3)
10. MIFK (+1)
11. RoPS (-1)
12. TPS (+1)

Ainoastaan Klubin ilmiselvä mestaruus meni oikein, mutta sentään isossa kuvassa voimasuhteet sain suunnilleen maaliin. Suurin ”ylisuorittaja” omaan ennakkooni verrattuna Inter ja Lahti. Suurimmat alisuorittajat SJK ja Haka.

Kuten ennakossa kirjoitin Interistä, niin laatua on, mutta leveyttä ei. Leveyttä tuli kauden mittaan lisää ja avainpelaajat säilyivät ehjinä. En silti osannut ennakoida kakkossijaa tai edes mitalisijaa. Pelaajabudjetti kuitenkin siellä liigan keskikastissa.
 
RELEASE THE KRAKEN

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Suurimmat alisuorittajat SJK ja Haka.
SJK:n osalta oli Pallokerhossa ihan terävä huomio, että Sarajärveä on asiantuntijat valmentajaruljanssista moittineet että ongelmat ei ratkea valmentajaa vaihtamalla, ja sitten kuitenkin kun valmentajaksi tuli sopiva nimi niin heti kuviteltiin että ne ongelmat yhtäkkiä ratkeaisivatkin, ja veikattiin SJK:ta liian ylös. Ihan samaan halpaan menin minäkin ja Pallokerhokin.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet
SJK:n osalta oli Pallokerhossa ihan terävä huomio, että Sarajärveä on asiantuntijat valmentajaruljanssista moittineet että ongelmat ei ratkea valmentajaa vaihtamalla, ja sitten kuitenkin kun valmentajaksi tuli sopiva nimi niin heti kuviteltiin että ne ongelmat yhtäkkiä ratkeaisivatkin, ja veikattiin SJK:ta liian ylös. Ihan samaan halpaan menin minäkin ja Pallokerhokin.
Joo samaan halpaan mentiin. Oli omassa päässä ainakin helppo järkeillä, että jos on top 5 -materiaali ja top 5 -valmentaja, niin joukkue löytyy myös taulukossa viiden parhaan joukosta.

En tiedä onko Sarajärjen ajatusmaailmassa tapahtunut muutos tai jos ei ole, niin kuinkakohan lähellä Honkavaaran potkut olivat tällä kaudella jossakin kohtaa? Hienoa kuitenkin, että valmentajaa ei vaihdettu ja tietynlaista jatkumoa on luvassa. Ehkä se menestys sieltä vielä tulee.
 
RELEASE THE KRAKEN

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
En tiedä tuleeko AC Oulu jäädäkseen. Mutta sen voi sanoa, että Oulussa on tehty järkevää talous edellä työtä viimeiset 10v tähdäten tähän hetkeen eli liiganousuun. Juho Meriläinen on fiksun oloinen seurajohtaja, joka ei haihattele vaan paiskii töitä. Vaikka AC Oulu ei tulisi jäädäkseen, tekee se jatkossakin töitä, että jossain vaiheessa tulisi jäädäkseen. AC Oulu on Meriläisen johdolla etsinyt vaihtoehtoisia tapoja rahoittaa AC Oulun toimintaa. Hyvä esimerkki on viime keväältä, kun koko joukkue sitoitui työskentelemään talkoohengessä ja keräämään rahaa pehmittämään koronaiskua, kun pelejä ei ollut.

AC Oulu on ollut myös erittäin aktiivinen tässä kuussa nousevan jalkapallohallin suhteen, mikä parantaa huomattavasti täkäläisiä talviharjoittelu olosuhteita. Lisäksi Ouluun on näillä näkymin tulossa komea jalkapallostadion vuonna 2023. Ainakin se on tavoite ja sillä on jo voimakkaita tuulia purjeissaan.

Liigaan nousee taloudellisesti vakaa seura, joka ei ole hakemassa menestystä lyhytnäköisesti, vaan katseet ovat pitkäjänteisessä työnteossa. Joku päivä seura haluaa olla tietysti jatkuvasti mitalitaistossa ja euroopassa. Tämä talousalue antaa edellytykset sille.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Hienoa että Ykkösestä nousee Veikkausliigaan nyt sellainen organisaatio, jolla on oikeasti paukkuja olla myös ihan vakavastiotettava liigaseura. Onhan AC Oulu takavuosina ollut melkoinen puuhastelukerho, mutta nyt siellä on uuden pääomistajan johdolla laitettu hommia kuntoon. Uusi stadion on tulossa, junnuputkeen on käyty panostamaan ja omistajien puheiden mukaan tarkoituksena olisi tehdä "Kärpät" jalkapallon puolella, joten kunnianhimoa ei ainakaan puutu. Onhan se ollut vähän surullista, että Oulun kokoisessa kaupungissa ei ole ollut pääsarjatason jalkapallojoukkuetta kymmeneen vuoteen. Talousalue on kuitenkin sen verran iso, että järkevästi johdettuna seuran pitäisi helposti pysyä Veikkausliigassa.

