Vedonlyöntivihjeet

  • 3 079 853
  • 15 023

Taituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington
Ymmärränkö nyt esportsit jotenkin väärin. Wesg turnauksessa Windigo-G2 ottelussa, Windigolle kerroin yli 2 (alkaa n. 13min päästä ottelu). Kartta valinnoissa ensimmäisenä G2 valinta, mikä on G2lla lievästi paremmilla voitto prosenteilla (voitto% 71 vs Windigon 64), mutta Windigolla taas paljon suurempi otanta kyseisestä kartasta.
Toisena karttana Windigon overpass, mikä on selvästi heidän mappi (voitto% 85, G2lla 50).
Kolmas kartta Dust2, missä G2 voitto% 70 vs Windigon 65, Windigolla suurempi otanta.
Ja Windigo pöllyttänyt maailman ranking 5sen ennen tätä ottelua.

Eikö Windigon pitäisi olla lievä suosikki? Tämä ei ole tipsi, vaan kysymys, en hirveästi ymmärrä tästä lajista. (livevetoja tässä odotellessa)
Edit: alkamisaika siirtyi, klo 14.30
Edit2: Voitto% viimeisen kolmen kuukauden ajalta, esimerkiksi eka kartta kääntyy prosenteissa Windigon eduksi puolenvuoden otannalla.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@Taituri

Nyt olet siinä määrin jo sisällä, että pystyt tuollaisella vaivalla tekemään tulosta. Itse en tuossa isoa ylikerrointa näe. Tasainen ottelu, mutta itsekin Windigoa noista pelaisin.

Käytä jatkossakin tuota menetelmää ja analysoi karttasopivuutta.

Edit: Kovimmat Esport betsarit heittää vedot sisään vasta sitten kun kartat on tiedossa. Toki esim @Zohan osaa hyvin lukea tulevat kartat.
 
Viimeksi muokattu:

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Championshipin Rotherham United - Norwich City -ottelusta kelpaa mielestäni lapulle tai digitaalisesti pelattavaksi o2,5 kertoimella 1,74 (Unibet).

Teemu Pukin johdolla Canaries on painellut 3 maalia tai enemmän 9/10 viime pelistä. Norwichillä itse asiassa neljä edellistä vieraspeliä kaikissa o3,5. Rotherham pelaillut yli 2,5 maalia 6/10, joista neljä nimenomaan kotona.

Nyt isännillä vastassa Championshipin kuumin ja tehokkain joukkue, joten verkko soi omissa varmasti. Etenkin kun keskuspuolustaja/CDM osastolta puuttuu pelikiellon vuoksi avauksen mies. BTTS isännillä 72% kotona ja Norwichilla vieraissa 83%. Over 2,5 paineltu Rotherhamin kotipeleissä 61% ja Norwich vieraissa samaten 61%

Osumavarmuus tälle vihjeelle 0-100%. Value hyvä, mutta vain etukäteen.

e: hoplaa!
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Aika brutaalilta näyttää Saksa joukkueen ammunta.

Lotolla pistää miesten ampumahiihto top3.
 

Anonymous

Jäsen
Ampuhiihto naisten viesti:

Voittaja Saksa kerroin 2,75 Coolbet markkinatoppi.

Saksalta erittäin tasainen ja hyvä hiihtokuntoinen joukkue. Osuus järjestyskin on täydellisesti minun makuun.

Hinz ammunta 86% makuu 90% pysty 83%. Hiihtovauhti -2.
Hildebrandt 88% makuu 89% pysty 86% Hiihtovauhti -2.
Herrmann 77% makuu 81% pysty 73%. Hiihtovauhti -5.
Dahlmeier 89% makuu 90% pysty 88%. Hiihtovauhti -3.


Kokonais: Saksa ammunta 340/400. Hiihtovauhti -12.
Norja ammunta 326/400. Hiihtovauhti -13.

Norja ykköshaastaja. Vähän hiihtovoimaisempi joukkue, mutta enemmän epävarmuustekijöitä.

Solemdal
Tandrevold
Eckhoff
Roiseland

Saksalta kun Hinz ja Hildebrandt saa pidettyä eron kohtuullisena kärkeen niin uskon hirmukuntoisen Herrmannin ja Dahlmeierin olevan paras kaksikko viimeisille osuuksille. Norjalla Solemdal Tandrevold on vielä huomattavasti epävarmempi aloituskaksikko.

Ainoa mikä mietityttää riittääkö Dahlmeierin hiihtokunto viimeisellä osuudella. Ei pärjää Roiselandille loppukirissä, jos siihen mennään.

Kiitos vihjeestä, kallistuin Norjan puoleen ja nappasin sen Betsafelta kertoimella 4.00. Hauska kun maksoivat jo voiton muutama minuutti ennen maaliin tuloa, toki sijoitukset olivat suht selviä :D
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kiitos vihjeestä, kallistuin Norjan puoleen ja nappasin sen Betsafelta kertoimella 4.00. Hauska kun maksoivat jo voiton muutama minuutti ennen maaliin tuloa, toki sijoitukset olivat suht selviä :D

No hyvä jos oikeasti tuosta analyysistä oli apua. Peukut sinne hyvästä valinnasta.

Edit: Voin minä kirjoitella jotain miesten kisaan. Otat sitten jotain muuta mitä minä pelaan. Oikeasti aika hirveästi menneet nämä kisat.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampuhiihto miesten viesti.

Kahden kauppa Norja ja Ranska.

Norja: Ammunta 348/400
Ranska: Ammunta 343/400.

Norja: Hiihtovauhti -12
Ranska: Hiihtovauhti -12

Erittäin tasainen kisa tulee.

Saksa oli myös ennakkossa korkealla, mutta toisen osuuden Rees ei vakuuta yhtään. Hiihtovauhti ei riitä millään, vaikka hyvä ampuja onkin. Minusta Ranskan kertoimissa on hiukan ilmaa, vaikka toki Norja itseoikeutetusti suosikki onkin.
 

Nick Neim

Jäsen
Miesten viestiin:

Leader after 1st leg, Germany (Lesser), 4.00, bet365

Avausosuus on nähdäkseni kolmen kauppa, eli Hofer, Lesser ja Guigonnat kisaa avausosuuden voitosta. Birkeland on loistava ampuja, mutta hiihto oli niin karmaisevalla tasolla normaalimatkalla, että hänet jätän pois vaihtoehdoista.

Hofer on ennakkoon ensimmäisen osuuden nopein hiihtäjä, joten ammunnan osuessa kohdilleen Italia tulee kärkeen vaihdossa. Hoferin tapauksessa kuitenkin ammunta voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, minkä takia lähdetään hakemaan voittajaa hieman varmempien ampujien kautta. Lesser on mielestäni joistain hudeista huolimatta ollut aika vakuuttava penkalla, ja erityisesti tuntuu siltä, että mies on saanut nopeutettua ammuntaansa erittäin nopealle tasolle tässä MM-kisojen kynnyksellä. Viesteissä perinteisesti ensimmäinen osuus mennään aika isossakin porukassa, joten nopea ja varma ammunta on kovaa valttia erojen luomiseksi ennen viimeistä hiihtolenkkiä.

Ammunnan osuessa kohdilleen, Lesserin hiihtovauhti riittänee muita kuin Hoferia vastaan. Hieman riippuu päivästä, miten käy Guigonnatia vastaan. Lesser on kuitenkin varmempi ampuja prosenteissakin kuin Guigonnat, minkä takia mieluummin Saksan Erik lähtee peleille.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Leader after 1st leg, Germany (Lesser), 4.00, bet365
Venäläinen yllätti. Ei ollut omissa papereissa lainkaan ehdokkaana, ja Lesserin nopeat ammunnat sulivat kahteen käytettyyn varapatruunaan, joista erityisesti tuo pystyn ohilaukaus oli kriittinen vedon kannalta. Nollilla olisi ehkä kestänyt.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Saksan mitalisijalle (miehissä) sai kuukausi sitten 2.75 kertoimen, tänään 1.45. Nyt näyttää hyvältä tuo silloin laitettu veto.
Hauskinta oli, ettei Paf tarjonnut tuohon edes cashoutia ennen kisaa, vaikka kertoimesta oli sulanut puolet.

No on kieltämättä ollut kova kerroin. Venäjäkö tuohon oli ajateltu Ranskan ja Norjan kanssa mitaleille?
 

Taituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington
Mahdollinen vinkki live-vetoon, Esports Fnatic-G2, eka mappi aika tasaisilla voittoprosenteilla puolen vuoden ajalta.
Toka mappi Dust2, on G2 valinta ja voitto prosentilla 74% vs fnatic 41%. Tällä hetkellä mulle ei näy kartan 2 vetoa missään, mutta jos G2 saa sille hyvän kertoimen kannattanee kokeilla.
Kristallipalloo sanoo, ett Fnatic voittaa 2 kartan ensimmäisen pistoolierän, minkä jälkeen G2 kerroin nousee livesssä pilviin ja sit kokeillaan. Matsin määrä alkaa klo 10.00.
Edit. Matsin alkamisaika siirtyi klo 10.10
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mun muistikuvan mukaan Venäjä. Toki kertoimet oli muutoinkin tasaisemmat, varmaan tuota päivän kuntoa hankalaa miettiä etukäteen, sekä mahdollisia poissaoloja.

Vastataan nyt tähän, vaikka onkin yleisesti kaikille. Minä käytin näihin kisoihin eniten aikaa datan tutkimiseen mitä olen koskaan käyttänyt. Tulos on huonoin kaikki arvokisat mukaan lukien.

Nyt täällä on iso pohdinnan paikka miksi näin. Pari huomiota. Kauden data antaa hieman valheellisen kuvan, koska osalla kuntopiikki on selvästi ajoitettu näihin kisoihin. Tuolla on hiihtovauhdissa merkittäviä eroja normaali suorituksiin. Tuntuu toki näin jälkikäteen tietysti itsestään selvältä.

Vastausta en löydä miksi ammunnassa on niin paljon hajontaa. Hyvät ampujat ovat olleet ihan lapasia ja huonot osuneet uskomattomilla prosenteilla.

Mäkäräisen päätavoite taas on maailman cup. Onkin selvää ettei tuollaisella kilpailu tahdilla voi menestyä arvokisoissa. Voisin kirjoitella pidempäänkin tekstiä, mutta jääköön nyt tähän.
 
Viimeksi muokattu:

HUMPPAJUGEND

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uus-Lavolan Peli-Pojat
SaiPa-Ilves-ottelun maalintekijävedoista pistää silmään yksi selkeähkö poikkeus. Tyler Morleyn laidalle kakkosketjuun sijoitetulle Elmeri Kaksoselle tarjotaan markkinalla yleisesti maalintekokertoimeksi vähän päälle viisi (esim. Veikkaus 5,4), mutta Betsafen listoilla kerroin on 8,00. Löytyy omalta lapulta pikkupanoksella.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Laitetaan pari lappua futikseen porisemaan:

Everton vs. Chelsea: tähän Unibet tarjoaa 1.98 ja minusta tämä on kohtuullisen hyvä tarjous. Peli on erittäin tärkeä Chelsean TOP4 sijoituksen kannalta Tottenham (3 - 61) - Arsenal(4 - 60) - ManU (5 - 58) ovat pelanneet 30 ottelua joten tämä on Chelsean tasoittava peli. Pisteitä Chelsealla nyt 57 eli voitolla tasoihin Arsenalin kanssa ja ManU:n ohi - kuitenkin sijoitus olisi 5. maalieron vuoksi. Kyseessä siis ISO peli Chelsean kannalta. Everton taas puolestaan varsin turvallisen oloisesti taulukon keskivaiheilla ilmen suurempia paniikkeja suuntaan tai toiseen.

Toinen lappu menee Juventuksen AH-1 voitolla Genoasta ilman sen suurempia tarinoita. Kerroin tälle tapahtumalle on Maralla 2.53.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Tänään voisi hullu mies laittaa tulosvetoon JYP 2, 3 - 0, 1 Lukko. Aina on se mahis, että Lukko jäätyy, kun pitäisi laittaa sarja poikki. Eilen toki vakuuttava esitys.
 

Nick Neim

Jäsen
Unibetillä Fillon Maillet vs Garanichev, enemmän osumia, kertoimet FM 2,25 Garanichev 2,85 ja sama määrä 3,50. Ihan en saa kiinni tästä, koska molemmat ovat hyviä ampujia, ja Garanichev on ihan prosenteissakin edellä. Kaiken lisäksi mies on ollut näissä kisoissa omaan tasoon nähdensä hyvä. Joku saa avata, jos keksii syyn tähän.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Unibetillä Fillon Maillet vs Garanichev, enemmän osumia, kertoimet FM 2,25 Garanichev 2,85 ja sama määrä 3,50. Ihan en saa kiinni tästä, koska molemmat ovat hyviä ampujia, ja Garanichev on ihan prosenteissakin edellä. Kaiken lisäksi mies on ollut näissä kisoissa omaan tasoon nähdensä hyvä. Joku saa avata, jos keksii syyn tähän.

En keksi muuta kuin sen että Maillet on ollut massalähdöissä sijoilla 1 ja 3 ampuen yhden sakon noihin kahteen kisaan. Varmaan tuolla ollaan tuijoteltu tuota.
 

Nick Neim

Jäsen
En keksi muuta kuin sen että Maillet on ollut massalähdöissä sijoilla 1 ja 3 ampuen yhden sakon noihin kahteen kisaan. Varmaan tuolla ollaan tuijoteltu tuota.
Nove Mestossa FM ampui kaksi hutia yhteislähdössä, siinä missä Garanichev oli nollillaan koko kisan kolmas.

Anterselvassa sitten juuri toistepäin, kun FM ampui nollat ja Garanichev kaksi. Eli tasoissa menevät yhteislähtöjenkin osumien kanssa ennen tätä kisaa.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nove Mestossa FM ampui kaksi hutia yhteislähdössä, siinä missä Garanichev oli nollillaan koko kisan kolmas.

Anterselvassa sitten juuri toistepäin, kun FM ampui nollat ja Garanichev kaksi. Eli tasoissa menevät yhteislähtöjenkin osumien kanssa ennen tätä kisaa.

Minulla taisi jäädä tuo Nove Meston kisa katsomatta, kun pikaisesti tarkistin. Hyvältä tuo haku toistaiseksi näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös