Vedonlyöntivihjeet

  • 3 081 363
  • 15 026

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
No niin kaksi ekaa vihjettä naisten EM-kisoihin.

Mestari:

Venäjä 7.50 Bet365/Nordic/Expekt

Turkki 12.00 Bet365/Nordic Unibet 12.50

Molemmat ovat suosikkeja voittamaan lohkonsa. Venäjä todella iso ja Turkkikin selvä. Veto Venäjän puolesta perustuu ihan myös kokoonpanoon, sillä on kova nippu Kurskin ja Jekaterinburgin pelaajia + New Yorkin loistava takamiesjenkki.

Turkki taas perustuu enemmänkin ottelukaavioon. Jos ei isoja yllätyksiä tapahdu niin sen pitäisi harjata lohkonsa kohtalaisen helposti jolloin se pääsee suoraan neljännesfinaaleihin ja siellä tulisi olemaan vastassa heikko joukkue, todennäköisimmin Montenegro tai Slovenia.

Ilman yllätyksiä semit olisi Espanja - Venäjä ja Turkki - Ranska
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pelivalintana Cilic -4.5 peliä 2.12 kertoimella, sekä alle 21.5 peliä 2.05 kertoimella. Veikkaan tulosta 6-3, 6-1
Voihan pyllynkarvat miten meni tämä peli. Cilic oli jatkuvasti niskan päällä, mutta ei vaan saanut millään tapettua ensimmäistä erää. Sitten tie-breakissa tuli totaalinen nukahdus, kun eräpallotilanteessa tuli turpaan viisi kertaa putkeen ja Tipseri vei ensimmäisen. Loppumatsissa ei sitten paljon yllätyksiä tullut, kun Cilic vei ja sai nyt myös tapettua niitä palloja. Lopussa sitten vähän himmailtiin kun Janko tippui täysin kyydistä. Tasotusveto himaan, mutta harmittamaan jäi kyllä kun tuo underi olisi "normaalipelillä" ollut ihan saletissa. Tie-breakista huolimatta! 6-7, 6-2, 6-4 siis tulos.

Uutta suoleen, pesäpallot menee ilmeisesti taas vituiksi kun niihin koskin, anteeksi kaikille.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
HJK sai punaisen jo ekalla kympillä mutta ei taida JJK silti saada maalia aikaan

Voi vittu mikä läppäjengi tämä JJK. 80minuuttia ylivoimalla saldolla 3-0
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Imatra - Koskenkorva

Imatra ml. 2.55 Veikkaus

Tämä oli heikko haku tänään. Koskenkorvalla kaksi kertaa enemmän kolmostilanteita. Ei seliteltävää.

Mun mielestä tohon Joensuu - Sotkamo-peliin on raja ja kertoimet kohtuu hyvin kohdallaan, mutta jos jompaa kumpaa olisi pakko pelata niin kyllä overin puolelle kääntyy.

Tässä pelissä tuli 13 juoksua ja kun raja oli 12,5, niin tuo arvio oli erinomainen. Harmi vaan, kun en itse pelannut sitä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tämä oli heikko haku tänään. Koskenkorvalla kaksi kertaa enemmän kolmostilanteita. Ei seliteltävää.

Tässä pelissä tuli 13 juoksua ja kun raja oli 12,5, niin tuo arvio oli erinomainen. Harmi vaan, kun en itse pelannut sitä.
En nähnyt Imatran peliä, mutta joku kuka näki voisi sitä hieman kommentoida.

Näin tuon Joensuu-Sotkamo pelin lopun ja paljon tiukemmalle tuo ei olisi voinut mennä, koska Sotkamo oli neljännen tasoittavalla tyhjän kentän tilanteessa kahdella palolla ja kakkoskärki oli tulossa. Sitten Hakkarainen ja Topi Korhonen loivat etutilanteen ja Roope Korhonen sai tehtyä sen yhden tarvittavan juoksun. Joskus myös näin päin.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jaetaan tänne kun tuli luotettavalta taholta vinkkiä: "Mielenkiintoinen ykkösen peli lauantaina joten aikanen betsi sisään.GrIFK tappelee taas tällä kaudella olemassaolostaan ykkösessä kapeahkolla materiaalilla.Alkukausi on ollut odotettuakin vaikeampi kun kahdessa viimeisimmässä pahasti takkiin yhdelle putoajaehdokkaalle EIF:lle 4-1 ja viimeksi KPV:lle kotikentällä 1-3.Hakaa vastaan varmasti poissa pelikieltoinen kaksikko Ilomäki&Stevens,todennäköisesti viimeksi loukkaantunut Matrone ja pitkäaikaisloukkaantunut Seferi.Haka nappasi viimeksi vahvan esityksen päätteeksi voiton KPV:stä ja maalin teki jälleen kerran liekeissä oleva Kalle Multanen jolle nyytti oli jo kauden 7:s(Multanen teki kausilla 2013-15 ykkösessä 61 maalia)...Haka vie!" Veikkauksen kerroin 1.88
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
En nähnyt Imatran peliä, mutta joku kuka näki voisi sitä hieman kommentoida.

Katsoin tuota tämän Ruudun "fanikameran" kautta. En sen kummemmin tilastoja ole katsonut eikä tuosta kuvasta välttämättä kaikkia pelaajia erota, joten pidätän oikeuden olla nimien osalta väärässä.

Imatra aloitti ensimmäisen jakson sisällä hyvin, mutta jotenkin nuo ulkopelivirheet vaan kääntää pelejä. Helposti annettu ajolähtö, josta takaa läpi... Jotenkin ratkaisi henkisesti ensimmäisen jakson. Toisella taas Imatra näytti vähän jopa väsyneeltä. Kossu teki pari kohtuu rutiinijuoksua siihen - ja peli oli taputeltu, vaikka näennäisesti Imatra yrittikin. Yllättävän paljon noissa muutamissa kolmostilanteissaan Imatra yritti (myös Rönköllä) ottaa kotiin kierrenäpyillä rajaan (mikä olisi periaatteessa voinut Kossua vastaan toimiakin, kun kenttä oli aika takana - liekö Imatran taipumus paukuttaa läpilyöntejä saanut varmistamaan rajoja hieman ylikin, mutta kun Imatralta kukaan ei saanut näpyjäkään rajojen sisään). Noilla näpyillä myöskään pajatso ei tyhjene koskaan, mitä olisi kyllä Imatra tarvinnut, että olisi saanut hengen päälle. Kokonaisuutena aikamoinen ohipeli Imatralta.

En tiedä syytä, mutta erikoinen havainto oli se, että Lattu ilmeisesti pelasi jokerina ja tuli käytännössä aina lyömään ykkösen jälkeen (pelasi alkukauden ja ykköspesiksessa numerolla 2 siis muutenkin). En tiedä tähän syytä, mutta kai siihen jossain on selitys kerrottu.

Imatra antaa aivan liian helposti vastustajalle kolmostilanteita ja halpoja juoksuja. Ulkopelin ongelmat tosin näkyy tilastoissakin - aivan järjettömän määrä juoksuja on Imatra päästänyt. Alkukauden Imatran peleissä overit on ollut aika saletissa, kun lyöntipelikin on kulkenut ja takakenttä vuotanut. Nyt vaan rajat alkaa olla aika korkeat. Jotenkin sisäpelissä Imatralla oli aiempaa väsyneempää ja vaikeampaa Kossua vastaan... vielä kun Imatra tulee varmasti tulevan tauon aikana viilaamaan ulkopeliään, koska sen on vaan pakko olla jatkossa tiiviimpi, jos haluaa seitsemän joukkoon... joten overit alkaa pian olla jo todella paljon riskisempiä. Meni tiukille jo nyt Kossuakin vastaan. Pieni varoituksen sana siis tulevaisuuteen overien suhteen.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Raahe - Kempele, merkki 1, kerroin 2.30 (Veikkaus) arvio 54%

- Raahe lähtee suosikkina otteluun ja huomattavasti kertoimia suuremman suosikin Raahesta tekee Itä-Länteen valitun Kempeleen lukkarin Jani Lassilan puuttuminen kokoonpanosta.

Lassilan tilalla syöttää Joonas Kauppinen, joka ei ole koskaan pelannut Superissa. Hän on pelannut edellisen neljän kauden aikana vain 42 ottelua Ykköspesiksessä ja pääasiassa Suomensarjassa Kempeleen kakkosjoukkueessa.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Hiukan myöhään tulee vihje mutta:

16.6 13:30 Valko-Venäjä +6 1.93 - Italia

Tämä aukesi tasabookkina enkä ymmärrä miksi Italia olisi tällainen suosikki. VV:llä on ihan kelpo joukkue Euroliigasta/Eurocupista ja takamiehenä hyvä WNBA-jenkki

E: ekan kympin perusteella mikään ei oikeastaan viittaa että VV olisi edes altavastaaja mutta ilta on toki nuori

E2: ja luonnollisesti heti toiselle täydellinen kooma ja jäätyminen päälle
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tämähän on kolmesta poikki ja toinenkin peli on huomenna Chalonin kotihallissa. Pidän aika kovana yllätyksenä jos sarja ei olisi 2-0. Jinxataan nyt tämäkin paskaksi toteamalla että tässä tuoksuu vahvasti 3-0 sweep.
Jinx toimi tässäkin ja Chalon meni perseilemään ilman Murphya pelanneille vieraille 72-74. Eka half oli kotijoukkueelta karsea mutta 12p tappiolta käänsivät melkein tasoihin vielä.

Mestaruuskertoimet nyt:

Strasbourg 1.88 Nordic/Betsson/Betsafe
Chalon 2.67 Bet365

Chalon arvio 47,6% ja rajakerroin 2.10...jos on eri mieltä niin sitten kannattaa lyödä nortulle Strasbourgia
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raahe - Kempele

Kempeleeltä puuttuu lukkari Jani Lassila, joka pelaa myös joukkueen kärkietenijänä sisäpelissä. Tämä tulee näkymään erittäin paljon sekä Kempeleen ulko- että sisäpelissä. Molemmat joukkueet ovat ailahtelevaisia, mutta silti mielestäni Raahe voittaa näistä asetelmista katsottuna tämän pelin vähintään kerran kahdesta.

Molempia joukkueita pidin ennen kautta under-joukkueina, mutta nyt tämä oletus on osoittautumassa Kempeleen osalta vääräksi. Kempelene ulkopeli saattaa vuotaa yksittäisen ulkovuoron aikana todella pahasti. Kempeleen peleissä onkin menty tällä kaudella 7/11 kertaa yli 13,5 juoksun. Raahen peleissä sama lukema on vain 3/12. Näen lukkari Lassilan puuttumisen vaikuttavan enemmän Kempeleen ulko- kuin sisäpeliin ja siksi rohkeasti myös overia peleihin.

Sää on puolipilvinen tai aurinkoinen ja luokkaa +17.

Raahe (suora voitto) 2.30 Veikkaus/Nordicbet
Raahe - Kempele yli 13,5 1.90 Nordicbet
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
IGame - LDLC
IGame 2.10


LDLC peli ollut jo pidemmän aikaa todella sekaisin. Tänään aiemmassa ottelussa sama sekoilu jatkui. IGame pelasi taas puolestaan vakuuttavasti yhtä lohkonsa ennakkosuosikkia vastaan. Toivoin tähän ehkä vähän korkeampaa kerrointa IGamelle, mutta kyllä tuohon on silti tartuttava.
 
Viimeksi muokattu:
Lassilan tilalla syöttää Joonas Kauppinen, joka ei ole koskaan pelannut Superissa. Hän on pelannut edellisen neljän kauden aikana vain 42 ottelua Ykköspesiksessä ja pääasiassa Suomensarjassa Kempeleen kakkosjoukkueessa.

Viimeiset 1,5 kautta kuitenkin pelannut Ykköspesis-joukkue MuPs:n lukkarina hyvällä tasolla. Uskaltaisin jopa väittää miehen olevan lukkaripelissä Ykköspesiksen ylempää keskitasoa. Eli ei kuitenkaan niin huono stuntti kuin lainaamastani tekstistä voisi ymmärtää. Superpesiksessä toki katsomaton kortti ja varmasti tukee Raahen pelattavuutta tässä tapauksessa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Viimeiset 1,5 kautta kuitenkin pelannut Ykköspesis-joukkue MuPs:n lukkarina hyvällä tasolla. Uskaltaisin jopa väittää miehen olevan lukkaripelissä Ykköspesiksen ylempää keskitasoa. Eli ei kuitenkaan niin huono stuntti kuin lainaamastani tekstistä voisi ymmärtää. Superpesiksessä toki katsomaton kortti ja varmasti tukee Raahen pelattavuutta tässä tapauksessa.
Tämä on ihan totta, eli ei kyseistä pelaajaa mistään katsomosta ole arvottu tai pystymetsästä haettu lautasen äärelle. Tai no, Muhokselta, eli kyllä kaveri on haettu melkein keskeltä ei mitään Kempeleelle.

Suurin osa näistä alasarjalukkareista/junnulukkareista saa kyllä yleensä syötön pysymään lautasella näissä tuurauskeikoissa (älä laske tähän Jani Karppasta tai Anssi Lammilaa...), mutta joukkueen kokonaisesitykseen nuo tuuraukset ovat vaikuttaneet varsin radikaalisti, kun verrataan joukkueen pistekeskiarvoon ns. normilukkarilla tai ilman.

Mieleen tulee mm. parilta edelliseltä kaudelta KPL:n Jesse Eskelinen, Stefan Sburatura, Joensuun Samu-Kalle Varonen, Hyvinkään Sami Virto, Seinäjoen Korvola&Tyynelä&Viljanen kombo, Alajärven viime kauden lukkariarpominen.

Tällä kaudella Imatra voitti kotonaan Joensuun Matias Hangasmaan lukkaroidessa ja Oululla on ollut selvä lukkariongelma, jos Matti Korhosen on pitänyt syöttää.

Lukkarin paikka on vain käsittämättömän tärkeä nykypäivän Superpesiksessä. Jos nostellaan liian helppoa perussyöttöä, niin superin lyöjät kyllä lyövät palloa saumaan, maisemaan, jokeen jne. Myös heittokäsi ja taktinen osaaminen on alasarjalukkareilla keskimäärin huomattavasti heikompaa tasoa kuin Superin vakiolukkareilla.

Kempeleeltä puuttuu numero ykkönen Lassilan poissaollessa kuten Patapakka sanoi, eli ero on siis huomattava.

Nyt Kempele sitten varmaan kairaa Topi Kososta kakkoseen oikein urakalla näiden arvioiden jälkeen. :D
 

Bamb1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vähän kotoista potkupalloa. Länsi-Suomen kolmonen. PIF-ToVe, huomenna lauantaina. ToVe pelannut kieltämättä hyvän alkukauden, mutta viime peleissä on alkanut mennä vähän huonommin, muutama tappio tullut. Huomenna vielä kokoonpanon kanssa suuria ongelmia. PIF taasen pelannut vähän heikon alkukauden. Muutama lisävahvistus tulossa tähän peliin, joten PIF on mielestäni kotonaan selkeä suosikki tällä hetkellä, koska joukkueen runko on kuitenkin kolmoseen parempaa keskitasoa. Nordicbet: PIF 2,07
 

Järvenpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
IGame - LDLC
IGame 2.10

LDLC peli ollut jo pidemmän aikaa todella sekaisin. Tänään aiemmassa ottelussa sama sekoilu jatkui. IGame pelasi taas puolestaan vakuuttavasti yhtä lohkonsa ennakkosuosikkia vastaan. Toivoin tähän ehkä vähän korkeampaa kerrointa IGamelle, mutta kyllä tuohon on silti tartuttava.

Koskas tää pelataan?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Raahe - Kempele, merkki 1, kerroin 2.30 (Veikkaus) arvio 54%
Veikkaus pudotti jo 2.30 -> 1.95.

Vulkanbet tarjoaa vielä 2.24, BetOlimp 2.23 ja Unibet 2.15, jotka ovat selvästi pelattavissa.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaus pudotti jo 2.30 -> 1.95.

Vulkanbet tarjoaa vielä 2.24, BetOlimp 2.23 ja Unibet 2.15, jotka ovat selvästi pelattavissa.

Veikkaus 2.30 -> 1.95
Nordicbet 2.30 -> 1.95
Unibet 2.25 -> 2.15

Muita en ole seurannut, mutta aika vakuuttava rekordi mielestäni. Koko Suomi painanut Raahea, eli eiköhän Kempele paina ensimmäisen jakson aloittavalla sisävuorolla taululle numerot luokkaa 0-6.

Myös tuo vihjaamani yli 13,5 on laskenut:

Nordicbet 1.90 -> 1.80
Unibet 1.90 -> 1.75
Veikkaus 1.88 -> 1.75
 

Yö-Orava

Jäsen
Pelataan tällä hetkellä toista karttaa. IGame voitti ensimmäisen kartan. Kaksi karttavoittoa tarvitaan.
Mä tarjoon tämän kierroksen jätkät, eli menin sitten kakkosmappia toki lyömään.

No, ei ollut sieltä kovimmista päästä biittejä kuitenkaan tämä ja muutenkin kokemus kovettanut kuorta. Nauttikaa te muut väkijuomia kustannuksellani kohtuudella kuitenkin.

Edit: 2.59:llä kolmosta joten unohtakaa äskönen ja älkää vetäkö aggreperseitä kun häviätte. Tuplahäviö tästä mutta so not.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös