Vedonlyöntivihjeet

  • 3 074 401
  • 15 006

friikki otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Salibandy Suomisarja karsinta:

Nyt tulee vihje jossa analyysiriski on erittäin korkea.

Santas United - Nibacos 2 kerroin 2,05 Coolbet. Nordicbet 2,25.

Koska karsinnat pelataan alueellisesti ristiin on hyvin vaikea arvioida voimasuhteita. Santas on pelannut kaksi peliä häviten ne molemmat pystyyn. 14-4 tauluun Classic Unitedille ja 10-4 Soittorasialle. Molemmissa peleissä Santas on ollut todellisessa myllyssä. Laukaukset Soittorasiaa vastaan 37-19 ja Classicia vastaan 47-14. Minusta tuollainen hallinta kertoo että Santas pelaa väärää sarjaa.

Nibacos voittanut SB Vaasan kotonaan 7-6 ja hävinnyt Merikoskelle 2-3.

Tämä vihje kannattaa ottaa varovaisesti, koska perustuu täysin tilastoihin. Yhtään tuttua pelaajaa minulle ei kummassakaan joukkueessa ole.

SU kerkisi pelaamaan ainoastaan 6 ottelua ennen karsintoja, joista viimeisin marraskuulta. Äkkiseltään kuulostaa, että on taidettu haukata vähän liian iso pala hyppäämällä divarikarsintoihin. Väkisin näkyy pelituntumassa ottelujen vähyys. Kiitos tästä. Pitää kokeilla semisti.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
VITALITY - FAZE
Shox tappoja alle 18.5 map 2 @1.85

Vähän erikoisempi betsi. Tähän kuitenkin itsellä hyvin iso luotto sattuneista syistä. Aloitetaan vaikka sillä, että Vitalityn kuudes pelaaja Nivera lähti/sai kenkää joukkueesta. Tämä on hyvinkin ongelmallinen tilanne, koska Nivera oli joissakin kartoissa iso osa Vitalityn peliä. Yksi näistä kartoista on Inferno missä Nivera pelasi shoxin tilalla. Faze tulee nyt tietääkseni pickkaamaan toisena, joten map 2 on Fazen pickki. Uskon Fazen pickkaavan kartaksi Infernon mikä tarkoittaa sitä, että shox nähdään pitkästä ainaa infernossa. Viimeiseen puoleen vuoteen shox on pelannut kuusi ottelua infernossa jääden jokaisessa alle tuon tapporajan. Lisäksi inferno on Fazen parhaita karttoja, joten Vitalitylla voi muutenkin olla vaikeaa siellä.

Muutenkin shoxin raja 18.5 vaikuttaa melko korkealta. Ei ole ollenkaan huono betsi laittaa molempiin karttoihin alle 18.5. Viimepäivinä vain nuo 1/2 vedot sattuneet silmiin, niin vedetään pienellä riskillä nyt kuin liian varmasti.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Hiihtoasiantuntijat voivat antaa äänensä puolesta/vastaan, mutta tunnin päästä alkavaan 15km miesten pertsan kisaan ajattelin kokeilla Niskanen sijoille 1-6 kertoimella 3,00 @Uni/PAF.

Iivon hampaankolot lienevät täynnä pahaa mieltä viime viikonlopun kalustoepäonnistumisesta MM-kisojen päämatkallaan. Muutenhan suomalaisten väline toimi noissa kisoissa hyvin, joten jos tuo toimivuus löytyy tämänkin viikonlopun kisoihin, niin en pitäisi TOP6 sijoitusta ihan mahdottomana. Kertoimien valossa Bolshu + kolme norjalaista näyttävät olevan kiveenhakattuna kärkipaikoilla, mutta sen jälkeen tulee huomattavan tasainen rypäs taistelemaan kahdesta muusta kärkisijasta. Mm. joukkueeseensa pesiytyneen koronan vuoksi MM-kisoista ennenaikaisesti poistunut Italian Fabiani, RiseMasa Hakola ja loput norjalaiset sekä venäläiset.

Kirivoimassa moni varmasti päihittää Iivon, mutta jos Bolshunov viime vikonlopusta vittuuntuneena haluaisi nyt tehdä vähän pidempää kiriä kolaroinnin välttämiseksi, niin tämän luulisi kelpaavan Iivolle...
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naisten Salibandy karsinta:

Steelers - LoSB 1 kerroin 1,83 Bet365. Coolbet ja Nordicbet 1,70.

Edellisen analyysin jälkeen LoSB kokoonpanosta tippunut ykköspakki Hanna Lonka 6+4 runkosarjassa. Alkaa olemaan todella massiiviset poissaolot kun kakkospakki Julia Eskonen 0+11 puuttuu edelleen. Täysin junnu pakeilla mennään syntymäiät 2003, 2006, 2003, 2006. Lisäksi puuttuu paras pistenainen Tuisku Saarinen 10+4 Ja Cecilia Johansson 5+4.

Äkkiseltään laskettuna puuttuu yli puolet runkosarjassa tehdyistä maaleista koonpanosta.

Kakkoskentän hyökkääjien maalit runkosarjassa KAKSI maalia.

Edit: Kakkoskentän keski-ikä alle 16 vuotta.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Naisten 30km takaa-ajoon löytyi heti yksi kohde.

Fossesholm - Sorina
Sorina @2.20

En ymmärrä tätä kerroinasettelua. Sorina lähtee Fossesholmin perään 6sekuntia mikä oikeastaan ei tarkoita yhtikäs mitään. Tuollainen ero otetaan kiinni ensimmäisten satojen metrien aikana. Millä on väliä on, että Sorina pesi viikko sitten MM-kisoissa Fossesholmin kolmellakympillä noin 3 minuutilla. Ei Fossesholmilla riittänyt kunto alkuunkaan. En millään jaksa uskoa, että viikossa tähän ollaan saatu muutosta. Joo, vapaa Fossesholmille parempi, mutta silti omaan silmään Sorina ennakkosuosikki.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mä olen tästä jo muutamalle lafkalle tehnyt ihan asiallisen ehdotuksen, että vääntävät nuo pelikohteet map1&map2 sijaan muotoon Team1 Map Pick & Team2 Map Pick, sillä ei voi olla myöskään vedonvälittäjän etu, että näissä mennään enemmän tai vähemmän arvalla. Useinhan vetopulju ei ota mitään kantaa vaan kertoimet ovat samat molemmissa mapeissa, kunnes niitä joku joka luulee tietävänsä pickit alkaa heilutella. Vaan eipä ole vielä näkynyt moisia, eikö ne osaa vai eikö ne uskalla? Livestähän noista nyt pystyy poimimaan usein ihan kivoja kertoimia, mutta vaatii aika tiukkaa seurantaa ja sen, että kohteet ovat auki koko ajan.

Yleensä kun ollaan hiljaa niin saadaan kalaa, mutta mainitaan nyt taas erikseen AHL:n suosikeille tarjolla olevat yli kahden kertoimet. Grand Rapids (2.07), Chicago Wolves (2.28) ja Bakersfield Condors (2.16) sekä varauksin Henderson Silver Knights (2.38), joka kaiketi pelaa ilman ykkösveskariaan ja taisi pari pakkiakin nousta Vegasin taxi-squadiin. Anyhow, mukavilla kertoimilla ja kun 2/4 riittää voitolliseen yöhön niin pannaan meneen! Ja koska on lauantai ja sopii hassutella, saahan noi moneylinenä ihan kivaan järjestelmäänkin.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Faze valitsikin kartan ensin. Mistä mahtoi johtua? Muutenhan tuo olisi osunut komeasti.

Faze sai tuon map vedon järkestyksen päättää kumpi aloittaa. 90% ajastahan joukkue aina haluaa monestakin eri syystä antaa vastustajan eka bannia ja pickata kartan. Tuolloin pystyy esimerkiksi päättämään decider kartan jne. Nyt kuitenkin syystä tuntemattomasta Faze halusi itse pelata oman karttansa ensin. En tiedä halusivatko hakea sillä momentumia vai mitä. Muutenkin Faze pickkasi Miragen mitä en ainakaan itse odottanut. Hyvinhän se meni ja shox jäi siinä underiin...

Nämähän voisi välttää siten, että odottaa karttojen julkaisun. Ne kuitenkin julkaistaan vain noin 1-3min ennen kuin ottelu alkaa, joten tuossa ajassa ei paljoa vihjeitä raapustella.

edit: Ja onhan tuossa toi aina, että betsaa sekä map 1 sekä map 2. Olen vain vähän ristiriidassa nyt sen suhteen. En tiedä kuinka monta kertaa nyt olen maalannut 1/2 noista vedoista. Olisiko parempi vain painaa tämän illan kaltaisella riskillä betsin yhden karttaan? Vähän koitan vielä hahmottaa sitä parasta systeemiä näihin vetoihin. Kokoajan koitetaan ottaa oppia ja jos jollain on jotain vinkkejä niin otetaan kyllä vastaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
@Spine laita palautetta vedonlyöntifirmalle noin mitä mä tossa mainitsin yllä? Jos sitä kyselyä tulisi enemmän niin voisi kuvitella jotain myös tapahtuvan.

Mutta muuten tosiaan liveen oon siirtynyt itse kokonaan kynärissä, aikamoisia arpajaisia on nyt viime aikoina olleet myös mappivalinnat ja täysin 100% mutulla tuntuu myös siltä, että omia mappeja on hävitty enemmän kuin aiemmin. Siis tier 1 jengien kesken, alemmista nyt ei oo mitään käryä tai tolkkua muutenkaan.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
@Spine laita palautetta vedonlyöntifirmalle noin mitä mä tossa mainitsin yllä? Jos sitä kyselyä tulisi enemmän niin voisi kuvitella jotain myös tapahtuvan.

Mutta muuten tosiaan liveen oon siirtynyt itse kokonaan kynärissä, aikamoisia arpajaisia on nyt viime aikoina olleet myös mappivalinnat ja täysin 100% mutulla tuntuu myös siltä, että omia mappeja on hävitty enemmän kuin aiemmin. Siis tier 1 jengien kesken, alemmista nyt ei oo mitään käryä tai tolkkua muutenkaan.

Toi on totta. Tuntuu että näitä map pickkejä treidaillaan ihan miten sattuu. Vastustajan kartassa viedään miten sattuu ja omassa kartassa otetaankin runtua ihan olan takaa. Veikkaan, että online-ajalla on ollut tähän näppinsä pelissä. Muutenkin pelin taso on kyllä alhaisempaa, kuin esimerkiksi viimevuonna Katowicessa.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naiset 30km Takaa-ajo vapaa.

Razymova - Claudel 2 kerroin 1,90 Bet365.

Claudel lähtee 8 sekuntia Razymovan perään. Claudel on hyvä vapaanhiihtäjä jolle sopii pitkät matkat. Näen itse Claudelin ennakkosuosikkina pariin ja niin näkevät kaikki muutkin toimistot. Veikkaus Claudel 1,78 ja Coolbet 1,82.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mousesports - Faze
dexter alle 15.5 tappoa map 1 sekä map 2 @1.85

Olisiko tässä uusi Sico? Enceä vastaan dexter jäi kahdessa ensimmäisessä kartassa alle 16 tappoon. Nyt vastus vain kovenee eilisestä. Muutenkaan dexter ei ole itseäni vakuuttanut kyllä ollenkaan. Miehen piti olla hyvällä tulivoimalla varustettu IGL, mutta vielä ei olla nähty mitään näistä. Ehkä aikaista tuomita, mutta ei kyllä aussipoika vakuuta alkuunkaan. Voi olla että tästä tulee taas se 1/2, mutta näen kyllä tässä todella hyvän mahdollisuuden 2/2 osumaan. Rohkeat pelaa riskillä vain toiseen karttaan tämän. Tuolloin valitsisin map 1, koska luultavasti se tulee olemaan Fazen pickki. Tämä tosin mutuilua vielä, mutta pitäisi olla.
 

Jaakko85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning , KooKoo
Onko arvon palstalaiset saaneet kiinni jotain hyviä kohteita alkavaan miesten hiihtoon? Itse en oo löytänyt ainuttakaan pelattavaa kohdetta eli taitaa mennä skipin kautta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Yleensä kun ollaan hiljaa niin saadaan kalaa...
Juu ja ollaan hiljaa vastaisuudessakin. Putki poikki ja tunti turpaan, Wolves ainoa suora voitto, Bakersfield ML ja kaksi muuta väärin. Varsinkin Grand Rapidsin sössiminen jatkoille ja jatkoilla oli kyllä paskaa. Henderson nyt toki oli jo luovuttanut ennen peliä, kun siellä heilui taas joku tusinahurri maalissa. Miten ne jaksaa rahdata näitä imureita länsinaapurista rapakon taakse jatkuvalla syötöllä, en pysty ymmärtämään - täysin paskoja ihan jokainen.

Potkitaan nyt kuollutta muulia sen verran, että huikataan Örebron voittavan Oskarshamnin back-to-back pelissä. Eilinen meni 7-1 Örebrolle, toki kotonaan mutta tasoero jengien välillä on melkoinen. Motivaatiotekijöitä toki Oskarinsatamassa enemmän, kun koittavat karata putoamiskarsintaa, mutta myös Örebrolla on voitettavaa pudotuspelien kotiedusta lähtien. Kertoimen 2.10 saa vieraille, eli Örebro for the win! Vaikka niilläkin on ruotsalainen veskari.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tämä viikko osunut vedot ihan liian hyvin, eilen kosahteli jo AHL, mutta pakko tänään ottaa Chicago Wolvesia Wildin vieraana 2,5 kertoimella. Kyllä toi olisi ase ohimolla instana vieraille lyöden.
Nyt tarkemmin katsottuna niin otetaanpa tuo Las Vegasin farmi Henderson myös siglenä operaatioihin mukaan. San Diego vastassa ja vieraat saat 2.5+ kerrointa.
 
Viimeksi muokattu:

Eskelarit

Jäsen
Naisten Liiga, HIFK-KalPa vierasvoiton metsästys.
Coolbetilla kerroin 2.58 kelpaa itselleni, vaikka joukkueista HIFK omaa hivenen laajemman materiaalin ja johtaa sarjaa voitoin 2-1. Eilen tuli Kuopiossa tukkaan 6-2 kun sarjan paras kaksikko Holopainen-Nilsson paukutti 4 maalia. Kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa HIFK onnistui tuon naisten Liigan parhaan ketjun/kaksikon pimentämään, luotan että tänään tuo kaksikko jatkaa eilisen tapaan.

E. Nordicbetilla parempi tarjous, Kalpa saa 2.70.

Pelasin myös Kalpaa, Holopainen-Nilsson kantaa yksinään, jos ovat ns. zonessa. Tietty HIFK:n ulkomaalaiset on myös laadukkaita pelaajia. Mun silmään lähellä tasabookkia tämä! Pelasin myös kaksi ensimmäistä ottelua Kalpaa , eilinen unohtui, kun alkoi niin aikaisin..
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Uusi päivä uusi yritys.

Vitality - G2
Shox alle 18.5 tappoa map 1 @1.85

Vitality pääsee valitsemaan karttajärjestyksen ja mitä nyt tutkin, niin ovat aina valinneet omasta mielestäni paremman järjestyksen eli ovat itse toisena vuorossa. Tämähän tarkoittaa sitä, että G2 pääsee valitsemaan kartan ensimmäiseksi. G2 tulee valitsemaan 99% todennäköisyydellä joko Miragen tai Infernon. Miragessa viimeiseen kahdeksaan peliin shox ylittänyt 18 tapon rajan kerran. Infernosta selitinkin jo eilen. Ukko ei ole pelannut sitä todella pitkään ja se ei voi olla näkymättä otteissa. Tulee sieltä Mirage tai Inferno, niin tämä osuu kyllä kuin nyrkki silmään.

Olen nyt 90% varma, että G2 tulee valitsemaan ensimmäisenä ja he valitsevat joko Miragen tai Infernon. Jos kuitenkin ei jostain syystä luota minun tietooni (en välttämättä luottaisi itsekkään), niin linkkaan alle sivuston mistä näkee ensimmäisen kartan 1-3min ennen kuin ottelu alkaa klo 20.00.

 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään illalla ManU-West Ham X2 @1.89 Paf. Itse laitan rahanahneena ja viihdepelaajana 2 @4.20 mutta vihjeeni on tuo X2.

Vahva mutu. Jos sen verran laittais, että ManUlla ilmeisesti tärkeitä miehiä sivussa ja viikon takaisesta City voitosta huolimatta pelillinen käyrä on ollut alaspäin. Toki puolustaa osaavat ja siltä tuo X2, mutta ei ManU tänään voita.

Edit. jälkipelit. Se oli niin lähellä, mutta valitettavasti Hammersin oma maali (jätkä pukkas kulmasta omaan maaliin) vesitti tämän. Sitten jos katsoo tuloksen taakse, NIIN EIHÄN TÄMÄ OLLUT LÄHELLÄKÄÄN.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tänään 2/3. Siedettävä tulos ja salaa olen jopa ylpeä tuosta shox vedosta. Karttakin meni nappiin ja sieltähän se under tuli. Sen sijaan nyt kyllä loppuu nuo map 1 ja map 2 vedot. Jälleen sieltä tuli 1/2 ja muutama euro perseeseen.

Ninjas in Pyjamas - FaZe Clan
Faze Clan -1.5 @2.75

Mielestäni älytön kerroin. Ninjojen peli ei vakuuta vähää alusta, kun taas Faze oli tänään yllättävänkin hyvä ja terävä mousea vastaan, vaikka ykköstähti Twistzz kyykkäsi pahemman kerran. Pitkästä aikaa tuntuu, että Faze saa juonen päästä kiinni. Nössöt toki pelaa Fazea ilman tasoitusta @1.60 ;)

ENCE - G2
doto alle 15.5 tappoa map 1 @1.85

Pessimistisenä suomalaisena on sanottava, että en millään näe doton tulivoiman riittävän siellä ihan maailman huipulla. G2 nyt ei ihan terävintä kärkeä ole tulivoimaltaan, mutta kyllä sieltäkin löytyy ihan maailman kärkiosaamista esimerkiksi NiKon ja Hunterin osalta. On jännä tilanne kartoissa. ENCE saa valita järjestyksen. ENCE sai valita järjestyksen myös Ninjoja vastaan ja silloin päättivät olla ensimmäisiä vuorossa. Jos tämä käy, niin hyvin todennäköisesti Ence tulee valitsemaan Trainin. Se ei ole G2 erityisen vahva kartta, mutta potentiaali Trainilla ja G2 on järisyttävän iso. Doto pelaa trainissa kujaa mikä ei ole se kaikkein herkullisin paikka metsästää tappoja. ENCE:ssä doto pelannut 5 mappia trainia kolmessa jäänyt alle rajan ja kahdessa mennyt yli. Vastustajien taso kuitenkin on hyvin paljon heikompi, kuin G2:n. G2 tullee heidän karttavuorollaan valitsemaan Dustin, joka on ollut dotolle kyllä hyvä kartta, joten siihen en uskalla koskea. 50/50 ja nämä viimeaikaiset map 1 ja map 2 vedot tietäen tuo ei satavarmasti tulisi osumaan.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Salibandy Happee - Nokia

Paffilta löytyy kohde vierasjoukkueen maalit under 4,5. Kerroin 2,17. Kerroin markkinasta poikkeava. Veikkaus on paremmin perillä ja antaa alle 5,5 maalia kertoimeksi 1,53.

Mikään tilastollinen fakta ei tue maalirikasta peliä. Nokia laukoo paljon, mutta Happee on pystynyt puolustamaan erittäin tiiviisti ja hyvät maalintekotilanteet olleet vähissä.

Nokia tehnyt Jyväskylässä viidessä viimeisessä ottelussa maaleja 2,5,5,4 ja 4.

Ihmettelen jos tuo kerroin pitää. Pelin luonne voi toki muuttua jos jompi kumpi repäisee selvän eron.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Juu ja ollaan hiljaa vastaisuudessakin. Putki poikki ja tunti turpaan, Wolves ainoa suora voitto, Bakersfield ML ja kaksi muuta väärin. Varsinkin Grand Rapidsin sössiminen jatkoille ja jatkoilla oli kyllä paskaa. Henderson nyt toki oli jo luovuttanut ennen peliä, kun siellä heilui taas joku tusinahurri maalissa. Miten ne jaksaa rahdata näitä imureita länsinaapurista rapakon taakse jatkuvalla syötöllä, en pysty ymmärtämään - täysin paskoja ihan jokainen.
Seuraavassa pelissä Oskar Dansk 50 kutia ja 48 torjuntaa San Diegoa vastaan.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Ninjas in Pyjamas - FaZe Clan
Faze Clan -1.5 @2.75

Mielestäni älytön kerroin. Ninjojen peli ei vakuuta vähää alusta, kun taas Faze oli tänään yllättävänkin hyvä ja terävä mousea vastaan, vaikka ykköstähti Twistzz kyykkäsi pahemman kerran. Pitkästä aikaa tuntuu, että Faze saa juonen päästä kiinni. Nössöt toki pelaa Fazea ilman tasoitusta @1.60 ;)

Ei olisi ikinä pitänyt koskea tähän. Hyi hitto mitä syöpää silmälle Fazen viimeiset erät. Siis tärkeimmissä paikoissa aivan järkyttäviä virheitä. Terroristeina päästään pommipaikalle kahdella hienolla avaustapolla tilanne 3v5. Ei pitäisi ikinä hävitä tällaista tilannetta. Eikä niitä oltaisi edes hävitty ilman ihan kamalia mid round calleja karriganilta. Et sinä lähde toiselle pommipaikalle, kun kellossa on 30sek ja olet puhdistanut toisen pommipaikan jo kokonaan vihuista. Faze hävisi noita viimeisen 5 kierroksen aikana 2 kappaletta joista toinen oli vielä 1v3. Huhheijaa kun ihan itsellä meinasi hajota pää katsoa tuota sekoilua. Avaimet karttavoittoon oli jo kädessä ja jopa lukon sisällä, mutta jotenkin sitä ovea ei saatu auki. On tämä melkoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös