Vedonlyöntivihjeet

  • 3 070 441
  • 15 011

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@Spine

Ei löytynyt mitään megakohteita. Tutkin kaikki mahdolliset toimistot ja yritin etsiä Tšekkille H2H vetoja. Tšekki erittäin huonolla porukalla mukana.

Pari kohdetta on itselläni:

Ukraina - Sveitsi 2 Nordicbet kerroin 2,37. Molemmilla on ”villttimies” mukana joka ratkaisee parin suuntaan tai toiseen.

Ukraina

Tyschenko Ibu-cup kisoissa kiertänyt erittäin hidas hiihtäjä.
Pidruchnyi ammunta 79% hiihto -1
Dudchenko ammunta 81% hiihto + 1
Pryma ammunta 81% hiihto -1.

Sveitsi

Weger ammunta 87% hiihto -2
Finello ammunta 70% hiihto -3
Wiestnet ammunta 80% hiihto 0
Burkhalter IBU kisaaja. Todella heikko.

Weger repii selvän eron ensimmäisellä osuudella. Finello on Pidruchnyita nopeampi hiihtäjä, mutta todella sukka pystystä 57%. Toivotaan että varapaukut riittävät. Wiestner hoitaa oman osuuden Dudchenkoa vastaan. Oli sprintissä huomattavasti nopeampi hiihtovauhdissa. Pryma tulee ottamaan Burkhalteria kiinni, mutta toivotaan että Sveitsi on repinyt tarvittavan eron. Eli lasken Sveitsin hiihtovauhdillisesti paremmaksi joukkueeksi. Finello voi vedon pilata kakkososuuden pystyammunnassa.

Edit: Sveitsi on ollut molemmissa tämän kauden viesteissä Ukrainan edellä. Toki molemmilla joukkueessa vaihdoksia, joten isoa painoarvoa ei aikaisemmille tuloksille voi antaa.

Edit2: Pidruchnyi oli kyllä pelottavan hyvä sprintissä. Tyschenko hävisi samoilla sakoilla ( 1 ) Wegerille melkein 1 min 50 sekuntia.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos joku löytää Tsekille niitä H2H vetoja niin ilmoituksia. Olen tässä kaksi tuntia etsinyt eri toimistoilta. Tšekin voittajakertoimet on aivan alakanttiin. Viime viestissä oli viides, mutta nyt Krcmar vaihtunut Karlikiin. Karlik oli sprintissä sijalla 99. eli viimeinen.
 
Suosikkijoukkue
Pata, Salama
Tampa voitti avausmatsissa Chicagon ilmeisen suvereenisti. Moni varmasti pohti onko 'mestaruuskrapulaa' ilmassa ja viime pelissä Tampan voiton kertoimet olivat pelin alkamishetkellä 1.5-1.65 välillä vedonlyöntiyhtiöstä riippuen. Ekan pelin osalta ei mestaruusdarroista tietoakaan.

Ensi yönä kohdataan taas ja Tampan huippuorkesteri tervehtyneen Stamkosin johdolla lähtee aika mukavista lähtökohdista otteluun. Chicagolla kokematon sekä nimetön joukkue, josta lisäksi pois keskikaistalta Toews sekä Dach. Lisää voi lukea Chicagon osiosta.

Kerroin on painettu hyvin alhaalle, mutta ulkomaalaisyhtiöiden tarjotessa tähän peliin kerrointa 1.5 - 1.58 niin Veikkaus antaa 1.6 eli samaa luokkaa kerroin kuin viime pelissä näiden välillä ja tuo peli oli isät vastaan pojat, ekan pelin lukemat 5-1 (Tampan voitto) mairittelee Chicagoa.

Mikä peruste sille ettei Tampan kerroin ole Veikkauksella tullut alas sitten viime pelin, tasoero taisi tulla aika selväksi?

Uhkakuva tosin on että Tampa lähtee hallitsevana mestarina ja viime pelin voittajana tuohon peliin takki auki mutta mielestäni tuo kerroin kattaa sen riskin.

Veikkauksen kerroin 1.6 riittää kyllä lapulle.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kylläpä jäi harmittamaan tuo viesti. Tšekki oli rankattu aivan ripulijoukkueella voittajakertoimissa sijoille 6-8 ( kerroin 67 ). Mikään toimisto ei kuitenkaan tarjonnut H2H vetoja.

Tsekki oli oletetun huono ja sijoittui sijalle 18. Häviten voittajalle 6min 22s!

Olisiko illalle mitään?
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Tänään Championshipissa kohtaavat Watford ja Huddersfield. Joukkueet pelasivat n. kuukausi takaperin, jolloin Hudds voitti 2-0 täysin pelitilanteiden vastaisesti. Nyt voisi olla Watfordilla takaisinmaksun aika... Watford joukkueena huomattavasti vahvempi ja taistelee nousukarsinapaikoista, Hudds keskikastissa pyrkiii välttelemään putoamispeikkoa.

Watford kotona

11 ottelua 8-2-1, maalit 20-9

Hudds vieraissa

11 ottelua 2-3-6, maalit 11-21


Veikkauksen tarjonnasta löytyy mukavat markkinatopit, joten otetaan ne pois kuleksimasta:

Watford yli 2,5 maalia @3,75
Watford -1,5 @2,85
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampumahiihto naistenviesti:

Ruotsi - Saksa 1 kerroin 1,77 Veikkaus.

Ruotsi:
Brorsson ammunta 85% hiihto -2
Persson ammunta 87% hiihto -3
Oeberg E ammunta 86% hiihto -4
Oeberg H ammunta 89% hiihto -4

Saksa:
Hintz ammunta 87% hiihto -1
Hettich ammunta 91% hiihto 0
Herrmann ammunta 80% hiihto -4
Preuss ammunta 86% hiihto -4

Harvinaista kyllä Veikkaukselta markkinatoppi ( Ainakaan en löytänyt isompaa muualta ). Ruotsilla parempi joukkue ampumaan ja hiihtämään. Ruotsi ollut molemmissa kauden viesteissä parempi kuin Saksa. Saksan joukkeessa mukana Hettich joka on todella hyvä ampumaan, mutta ei pärjää huipuille hiihdossa. Hettichin makuuprosentti on muuten 98% ja taitaa olla yksi ohilaukaus koko Tourilla. Herrmann ollut niin epävarmassa ammuntakunnoss
a eikä hiihtokaajan ollut normaalia niin näen edun Ruotsille.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naisten ampumahiihtoviestiin arbitraasia H2H-pariin USA-Kanada, kun William Hillillä USA 1,78 ja Unibet/Paf:lla Kanada 2,70.
Aiemmin WilliamHillillä USA oli jopa 1,96.

Tässä oli sellainen homma, että Jenkeillä on aivan karmea joukkue ja Susan Dunklee on aivan yössä. Ainoa Tour tasoa oleva kisailija on tällä hetkellä Clare Egan. Olin jo tykittämässä isolla Kanadaa, mutta on näköjään ottanut kuokkaan kahdesti samoilla osallistujilla USA:lle.

Näen silti että tuossa 2,70 kertoimessa on ilmaa ja voisinpa sen myös vihjeeksi asti antaa.

Deedra Irwin on niin huono ankkuri että tuskin pärjäisi edes IBU-cupissa. Toki Kanadaltakin löytyy Bankes joka ei ole viestiä ilman sakkoja hiihtänyt. Huh huh millaista kuraa molemmilta löytyy.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Eilen tuli yön pimeinä tunteina lyötyä Ruotsia 1.83 kertoimella betsafelta, mutta laitoin sen jostain syysta samaan lappuun missä Italia voittaa Itävallan. Kaduttaa jo nyt tuo Italia betsi, mutta minkäs teet kun sisällä onjo.

Lisäksi tuli pistettyä pienellä Ruotsia top3 kertoimella 1.75.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Itse lähden hakemaan yllätystä ja Rams +6,5 2,05 kertoimella lähtee lapulle. Vaikka Pakkaajat lähtee isona ennakkosuosikkina otteluun uskon että Rams puolustus saa pidettyä ottelun tasaisena. Lisäksi Rams juoksi viimeksi Seatlen vieraana hyvin ja uskon että tänään Packers puolustus on kovilla.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampumahiihto yhteislähtö:

Herrmann - Davidova 2 kerroin 2,62 Bet365.

Hermann ammunta 80% makuu 83% ja pysty 77% hiihto -4
Davidova ammunta 82% makuu 88% ja pysty 75% hiihto -5

Väillä on olen miettinyt kannattaako liikaa tuijottaa datacenterin tilastoja. Yksi indeksi mikä määrittää eniten on vire. Herrmann on nimittäin tällä hetkellä Davidovaa parempi ladulla vaikka tilastot eivät sitä kerrokkaan.

Kuitenkaan tuollainen kerroinasetelma ei ole mielestäni perusteltu. Torstain sprintissä Davidova oli sijalla 10. kahdella sakolla. Herrmann oli sijalla 15. kolmella sakolla. Tällä kaudella on kerran hiihdetty yhteislähtö jolloin Davidova oli neljäs ja Herrmann viides. Kaikki tilastot puoltavat tasaista kerroinasetelmaa.

Ilmeisesti Bet365 nojaa eiliseen viestiin. Herrmann sai paljon näkyvyyttä, mutta jos nyt oikein tilastoja tulkitsen niin Davidova oli lähes yhtä nopea omalla osuudellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos joku löytää Roeiseland - Herrmann paria niin ilmoituksia. On nimittäin täysin käsittämätön arvio että jollain bookereilla Herrmann on pienemmillä voittajakertoimilla.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tässäpä vielä omaan ryhmään kirjoitettu viesti:

”Ervin naiset lähtee taas lapulle. Kotona kaatunut perätysten Loisto, KooVee ja SB Pro. Lisäksi merkittävä lepoetu koska SSRA pelasi eilen Tampereella.

Olisi ollut isomman panostuksen kohde, mutta toiseksI paras pistenainen ykkössentteri Taru Nordman puuttuu. Puuttui jo toki 6-2 voitossa Loistoa vastaan.

Kerroin 2,35 Veikkaus.”

Siinäpä minun anti tälle päivälle. Nyt hulinoimaan junnusäbän pariin. Vihreitä lappuja kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Naiset salibandy Welhot - 02 Jyväskylä 1 kerroin 1,75 Coolbet.

En ehdi nyt enempää perustelemaan, mutta hankalan alkukauden jälkeen Welhot saanut pelinsä kuntoon ja pelaa nyt omalla tasollaan. Viidestä viimeisestä kotipelistä neljä voittoa ja viimeksi kaatui huomattavasti 02:sta kovempi ÅIF 4-3. 02 on hävinnyt kuusi peliä putkeen.

Edit: Tämän kauden keskinäiset:

02 - Welhot 5-7
Welhot - 02 8-5
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Jaahas. Pitkän ja pitkän kuukauden tauon jälkeen huippu-cs tekee paluun. Ensimmäiset päivät ei paljoa vetojen suhteen tarjoa. Osa ollut harjoittelematta koko tauon, kun taas osa hionut taktiikoita koko tauon. Osa pellailee kotoaan ja osa bootcampeilla tiimitiloissa. Pitkien taukojen jälkeen ensimmäisissä peleissä on aina suuri yllätys mahdollisuus, joten yleisenä vihjeenä nyt kannattaa pelailla altavastaajia jos vähänkään siltä tuntuu. Mennään kuitenkin päivän ainoaan vihjeeseen:

G2 - FURIA 20.30
G2 -1.5 @2.05

Vastakkain kaksi maailman huippujoukkuetta. Lähtökohtaisesti G2 kuitenkin on tähän peliin huima ennakkosuosikki ja syystä. Lokakuun lopulla FaZesta G2:seen maailman isoimmalla hintalapulla siirtynyt NiKo on päässyt tutustumaan paremmin pelisysteemiin ja joukkuekavereihin ja nyt on se aika kun tulosta voidaan alkaa odottamaan. G2 on ollut tiimitiloissaan yhdessä harjoittelemassa jo yli viikon, joten taktiikat ja pelituntuma pitäisi heillä olla kunnossa. He ovat myös avoimesti kertoneet panostaneensa tähän turnaukseen paljon. Viimeaikaisia H2H tilastoja on aika turha katsoa, koska FURIA:lla melko iso pelaajamuutos, mutta nekin G2 on vienyt nimiinsä peräti 5 kertaa kuudesta.

FURIA ei meinannut saada joukkuettaan kasaan tähän turnaukseen. Se kertoo miten vaikeista lähtökohdista joukkue lähtee. Heidän erittäin räjähtävä awp-pelaaja Hen1 otti ja lähti mikä jätti Furian peliin ison aukon. FURIA kertoi hankkineensa joukkueeseensa ensimmäisen ei brasilialaisen pelaajan juniorin ja tilanne vaikeutui entisestään. Turnaus pelataan euroopassa ja junior ei saanut viisumiaan ajoissa. Hätätilanne päällä Furia hälytti heidän akatemiajoukkueestaan nuoren hondan. Kyseessä on sanalla sanoen huono pelaaja. Hänen koko ammattilaisura koostuu kahdesta (2!!!) ottelusta brasilian mutasarjassa. Ei ole häävi asetelma lähteä serverille NiKoa vastaan, joka rankattiin viime vuonna maailman neljänneksi parhaaksi pelaajaksi. Rumasti sanoen FURIA tulee pelaamaan ottelun neljällä pelaajalla. Tämä turnaus tulee olemaan lähinnä selviytymistä Furialta joka odottelee heidän oikeaa pelajaa junioria paikanpäälle.

Pelin pitäisi olla helppo ja nopea 2-0 G2:lle. Luottoa löytyy NiKon poppooseen ja siihen, että hoidetaan kunnialla ottelu jossa Furialla ei pitäisi olla mitään palaa hondan kanssa.

Peli-iloa!
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ilves - Pelicans matsiin saa lahtelaiset vaikka nyt Veikkauksella 2.90(!) kertoimen. Aivan järjetön ylikerroin. Ilveksen peli ollut enemmän tai vähemmän sekaisin nyt muutaman viikon, että ei pitäisi tehdä tiukkaa Pelicansien voitto. Tietysti jos Ryan Lasch ei enää pelaa, niin se tietysti eri asia..
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ilves - Pelicans matsiin saa lahtelaiset vaikka nyt Veikkauksella 2.90(!) kertoimen. Aivan järjetön ylikerroin. Ilveksen peli ollut enemmän tai vähemmän sekaisin nyt muutaman viikon, että ei pitäisi tehdä tiukkaa Pelicansien voitto. Tietysti jos Ryan Lasch ei enää pelaa, niin se tietysti eri asia..
Ilveksen peli on ollut sekaisin jo marraskuun loppupuolen Jukurit-matsista lähtien. Kyllähän Pelicans paremmassa vireessä on ollut jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin on fiilis, että tänään nähdään parempaa Ilvestä kuin hetkeen. Näillä kertoimilla en silti Ilvestäkään pelaisi. Ja tosiaan kokoonpanot kannattaa aina tarkastaa.
 

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nupen Pelicans
Pelicansin alakerta kapeni entisestään kun Almari putosi viime pelissä ja HIFKsta tuli Teräväinen lainalle helmikuun loppuun, en lähtisi pelaamaan tuota Pelicansin voittoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös