Vedonlyöntivihjeet

  • 3 080 412
  • 15 025

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampumahiihto naistenviesti:

Ruotsi - Saksa 1 kerroin 1,77 Veikkaus.

Ruotsi:
Brorsson ammunta 85% hiihto -2
Persson ammunta 87% hiihto -3
Oeberg E ammunta 86% hiihto -4
Oeberg H ammunta 89% hiihto -4

Saksa:
Hintz ammunta 87% hiihto -1
Hettich ammunta 91% hiihto 0
Herrmann ammunta 80% hiihto -4
Preuss ammunta 86% hiihto -4

Harvinaista kyllä Veikkaukselta markkinatoppi ( Ainakaan en löytänyt isompaa muualta ). Ruotsilla parempi joukkue ampumaan ja hiihtämään. Ruotsi ollut molemmissa kauden viesteissä parempi kuin Saksa. Saksan joukkeessa mukana Hettich joka on todella hyvä ampumaan, mutta ei pärjää huipuille hiihdossa. Hettichin makuuprosentti on muuten 98% ja taitaa olla yksi ohilaukaus koko Tourilla. Herrmann ollut niin epävarmassa ammuntakunnoss
a eikä hiihtokaajan ollut normaalia niin näen edun Ruotsille.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naisten ampumahiihtoviestiin arbitraasia H2H-pariin USA-Kanada, kun William Hillillä USA 1,78 ja Unibet/Paf:lla Kanada 2,70.
Aiemmin WilliamHillillä USA oli jopa 1,96.

Tässä oli sellainen homma, että Jenkeillä on aivan karmea joukkue ja Susan Dunklee on aivan yössä. Ainoa Tour tasoa oleva kisailija on tällä hetkellä Clare Egan. Olin jo tykittämässä isolla Kanadaa, mutta on näköjään ottanut kuokkaan kahdesti samoilla osallistujilla USA:lle.

Näen silti että tuossa 2,70 kertoimessa on ilmaa ja voisinpa sen myös vihjeeksi asti antaa.

Deedra Irwin on niin huono ankkuri että tuskin pärjäisi edes IBU-cupissa. Toki Kanadaltakin löytyy Bankes joka ei ole viestiä ilman sakkoja hiihtänyt. Huh huh millaista kuraa molemmilta löytyy.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Eilen tuli yön pimeinä tunteina lyötyä Ruotsia 1.83 kertoimella betsafelta, mutta laitoin sen jostain syysta samaan lappuun missä Italia voittaa Itävallan. Kaduttaa jo nyt tuo Italia betsi, mutta minkäs teet kun sisällä onjo.

Lisäksi tuli pistettyä pienellä Ruotsia top3 kertoimella 1.75.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Itse lähden hakemaan yllätystä ja Rams +6,5 2,05 kertoimella lähtee lapulle. Vaikka Pakkaajat lähtee isona ennakkosuosikkina otteluun uskon että Rams puolustus saa pidettyä ottelun tasaisena. Lisäksi Rams juoksi viimeksi Seatlen vieraana hyvin ja uskon että tänään Packers puolustus on kovilla.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampumahiihto yhteislähtö:

Herrmann - Davidova 2 kerroin 2,62 Bet365.

Hermann ammunta 80% makuu 83% ja pysty 77% hiihto -4
Davidova ammunta 82% makuu 88% ja pysty 75% hiihto -5

Väillä on olen miettinyt kannattaako liikaa tuijottaa datacenterin tilastoja. Yksi indeksi mikä määrittää eniten on vire. Herrmann on nimittäin tällä hetkellä Davidovaa parempi ladulla vaikka tilastot eivät sitä kerrokkaan.

Kuitenkaan tuollainen kerroinasetelma ei ole mielestäni perusteltu. Torstain sprintissä Davidova oli sijalla 10. kahdella sakolla. Herrmann oli sijalla 15. kolmella sakolla. Tällä kaudella on kerran hiihdetty yhteislähtö jolloin Davidova oli neljäs ja Herrmann viides. Kaikki tilastot puoltavat tasaista kerroinasetelmaa.

Ilmeisesti Bet365 nojaa eiliseen viestiin. Herrmann sai paljon näkyvyyttä, mutta jos nyt oikein tilastoja tulkitsen niin Davidova oli lähes yhtä nopea omalla osuudellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos joku löytää Roeiseland - Herrmann paria niin ilmoituksia. On nimittäin täysin käsittämätön arvio että jollain bookereilla Herrmann on pienemmillä voittajakertoimilla.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tässäpä vielä omaan ryhmään kirjoitettu viesti:

”Ervin naiset lähtee taas lapulle. Kotona kaatunut perätysten Loisto, KooVee ja SB Pro. Lisäksi merkittävä lepoetu koska SSRA pelasi eilen Tampereella.

Olisi ollut isomman panostuksen kohde, mutta toiseksI paras pistenainen ykkössentteri Taru Nordman puuttuu. Puuttui jo toki 6-2 voitossa Loistoa vastaan.

Kerroin 2,35 Veikkaus.”

Siinäpä minun anti tälle päivälle. Nyt hulinoimaan junnusäbän pariin. Vihreitä lappuja kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naiset salibandy Welhot - 02 Jyväskylä 1 kerroin 1,75 Coolbet.

En ehdi nyt enempää perustelemaan, mutta hankalan alkukauden jälkeen Welhot saanut pelinsä kuntoon ja pelaa nyt omalla tasollaan. Viidestä viimeisestä kotipelistä neljä voittoa ja viimeksi kaatui huomattavasti 02:sta kovempi ÅIF 4-3. 02 on hävinnyt kuusi peliä putkeen.

Edit: Tämän kauden keskinäiset:

02 - Welhot 5-7
Welhot - 02 8-5
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Jaahas. Pitkän ja pitkän kuukauden tauon jälkeen huippu-cs tekee paluun. Ensimmäiset päivät ei paljoa vetojen suhteen tarjoa. Osa ollut harjoittelematta koko tauon, kun taas osa hionut taktiikoita koko tauon. Osa pellailee kotoaan ja osa bootcampeilla tiimitiloissa. Pitkien taukojen jälkeen ensimmäisissä peleissä on aina suuri yllätys mahdollisuus, joten yleisenä vihjeenä nyt kannattaa pelailla altavastaajia jos vähänkään siltä tuntuu. Mennään kuitenkin päivän ainoaan vihjeeseen:

G2 - FURIA 20.30
G2 -1.5 @2.05

Vastakkain kaksi maailman huippujoukkuetta. Lähtökohtaisesti G2 kuitenkin on tähän peliin huima ennakkosuosikki ja syystä. Lokakuun lopulla FaZesta G2:seen maailman isoimmalla hintalapulla siirtynyt NiKo on päässyt tutustumaan paremmin pelisysteemiin ja joukkuekavereihin ja nyt on se aika kun tulosta voidaan alkaa odottamaan. G2 on ollut tiimitiloissaan yhdessä harjoittelemassa jo yli viikon, joten taktiikat ja pelituntuma pitäisi heillä olla kunnossa. He ovat myös avoimesti kertoneet panostaneensa tähän turnaukseen paljon. Viimeaikaisia H2H tilastoja on aika turha katsoa, koska FURIA:lla melko iso pelaajamuutos, mutta nekin G2 on vienyt nimiinsä peräti 5 kertaa kuudesta.

FURIA ei meinannut saada joukkuettaan kasaan tähän turnaukseen. Se kertoo miten vaikeista lähtökohdista joukkue lähtee. Heidän erittäin räjähtävä awp-pelaaja Hen1 otti ja lähti mikä jätti Furian peliin ison aukon. FURIA kertoi hankkineensa joukkueeseensa ensimmäisen ei brasilialaisen pelaajan juniorin ja tilanne vaikeutui entisestään. Turnaus pelataan euroopassa ja junior ei saanut viisumiaan ajoissa. Hätätilanne päällä Furia hälytti heidän akatemiajoukkueestaan nuoren hondan. Kyseessä on sanalla sanoen huono pelaaja. Hänen koko ammattilaisura koostuu kahdesta (2!!!) ottelusta brasilian mutasarjassa. Ei ole häävi asetelma lähteä serverille NiKoa vastaan, joka rankattiin viime vuonna maailman neljänneksi parhaaksi pelaajaksi. Rumasti sanoen FURIA tulee pelaamaan ottelun neljällä pelaajalla. Tämä turnaus tulee olemaan lähinnä selviytymistä Furialta joka odottelee heidän oikeaa pelajaa junioria paikanpäälle.

Pelin pitäisi olla helppo ja nopea 2-0 G2:lle. Luottoa löytyy NiKon poppooseen ja siihen, että hoidetaan kunnialla ottelu jossa Furialla ei pitäisi olla mitään palaa hondan kanssa.

Peli-iloa!
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ilves - Pelicans matsiin saa lahtelaiset vaikka nyt Veikkauksella 2.90(!) kertoimen. Aivan järjetön ylikerroin. Ilveksen peli ollut enemmän tai vähemmän sekaisin nyt muutaman viikon, että ei pitäisi tehdä tiukkaa Pelicansien voitto. Tietysti jos Ryan Lasch ei enää pelaa, niin se tietysti eri asia..
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ilves - Pelicans matsiin saa lahtelaiset vaikka nyt Veikkauksella 2.90(!) kertoimen. Aivan järjetön ylikerroin. Ilveksen peli ollut enemmän tai vähemmän sekaisin nyt muutaman viikon, että ei pitäisi tehdä tiukkaa Pelicansien voitto. Tietysti jos Ryan Lasch ei enää pelaa, niin se tietysti eri asia..
Ilveksen peli on ollut sekaisin jo marraskuun loppupuolen Jukurit-matsista lähtien. Kyllähän Pelicans paremmassa vireessä on ollut jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin on fiilis, että tänään nähdään parempaa Ilvestä kuin hetkeen. Näillä kertoimilla en silti Ilvestäkään pelaisi. Ja tosiaan kokoonpanot kannattaa aina tarkastaa.
 

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nupen Pelicans
Pelicansin alakerta kapeni entisestään kun Almari putosi viime pelissä ja HIFKsta tuli Teräväinen lainalle helmikuun loppuun, en lähtisi pelaamaan tuota Pelicansin voittoa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Eilisestä pettymyksestä jotenkuten selvitty. Ihme tasonlasku G2:lla ja vielä omassa kartassaan. Peli oli täysin hyppysissä, mutta hävisivät ihan järkyttäviä 1v3 tilanteita. FURIA vei kaikki clutchit ja siitä pisteet heille, mutta eihän tuota karttaa Furia voittanut vaan G2 hävisi. Mutta ei auta itku markkinoilla ja eteenpäin sanoi mummo lumessa!

Natus Vincere - Team Liquid
Natus Vincere -1.5 @2.34 betsafe

Pallottelin kauan aikaa kumpi olisi parempi kohde. NaVi -1.5 vaiko Vitality -1.5. Molemmat erittäin houkuttelevia kohteita, mutta paremman kertoimen turvin päädyin tähän betsiin. Jotakuta saattaa kiinnostaa miksi tämä betsi? No minäpä kerron!
Team Liquid fanina petyin aika pahasti kun joulun alla Twistzz ulostettiin joukkueesta ja tilalle raahattiin vanha pieru Fallen. Mies tulee Liquidiin IGL:ksi, mutta saa nähdä miten callit toimivat varsinkin ekoissa peleissä. Ei ole pitkään aikaan puhunut englantia kommunikaatio kielenä ja se saattaa tuoda ongelmia aluksi. Lisäksi Fallenin taso on tippunut viimevuosina kuin lehmän häntä. Liquid on kerennyt treenaamaan vain neljä päivää Fallenin kanssa ennen tätä kamppailua. Se tarkoittaa sitä, että kaikkia karttoja ei ole edes voitu käydä läpi. Vaikea nähdä edes fanilasien läpi Liqudin olevan kovin kaksinen tässä kamppailussa. Varsinkin kun katsoo vastustajaa.

NaVi lopetti viimevuoden todella hyvin. Pääsivät vuoden päätösturnauksessa semi-finaaleihin missä vastaan tuli koko roskan voittanut Astralis. Hävisi siis parhaimmalle. Lisäksi saivat adaptoitua B1t:in hyvin systeemiin ja Inferno alkoi näyttää jo ihan hyvältä kartalta heille. Nostetaan nyt vielä, että kun joukkueessasi on s1mplen tasoinen maailman paras (osan mielestä toiseksi paras) pelaaja kaiken osuessa nappiin tämä joukkue on voittamaton. Lisäksi s1mple pystyy yksinkin kääntämään pelejä ällistyttävällä tarkkuudellaan ja liikkeellään.

En näe yksinkertaisesti palaa Liquidilla. Voivat toki yllättää, mutta en näe heidän voittavan karttaa 4 päivän treenillä. NaVi 2-0

Evil Geniuses - FURIA
Evil Geniuses @1.71 betsafe

Aika no-brainer. EG kamppaili eilen aika hyvin maailman parasta joukkuetta Astralista vastaan ja voitti jopa kartan heiltä. FURIA:lla oli eilen melkoisia vaikeuksia G2 kanssa, mutta voittivat yhden kartan lähinnä yksilötaitonsa ja G2 huonon pelaamisen turvin. Clutch tilanteissa varsinkin G2 lahjoitti muutaman todella tärkeän erän. EG on huomattavasti laadukaampi joukkue tällähetkellä, kuin FURIA joka pelaa stand-in mukanaan.

Molemmat sinkkuina lapulle. Hurjimmat pelaa tuplana. Peli-iloa!
 

Hasselbaink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL
Team Liquid fanina petyin aika pahasti kun joulun alla Twistzz ulostettiin joukkueesta ja tilalle raahattiin vanha pieru Fallen. Mies tulee Liquidiin IGL:ksi, mutta saa nähdä miten callit toimivat varsinkin ekoissa peleissä.

Fallen oli jossain striimissään ilmeisesti puhunut, että Stewie2k hoitaa callit alussa ja Fallen aloittaa secondary calls roolista. En toki vajaan vuoden CS:n seuraamisella osaa sanoa vaikuttaako arvioon millään tavalla.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Fallen oli jossain striimissään ilmeisesti puhunut, että Stewie2k hoitaa callit alussa ja Fallen aloittaa secondary calls roolista. En toki vajaan vuoden CS:n seuraamisella osaa sanoa vaikuttaako arvioon millään tavalla.

No tuo on vielä huonompi! Stewie ei selkeästi handlaa IGL hommia ja hänen frägääminen kärsii entisestään. Fallen tuskin on kauhean hyvässä vireessä, joten toinen ukko joka ei osaa frägätä. Stewie jos oltaisiin vaputettu kokonaan IGL hommista niin olisi voinut keskittyä tappoihin. Nyt ei voi kyllä luvata kovinkaan ruusuista menoa aluksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös