Vedonlyöntivihjeet

  • 3 100 717
  • 15 070

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Cheers @jaakkopavunvarsi ! Täytyy vähän seurailla kun on täysin uusi tuttavuus ko. laji.

Tuo mun Belgia-veto lienee ollut taas aivan vitun huono, kun ei tässä pelissä osaa kukaan näemmä tehdä yhtään mitään. Karmea pettymys koko saatanan kisat tähän mennessä, vaikka jäätävällä prosentilla "järkevillä" vedoilla voi takoa rahaa. Eli käytännössä urheilunvihaajan underit ja nollapelit. Hyi perse.

edit. vaikka vedonlyöntitoimistot on reagoineet näihin maalinteon kannalta paskoihin skaboihin, silti pelaamalla under 2.5 kaikkiin peleihin 100€ per peli niin plussaa 333€ ja tämän hetkisen pelin jälkeen melkoisen varmasti 456€.
 
Viimeksi muokattu:

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Kerkesin viidennen lapun jälkeen sörkkiä vielä yli 7,5 korttia 2.50. Toi tuomari haluaa antaa sen punaisen.

Edit: turha kyllä laitella myöhässä mitä kerkesin laittaa kun ei tuohon mukaan kerkeä
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Laitoin myös punaista Panamalle 3.25 kertoimella. Ei se ehkä toteudu kun 1/3 mutta on kokeiltu, aika jännä linja on tuomarilla näemma.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ja 8 korttiakin täynnä! Hiukan naurattaa tämä rahan painaminen, kiitos @pyyksteri ideoinnista, tuskin olisin itse hokannut edes katsoa tuollaisia vaihtoehtoja. Punaista nyt ei ehkä tule, mutta ei se niin haittaa
 

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Ja 8 korttiakin täynnä!

Nyt vasta katsoin tämän tuomarin statsit ja viime vuoden puolella kolme peliä, joissa 11 keltaista ja kaksi punaista korttia, laitetaan muistiin!

Edit: seuraavan pelin tuomari on ennakkoon kisojen korttiherkin, taidan koittaa yli 3,5 korttia 2.20 bet365
 
Viimeksi muokattu:

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Oma valikko oli kokonaan korteille ja useita vaihtoehtoja. Kortit yhteensä 1,5/ 2,5/ 3,5/ 4,5. Samat myös koti ja vierasjoukkueelle.

Paffilla suljettu näköjään korttien total betsi. Unibetin puolella oli vielä auki mut olkoon ku nollaa näytti saldo sielläpuolella.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Betsasin tuohon kortteihin Tunisia -0,5 ja voin sanoa, että hyvin oli tuomari hereillä...
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Lisää shittiä pöksyyn pannaan tänään toisen "ylivoimaisen" parivaljakon kohtaamisessa, kun Belgia ottaa yhteen Panaman kanssa. Belgia -2.5 ja 2.88 kerroin Unibetilla. Emmätiedä tarviiko tätä perustella, Panama on lähtökohtaisesti aivan paska ja Belgialla taas näytön paikka. Tuo hyökkäyskalusto on sitä luokkaa, että maaleja luulisi tulevan vaikka minkälaista bussia vastaan - toki sitten omissakin voi kolista vallankin jos nyt pelaavat ihan yltiöhyökkäävällä taktiikalla kuten vähän ounastelisin. Mutta otetaan se riski, kun kerroin on noinkin korkealla. 3-0, 4-1 tilauksessa.
No tämä sentään oli ihan haarukoissa, vaikka ensimmäinen puolisko oli Belgialtakin melkoista konttaamista. Ei näissä peleissä kyllä MM-tasolla ole mitään järkeä, kun toinen jengi ei missään vaiheessa edes yritä pelata aktiivisesti vaan kyttäilemällä kyttää ja sitten satunnaisesti iskee vastaan jos on sellanen fiilis. Tunisiallekin terkkuja vaan. Kisoihin 16 jengiä, kiitos. Eiku 160, se onkin parempi että taas tulee "yllätyksiä" ja Malawi pääsee peruuttelemaan ja kahvaamaan.

Noniin, valitus seis saatana ja lisää likapyykkiä. Huomenna nähdään taas "toinen hyökkää toinen painii"-henkinen ottelu, kun Kolumbian väriläiskät ottavat yhteen Japanian luunmurskaaja-harakiri-samuraista. Kolumbialla yksilötaito vähintään tuplasti parempaa kuin Japanilla, mutta pari kivikovaa marinoitua taistelijaa löytyy Japseiltakin. Harkkapeleissä valitettavasti nähtiin, ettei Kolumbialla aina ihan riitä kädet tuon puolustusmuurin puhkomiseen. Mm. Egyptiä vastaan 0-0 vaikka Kolumbia piti palloa ~70% ja laukoi 17 kertaa - joista kaikki kaksi maalia kohti... Joten joku fiksumpi varmaan pelaisi taas vähämaalista nyhjäystä. Minäpä en järin fiksu ole, vaan metsästän Kolumbian voiton aasialaisella tasoituksella -1.0, jolle kerroin on noin 2.40 pintaan. Toivon suuresti, että myös Japani yrittää vähän hyökätä, sillä makaamalla tämä on myös joku vitun haiseva 0-0, 1-0 paske. Optimistijollassa veikkaan lopputulosta 2-0 Kolumbian huumeparoneille! Tavallisellekin voitolle saa jotain 1.80 kerrointa, eli se lienee vähän järkevämpi jos sellaiseen haluaa taipua.

Bubbling under osastoa sitten Puola-Senegaliin over 2.0, sekin vastoin kaikkia viisaan vedonlyönnin sääntöjä. Puola taisi olla yksi karsintojen maalirikkaimmista jengeistä ja vaikka afrikkalaiset ei todellakaan osu ikinä maalipuiden väliin, paitsi Drogba, niin kai Lewandowski yksinkin sen kaksi tekee. Se on sitten korkeimmassa kädessä - eli pilkkuvislausten tarkkuudesta kiinni, tuleeko enemmän maaleja. Lähden siitä, että tulee vähintään kolme ja sille 1.96 kerroin Pinnaclella, siten että kahdella maalilla omat pois.

Ja kun nyt ollaan vauhdissa niin mietitään vähän tota Ryby-Egyptiäkin. Isännät pani sopupelissä Saudeja kuonoon, mutta en tiedä miten tuohon pitäisi suhtautua. Tulos oli mitä oli, mutta kyllä oli vastuskin täysin luokattoman paska. Egypti väänsi Salahitta Uruguayta vastaan alakynnessä lähes koko matsin, mutta meinasi päästä kuin koira venäjästä. Jos ja kun Salah on kehissä, voisin haistella molempien tekevän yhden maalin ja pelaavan sopuisasti tasan. Kerroin reilut kaksi, mitä nopeasti katoin.

Näillä varmaan liikenteeseen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eilisen jälkeen saldo seuraava:
Pelattu 263, Voitot 296,8. Eli edelleen hiukan yli 110% mennään.

Tänään veikkaus tarjoaa mielestäni ”ennakkosuosikeille” ihan hyviä kertoimia ja pelaillaan näitä:

Kolumbia-Japani, kolumbia yli 1,5 maalia
(Kerroin 1,95 panos 10)

Kolumbia on laadukkaampi nippu ja kun Japanin päässä alkaa verkko soimaan niin se usein soi enemmän kuin kerran. Ei kai siinä muuta. Uskoisin että Kolumbia voittaa tämän pelin useammin kuin ei. Kolumbian pari viimeisintä valmistavaa oli aika nuhjusia nollanollia, mutta sitä ennen tekivät mm Ranskan verkkoon 3. Japanin tulokset valmistavista ei mairittele.

Puola-Senegal 1 (kerroin 2,2, panos 20)
Puola-Senegal (+1) 1 (kerroin 4,8, panos 10)
Puola yli 1,5 maalia (kerroin 2,6, panos 10)
Lewandowski 1 maali (kerroin 2,75, panos 10)
Lewandowski 2 maalia (kerroin 8, panos 5)

Senegal on harkkapeleissään vääntänyt niukkoja tasureita kaikenmaailman Luxemburggeja vastaan ja Puola taas on kisojen alla löytänyt maalivireen (viimeset kolme peliä 9 maalia). Lewandowskiin ja Puolaan itellä iso luotto tässä pelissä ja kertoimetkin sen osilta kelpaavat. Panostetaan rohkeasti 50 euroa eri Puolaa suosiville kohteille.

Venäjä-Egypti 1 (kerroin 2,15, panos 10)
Venäjä-Egypti (+1) 1 (kerroin 4,6, panos 10)
Venäjä yli 1,5 maalia (kerroin 2,55, panos 10)

Venäjä ryöpytti kisa-avauksessa umpisurkeita Saudeja isosti ja painelasti varmasti keventyi selvästi. Oliko tuo vastustajan huonoutta vai kotijoukkueen hyvyyttä? Varmaan molempia. Egypti kärsi nihkeän pelin jälkeen karvaan tappion viime minuuttien maalilla ja sitä kautta paineet tähän peliin on kovat. Voitto tai ulos. Kertoimien puolesta tartun hyvän alun ja itseluottamusta saaneen Venäjän kelkkaan.

Kertoimet kannustaa myös ekaan tuplatriplavetoon kisojen osalta. Haetaan kympin panoksella lappu kohteilla Kolumbia yli 1,5 maalia, Puola 1 ja Venäjä 1. Tälle hintaa siis 40 ja kertoimet n 9,2/4,2/4,2/4,7 ja desibelit päälle.

Pelikassan osalta nyt on siis tärkeitä päiviä. Kisakassa oli alussa 300 ja nyt kun nämä pelit on sisällä jäi 199,1.

Edit. Meinasi tulla hassu moka, mutta onneks huomasin ennen lappujen lunastusta. Korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

Aapee79

Jäsen
Tänään kokeiluun Zielinski Puolalta sekä Puolan voittoa sinkkuna. Kanen maali maksoi melkein 800, kun moniveto kosahti siihen. Ei tuntunut hyvältä.

Edit. Summat poistettu ja vaihdettu palautusprosentiksi. Tilanne: Muut pelit pyörinyt aika tarkkaan plusmiinusnollaa, mutta tulosveto on hurjassa vireessä: 596.8%
 
Viimeksi muokattu:

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Miten Egypti voi saada nelosen kertoimia Venäjää vastaan? Näkisin materiaalin olevan jokseenkin 50-50 ja siihen Venäjä saa vielä kotiedun päälle. Kotiedun kanssa odotukset eivät kuitenkaan käänny niin valtavasti, että Egyptin nelosen kerroin olisi perusteltu.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Kohta surkuhupaisan WNBA-kauden maistuvaisin veto.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tenniksessä olisi tänään aussi Nick Kyrgiosin(ATP 21) ja skotti Andy Murrayn(ATP 156) matsi Lontoon nurmella. Matsin pitäisi alkaa kello 17.00 ja vaikka Murray saikulta palaakin niin tuo Murrayn 3.20 kerroin on kyllä maistuva. Kyrsän kerroin on kehno 1.30. Nämä siis veikkauksella tarjolla ja itse ainakin isken tuohon Andyn voittoon.

Lisätään vielä että matsi tulee veikkausTV:stä.
 
Viimeksi muokattu:

Aapee79

Jäsen
Miten Egypti voi saada nelosen kertoimia Venäjää vastaan? Näkisin materiaalin olevan jokseenkin 50-50 ja siihen Venäjä saa vielä kotiedun päälle. Kotiedun kanssa odotukset eivät kuitenkaan käänny niin valtavasti, että Egyptin nelosen kerroin olisi perusteltu.

Itekin ruvennut samaa pohtimaan. Se Venäjän 5-0 voitto oli niin "outo" plus tämä on Egyptin kisojen kuolemanpeli. Toki tasurilla lähettäneen maalieroa vertailemaan, koska RUS häviää uruille ja Egy voittanee Saudit, tosin ei 5-0. Jotain tuohon pitää keksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös