Veikkaaja(Nieminen)

  • 18 780
  • 114

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
1980 luvun lopussa ja 1990 luvun alussa Mika Nieminen oli ehdoton suosikkipelaajani. Tätä asemaa ei muuttanut edes se, että hän jätti llveksen, meni Lukkoon ja sitä kautta Ruotsin puolelle.
Kauden 1990-91 jälkeen odottelin joka kesä kieli pitkällä uutisia Veikon paluusta. Ja kuuluihan sen suuntaisia juttuja useinkin, mutta siirtoa ei koskaan tapahtunut.
Kauden 1996-97 valehtelujen jälkeen en enää miestä ole Ilvekseen toivonut. Raipen tapainen sydämeltään todellinen Ilves olisi palannut huomattavasti aikaisemmin Tampereelle. Minua ei ainakaan Niemisen tämän päivän Aamulehden lirkutukset hetkauta. Totuus on nähty jo vuosia sitten...

Niemis-vastaisuuteni ei siis liity millään tavalla miehen pelitaitoihin. Veikko on aivan varmasti pelillisesti vahvistus Ilvekselle ensi kaudella. Kuinka suuri apu hän on niin sitä onkin paljon vaikeampi arvioida. Veikkaisin hänen nakuttelevan n. 40 pinnaa. Minua ei haittaa Niemisen heikohko puolustusasenne tai ailahtelevuus. Mahtavana mailataiturina ja loistavan peliälyn omaavana pelaajana Nieminen luo takuuvarmasti hienoja hetkiä pelikentällä. Niemisen petturuutta en kuitenkaan unohda ja siitä syystä en olisi miestä halunnut enää Ilveksen paidassa nähdä. Minä en unohda kaikkea aikaisempaa yhdessä yössä.
Muistan kyllä esim. viime kevään, kun 75 prosenttia Ilves-yleisöstä naureskeli Niemisen jokaiselle epäonnistumiselle jäällä. Samoin lähes jokainen muisti mainita hänen laiskuutensa ja asennevammansa. Nyt hän on taas lähes jokaisen ilvesläisen suuri sankari. Näinhän se mieli muuttuu muuallakin kuin jääkiekon parissa...

No, tilanne on mikä on, Nieminen on Ilveksen mies ensi kaudella. Aika yllättävää mikäli tuo Aamulehden tieto pitää todellakin paikkaansa eli, että HIFK maksaa Niemisen palkan.
Mitenkään huippukalliiksi Veikon pestaaminen ei siis ilmeisesti Ilvekselle käynyt. mikä on positiivinen homma ja vähentää ennen kaikkea hankinnan riskiä. Aikaisempia tempauksia en Niemiselle anteeksi anna, mutta totta kai toivon miehen pelaavan huippukauden Ilveksen paidassa. Pelien ajaksi osaan kyllä laittaa negatiiviset vibrat takaraivoon ja nauttia maestro kakkosen jääkiekkotaiteesta. Kritiikin peitsi kyllä on herkässä mikäli Veikon pelit eivät ala kulkemaan, se on varmaa.

---------------------------------------------------------------------------------
Veikon jalkakikka on purrut useampaankin kokeneeseen ja hyvään puolustajaan. Muistan hyvin maaottelun Suomi-Kanada, kun Veikko vei Kanadan kokenutta - ja NHL tasollakin hyvänä peruspuolustajana pidettyä - Jamie Macounia 100-0 ja teki loistavan harhautuksen jälkeen maalin kanadan verkkoon. Macoun oli harhautuksen jälkeen todella avuttoman näköinen. TV:n kauttakin huomasi kokeneen puolustajan avuttoman olon; Macoun näytti selvästi miettivän, että kuinka se sen (jalkakikan) teki? - eihän tässä näin pitänyt käydä?? - missä on vaihtopenkki??? - Äkkiä sinne!!
--------------------------------------------------------------------------------------

Tämä kyseinen pelitilannehan tapahtui vuoden 1991 kotikisoissa, mutta korjataan nyt sen verran, että Nieminen ei suinkaan loistavan jalkakikkansa jälkeen veivannut itse kiekkoa verkkoon, vaan maali syntyi vasta reboundista muistaakseni Hannu Järvenpään toimesta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
suomi salama

caloun käytti faneja hyväksi. Itki lehdissä haluan suomeen pälä pälä IFK pälä pälä TPS ei halua pälä pälä jokerit tarjoo jne.
Pakkohan se oli ottaa.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Anteeksiannon aika, Saarinen!

Jaksaa se Saarinen marmattaa:

"Niemisen petturuutta en kuitenkaan unohda ja siitä syystä en olisi miestä halunnut enää Ilveksen paidassa nähdä. Minä en unohda kaikkea aikaisempaa yhdessä yössä. "

ja

" Aikaisempia tempauksia en Niemiselle anteeksi anna..."

Petturuudesta anteeksiantoon... On siinä Suuria Sanoja, kun kyseessä on kuitenkin vain urheilu, ja Niemiselle ja muille kiekkotaitureille ammatti, mistä pitää nyhtää kunnon pesämunaa loppuelämäksi, kun ne koulut jäivät aikoinaan tämän harrastuksen jalkoihin. Eli niin kuin Veikko aikoinaan minulle tokaisi: "Tulevaisuuttakin pitää ajatella, kun kaikki eivät voi jäädä eläkkeelle isän perustaman firman toimitusjohtajaksi!"

Anna jo anteeksi, Saarinen! "Petturia" vihataan, kun mies pelaa muualla, mutta palatessaan omien joukkoon hän on taas"Sankari"!

Leikkiähän tämä vain on!

Mutta leikkiä ei ole se, että Veikko jo monena vuonna yritteli takaisin Tampereelle, mutta sopimukseen ei vain päästy. Itse ymmärsin jo silloin hyvin, ettei Veikko voinut tulla joukkueeseen semmoisella sopimuksella, millä hän olisi saanut puolet vähemmän kuin joku Mikko Peltola!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ilves-faneille

Kysymys kuuluu onko teidän viime kaudella puoli-jumalaksi nostamanne Heikki Mälkiä väärässä kun hänen mielestään ei Hifk tarvinnut Niemisen palveluksia?
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Kevyin, lyhin ja nuorin kalusto?

Viestin lähetti Vesku


Keski-ikä on ikä 23.7 v (mukana on 2+8+12 pelaajaa eli ei liikoja junioritäytteitä listassa kuten joillakin). Tuolla pääsee vasta kahdeksanneksi vanhimmaksi SM-liigassa.

Jos muiltakin otettaisiin sellainen pelaajalista, millä voi pelata SM-liigaottelussa (2+8+12 pelaajaa), niin Ilves olisi keski-iässä vieläkin alempana.

Otin TPS:ltä 2+7+12 pelaajaa, eli jätin pois kolmosmaalivahdin jatkoajan listasta. Keski-ikä on silloin 22,95 v, josta vielä eriytettynä vanhimmat:
Kai Nurminen 32v
Mika Alatalo 30v
Kimmo Eronen 29v
Jani Kiviharju, Fredrik Norrena ja Mika Lehtinen 26v

Ei voi sanoa, että tuo olisi iällä pilattu.

Mainitaan vielä, että puolustuksen (7kpl) keski-ikä on 22,43 v ja keskipituus 179,1 cm ja keskipaino 81,71 kg.

Mitenkäs muilla, pärjäättekö lyhyydessä ja keveydessä? Entäs nuoruudessa (7 ns. pelaavaa pakkia)?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Voi herranjestas sentään kuinka täällä jaksetaan hekumoida jonkun sammuneen tähden seurasiirrolla. Suorastaan liikuttavaa luettavaa. Etenkin Tamperelaisten hekumointia ja selityksiä huonoille Helsingin vuosille on suorastaan mahtava seurata.

Eihän Veikko täällä viihtynyt Ilves-sydämineen ja harjoittelukin epäonnistui, niisk..Evakossa joutui kurja pelaamaan, eikä silloin kulje, mutta nyt lähtee!! Etukäteen oli jo selvä, että missään muualla kuin Ilveksessä tämä viimeinen taiteilija ei pelaa. Hän kuunteli sydämensä ääntä ja palasti KOTIIN!!! Hyvin motivoituneena ja täynnä näyttämisen halua. Paluu maajoukkueeseen on mielessä. Stadissa häntä ei ymmärretty, mutta Ilves onkin ainoa seura, jossa taiteilijoita on pelannut ja heitä ymmärretään sillä Ilves on pohjimmiltaan taito!!! -kuten Veikkokin on!!!! Siitä se stadin keikka kiikasti ku siellä ei hiffata ku Tomekkeja ja Nielikäisiä. Risto Jalo tietää mitä tekee ja Veikko on sanonut olevansa tosi tykissä kunnossa -paremmassa kuin koskaan!! Se on laihtunutkin ainakin 20kg viimesen kuukauden aikana, on meinaan reenannu...! Hyvä Raipe!!! ...nii, ja Veikko kans!!!!

Jippii!! :D
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Mälkiä & Veikko

Mixulla on kyllä pointti tuossa kysymyksessä, olen itsekin samaa miettinyt.

Toisaalta, Mälkiä haluaa aina joukkueeseensa ainoastaan ehdottoman sitoutuneita pelaajia ja ainakin minun käsittääkseni Veikon motivaatio pelata HIFK:ssa ei enää viime kauden sekoilujen jälkeen kovin kova ollut. Tämän vuoksi Mällikin ilmeisesti katsoi parhaaksi antaa äijän mennä. Totta on sekin, ettei Nieminen kovin Mällin tyylinen pelaaja ole...
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Re: Re: CALOUN

Viestin lähetti Suomi-Salama


Korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä, mutta minulla kun on sellainen käsitys, että enemmänkin hifkin fanit kiristivät seuraa tekemään Jampan kanssa sopimuksen kuin Jamppa itse...

Liikuttavaa muuten huomata, miten lojaalisti suurin osa Bluesin faneista suhtautuu Calouniin, vaikka mies ei ole vielä yhtään peliä pelannut. Mitenhän sitten käy, jos sama kiukuttelu jatkuu Bluesissa...?

Hyvä Veikko! Siinä on uskomattoman nopea tutkapari ensi kaudeksi Ipalle: Raipe-Veikko :)


Siirto Ilvekseen oli luultavasti Veikon uralle viimeinen mahdollisuus. Maisemanvaihto on kaverille erittäin tärkeää, jos meinaa saada uuden alun ajoittain hiukan jäähdyttelijämäisesti menneiden viime kausien jälkeen. Kova riski on silti: potentiaalia on, mutta suoritushaitarikin on hirmuisen suuri, kuten Calouninkin kohdalla Espoossa.

P.S. Blues 2001-02 -ketjussa oli aikoinaan kova Caloun-keskustelu päällä, ja tehdäkseni yleistä yhteenvetoa Calounin tuloon suhtauduttiin optimistisesti, mutta kuitenkin siirtoa pidettiin erittäin suurena riskinä nimenomaan joukkuekemialle. Jos kaveri ei Espoossa viihdy, niin jälki voi olla aika karmeaa. Toisen ääripään näimme HIFK:n kulta-aikoina...

Kumma miten Tommyn jo lähes copyright-oikeudet ansaitseva provoisointi-uho-suunpieksäntä yleistetään aina Blues-fanien yhteiseksi mielipiteeksi...
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Mike
Voi herranjestas sentään kuinka täällä jaksetaan hekumoida jonkun sammuneen tähden seurasiirrolla.

Asiaa kirjoitat jälleen Mike! Taas tätäkin ketjua lukiessa naurattaa ja huomaa että naapurileirissä aika kultaa muistot. :D
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti RightWing
Tämä Turussa finaaleissa tapahtunut "lapsen lyöminen" oli kyllä pelkkää huonoa tuuria, joka olis voinut aika varmasti sattua kelle tahansa muullekin. Vielä tänäkään päivänä kukaan ei edes taida tietää varmasti, että mitä tarkalleen ottaen tapahtui. Muistan kolmesta eri lehdestä lukeneeni kolmet eri versiot tapahtuneesta. Ainut yhdistävä tekijä taisi olla jonkinlainen lapsi, ja se että Caloun löi mailalla siihen lasiin. Itsehän herra kertoi luulleensa senkin olevan samanlaista pleksilasia, tai mitä lienee, kuten siellä kaukalon reunalla. Ja kuten kaikki tietävät, kyllähän ne pelaajat siellä niitä pleksejä huitoo kun vituttaa tarpeeksi.

Huonoa tuuria osassa oli se, että sen pleksin takana oli hjoku ja että pleksilasi hajosi. Siltikin, pelaajan pään yläpuolella olevan pleksin, jonka takana on siis katsojia, huitelu ei kuulu pelaajan normalikäytökseen.

Olisi lyönyt mailalla tiiliseinää, jos v*tutti. Mutta pään yläpuolella olevan lasin hajottaminen vaatii jo hiukan suunnittelua. Minä ymmärrän mailan pirstomiset ja yläriman "lommottamiset", mutta katsomoon suuntautuvaa huitomista en ymmärrä. Imho pelikielto oli aiheellinen. Kuten oli Berginkin samassa sarjassa, vaikka mielesätni siitä olisi jollekin muullekin voinut antaa istuntoa. Ainakin 2 min.
 

Vesku

Jäsen
Viestin lähetti TM
Taas tätäkin ketjua lukiessa naurattaa ja huomaa että naapurileirissäkin aika kultaa muistot. :D

Ai taasko? Missä viimeksi, jos sanasi mukaan tässä on?

Hyvä että naurattaa. Niin minuakin Apa Kulmalat ja muut hehkutukset, ei nekään naapurileirin ja sinun 80-luvun muistelmat ole unohtuneet...
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mad Dog: Kyllä minä tiedostan, että jääkiekko on pelaajille vain ammatti. Arvostaisin Niemistä yhä samalla tavalla kuin 1980-90 luvun vaihteessa mikäli hän olisi jo vuosia sitten myöntänyt suoraan rahan ratkaisevan ja jättäneen nämä Ilvekseen tulolupaukset sekä parit suorat valheet kertomatta. Rahanahneuden ja juurettomuuden ymmärrän, mutten valehtelua ja petettyjä lupauksia. Noista aikaisempien vuosien sopimuskuvioista ei kukaan tiedä tarkkaa totuutta, joten ne eivät mitään Niemisen paluuhaluista todista.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Vesku


Ai taasko? Missä viimeksi, jos sanasi mukaan tässä on?


Luepa vaikka Nuckheadin viesti uudestaan jos jaksat kaivaa sen esiin. Se olisi ihan ymmärrettävää että esim. Ville Niemisen Stanley Cup voitosta kirjoitettaisiin vaikka koko kesä tällä palstalla mutta jostakin Veikon paluusta Ilvekseen niin voi hyvä tavaton sentään. No ei millään pahalla kuitenkaan ettei kukaan provosoidu. :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
mike

ikävää luettavaa. Miten itse olisit suhtautunut jos "sammunut" tähti Jari Kurri olisi lopettanut uransa teillä?
Tai jos strömberg palaisi kaudeksi kotiin ja sveitsiläiset nauraisivat. Tod.näk sinä et sortuisi hehkuttamaan.
Ilveksen kanattajat eivät näköjään saa olla iloisia siitä että yksi seuran/suomen parhaista pelaajista lopettaa uransa omassa seurassaan. Olen jotenkin aina ollut sitä mieltä että ymmärät "kannattamisesta" mutta tälläinen kommentti masentaa. Huvittavinta on että teitä koko siirto ei edes koske.

PS:Ville P££££££n saatte pitää ikuisesti
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: TM:

Viestin lähetti HN
Miksi osasin jo etukäteen arvata, millainen sinun panoksesi tähän viestiketjuun tulee olemaan?

Ota nyt ihan rennosti ja käy vaikka ahvenisjärvessä uimassa töiden jälkeen, se helpottaa. Käsittääkseni et ole tämän osa-alueen moderaattori ja luoja varjelkoon että et koskaan tule olemaankaan. Sinun on varmasti hyvin vaikea tulla toimeen toisten ihmisten kanssa netin ulkopuolella kun heti näin keskellä kesääkin olet yhdestä kommentista jo heti takajaloillasi. ;)
 

Vesku

Jäsen
Viestin lähetti TM
Luepa vaikka Nuckheadin viesti uudestaan jos jaksat kaivaa sen esiin. Se olisi ihan ymmärrettävää että esim. Ville Niemisen Stanley Cup voitosta kirjoitettaisiin vaikka koko kesä tällä palstalla mutta jostakin Veikon paluusta Ilvekseen niin voi hyvä tavaton sentään. No ei millään pahalla kuitenkaan ettei kukaan provosoidu. :)


Ville Niemisestä onkin varmasti kirjoteltu kesäpäivät pitkät, miksei olisi. Kuka kirjottamista kieltää, paitsi ...

'Jotakin Veikon paluusta Ilvekseen' on ollut tarjottimella jo pitkän aikaa ja nyt kun se on tosi, niin siitä kirjotetaan ansiokkaita kirjotuksia kuten Nuckheadin eikä vain muutaman rivin jee jee -viestejä, niin miksi se pitäisi kieltää?

Enemmän aiheesta kirjotetaan Ilveksen sivuilla. Jos kerran tämä Veikko Niemis -viestiketju täälläkin sinua niin riepoo niin miksi sitten kirjoitat tänne ketjuun? Jos olisit oikeasti kiinnostumaton asiasta olisit ollut laittamatta mitään.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Vesku


Enemmän aiheesta kirjotetaan Ilveksen sivuilla. Jos kerran tämä Veikko Niemis -viestiketju täälläkin sinua niin riepoo niin miksi sitten kirjoitat tänne ketjuun?

No eipä minulla ole tällä hetkellä mitään lisättävää. Jatkakaa vaan teitä kiinnostavasta aiheesta, ihmettelin vaan samaa mitä Mikekin siinä viestissään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
TM

Ei varmaan kiinosta sinua, mutta oletko ajatellut että esim. Ilves ja IFK kannattajia asia kinostaa?

Ei minuakaan kiinostanut viime kesänä missä kunossa Kadlec oli, sinua taisi kinostaa. Vai mitä?
 

vili

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves
Nyt ollaan huomattu missä on todellista jääkiekkokulttuuria,nimttäin tampereella.Hesalaisilla ei yksinkertaisesti ole ketään pelaajaa,jonka he voisivat toivottaa tervetulleeksi takaisin kotikaupunkiin pelaamaan,vaikka edelliset kaudet olisivatkin menneet "huonosti" kyseisellä pelaajalla.Tampereelta sitä löytyy,jopa molemmista seuroista.Tervetuloa tampereelle NIEMINEN.Hienoa katsella tulevalla kaudella uusitussa hakametsän hallissa kun tamperelaisen kiekkopin saaneet "ikäloput,ylipainoiset,kankeat ja muuten vain hitaat"ilveshyökkääjät pelaavat.:)
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: TM

Viestin lähetti Nuorempi Nelson
Ei varmaan kiinosta sinua, mutta oletko ajatellut että esim. Ilves ja IFK kannattajia asia kinostaa?

Ei minuakaan kiinostanut viime kesänä missä kunossa Kadlec oli, sinua taisi kinostaa. Vai mitä?

Niin siis Kadlec kävi ja lähti Tapparasta kauden 99-00 alussa. Ymmärrän pointtisi ja jo aiemmissa viestissäni tässä ketjussa mainitsin että jatkakaa.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Mestari palaa kotiin

Muistaa sopii kuitenkin, että Mika "Veikko" Nieminen on tuonut meille lätkäjännäreille pirun hyviä hetkiä monena vuotena, jotka varmasti painavat enemmän vaakakupissa kun hänen heikot hetkensä.

"Veikko" on maailmanmestari vuosimallia 1995!!!!

Muistelkaa vain niitä loistavia hetkiä ja niitä selkäpiitä pitkin kulkeneita kylmiä väreitä ja tunnelmia, joita meille 95-MM:n finaalin jälkeen pukukopista TV viestitti.

Autokulkueessa Helsingissä MM-kisojen jälkeen "Veikko" oli yksi sankareista. Muistan ikuisesti kun avoauto hiljaa ajoi Mannerheimintiellä Helsingissä ja kättelin "Veikkoa". Poikani oli silloin 10-v. ja sen jälkeen on aina tiennyt kuka on "Veikko".

Minä muistan ainakin "Veikkoa" hyvällä, vaikkakin lähti Ilvekseen.
Minä suon myös hänelle terassivisiittiä Jutilan ja Ojasen kanssa, vaikka painaisi 500 kg.

Olisin mielelläni suonut "Veikolle" Suomen mestaruuden IFK:n paidassa. Harmi ettei niin käynyt.

Nyt mestari on jälleen kotona ja peli jatkuu....
 

valdo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Edinburgh Capitals, Hibernian FC, Arsenal
Yllättävää

on tietenkin se että TM ymmärtää jonkun viestin, sitä taas on vaikea ymmärtää mitä annettavaa tällä ymmärryksellä on tähän viestiketjuun.

No niin olihan se vielä muutama kuukausi sitten lähempänä, että te saatte Niemisen, nyt kupit kääntyi näin ja paskahalvaus on lähellä.

Veikon 120 kiloista ylipainoista kaksoisleukaista olemusta voivat kaikki halukkaat käydä katsomassa Aamulehden nettiversiosta.
Missäköhän ne kilot ovat, Hämeenlinnassa vissiin.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Re: Yllättävää

Viestin lähetti valdo
No niin olihan se vielä muutama kuukausi sitten lähempänä, että te saatte Niemisen, nyt kupit kääntyi näin ja paskahalvaus on lähellä.

Täh?!? Mitäs tämä juttu on, en ole kuullutkaan?
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Yllättävää

Viestin lähetti valdo
on tietenkin se että TM ymmärtää jonkun viestin, sitä taas on vaikea ymmärtää mitä annettavaa tällä ymmärryksellä on tähän viestiketjuun.

No niin olihan se vielä muutama kuukausi sitten lähempänä, että te saatte Niemisen, nyt kupit kääntyi näin ja paskahalvaus on lähellä.

Veikon 120 kiloista ylipainoista kaksoisleukaista olemusta voivat kaikki halukkaat käydä katsomassa Aamulehden nettiversiosta.
Missäköhän ne kilot ovat, Hämeenlinnassa vissiin.


Taas lievää provosoinnin makua Valdon viestissä. Pistäpä taas se herätyskello soimaan että nyt et olekaan Ilves.comin puolella vaan Jatkoajassa jossa mielipiteitä saa esittää muutkin kuin Ilveksen kannattajat. Kannattaisikohan sinun jättää seuraavat viestit kirjoittamatta kun tuo äskeinen viestisi menee alta kaiken arvostelun...
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saariselle...

Saarinen, sinä uskot: "Noista aikaisempien vuosien sopimuskuvioista ei kukaan tiedä tarkkaa totuutta, joten ne eivät mitään Niemisen paluuhaluista todista."

No jaa - todista ja todista.

Minä olen kuullut tämän "puolet pienempi palkka kuin Peltolalla" - väitteen Veikolta itseltään. Tietysti Veikko voi minulle valehdellakin, mutta se kuitenkin on varmasti totta, että Peltolalle maksettiin jumalattomasti liikaa.

Mutta sinä et ottanut kantaa kirjoitukseni ytimeen - eli minun mielestäni faniuden syvin olemus on siinä, että sinä hetkenä, kun kokenut tähti, mies, joka aikoinaan on antanut meille lukemattomia onnenhetkiä, palaa kotiin, otetaan hänet vastaan sankarina. Silloin kaikki - siis tosiaankin K A I K K I - on anteeksi annettu.

Sontaa heittävät sitten niskaan vain ne kiekkofanit, joiden seurasta tekijämies lähti.

Urheilijat ovat erilaisia, ja valitettavasti Veikko välittää vähän liikaakin siitä, mitä fanit sanovat...

Saarinen muuten - uskon nimimerkkisi viittaavan entiseen puolustajaamme, joka lähti vaikka Ilves tarjosi niin paljon rahaa kuin sillä ikinä oli varaa ja vielä kaiken hyvän lisäksi lupauksen ykköspakin roolista. Onko ko. Saarinenkin petturi, joka ei saa anteeksi, vaikka joskus vielä pukukoppiimme palaisi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös