Teollisesti jalostetut kasvisproteiinit ovat tietysti kalliita, samoin kuin lihaa sisältävissä eineksissä kilohinta nousee korkeammaksi kuin pelkkien raaka-aineiden hinta. En kuitenkaan ihan ymmärrä, miksi pitää olla niin avuton, että pitää ostella näitä teollisia jalosteita.
Tölkki papuja maksaa euron ja vaikka ruokaan vaadittaisiin parikin tötsää, niin hinta on tosi paljon halvempi kuin sen 400 gramman jauhelihapaketin. Jossain Alanya-marketissa linssejä saa parin kilon pussukan jollain kolmella eurolla, mikä on käytännössä ilmaista. Seitaniakin voi tehdä itse gluteenijauhoista ja hinta on luokkaa naurettava.
Tölkki papuja maksaa euron ja vaikka ruokaan vaadittaisiin parikin tötsää, niin hinta on tosi paljon halvempi kuin sen 400 gramman jauhelihapaketin. Jossain Alanya-marketissa linssejä saa parin kilon pussukan jollain kolmella eurolla, mikä on käytännössä ilmaista. Seitaniakin voi tehdä itse gluteenijauhoista ja hinta on luokkaa naurettava.