RoPS pelasi niin surullisen heikon kauden, että heitä ei tule kyllä ikävä. Karsinnoissa olisi ihan kiva, jos KTP nousisi Veikkausliigaan, mutta en näe heilläkään oikein edellytyksiä säilyä pääsarjassa yhtä kautta pidempään. Ero Ykkösen ja Veikkausliigan välillä on kuitenkin melko iso, mistä viimeisimpänä esimerkkinä on toissakaudella Ykköstä dominoineen Hakan kausi Veikkausliigan puolella.

Mitään järisyttävän suuria yllätyksiä ei tämä mennyt kausi tarjonnut. HJK:n paluuta mestariksi veikkasin ennen kauden alkua ja alun vaikeuksien jälkeen se myös tapahtui. SJK ja HIFK olivat itselleni suurimpia pettymyksiä ja Hakaltakin odotin vähän parempaa kautta. Inter oli ehdottomasti positiivinen yllätys, sillä odotin heiltä selvästi huonompaa kautta. Interin joukkue heikentyi kuitenkin ihan merkittävästi edellisestä kaudesta. RoPS oli vähän surullinen näky tällä kaudella, mutta onneksi nuo TPS ja Haka kuitenkin piristyivät kauden edetessä, jotta sarjan piste-erot tasoittuivat.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

Jeffrey

Jäsen
Oulu on kyllä tervetullut kaupunki Veikkausliigaan, vaikka Saarenheimon käsimaali edelleen vituttaakin.

Pohjanmaalle, vai pitäisikö sanoa Pohjanmaille voisi olla kehittymässä uusi futisklusteri jos isot futiskaupungit saataisiin jollain tapaa riittävällä tasolla toimimaan yhteen ja kilpailemaan keskenään. Olen täälläkin toivonut liigan joukkuemäärän kasvattamista, ja edelleen koen sen suomifutiksen kannalta tärkeäksi, että sarjaan saataisiin muutama selkeästi kasvattajajoukkueeksi profiloituva joukkue. Uskoakseni tällön myös talous olisi helpommin hallittavissa ja joukkueiden kiinnostus paikkakunnalla eittämättä nousisi. Ei tuo Ilveksen temppu helppo ole, mutta ei ole käytännössä mitään varsinaista syytä miksi ei myös muut seurat kykenisi tuottamaan joka vuosi uusia Veikkausliigatason pelaajia. Veikkausliigan taso on kuitenkin nuorille pelaajille ihan hyvä, eikä se taso nyt hirveästi myöskään laskisi vaikka sinne muutaman joukkueen lisää nostaisi.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen urheilu
Karsinoihin lähdettäessä nostetaan miten käynyt aikasemmin. 2015 tosiaan karsinnat tuli tauon jälkeen käyttöön.

2019: KPV-TPS (TPS)
2018: TPS-KPV (KPV)
2017: HIFK-Honka (Honka)
2016: Inter-TPS (Inter)
2015: KTP- PK-35 (PK-35)

Huomioitavaa on, että vain kerran Veikkausliigajengi on onnistunut säilyttämään paikkansa. Eli vaikeeta on tulossa nytkin TPS:lle. Tuttua hommaa TPS:lle kun nyt kolmas vuosi putkeen karsinoissa. 2017 tuli tauko kun nousivat suoraan, mutta myös 2016 olisivat karsinnoissa. Jos putoaisivat nyt niin eiköhän ensi vuonna taas. Tai jos säilyvät niin kyllä silloinkin.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
KuPS otti (säälittävän) mitalin molempien sukupuolien sarjoissa. Se oli luvassa oleva maksimi, eikä korona kaatanut seuraa. Stadion tulee joskus? Tsemppiä Turkuun, kun kausi on kesken.
 
Tässä lukee jotain fiksua ja kekseliästä..

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Karsinoihin lähdettäessä nostetaan miten käynyt aikasemmin. 2015 tosiaan karsinnat tuli tauon jälkeen käyttöön.

2019: KPV-TPS (TPS)
2018: TPS-KPV (KPV)
2017: HIFK-Honka (Honka)
2016: Inter-TPS (Inter)
2015: KTP- PK-35 (PK-35)

Huomioitavaa on, että vain kerran Veikkausliigajengi on onnistunut säilyttämään paikkansa. Eli vaikeeta on tulossa nytkin TPS:lle. Tuttua hommaa TPS:lle kun nyt kolmas vuosi putkeen karsinoissa. 2017 tuli tauko kun nousivat suoraan, mutta myös 2016 olisivat karsinnoissa. Jos putoaisivat nyt niin eiköhän ensi vuonna taas. Tai jos säilyvät niin kyllä silloinkin.
Alkaa olemaan tuttuja juttuja nämä loppukauden trillerit räntäsateessa. Tänä vuonna ei oikeastaan edes ole jännitystä ilmassa, niin luottavainen olen Tepsin tekemiseen ja Kotkan joka vuotiseen sulamiseen. Huomenna 0-1 Kotkasta ja kotona helppo 1/2-0 ja kiitokset Mika Ääritalolle matsin jälkeen.

Ensi vuonna säilyminen saattaa olla aavistuksen helpompaa, kun samoissa kahinoissa oletettavasti on Oulu, Maarianhamina, Haka, HIFK/KoooTeeeePeee.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen urheilu
Toisaalta ensi vuonna liigan puolella tuskin on RoPSin kaltaista huumoriporukkaa. Sehän Tepsin suoralta putoamiselta tänä vuonna pelasti.
HIFK:lla edessä kohtalon viikonloppu: 400 000 tilille tai divarikeikka – kolmesta vaihtoehdosta kaksi tietäisi katastrofia

Niin tällä hetkellä näyttää aika pahalta HIFK:n suhteen. Tällä hetkellä tilanne on se , että on mahdollista HIFK putoaa kokonaan pois. Jos HIFK jatkaa Veikkausliigassa niin voi olla RoPS:in kaltainen huumoriporukka.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
HIFK:lla edessä kohtalon viikonloppu: 400 000 tilille tai divarikeikka – kolmesta vaihtoehdosta kaksi tietäisi katastrofia

Niin tällä hetkellä näyttää aika pahalta HIFK:n suhteen. Tällä hetkellä tilanne on se , että on mahdollista HIFK putoaa kokonaan pois. Jos HIFK jatkaa Veikkausliigassa niin voi olla RoPS:in kaltainen huumoriporukka.
Niin ei se taloustilanne nyt kyllä mikään hyvä ole monellakaan. Ensi kaudella voi olla monta RoPSin kaltaista "huumoriporukkaa"
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Toisaalta ensi vuonna liigan puolella tuskin on RoPSin kaltaista huumoriporukkaa. Sehän Tepsin suoralta putoamiselta tänä vuonna pelasti.
Ja toiselta kantilta ajateltuna, ilman yhtä Antti Munukan järkyttävän puusilmäistä vihellystä TPS ei pelaisi edes huomenna.

Kuten Lert yllä sanoi, ensi kaudella voi olla montakin huumoriporukkaa. Oulussa, Valkeakoskella, Lahdessa ja kivellä tuskin hirveästi on ylimääräistä rahaa satsata. TPS joutuu myös varmaan kiristämään vyötään, kun ei ole toimari talkootöissä ja kuittaamassa velkoja. Yritysmyynti sentään taisi onnistua tänä vuonna siedettävästi.
 

Katto

Jäsen
En usko olevan mahdollista, että yhdessä viikonlopussa HIFK kerää 400 000e. Taitaa käydä niin että jää lisenssi saamatta ja molemmat karsijat pääsevät Veikkausliigaan karsinnan tuloksesta riippumatta.

Rops teki muuten kaikkien aikojen ennätyksen paskimmalla pistekeskiarvolla pääsarjassa, joten termi "huumoriporukka" ei ollut ihan tuulesta temmattu.
 
Katson maailmaa kun vannesaha klapia
-Aivovuoto-

Jeffrey

Jäsen
Hyvä ja odotettu päätös HIFK:n pienosakkailta. Käytännössä tuo kiinalaisen tahtoon suostuminen olisi tarkoittanut sitä, että HIFK:sta olisi tullut tanskalaisen divariporukan divariporukka. Kiekkokielellä farmin farmi. Olkoonkin, että Velje nyt tulevaksi kaudeksi ylös nousikin.

HIFK:n historia on ollut hankala, mistä kielii ylipäänsä bulvaanin mukaanotto omaan laivaansa. HIFK:sta jo aijemmin kommentoitiinkin, että silloin kun menee hyvin niin porukkaa on pyytämässä mukaan projektiin, mutta kun rahoittajia oikeasti tarvitaan niin ketään ei näy missään.

Kuitenkin mikäli pidempiaikaista menestystä halutaan hakea niin kyllä se vain niin on, että omilla voimilla eteenpäin on työnnettävä. Se on sitten valitettavaa jos omat voimat ei riitä, mutta harvemmin nämä bulvaanit ovat onnea tuoneet. Eri asia sitten, jos olisi jonkun Dortmundin affi, taikka omistajalla olisi oikeasti joku konkreettinen intressi kehittää seuraa ja sen ympäristöä.

Vaikka jullit sitä itseään onkin, niin silti täältä tuki sinne. Suomijalkapallo tarvitsee HIFK:ta, ja stadin derbyä.
 
Ja toiselta kantilta ajateltuna, ilman yhtä Antti Munukan järkyttävän puusilmäistä vihellystä TPS ei pelaisi edes huomenna.
Kyllä varmasti noinkin voi ajatella, mutta kovinkaan kestävällä pohjalla tuo ei minusta ole. Tuomarivirheitä tulee pitkän kauden aikana kaikille ja toisille ne maksaa enemmän ja toisille vähemmän.

Toivon ilman muuta TPS:n säilymistä pääsarjassa, sillä Turku futiskaupunkina tarvitsee kaksi seuraa ylimmälle tasolle. Mitenkään hyvät eivät Palloseuran näkymät ole, mutta sama juttu on tottakai aika monella muullakin pienen budjetin seuralla.
 
RELEASE THE KRAKEN

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy